Gazete Vatan Logo

Kendini ölü gibi gösterip fotoğraflarını paylaştı! Sebebi herkesi şaşkına çevirdi

Akılalmaz olay herkesi şaşkına çevirdi. 'L' olarak tanımlanan kadın, kendini öldü gibi gösterdi, bununla da kalmayıp cenazesinin fotoğraflarını sosyal medyada yayınlattı. Bunu neden yaptığını duyanlar şok oldu.

Kendini ölü gibi gösterip fotoğraflarını paylaştı! Sebebi herkesi şaşkına çevirdi

'L' olarak tanımlanan Endonezyalı bir anne, kendini ölü gibi göstermek için adeta tam donanımlı bir cenaze gerçekleştirdi. Facebook'tan hem 'cesedinin' hem de morgdaki halinin fotoğrafları yayınlanan kadının bunu neden yaptığı şaşkınlık yarattı.

'L'in kızı, 12 Aralık'ta Facebook'ta annesinin bir araba kazasında öldüğünü duyurdu. Gönderide L'nin Medan'daki evinin yakınındaki bir köprüde meydana gelen kazadan sonra öldüğü açıklandı. Ayrıca, Banda Aceh şehrinde 370 mil uzakta gömüleceğini açıkladı.

BURUN DELİKLERİ PAMUKLA KAPATILMIŞ

Facebook gönderisinde ayrıca L'in kefene sarılı cesedinin ve hastanede sedyede götürülürken çekilmiş görüntüleri de yer aldı. Gönderideki iki fotoğrafta ise burun delikleri pamukla kapatılmış L'in görüntüsü vardı.
Daily Star'a göre hastanedeki sedye görüntüsünün bir televizyon şovuna ait olduğu ortaya çıktı. L'in kefene sarılmış fotoğraflarının ise 'ölümünü daha inandırıcı' olmasını sağlamak için yayınlandığı öne sürüldü.

Peki Endonezyalı kadın neden kendini ölü gibi gösterdi?

NEDENİNİ DUYAN ŞAŞKINA DÖNÜYOR

L, Maya Gunawan adlı kadından yüklü bir miktarda borç aldı ve bu borcu 20 Kasım'da ödeyeceğini söyledi. L, , o tarihe kadar parayı temin edemedi ve Gunawan'dan krediyi 6 Aralık'a kadar uzatmasını istedi. O gün de geldi ve geçti ancak L parayı yine getirmedi. Sonrasında ise L'in kızı, Facebook hesabından annesinin öldüğünü duyurdu. L, borcunu ödememek için kendini ölü olarak gösterdi.

Haberin Devamı

Facebook'ta yayınlanan görüntülerden birinin televizyon şovuna ait çıkmasıyla L'in foyası ortaya çıktı. Yerel medyaya konuşan Gunawan, polise gitmediğini iddia etti. Gunawan, L'in ödemesi gereken tutarı ödemediğini ve şimdi kadına ulaşamadığını ifade etti.

L'in kızının Facebook hesabını hack'lediğini iddia ederek gönderinin yalan olduğunu kabul ettiği bildirildi.