Katar

Katar

Son dakika Katar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Katar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Katar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katar gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.736 katar haberi bulunmuştur. Tüm katar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Bayraktar: Adil bir dünya için Filistin’i destekleyin
Selçuk Bayraktar: Adil bir dünya için Filistin’i destekleyinBaykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Katar merkezli Al Jazeera yayın kuruluşu için Filistin konulu bir makale kaleme aldı.
26.07.2024Dünya
Türk Deniz Kuvvetleri'ne bağlı iki karakol gemisi Katar'da görev yapacak!
Türk Deniz Kuvvetleri'ne bağlı iki karakol gemisi Katar'da görev yapacak!Türkiye ile Katar'ın Umm Al Houl Deniz Üssü'nde görev yapacak olan 2 Tuzla sınıfı karakol gemisi için Muğla'nın Marmaris ilçesi Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda yapılan askeri tören ile görevlendirme programı düzenlendi. Türk Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu'nun da katıldığı törende Katar'da görev yapacak olan gemilerin özellikleri anlatıldı. Tatlıoğlu, "Deniz gücümüz, küresel güvenliğe katkı sağlamaya devam ediyor" dedi.
26.07.2024Gündem
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
Galatasaray istiyordu, İlkay Gündoğan'ın yeni takımı belli oldu
Galatasaray istiyordu, İlkay Gündoğan'ın yeni takımı belli olduBarcelona'da futbol kariyerini sürdüren İlkay Gündoğan'ın yeni takımı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. La Liga devinden ayrılması beklenen Alman oyuncuya, 3 yıllık kontrat önerildiği belirtildi.
25.07.2024Galatasaray
Vali Köşger: Adana’dan dünyaya yeni bir kapı açılacak
Vali Köşger: Adana’dan dünyaya yeni bir kapı açılacakAdana Valisi Yavuz Selim Köşger, Doğu Akdeniz Konteyner Limanı projesi için, "Bu proje Adana'nın konumunu bir kere daha uluslararası alanda üst seviyelere getirecek. Dünya ticaretine alternatif bir rota olacak" dedi.
25.07.2024Adana
Dışişleri Bakanı Fidan: Görüşmeden şart koyacaksak görüşmenin anlamı yok
Dışişleri Bakanı Fidan: Görüşmeden şart koyacaksak görüşmenin anlamı yokDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad görüşmesine ilişkin, "Cumhurbaşkanımız böyle bir teklifte bulundu, yani bizler de bu konuyla ilgili çalışıyoruz. Şimdi bir şey söylemek için erken" dedi. Fidan, Şam’ın, Türkiye’yle ilişkilerin yeniden eski haline dönmesi için şart koştuğu iddiasıyla ilgili ise "Bize şu ana kadar yapılmış herhangi bir şart yok. Eğer zaten görüşmeden birbirimize şart koyacaksak görüşmenin bir anlamı yok" dedi.
24.07.2024Gündem
Gaziantep'te Başkan Kadooğlu, uluslararası fuarların kente büyük değer katacağını söyledi
Gaziantep'te Başkan Kadooğlu, uluslararası fuarların kente büyük değer katacağını söylediGüneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Gaziantep'te gerçek anlamda uluslararası fuarlar düzenlemek için gerekli olan altyapının çok yetersiz olduğunu söyledi.
26.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te ödüllü çevre dostu yeşil projenin etkileri sürüyor
Gaziantep'te ödüllü çevre dostu yeşil projenin etkileri sürüyorGaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Oğuzeli ilçesinde hizmete açılan Biyogaz Enerji Santrali’nde atıklar geri kazandırılarak, milli ekonomiye katma değer sağlanıyor, zararlı çevresel etkiler ortadan kaldırıyor.
22.07.2024Gaziantep
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada, son bir haftada 72 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Öte yandan F-16 ile ilgili iddialara cevap verildi.
18.07.2024Gündem
İGA İstanbul Havalimanı 'Dünyanın En İyisi' seçildi
İGA İstanbul Havalimanı 'Dünyanın En İyisi' seçildiUluslararası seyahat ve lifestyle dergisi Travel and Leisure okurlarının verdikleri puanlarla belirlenen “Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı” listesinde İGA İstanbul Havalimanı, tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.
18.07.2024Ekonomi
Mantarı 9 ay bozmadan saklayacağınız tüyo; Ev hanımlarının yeni keşfi
Mantarı 9 ay bozmadan saklayacağınız tüyo; Ev hanımlarının yeni keşfiMantar eklendiği her yemeğe lezzet katar. Ancak kısa sürede bozulmasıyla bilinir. Birçok kişi tüketirken dikkatli olmalıdır. Bu besini saklamanın da bir yolu vardır.
16.07.2024Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş daha yeni başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş daha yeni başladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlar hakkında konuşan Erdoğan, "Biz bu oyunları da, nasıl bozacağımızı da çok iyi biliriz. Alçakça bir hadise üzerinden kaos planlayanlara da, istismarlara da müsaade etmeyiz." dedi. Suriye ile normalleşme sürecine ilişkin konuşan Erdoğan, "Putin ile Beşar Esed’e bir davetimiz olabilir. Sayın Putin Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirebilirse, bu yeni bir sürecin başlangıcı olabilir." ifadelerini kullandı. Ekonomi ile ilgili adımların olumlu sonuçlar verdiğini belirten Erdoğan, "Programımız çalışıyor. Enflasyonda düşüş daha yeni başladı. Hızlanarak devam edecek." mesajını verdi. Ayrıca Erdoğan, UEFA'nın Merih Demiral için başlattığı soruşturmaya yönelik gerekli adımların atıldığını ve cumartesi günü Hollanda maçına gitme kararı aldığını açıkladı.
5.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Astana'da peş peşe görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Astana'da peş peşe görüşmelerCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi için geldiği Astana'da temaslarını sürdürüyor.
4.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarızCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Sona eren Kabine toplantısının ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlara sert tepki göstererek, "Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi, ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem
Ortalığı karıştıran iddia: Üst düzey Hizbullah komutanı öldürüldü
Ortalığı karıştıran iddia: Üst düzey Hizbullah komutanı öldürüldüİsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 250 gündür devam ediyor. Hamas, ABD Başkanı Joe Biden tarafından açıklanan Gazze Şeridi'ndeki ateşkes önerisine ilişkin cevabını Mısır ve Katar'a iletti. ABD medyası ise Yahya Sinwar'ın yakın zamanda Hamas'a bir mesaj gönderdiğini ve ateşkese karşı olduğunu öne sürdü. Ateşkes için çalışmalar devam ederken İsrail Lübnan sınırındaki tansiyon da giderek yükseliyor. IDF'nin güney Lübnan'daki Jouya köyüne düzenlediği saldırıda üst düzey Hizbullah komutanının öldürüldüğü açıklandı.
12.06.2024Dünya
Bakan Fidan’dan Körfez ülkelerine “İsrail’e baskı” çağrısı
Bakan Fidan’dan Körfez ülkelerine “İsrail’e baskı” çağrısıDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’da düzenlenen Türkiye-Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) Yüksek Düzeyli Stratejik Diyalog Dışişleri Bakanları 6. Toplantısı’nda, “Hepimizi İsrail ve müttefikleri üzerinde baskı kurmak için elimizdeki tüm imkanları kullanmaya çağırıyorum” dedi.
9.06.2024Gündem
İsrail-Hamas çatışmaları için ABD Başkanı Biden'dan ateş kes açıklaması
İsrail-Hamas çatışmaları için ABD Başkanı Biden'dan ateş kes açıklamasıABD Başkanı Joe Biden, İsrail-Hamas arasındaki çatışmalara ve ateşkes arayışlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Biden, "Kalıcı ateşkes ve tüm rehineler için önerdi.
31.05.2024Dünya
Katar'dan havalanan uçak Türkiye üzerinde türbülansa girdi: 12 kişi yaralandı mürettebat havaya fırladı
Katar'dan havalanan uçak Türkiye üzerinde türbülansa girdi: 12 kişi yaralandı mürettebat havaya fırladıKatar'ın başkenti Doha'dan İrlanda'nın başkenti Dublin'e giden Katar Havayolları'na ait yolcu uçağı, Türkiye üzerindeyken türbülansa girdi. Olayda 12 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yolcular yaşadıkları dehşet yolu anları İrlanda medyasına anlattılar.
27.05.2024Gündem
İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Abdullahiyan için cenaze töreni düzenlendi
İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Abdullahiyan için cenaze töreni düzenlendiİsrail'in Gazze'ye yönelik acımasız saldırıları aylardır devam ederken, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesi ile sarsıldı. Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ve İranlı diğer yetkililerin cenazeleri bugün defnedilecek. Başkent Tahran'daki törene 1 milyon kişi katıldı, cenazeler bugün defnediliyor.
23.05.2024Dünya
Reisi'yi kurtaran Akıncı dünya gündeminde
Reisi'yi kurtaran Akıncı dünya gündemindeHelikopter kazasında hayatını kaybeden İran liderinin konumunu tespit eden Akıncı TİHA bütün dünyada manşet oldu.
21.05.2024Gündem
Bakan Fidan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Bakan Fidan'dan peş peşe kritik görüşmelerDışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken telefonda görüştü. Bakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
15.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan, "Gazze'de yaşananları dünyaya duyurmaya çalışan 150 gazeteci İsrail güçleri tarafından öldürüldü. Birleşmiş Milletler personeli ve insani yardım görevlileri kurşunların hedefi oldu. İnsanı, insanlığından utandıracak ne kadar işkence, canilik ve ahlaksızlık varsa geride bıraktığımız 219 gün içerisinde Gazze'de ve işgal altındaki Filistin topraklarında işlenmiştir. Dahası bunlar öyle gizli saklı yapılmamış. Tüm dünyaya canlı yayınlarla izlettirilmiştir" dedi.
12.05.2024Gündem
Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? Refah Gazze haritası
Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? Refah Gazze haritasıİsrail ordusunun, Mısır sınırındaki Refah sınır kapısının Gazze tarafının operasyonel kontrolünü ele geçirdiği bildirildi. Kerem Şalom Sınır Kapısı'nın ise güvenlik nedeniyle kapatıldığı ve güvenlik durumu izin verdiğinde yeniden açılacağı belirtildi. Peki, Refah neresi, Refah Sınır Kapısı nerede? İşte Refah Gazze haritası…
7.05.2024Gündem
Hamas ateşkes teklifini kabul etti
Hamas ateşkes teklifini kabul ettiHamas’a ait resmi Telegram hesabından yapılan açıklamada, Mısır ve Katar’ın sunduğu ateşkes anlaşması önerisinin kabul edildiği belirtildi. İsrail tarafından ise ateşkes anlaşması henüz resmi olarak onaylanmadı.
6.05.2024Dünya
Gazze’de ağır bilanço: En az 34 bin 654 ölü
Gazze’de ağır bilanço: En az 34 bin 654 ölüİsrail’in bombalamayı sürdürdüğü Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı en az 34 bin 654’e, yaralıların sayısı ise 77 bin 908’e yükseldi.
4.05.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Katar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.