Endonezya

Endonezya

Son dakika endonezya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan endonezya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını endonezya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Endonezya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan endonezya gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.175 endonezya haberi bulunmuştur. Tüm endonezya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tayland, Endonezya ve Kamboçya'da bir ay tatil yaptı! Gülperi Özdemir: Lüks yaşamıyorum
Tayland, Endonezya ve Kamboçya'da bir ay tatil yaptı! Gülperi Özdemir: Lüks yaşamıyorumSon olarak 'Zafer Rengi' filminde kamera karşısına geçen Gülper Özdemir, "Sırt çantamı alıp, kamp yapıyorum" derken, Tayland, Endonezya ve Kamboçya'da bir ay süren tatili hakkında konuştu.
25.07.2024Magazin
DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir? DCT TRADİNG talep toplama
DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir? DCT TRADİNG talep toplamaDCT TRADING halka arz oluyor. Yüzde 28,85’i halka arz edilecek olan DCT TRADING, 30 Milyon TL sermaye artırımı, 7.5 Milyon TL ortak payı satışı gerçekleştirecek. DCT Trading’in birim pay fiyatı ise 14 TL olacak. Peki, DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir?
23.07.2024Ekonomi
Bakan Kacır duyurdu: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdi
Bakan Kacır duyurdu: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdiSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır "Aslında uydu teknolojilerinde A takımına girdik diyebiliriz. İlk 11'deyiz. Çünkü bunu başarabilen dünyada sadece 11 ülke var artık. İşte böyle bir başarı için TÜBİTAK, ASELSAN, TUSAŞ, C-Tech ve Türksat ekipleri gerçekten uzun yıllar süren muazzam bir gayret ortaya koydular" dedi.
10.07.2024Adana
Bakan Kacır'dan önemli açıklama: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdi
Bakan Kacır'dan önemli açıklama: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdiSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır önemli açıklamalarda bulunarak, "Aslında uydu teknolojilerinde A takımına girdik diyebiliriz. İlk 11'deyiz. Çünkü bunu başarabilen dünyada sadece 11 ülke var artık. İşte böyle bir başarı için TÜBİTAK, ASELSAN, TUSAŞ, C-Tech ve Türksat ekipleri gerçekten uzun yıllar süren muazzam bir gayret ortaya koydular" ifadelerini kullandı.
9.07.2024Gündem
Yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A uzaya fırlatıldı
Yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A uzaya fırlatıldıTürkiye'nin yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A, ABD'nin Florida eyaletindeki Cape Canaveral Uzay Kuvvetleri İstasyonu'ndan SpaceX'e ait Falcon 9 roketiyle uzaya fırlatıldı.
9.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Tüm engellere rağmen ülkemiz uzaydaki varlığını artırıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Tüm engellere rağmen ülkemiz uzaydaki varlığını artırıyorCumhurbaşkanı Erdoğan uzay yolculuğa başlayan TÜRKSAT 6A'nın fırlatılmasından açıklamalarda bulundu. Törene video mesaj gönderen Erdoğan "Ülkemizin uzaydaki istikbali için büyük önem taşıyan 6A projesindeki alt sistemlerin, uydu yer istasyonu ve yazılımların %81’den fazlasını millî imkânlarla Türkiye olarak kendimiz ürettik. Önüne çıkarılan tüm engellere ve kısıtlamalara rağmen ülkemiz uzaydaki varlığını artırıyor." dedi.
9.07.2024Gündem
TÜRKSAT 6A uydusu yörüngesine fırlatıldı
TÜRKSAT 6A uydusu yörüngesine fırlatıldıTürkiye'nin yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A, ABD'nin Florida eyaletindeki Cape Canaveral Uzay Kuvvetleri İstasyonu'ndan uzaya fırlatıldı. 6A, fırlatılmasının 70'inci dakikası sonrasında ise geçici yörüngesine oturacak ve ilk sinyallerini verecek. Ardından bir aylık yolculuğa çıkacak Türksat 6A, dünyadan 35 bin 786 kilometre uzaklıktaki konumunda sabitlenecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, fırlatma törenine video mesaj gönderdi. Erdoğan mesajında, "Türksat 6A’yla uydu üretiminde yeni bir safhaya geçmiş bulunuyoruz. 6A’yla birlikte Türksat’ın bölgeye yönelik uydu hizmeti ihracatının da ciddi manada artacağına inanıyoruz. Türksat 6A uydumuzun ülkemiz için, milletimiz için, televizyon yayıncılığımız için hayırlara vesile olmasını diliyor, projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerin kullandı.
9.07.2024Gündem
TÜRKSAT 6A bu gece fırlatılıyor! Bakan Uraloğlu: Geri sayım başladı
TÜRKSAT 6A bu gece fırlatılıyor! Bakan Uraloğlu: Geri sayım başladıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Yerli ve milli olarak ürettiğimiz Türksat 6A, TV yayıncılığı, haberleşme hizmetleri ve geniş kapsama alanı ile bağımsızlığımızın sembolü olacak" dedi.
8.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Önümüzdeki döneme çok daha güçlü bir şekilde giriyoruz
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Önümüzdeki döneme çok daha güçlü bir şekilde giriyoruzTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Güçlü Türkiye, güçlü toplum anlayışıyla önümüzdeki döneme çok daha güçlü bir şekilde giriyoruz. Türkiye olarak karşımıza çıkan birtakım tehditlerden yılarak ve birtakım gelişmelerden çekilip geri adım atarak değil, önümüzdeki fırsatları değerlendirerek yolumuza devam edeceğiz." dedi.
8.07.2024Gündem
Türksat 6A'nın uzay yolculuğu başlıyor
Türksat 6A'nın uzay yolculuğu başlıyorTürkiye’nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımıyla SpaceX firmasının ABD Florida'da bulunan Cape Canaveral'daki fırlatma merkezinden Falcon 9 roketi ile yarın uzaya fırlatılacak. 8 Temmuz’u 9 Temmuz’a bağlayan gece Türkiye saatliye 00.20’de gerçekleşecek fırlatma işleminin ardından Türksat 6A, roketten ayrılmasından sonra yaklaşık 70'inci dakikada geçici yörüngesine ulaşacak.
7.07.2024Gündem
Türksat 6A'nın fırlatılmasında geri sayım başladı
Türksat 6A'nın fırlatılmasında geri sayım başladıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Türksat 6A uydumuzu artık fırlatma merkezinden Falcon 9 roketi ile ABD yerel saati ile 8 Temmuz 2024 saat 17.20'de, Türkiye saati ile 8 Temmuz'u 9 Temmuz'a bağlayan gece 00.20'de uzaya gönderecek şekilde geri sayıma başladık" dedi.
5.07.2024Ekonomi
Un ihracatı yüzde 15 arttı
Un ihracatı yüzde 15 arttıTürkiye'nin un ihracatı ilk 6 ayda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 15 artarak 1 milyon 800 bin ton düzeyinde gerçekleşti.
4.07.2024Ekonomi
Türksat 6A için geri sayım başladı: Temmuz'un ikinci haftasında yörüngeye fırlatılacak
Türksat 6A için geri sayım başladı: Temmuz'un ikinci haftasında yörüngeye fırlatılacakUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Türksat 6A uydumuzun SpaceX Cape Canaveral Hava Kuvvetleri’nin Florida’daki istasyonunda son testleri yapılıyor" dedi.
21.06.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş, parlamenter diplomasiyi Gazze için yoğunlaştırdı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, parlamenter diplomasiyi Gazze için yoğunlaştırdıTürkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail’in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarında gerçekleştirdiği katliam boyutlarını aşan soykırımının durdurulması, “insanlık cephesi”nin desteklenmesi ve uluslararası camianın Siyonist rejime karşı harekete geçirilmesi için parlamenter diplomasi faaliyetleri kapsamında yoğun çaba sarf etti.
11.06.2024Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
6.06.2024İddaa
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst dönemi! Oyun sistemi belli oldu
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst dönemi! Oyun sistemi belli olduBeşiktaş yönetimi son olarak Rangers'ı çalıştıran dünyaca ünlü teknik adamın takımın başına getirdi.
6.06.2024Beşiktaş
Türksat 6A, ABD yolunda! Bakan Uraloğlu açıkladı
Türksat 6A, ABD yolunda! Bakan Uraloğlu açıkladıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türksat 6A’nın yapım ve test aşamalarının tamamlandığını paketlenme sürecine geçildiğini belirterek ABD Florida’da bulunan Cape Canaveral Hava Kuvvetleri İstasyonu'na gönderilmek üzere 4 Haziran Salı günü Ankara’dan yola çıkacağını açıkladı.
2.06.2024Adana
Endonezya'da Ibu Yanardağı'nda patlama
Endonezya'da Ibu Yanardağı'nda patlamaEndonezya'nın Kuzey Maluku eyaletindeki Ibu Yanardağı patlama sonrası kül ve duman püskürttü. Ulusal Afet Önleme Ajansından (BNPB) yapılan açıklamada ise beklenen şiddetli yağış nedeniyle ani sel ve soğuk lav akıntısı gibi felaketlere karşı uyarıda bulunuldu.
1.06.2024Dünya
12. Uluslararası Fetih Kupası sona erdi
12. Uluslararası Fetih Kupası sona erdi 32 ülkeden 500 sporcunun katılımıyla düzenlenen 12. Uluslararası Fetih Kupası sona erdi.
29.05.2024Gündem
Uydu TÜRKSAT 6A’nın testleri tamamlandı! Bakan Uraloğlu canlı yayında uzaya gidiş tarihini açıkladı
Uydu TÜRKSAT 6A’nın testleri tamamlandı! Bakan Uraloğlu canlı yayında uzaya gidiş tarihini açıkladıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun CNN Türk canlı yayınına bağlanıp uydu TÜRKSAT 6A’nın uzaya gidiş tarihini açıkladı. Uraloğlu, "Dünyada uydu üretebilen 10 ülkeden biri olduk. Uydumuzun maliyeti yaklaşık 250 milyon dolar" dedi.
14.05.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklamasıTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili olarak "Şimdiye kadar ziyaret ettiğim partiler, anayasa çalışmaları için kapıyı açık tutmuştur. Yöntemi bulunduktan sonra esas tartışma, konulara girildikçe ortaya çıkacaktır" açıklamasını yaptı.
11.05.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Meksika’ya gitti! Parlamento Başkanlarıyla buluştu
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Meksika’ya gitti! Parlamento Başkanlarıyla buluştuTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, MIKTA'nın 10. Parlamento Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere Meksika'nın başkenti Meksiko’ya gitti. Meksika, Endonezya, Güney Kore, Türkiye ve Avustralya'nın oluşturduğu toplantıya katıldı.
6.05.2024Vatan TV
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Meksika’ya gitti! Parlamento Başkanlarıyla buluştu
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Meksika’ya gitti! Parlamento Başkanlarıyla buluştuTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, MIKTA'nın 10. Parlamento Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere Meksika'nın başkenti Meksiko’ya gitti. Meksika, Endonezya, Güney Kore, Türkiye ve Avustralya'nın oluşturduğu toplantıya katıldı.
6.05.2024Gündem
Endonezya'da sel ve heyelan felaketi: En az 15 ölü
Endonezya'da sel ve heyelan felaketi: En az 15 ölüEndonezya’nın Güney Sulawesi bölgesini vuran sel ve heyelan sonucu en az 15 kişi hayatını kaybetti.
4.05.2024Dünya
Ruang Yanardağı nerede (harita konumu)? Yanardağ patlaması nasıl oluşur, volkanik patlamalar nasıl oluşur?
Ruang Yanardağı nerede (harita konumu)? Yanardağ patlaması nasıl oluşur, volkanik patlamalar nasıl oluşur?Ruang Adası’nda yer alan Ruang Yanardağı'nın dün lav ve kül püskürtmesinin ardından bölgede bulunan 12 bin kişi için tahliye kararı alındı. Ruang Yanardağı'nda volkanik faaliyetler devam ederken, söz konusu haberlerin ardından Ruang Yanardağı’nın nerede, hangi ülkede olduğu araştırılırken yanardağ patlamasının nasıl oluştuğu da sorgulanmaya başlandı. Peki, Yanardağ patlaması nasıl oluşur, volkanik patlamalar nasıl oluşur?
2.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Endonezya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki endonezya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.