Gazete Vatan Logo

Herkesin 'rüya' sandığı kabus çıktı! Christina Haack'in açıklaması şaşırttı

Türkiye'de yayınlanan Rüya Gibi Evler programının yıldızı emlak yatırımcısı Christina Haack, eski eşiyle çalışmaya devam etmesiyle üne kavuşmuştu. Özel hayatıyla sürekli gündemde olan Christina Haack, bu kez sosyal medyadaki bir açıklamasıyla şaşkına çevirdi. Reality şov yıldızının yaptığı , az kalsın hayatına mâl oluyordu.

Herkesin 'rüya' sandığı kabus çıktı! Christina Haack'in açıklaması şaşırttı

Türkiye'de Rüya Gibi Evler adıyla yayınlanan Flip or Flop programının yıldızı emlak yatırımcısı Christina Haack, eski eşiyle yıllarca yan yana çalışması ile dikkatleri üzerine çekmişti. Christina Haack, kendisi gibi emlak yatırımcısı olan Tarek El Moussa ile 13 yıl önce evlendi. İki çocukları olan çift, televizyon programında özel hayatlarını tüm şeffaflığıyla izleyicilere yansıtıyordu.

Çift ayrılık kararı aldıktan sonra da programlarına devam etmişti. Kısa bir süre sonra Christina Haack ikinci kez evlendi ve bu evlilikten üçüncü çocuğu Hudson London Anstead dünyaya geldi. Ancak bir süre sonra Christina Haack ikinci eşi Ant Anstead'ten ayrıldı. 

PROGRAMI BİTİRDİLER

Birlikte eski evleri yenilemeye devam eden Christina Haack ve Tarek El Moussa uzun zamandır birlikte sundukları programda hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaştılar. Ancak yakın zamanda ikili programı bir gerekçe sunmadan bitirme kararı aldı.

Christina Haack, şimdi ise yaşadığı sağlık sorunları ile gündemde.Christina Haack, 'yıllardır açıklanamayan bazı sağlık sorunları' yaşadığını ve bunun nedenini öğrendiğini açıkladı. Geçtiğimiz gün hastanede tes yaptıran 39 yaşındaki yıldız, yaşadığı tüm sağlık sorunlarının yıllardır yaptığı ev yenileme işinden kaynaklanabileceğini belirtti.

Haberin Devamı

Instagram'dan test sonuçlarını paylaşan Christina Haack, sağlık sorunlarının nedeninin yenilediği evler olduğunu belirterek şunları yazdı:

Tarama sonuçlarım cıva zehirlenmesi yaşadığımı gösterdi. Büyük olasılıkla içinde bulunduğum kötü haldeki evlerden kaynaklanıyor. İnce bağırsağımda aşırı bakteri üremesi var. Önce şifalı bitkilerle detoks yapacağım. Sonrasında nasıl hissettiğimi ve implatlarla nasıl mücadele ettiğimi göreceğiz.

"Christina on the Coast" adlı kendi reality şovu da bulunan Haack, geçtiğimiz haftalarda sağlık sorunlarının göğüs implantlarından kaynaklanabileceğini belirtmişti.

Christina, "Son zamanlarda çok yorgunum, bu yüzden vücudumu geri kazanmaya çalışıyordum. Yıllardır açıklanamayan bazı sağlık sorunları yaşadım ve şimdi bunun göğüs implantıyla ilgili olabileceğini düşünüyorum" dedi.

ART ARDA GELİŞEN SAĞLIK SORUNLARI

Haack ayrıca, enfeksiyon geliştirdiği için göz altı dolgularını da çıkartmıştı. Christina, iltihap, açıklanamayan deri döküntüleri, eklem ve kas ağrıları, kuru göz, asit reflü, beyin sisi, hormon dengesizlikleri, yorgunluk yaşıyordu. 

Haberin Devamı