Katliam

Katliam

Son dakika katliam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan katliam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını katliam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katliam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katliam gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.434 katliam haberi bulunmuştur. Tüm katliam haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında dehşete düşüren sözler: O kapılar açıldığında bebeklerin çığlıklarını unutmuyorum
'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında dehşete düşüren sözler: O kapılar açıldığında bebeklerin çığlıklarını unutmuyorumTürkiye'yi sarsan 'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında kan donduran detaylar çıkmaya devam ediyor. Esenyurt'ta faaliyetine son verilen hastane ile ilgili iddialarda bulunan Cemil Imrak, "Ben ne gerekiyorsa yapın, gerekirse bebeğimi alıp başka hastaneye götüreyim dedim. 'Sen götürürsen bebeği yolda ambulansta kaybedebiliriz, öyle bir şansımız da var çünkü bebeğin durumu kritik' dedi. Beşinci gün arayıp, 'Başınız sağ olsun bebeği kaybettik' dediler" ifadelerini kullandı. Özel Reyap Hastanesi'nde 2020 yılında sezaryen ile doğum yapan ve yaklaşık 1 ay boyunca bebeği yoğun bakımda kalıp çocuğunda kronik hastalık oluştuğunu anlatan Neslihan Ünlü P. ise yoğun bakımdaki bebeği için ‘anne sütü' götürünce ‘neden bu kadar çok süt getiriyorsun' cevabını aldığını belirten anne, “O kapılar açıldığında bebeklerin çığlıklarını duyuyorduk. O çığlıkları hiç unutmuyorum” diye konuştu.
20.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in saldırılarına 'dur' denilmeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in saldırılarına 'dur' denilmeliCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisi'nde ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Filistin ve Lübnan'daki katliamlar devam ettikçe bölgemizin ve ötesinin huzur bulması mümkün değildir" dedi. Scholz ise konuşmasında, "İsrail, kendini savunma hakkına sahip. Biz her zaman insani yardım için çaba harcadık Gazze'ye. İkili devlet çözümü ve ateşkes için çaba harcamak durumundayız" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "50 bini aşkın insanın öldürüldüğü bir katliam söz konusu. Bütün bu insanların öldürülmesi konusunda başta Güney Afrika olmak üzere Lahey Adalet Divanı'na onların müracaatıyla başlayan süreci biz de dahil olmak üzere birçok dünya ülkesi Lahey Adalet Divanı'na bu müracaatı onlarda tazelemiştir, zenginleştirmiştir. Bu ülkelerden bir tanesi de biziz. Çünkü 50 bin insanın öldürülmesi 100 bine aşkın insanın yaralı halde olması herhalde 'F-35'lerle iyi vurdunuz, iyi yaptınız' dedirtmez. Bunlara siz nereye gidiyorsunuz dedirtir" diye konuştu.
19.10.2024Gündem
Kerem Aktürkoğlu'dan Filistin paylaşımı: Artık yeter!
Kerem Aktürkoğlu'dan Filistin paylaşımı: Artık yeter!Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, İsrail'in saldırısı altındaki Filistin'de yaşanan insanlık dramına bir kez daha dikkati çekti.
17.10.2024Şampiy10
MHP lideri Bahçeli: Uzattığımız el yanlış anlaşılmasın
MHP lideri Bahçeli: Uzattığımız el yanlış anlaşılmasınMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. "DEM Parti'ye uzattığım el yanlış yorumlanmasın" diyen Bahçeli, "DEM Parti’nin aklını başına alması, uzattığım eli sabote etmek amacıyla tahrik ortamını kamçılamaktan uzak durması herkesin hayrınadır" ifadelerini kullandı.
15.10.2024Gündem
Gaziantep’teki aile katliamında esrarengiz iddia! Mezarlıktan su içtikten sonra olan oldu
Gaziantep’teki aile katliamında esrarengiz iddia! Mezarlıktan su içtikten sonra olan olduGaziantep'teki aile katliamı ile ilgili yeni çıkan mezarlık iddiası tüyleri diken diken etti. Eşi Emine Demir'i ve yaşları 4 illa 11 arasında değişen 4 çocuğunu öldürüp sonra intihar eden Ahmet Demir'in yıllar önce bir iddia için mezarlığa gittiği, mezarlıkta bayıldığı ve sonrasında sık sık "Orada kan içtim ve kendimi kaybettim" dediği öne sürüldü.
14.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çağrı: İsrail'in karşısında durmak hepimiz için vicdani bir zorunluluktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çağrı: İsrail'in karşısında durmak hepimiz için vicdani bir zorunlulukturCumhurbaşkanı Erdoğan, Tiran’da Namazgah Camisi'nin açılışında konuştu. Erdoğan tüm dünyaya bir kez daha çağrıda bulunarak, "İsrail'in uyguladığı devlet terörünün karşısında durmak hepimiz için vicdani bir zorunluluktur" ifadelerini kullandı.
10.10.2024Gündem
Camilerde şehitler ve mazlumlar için dua edildi
Camilerde şehitler ve mazlumlar için dua edildiDiyanet İşleri Başkanlığınca Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında yatsı namazı sonrası ülke genelindeki camilerde şehitler ve dünyadaki mazlumlar için dualar edildi.
6.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Makamlar rütbeler oturulan koltuklar değişebilir molalar olabilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Makamlar rütbeler oturulan koltuklar değişebilir molalar olabilirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde AK Parti tarafından düzenlenen "Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları" programına katıldı. Burada konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hamas sadece bir bahanedir, Hizbullah sadece bir bahanedir. Yemen, Suriye, İran sadece birer bahanedir. İşgal ve istila politikasını meşrulaştırmak için İsrail hükümeti her gün yeni bir mazeret üretmektedir. İslam âlemini, İsrail saldırganlığının önüne geçmek için ekonomik ve ticari tedbirleri devreye almaya çağırıyorum “ dedi.
5.10.2024Gündem
Mehmet Kasapoğlu: Ekonomik büyüme toplumsal refahla buluşacak
Mehmet Kasapoğlu: Ekonomik büyüme toplumsal refahla buluşacakÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti Milletvekili Dr.Mehmet Kasapoğlu yeni yasama yılının açılışı dolayısıyla bir makale yayınlandı. Hürriyet Daily News’ta “Türkiye’s New Goals as We Enter the New Legislative Year” (Yeni Yasama Yılına Girerken Türkiye’nin Yeni Hedefleri) başlıklı İngilizce yayınlanan makalesinde Kasapoğlu, yeni anayasa tartışmalarından Filistin’e, ekonomiden adalet sistemindeki reform çalışmalarına kadar birçok konuda düşüncelerini yazdı.
4.10.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Soykırım durdurulmazsa bölgesel savaş olabilir
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Soykırım durdurulmazsa bölgesel savaş olabilirAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, dünyanın tek gündeminin Gazze’de gerçekleşen soykırım olduğunu belirterek, "Gazze'de olan şey insanlığa dönük bir saldırıdır" dedi.
3.10.2024Gündem
MGK toplantısı sona erdi: Gündem terörle mücadele
MGK toplantısı sona erdi: Gündem terörle mücadeleCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı Beştepe’de toplandı.
3.10.2024Gündem
MGK bugün toplanıyor: Gündem Ortadoğu ve İsrail saldırıları
MGK bugün toplanıyor: Gündem Ortadoğu ve İsrail saldırılarıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün kritik Milli Güvenlik Kurulu toplantısına başkanlık edecek. İsrail'in yayılmacı saldırganlığının doğurduğu tehdit, Orta Doğu'da son günlerde giderek artan tansiyon ve bölgesel gelişmelerin Türkiye'ye etkisi öncelikli gündem başlığı olacak. Terörle mücadelede gelinen son durum da kapsamlı değerlendirilecek.
3.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecekCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM 28. Dönem 3. Yasama Yılı Açılış Toplantısı'na katıldı. Erdoğan,."Yeni anayasa devlet ile milleti buluşturan niteliklere haiz olmalıdır. Milletin muazzez iradesini temsil eden insanlar olarak, insanımızın hiçbir ferdini dışlamadan, azami müştereklerde buluşturan bir anayasayı yazabilir, yapabilir, bu yüce Meclis eliyle hayata geçirebiliriz. Meclis'imizin yeni anayasa için daha fazla gayret göstereceğine inancımız tamdır. Toplumun tüm kesimlerini yeni ve sivil anayasa mücadelemize omuz vermeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı. İsrail'in Gazze ve Lübnan'a yönelik saldırılarına da tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Lübnan'dan sonra gözünü dikeceği yer açık söylüyorum bizim vatan topraklarımız olacaktır.. Netanyahu hayallerine Anadolu'yu da katıyor." diye konuştu.
1.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya İsrail çağrısı: BMGK gerekirse güç kullanmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya İsrail çağrısı: BMGK gerekirse güç kullanmalıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. "Gözünü kan bürümüş bir avuç radikal siyonist bölgemizi ve dünyayı ateşe atmaktadır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güvenlik Konseyi gerekli iradeyi göstermezse, kuvvet kullanma yetkisi süratle devreye alınmalıdır. İsrail'in haydutluğuna daha fazla sessiz kalınamaz. Zulme en büyük tepkiyi müslümanlar vermelidir. Kardeşlerimize önce biz sahip çıkmazsak, başkalarının destek olmasını zaten bekleyemeyiz" ifadelerini kullandı.
30.09.2024Gündem
Dünya Erdoğan'ın sözlerini konuşuyor: Netanyahu hükümetini azarladı, hesap sorulmasını istedi
Dünya Erdoğan'ın sözlerini konuşuyor: Netanyahu hükümetini azarladı, hesap sorulmasını istediUluslararası basın kuruluşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulun'nda yaptığı konuşmayı 'sert' olarak değerlendirdi. Al Jazeera, Erdoğan'ın İsrail'in saldırılarını açıkça eleştirdiğini ve Netanyahu hükümetini azarladığını yazarken, ABD medyası Biden eleştirilerine dikkat çekti. İsrail medyası ise Erdoğan'ın BM'yi eleştirdiğini ve İsrail'den hesap sorulmasını istediğini yazdı.
25.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan NBC News'e konuştu: ABD, Ukrayna'nın NATO üyeliğini istemiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan NBC News'e konuştu: ABD, Ukrayna'nın NATO üyeliğini istemiyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NBC News kanalına verdiği röportajda, Ukrayna'nın NATO üyeliğine ilişkin soruya cevap verdi. 'Üyeliğe ilişkin kararın heyecanla verilemeyeceğini' vurgulayan Erdoğan "Şu an itibarıyla tüm NATO ülkelerinin duruşu, benim için diğer ülkeler için nedir ne değildir bu gelişmeleri takip ederek nihai kararımızı veririz. ABD, Ukrayna'nın NATO üyeliğini istemiyor" ifadelerini kullandı.
25.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'de İsrail çağrısı: Katliam şebekesini durdurmak için neyi bekliyorsunuz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'de İsrail çağrısı: Katliam şebekesini durdurmak için neyi bekliyorsunuz!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'taki 79. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu kürsüsünden dünyaya hitap etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan, "BM Güvenlik Konseyi, Gazze soykırımının önüne geçmek, bu zulme, bu barbarlığa 'dur' demek için daha neyi bekliyorsunuz? Filistin halkıyla birlikte kendi vatandaşlarının canını tehlikeye atan katliam şebekesini durdurmak için daha neyi bekliyorsunuz?" açıklamasında bulundu.
24.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de önemli mesaj: İsrail’in işgali bir an önce durmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de önemli mesaj: İsrail’in işgali bir an önce durmalıSon dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'ta Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi (TASC) tarafından düzenlenen akşam yemeğinde konuştu. "Teröristlerin oyununa gelmeyin. Teröristler Türk toplumunda ayrışmayı körüklüyor" açıklamasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İslam düşmanlığı salgına dönüştü. Müslüman düşmanlığına kaşrı mücadele edeceğiz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, "İsrail’in işgali bir an önce durmalı. Tüm dünyanın gözü önünde soykırım yaşanıyor" açıklamasını yaptı.
22.09.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail'e tepki: Katliam şebekesi sınır tanımıyor
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail'e tepki: Katliam şebekesi sınır tanımıyorAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ankara'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çelik, İsrail'in dijital saldırısıyla ilgili olarak, "Eninde sonunda katliam şebekesi uluslararası kamuoyunda mahkemeye çıkacaklar" dedi.
17.09.2024Gündem
Mardin Artuklu'da cipteki 5 Iraklıyı katletmişlerdi, ifadeleri ortaya çıktı
Mardin Artuklu'da cipteki 5 Iraklıyı katletmişlerdi, ifadeleri ortaya çıktıMardin'de cipte Irak uyruklu 5 kişinin silahlı saldırıda öldürülmesine ilişkin 4 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında tutuklu 2 sanık birbirini suçladı. Mahkeme heyeti dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi. Maktul ailelerin avukatı ise faillerin banka hesapları hareketlerinin bilirkişiye gönderilmesine rağmen 6 aydır raporun düzenlenmemesine tepki gösterdi.
12.09.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Narin cinayetinin takipçisi olacağız
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Narin cinayetinin takipçisi olacağızAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Narin Güran cinayetine ilişkin konuşan Çelik, "Tüm gelişmeler en yakın şekilde takip edilmekte. Bu acı milletin hafızalarına kazındı ve hepimizin sonuna kadar takipçisi olacağı bir süreç olmaktadır. Bunu siyasi istismar konusu yapanların bu acı ile bir ilişkisi olmadığı açıktır. Narin hepimizin kızı olmuştur." dedi.
11.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandıKabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Toplantıda iç ve dış gelişmeler ele alınacak. Ekonomi başlığında, orta vadeli program değerlendirilecek. Dış politikada öncelikli gündem ise İsrail'in Gazze'deki katliamı olacak.
9.09.2024Gündem
Kabine bugün toplanıyor! İşte masadaki konular
Kabine bugün toplanıyor! İşte masadaki konularKabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bugün toplanıyor. Toplantıda iç ve dış gelişmeler ele alınacak. Ekonomi başlığında, orta vadeli program değerlendirilecek. Dış politikada öncelikli gündem ise İsrail'in Gazze'deki katliamı olacak.
9.09.2024Gündem
Okulda katliam yapan zanlının geçen yıl FBI tarafından sorgulandığı bildirildi
Okulda katliam yapan zanlının geçen yıl FBI tarafından sorgulandığı bildirildiABD'nin Georgia eyaletinde bulunan bir lisede silahlı saldırı gerçekleştirerek 4 kişinin ölmesine sebep olan zanlı Colt Gray'in, geçen sene Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ekiplerince sorgulandığı ortaya çıktı.
5.09.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her alanda ilişkilerimizi daha da ilerletmeyi hedefliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her alanda ilişkilerimizi daha da ilerletmeyi hedefliyoruzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, Mısır ile ticaret hacmini gelecek 5 yıl içinde 15 milyar dolara çıkarma hedefine doğru kararlı bir şekilde ilerlediklerini belirterek, "Birçok meselede benzer tutum ve hedeflere sahip olduğumuz Mısır ile istişarelerimizi güçlendirme noktasında kararlıyız. İnşallah bundan sonra daha yakın iş birliği içinde olacağız. 'Kazan kazan' anlayışıyla çok boyutlu münasebetlerimizi ileriye taşıyacağız" dedi.
4.09.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Katliam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katliam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.