Gazete Vatan Logo

Tecavüz edip genç kadını öldürdü! Çıplak cesedi bulundu, katilin kimliği şok etti

23 yaşındaki genç kadın, arkadaşlarıyla gece kulübüne gitti. Sonrasında ise her şey kabusa döndü. Genç kadının bodrum katında çıplak cesedi bulundu. Tecavüze uğramış ve boğulmuştu. Katili milyarder iş adamının 'playboy' oğlu çıktı. Yıllar sonra gelen bir fotoğraf ise korkunç olayı yeniden gündeme getirdi...

Tecavüz edip genç kadını öldürdü! Çıplak cesedi bulundu, katilin kimliği şok etti

2008 yılında Londra’da bir ilkbahar günüydü. Norveçli öğrenci Martine Vik Magnussen’in sınavları bitmiş, rahat bir nefes almıştı. Ayrıca sınıfının da birincisi olmanın mutluluğunu yaşıyordu. 23 yaşındaki genç kadın, 13 Mart’ta sınavların bitişini kutlamak için arkadaşları ile plan yaptı.

Seçkin bir gece kulübü olan Mayfair’deki Maddox’a giden arkadaş grubu, orada doyasıya eğlendi. Kulüpten gece saat 03.20'de en son Martine çıktı. Sonrasında ise her şey garipleşmeye başlamıştı. Arkadaşları bir sonraki gün genç kadını arıyor, mesaj atıyor ama bir türlü ona ulaşamıyorlardı. En sonunda giderek daha da telaşlandılar ve polisi arayıp Martine’in kayıp olduğunu söylediler.

Martine Vik Magnussen

ÇIPLAK CESEDİ BULUNDU

Polis hemen harekete geçti ve genç kadının Great Portland Caddesi'ndeki evini aradı. Binanın kilitli katına indiklerinde ise korkunç manzarayla karşılaştılar. Evin bodrumunda, molozların altında Martine’in çıplak halde cesedi bulundu.

TECAVÜZE UĞRADI VE BOĞULDU

Genç kız tecavüze uğramış ve boğulmuştu. Aynı zamanda boğuşma da yaşanmıştı; Martine’in yüzünde ve boynunda çok sayıda iz vardı. Martine’in dar kot pantolonu, küpeleri, yılan derisi ayakkabıları, el çantası, saati ve pırlanta yüzüğü de eksikti.

Kan donduran olayın ardından hemen bir ekip oluşturuldu ve cinayet soruşturması başlatıldı.

OTOPSİ RAPORU ÇIKTI

Genç kadının otopsi raporunda ölüm nedeni boğulma olarak açıklandı ve tecavüze de uğradığı doğrulandı.

Haberin Devamı

Polisler kamera kayıtlarını incelediğinde genç kadının en son bir erkek ile gece kulübünden çıkarken ve birlikte taksiye binerken görüldüğünü belirledi.

ÖPMEYE ÇALIŞMIŞ AMA REDDEDİLMİŞ

Yapılan incelemede Martine’in kulüpten birlikte çıktığı o kişinin Faruk Abdulhak olduğu öğrenildi. Faruk, milyarder şeker patronu Shaher Abdulhak'ın 'playboy' oğluydu. Aynı zamanda Martine ile özel Regent's Business School'da birlikte okuyorlardı.

Faruk Abdulhak

Ölümünden birkaç hafta önce Faruk onu bir kere öpmeye çalışmış ama reddedilmişti. Genç kadın yalnızca arkadaş olmak istediğini söylemişti.

ANİDEN ORTADAN KAYBOLDU

Faruk, genç kadının tecavüz edilip öldürüldüğü o gün sosyal medya hesaplarının hepsini kapatmış ve aniden ortalıktan kaybolmuştu.

Martine'in ölümünden saatler sonra Faruk Abdulhak’ın Kahire'ye gittiği ortaya çıktı. Oradan da, babası Shaher'in özel jetiyle Yemen'e götürüldü.

Dehşete düşüren cinayetin ardından 50’li yaşlarda ismi açıklanmayan bir kadın, Faruk’a yardım ettiği şüphesiyle tutuklandı. Genç kadının arkadaşı olan Faruk da aynı yılın temmuz ayında resmi olarak cinayet şüphelisi olarak ilan edildi.

Haberin Devamı

Yemenli playboy Faruk Abdulhak elinde silahla poz verirken

BABASI ÖLDÜ, ELİNDE SERVET VAR

Davanın baş zanlısıydı ama babasının ülkenin en zengin adamlarından biri olması, yakalanmasını engelledi. Yemen'deki evinde İngiliz adaletinin ulaşamayacağı bir yere götürüldü ve halen de orada kalıyor.

Cinayet şüphelisinin babası milyarder Shaher Abdulhak 2020 yılında öldü ancak Faruk’un elinde babasından kalan bir servet var. Aynı zamanda Husi hükümetinin koruması altında. İngiltere ile Yemen arasında iade anlaşması yok. Şüpheli Faruk da gönüllü olarak iade edilmeyi reddetti.

14 YIL SONRA İLK FOTOĞRAF

Faruk Abdulhak'ın 14 yıl önce Londra'dan kaçmasından bu yana ilk fotoğrafı ortaya çıktı. Şu anda 35 yaşında olan cinayet şüphelisinin eski halinden oldukça farklı olduğu görüldü. Faruk'un halen Yemen'de izole bir hayat yaşadığı söyleniyor.

GÜNLERİNİ FİLM İZLEYEREK GEÇİRİYOR

Aile dostları ise Faruk'un şu an fiilen ev hapsinde tutulduğunu, evinden çıkmadığını, arkadaşı olmadığını ve yalnızca güvenlik görevlilerinin kendisine eşlik ettiğini iddia ediyor. Günlerini de bilgisayar başında ve film izleyerek geçirdiği belirtiliyor.

“O GECEDEN SONRA HAYATI SONA ERDİ”

Bir akrabası ise onunla her gün konuştuğunu iddia ederek şunları söyledi:

Haberin Devamı

Faruk'un tüm hayatı evde kalmaktan ibaret. Sosyalleşme yok. Gerçekten hiç arkadaşı yok. Oraya kimse gelmiyor. Belli ki o geceden sonra hayatı sona erdi. Verandası var. Çoğunlukla sadece biraz güneş ve hava almak için oraya çıkıyor.

Adalet arayan Magnussen ailesinin tüm çabalarına rağmen Faruk Abdulhak'ın İngiltere ile suçluların iadesi anlaşması olmayan Yemen'den iadesini sağlayamıyor.