Kaybolan Çocuk

Kaybolan Çocuk

Son dakika Kaybolan çocuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kaybolan çocuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kaybolan çocuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaybolan Çocuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaybolan çocuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 733 kaybolan çocuk haberi bulunmuştur. Tüm kaybolan çocuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tatilleri kabusa dönüyordu! Büyük korkudan büyük sevince
Tatilleri kabusa dönüyordu! Büyük korkudan büyük sevince Sakarya’nın Karasu ilçesinde sahilde kaybolan 14 yaşındaki çocuk için cankurtaranlar seferber oldu. Yaklaşık 1 saat sonra kaybolduğu yerin dört kilometre uzağında bulunan çocuk ailesine teslim edildi. Çocuğuna kavuşan anne ise oğluna sarıldığı esnada gözyaşlarına hakim olamadı.
26.06.2023 Yaşam
13 yaşındaki kızın çıplak cesedi bulundu! Şüphe edilecek en son kişi katili çıktı
13 yaşındaki kızın çıplak cesedi bulundu! Şüphe edilecek en son kişi katili çıktı Annesiyle birlikte yaşayan 13 yaşındaki kız çocuğunun cesedi evinden kilometrelerce uzakta gömülmüş halde bulundu. Üstünde kıyafeti yoktu ve 14 kez bıçaklanmıştı. Buna onu yapan iki isim ise hiç akla gelmeyecek, hatta en son düşünülecek kişilerdi. Her şey ortaya çıktığında 'Neden?' sorusu milyonların aklını kurcalamıştı. İşte 2016 yılında yaşanan o kan donduran olayın hikayesi...
31.12.2022 Dünya
51 yıldır gizemi çözülemiyor! Polislerin okuması için bu notu bıraktı: Yapabilirseniz...
51 yıldır gizemi çözülemiyor! Polislerin okuması için bu notu bıraktı: Yapabilirseniz... Öldürdüğü kurbanlarının cesetlerini otoyol kenarına attığı için 'Otoyol Hayaleti' adı verilen seri katilin kim olduğu yıllardır bulunamıyor. ABD'nin başkenti Washington D.C.'nin ilk seri katili olarak biliniyor. Bir cinayetin ardından kurbanının üzerine polisler için bir not da bıraktı ve cinayetlerine devam etti. Gizemli katilin gizemi günümüzde hala sürüyor.
27.12.2022 Dünya
Tecavüz edip genç kadını öldürdü! Çıplak cesedi bulundu, katilin kimliği şok etti
Tecavüz edip genç kadını öldürdü! Çıplak cesedi bulundu, katilin kimliği şok etti 23 yaşındaki genç kadın, arkadaşlarıyla gece kulübüne gitti. Sonrasında ise her şey kabusa döndü. Genç kadının bodrum katında çıplak cesedi bulundu. Tecavüze uğramış ve boğulmuştu. Katili milyarder iş adamının 'playboy' oğlu çıktı. Yıllar sonra gelen bir fotoğraf ise korkunç olayı yeniden gündeme getirdi...
26.12.2022 Dünya
Kendini ölü gibi gösterip fotoğraflarını paylaştı! Sebebi herkesi şaşkına çevirdi
Kendini ölü gibi gösterip fotoğraflarını paylaştı! Sebebi herkesi şaşkına çevirdi Akılalmaz olay herkesi şaşkına çevirdi. 'L' olarak tanımlanan kadın, kendini öldü gibi gösterdi, bununla da kalmayıp cenazesinin fotoğraflarını sosyal medyada yayınlattı. Bunu neden yaptığını duyanlar şok oldu.
24.12.2022 Dünya
Seri katil artık serbest! Kurbanları arasında Türk de vardı, ilk sözleri herkesi şaşırttı
Seri katil artık serbest! Kurbanları arasında Türk de vardı, ilk sözleri herkesi şaşırttı Fransız seri katil Charles Sobhraj'ın serbest kaldıktan sonra yaptığı ilk açıklama herkesi şaşırttı. The Serpent dizisine konu olan seri katilin kurbanları arasında bir de Türk vardı. Charles Sobhraj'ın suçları arasında Türkiye'de kardeşiyle gerçekleştirdiği olaylar da var.
24.12.2022 Dünya
Sahte mimarın 42 yıllık yalanı! 'İnşaattan anlarım' dedi hiçbir şey çıkmadı
Sahte mimarın 42 yıllık yalanı! 'İnşaattan anlarım' dedi hiçbir şey çıkmadı sahte doktor skandalının yankıları devam ederken bu kez de sahte mimar ortaya çıktı. 43 yıl boyunca insanları kandırarak mimarlık yapan Avni Tekinaslan ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Kendi hazırladığı mezuniyet belgesiyle tam 42 yıl sahte mimarlık yapan Avni Tekinaslan’la ilgili Gazi Üniversitesi detaylı bir arşiv çalışması başlattı. Arşiv çalışması sonucunu okuyanlar ise gözlerine inanamadı. İşte haberin detayları...
24.12.2022 Gündem
Schengen vizesi alacaklar dikkat! Yeni adımı açıkladı
Schengen vizesi alacaklar dikkat! Yeni adımı açıkladı Schengen vizesi alacakları yakından ilgilendiriyor. Son günlerde Schengen vize alımında yaşanan sıkıntılar sonrası harekete geçildi. Dışişleri’nin AB üyesi ülkelerle yaptığı görüşmelerin ardından büyükelçilikler "acil vize kanalı açacağız” sözü verdi. İşte haberin detayları...
24.12.2022 Ekonomi
1994'te kaybolan çocuk 3 yıl sonra başkası olarak geri döndü! Dünyayı sallayan olay
1994'te kaybolan çocuk 3 yıl sonra başkası olarak geri döndü! Dünyayı sallayan olay Nicholas'ın Frederic'e dönüşümü dünyada büyük yankı uyandırdı. 13 yaşındaki çocuk kayboldu, 3 yıl sonra ortaya çıktı. Ama o gerçekten Nicholas mıydı? Medyanın da yakından takip ettiği olayda, gerçekleri öğrendiklerinde herkesin ağzı açık kaldı. İşte filmlere, kitaplara konu olan hikaye...
24.12.2022 Dünya
Herkesin 'rüya' sandığı kabus çıktı! Christina Haack'in açıklaması şaşırttı
Herkesin 'rüya' sandığı kabus çıktı! Christina Haack'in açıklaması şaşırttı Türkiye'de yayınlanan Rüya Gibi Evler programının yıldızı emlak yatırımcısı Christina Haack, eski eşiyle çalışmaya devam etmesiyle üne kavuşmuştu. Özel hayatıyla sürekli gündemde olan Christina Haack, bu kez sosyal medyadaki bir açıklamasıyla şaşkına çevirdi. Reality şov yıldızının yaptığı iş, az kalsın hayatına mâl oluyordu.
23.12.2022 Dünya
Ölümü bekleyen çocuğa tecavüz etti, evde katliam yaptı! Çatal ağızlı çekiçle vahşet
Ölümü bekleyen çocuğa tecavüz etti, evde katliam yaptı! Çatal ağızlı çekiçle vahşet Gece yaşadığı eve girdi; odaları tek tek gezip çatal ağızlı çekiçle katliam yaptı. Üç çocuk ve bir hamile kadının cesedi farklı odalarda bulundu. Hepsinin kafataslarını parçalamıştı. Cani adam, yerde kanlar içinde ölümü bekleyen yaralı çocuğa da tecavüz etti. İşte dünyanın kanını donduran vahşetin detayları...
23.12.2022 Dünya
Putin: Ukrayna'daki savaş sürecinde İHA'ların önemi ortaya çıktı
Putin: Ukrayna'daki savaş sürecinde İHA'ların önemi ortaya çıktı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "İHA kullanımının neredeyse her yerde yaygınlaştığını, bunların muharebe birliklerinde, cephelerde, birlik ve taburlarda bulunması gerektiği ortaya çıktı." dedi.
21.12.2022 Dünya
'Nefes alamıyoruz' diye bağırdılar! Baraj göletinde can pazarı!
'Nefes alamıyoruz' diye bağırdılar! Baraj göletinde can pazarı! Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde girdikleri baraj göletinde kaybolan çocuk ile amcası için arama çalışması başlatıldı.
9.07.2021 Gündem
Korkunç iddia! 14 yıl önce kaybolan çocuk...
Korkunç iddia! 14 yıl önce kaybolan çocuk... Ankara'nın Haymana ilçesinde 2006 yılında kaybolan Memduh Korkmaz'ın (14) boğularak öldürüldükten sonra yaklaşık 15 metre derinliğindeki su kuyusuna atıldığı iddia edildi. Kuyuda yapılan araştırmada, Korkmaz'a ait olduğu tahmin edilen kafatası ve kemikler bulunurken, olayla ilgili 1 kişi tutuklandı, 1 kişi aranıyor.
5.11.2020 Gündem
Ağrı'da sel sularına kapılan Ali Osman, hayatını kaybetti
Ağrı'da sel sularına kapılan Ali Osman, hayatını kaybetti Ağrı'ya bağlı Dumanlı köyünde sel sularına kapılan koyunlarını kurtarmaya çalışan Ali Osman Eytemiş (12) akıntıya kapıldı. Gözden kaybolan Ali Osman'ın, 8 kilometre uzakta cansız bedeni bulundu.
12.07.2020 Yaşam
3 yaşındaki Peldanur'dan acı haber!
3 yaşındaki Peldanur'dan acı haber! Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde kaybolan 3 yaşındaki kız çocuğu suda boğulmuş halde bulundu.
29.04.2019 Yaşam
Arka Sokaklar 488. bölüm fragmanı yayınlandı
Arka Sokaklar 488. bölüm fragmanı yayınlandı Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Arka Sokaklar 488. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar'da bu hafta çocuk kayıpları ekibi zor durumda bırakıyor. Selin'in tayin emri ise bütün ekibi şaşkına çeviriyor.
22.09.2018 Gündem
Kaybolan çocuk orada bulundu
Kaybolan çocuk orada bulundu Van merkez Edremit ilçesinde kaybolan 6 yaşındaki çocuk, jandarma, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), polis ekipleri ve vatandaşlar arama yaparken evin dolabından çıktı, çocuğun ailesi sevinç gözyaşları döktü.
19.09.2018 Yaşam
Arka Sokaklar yeni sezonuyla bu akşam ekrana gelecek!
Arka Sokaklar yeni sezonuyla bu akşam ekrana gelecek! Arka Sokaklar yeni sezon ilk bölümü ile bu akşam izleyicileriyle buluşuyor. Kanal D'nin fenomeni ve uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da neler yaşanacak. Arka Sokaklar'ın yayınlanan fragmanı da büyük heyecan yarattı.
14.09.2018 Gündem
12 çocuk mağarada kayboldu
12 çocuk mağarada kayboldu Tayland’ın kuzeyindeki Çiang Rai eyaletinde takım olarak ziyaret ettikleri mağara kompleksi içinde kaybolan 12 çocuk futbolcu ve antrenörlerini bulmak için yürütülen arama çalışmaları,
28.06.2018 Dünya
6 yaşındaki kayıp çocuk halkı sokağa döktü!
6 yaşındaki kayıp çocuk halkı sokağa döktü! Çınarcık'taki evinden dün sabah ayrıldıktan sonra haber alınamayan kız çocuğunun bulunması için jandarma ve AFAD ekipleri ile bölge halkı adeta seferber oldu
1.06.2017 Yaşam
Kayıp çocuklar mobil uygulamayla bulunuyor
Kayıp çocuklar mobil uygulamayla bulunuyor Çin'de kayıp çocuklar mobil uygulama ile bulunuyor. Ülkede, arama motoru Baidu, sosyal medya platformu QQ, Çin Ulusal Radyosu ve yerel polis birimleri ile entegre çalışan mobil uygulama sayesinde bin 274 kayıp çocuk ailesine kavuşturuldu.
18.05.2017 Dünya
Fatsa'da 3,5 yaşındaki çocuktan haber alınamıyor
Fatsa'da 3,5 yaşındaki çocuktan haber alınamıyor Ordu'nun Fatsa ilçesinde dün akşam evinin önünden kaybolan çocuk, 100 kişilik ekip tarafından aranıyor.
29.09.2021 Gündem
Gaziantep'te kayıp ikizlerden biri sokakta bulundu
Gaziantep'te kayıp ikizlerden biri sokakta bulundu Gaziantep'te 2 gün önce kaybolan minik Hatice Kübra bugün sokakta sağ olarak bulundu. Çocuğun bulunmasıyla büyük sevinç yaşayan mahalleli, Hatice Kübra'yı bulan gence sevgi gösterisinde bulundu.
21.10.2016 Yaşam
Üç yaşında Sibirya ormanında kurtlarla üç gün
Üç yaşında Sibirya ormanında kurtlarla üç gün Rusya’da 3 yaşındaki bir çocuk, Sibirya ormanlarında kaybolduktan 3 gün sonra sağ bulundu...
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kaybolan Çocuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaybolan çocuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.