Gazete Vatan Logo

Ölümü bekleyen çocuğa tecavüz etti, evde katliam yaptı! Çatal ağızlı çekiçle vahşet

Gece yaşadığı eve girdi; odaları tek tek gezip çatal ağızlı çekiçle katliam yaptı. Üç çocuk ve bir hamile kadının cesedi farklı odalarda bulundu. Hepsinin kafataslarını parçalamıştı. Cani adam, yerde kanlar içinde ölümü bekleyen yaralı çocuğa da tecavüz etti. İşte dünyanın kanını donduran vahşetin detayları...

Ölümü bekleyen çocuğa tecavüz etti, evde katliam yaptı! Çatal ağızlı çekiçle vahşet

Derleyen: Özge Seren Doğu

İngiltere’nin Derbyshire bölgesinde yaşayan Terri Harris, 35 yaşında 2 çocuk annesiydi ve hamileydi. Kızı 11 yaşındaki Lacey Bennett, oğlu da 13 yaşındaki John Paul Bennett'di ve Terri'nin önceki ilişkisinden olan çocuklarıydı.

Terri'nin 32 yaşındaki Damien Bendall ile 2020'den beri ilişkisi vardı ve aynı evde yaşıyorlardı. Birlikte mutlu görünüyorlardı. Hatta Terri bir arkadaşına çiftin bir bebek için uğraştığını ve annesine de evleneceklerini söylemişti.

Terri ile çocukları arasında da yakın ve sevgi dolu bir ilişki vardı. Çocuklar yaşanacaklardan bir gün önce dışarıda ve evde birlikte zaman geçirmişlerdi. Bu plana Lacey'nin arkadaşı Connie de dahil olmuştu ve evlerinde yatıya da kalmıştı. Connie hatta o gün fazladan bir gece arkadaşında kalıp kalamayacağını annesine sormuş, annesi de kabul etmişti.

John (sol üst), Terri (sol alt), Lacey (sağ alt), Connie (sağ üst, Lacey'nin arkadaşı)

KATLİAMA DAKİKALAR KALA...

Lacey, Connie ve John öğleden sonrayı Killamarsh'taki evlerinin dışında kanser araştırmaları için bağış toplamak amacıyla şeker satarak geçirmişlerdi.

Haberin Devamı

Lacey ve arkadaşı Connie

Bir sonraki gün de yine birliktelerdi. Pijama partisi için plan yapmışlardı. Her şey normal seyrinde ilerliyordu. Akşam olmuştu. Anne Terri, çocukları Lacey ve John ile Lacey'nin arkadaşı Connie, evde birlikte zaman geçiriyordu. Ancak orası dakikalar sonra vahşet evine dönecekti... Saat 22.00'ye yaklaştığında çocuklar yatmak için hazırlanmaya başladı.

İşte o dakikalarda Damien, yavaşça eve girdi ve içerde dolanmaya başladı. Elinde de çatal ağızlı çekiç vardı. Onları vahşice katletmek için odaları tek tek dolaşıyordu. Ve hamile sevgilisi Terri ve çocuklar Lacey, John ve Connie'ye acımasızca saldırdı. 4 kişinin başlarına ve üst vücutlarına çekiçle vurmaya başladı. O kadar şiddetli vuruyordu ki kafatasları parçalandı.

YARALI ÇOCUĞA TECAVÜZ ETTİ

Savunmasız haldeki kurbanların hiçbirinin yaşamak için şansı yoktu. Her kurban farklı odalarda saldırıya uğramıştı. Damien, onları aramak için evin içinde dolaşmış ve sırayla katletmişti. 11 yaşındaki Lacey, yaralardan ölmek üzereydi; yerde son saniyelerini geçirdiği sırada Damien ona tecavüz etti. Ne yaptığını görebileceği şekilde uzağa da bir ayna yerleştirdi.

Lacey ve Connie

HEPSİ FARKLI ODALARDA BULUNDU

Terri Harris ve Lacey Bennett’in cansız bedeni ana yatak odasında, Connie'ninki başka bir yatak odasında, John Paul Bennett'in cesedi ise banyoda bulunmuştu. Polisler eve girdiğinde sonradan Lacey'nin olduğu öğrenilen beyninin parçalarını oturma odasının zemininde buldu.

Haberin Devamı

CİNAYETTEN ÖNCE

Damien, cinayetten birkaç saat önce kokain almıştı ve çok içmişti. Ayrıca uyuşturucu satıcısıyla iletişime geçmeye çalışmıştı. Katliamın ardından Damien, evden ayrılırken John’un oyun konsolunu yanına almıştı. Konsolu satacak ve o parayla uyuşturucu alacaktı.

ÖLDÜRDÜĞÜNÜ VE TECAVÜZÜ KABUL ETTİ

Damien, bir gazete bayisini soymaktan 2015 yılında 3 yıl hapse atılmıştı. 2012 yılında da başka bir sorgundan hüküm giymişti. Yeni gelişmeye göre Damien Bendall, Terri Harris, Lacey Bennett, John Paul Bennett ve Lacey'nin arkadaşı Connie Gent'i öldürdüğünü ve tecavüzü kabul etti. Öncesinde birini öldürdüğünü kabul etmişti ama bu 4 kişiyi öldürdüğünü inkar etmişti.

Connie

ÖMÜR BOYU HAPİS! DAMİEN'IN SÖZLERİ

Damien Bendall'a, dört cinayet ve bir tecavüzden ömür boyu hapis cezası verildi. Damien ifadesinde "gerçek bir pişmanlık, dayanılmaz acı ve yıkım" hissettiğini ve muhtemelen ömür boyu hapis cezasını parmaklıklar arkasında çekeceğini bilmelerinin kurbanların ailelerine biraz adalet sağlayacağını söyledi.

Haberin Devamı

'KALBİM TAMAMEN PARAMPARÇA'

Connie Gent'in babası, Bendall'ın hapishaneden asla salıverilmemesi çağrısında bulundu ve onu "gerçekten kötü" olarak nitelendirerek şunları söyledi:

Kızım Connie'nin öldürülmesi hayatımı tamamen paramparça etti. Tamamen kaybolmuş hissediyorum. Kalbim tamamen paramparça oldu. Mahkemede ne olursa olsun, Connie'yi asla geri getirmeyecek. Connie'nin ölümü için hiçbir ceza yeterli adalet olmayacaktır.

John ve Lacey babaları Jason ile birlikte

'4 CAN ALDIĞI GİBİ BENİM CANIMI DA ALDI'

John Paul Bennett ve Lacey Bennett'in babası Jason Bennett ise şunları söyledi:

Sanki kalbim milyonlarca parçaya ayrılmış gibi. Ben eski halimin gölgesiyim. Ben hiçbir şeyim. Dört can aldığı gibi benim canımı da aldı.

'KEŞKE BENİM CANIMI ALSAYDI'

Terri'nin annesi Angela Smith ise "Keşke onlarınkini değil de benim canımı alsaydı çünkü önlerinde koca bir hayat vardı" dedi.