Katar

Katar

Son dakika Katar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Katar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Katar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katar gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.735 katar haberi bulunmuştur. Tüm katar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin güney komşusu Irak'ı ziyareti, hem yerel hem de uluslararası basında büyük ses getirdi. Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Gündem
Türkiye, Irak, Katar ve BAE arasında “Kalkınma Yolu” mutabakat zaptı imzalandı
Türkiye, Irak, Katar ve BAE arasında “Kalkınma Yolu” mutabakat zaptı imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani himayesinde Irak, Türkiye, Katar ve BAE arasında Kalkınma Yolu Projesi'nde işbirliğine ilişkin 4'lü mutabakat zaptı imzalandı.
22.04.2024 Gündem
İstanbul'daki kritik zirve dünyada manşet oldu! İsrail basını Erdoğan'ın hamlesini böyle gördü
İstanbul'daki kritik zirve dünyada manşet oldu! İsrail basını Erdoğan'ın hamlesini böyle gördü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti. 2.5 saat süren görüşmede Gazze'de ateşkes ve insani yardım konuları ele alındı. İstanbul'daki kritik zirve dünya basınında geniş yer buldu. İsrail basını zirvedeki 'siyasi sembolizm'i yazdı.
21.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor Dünya olası İsrail-İran savaşı için adeta alarma geçmiş durumda. Bölgedeki tansiyonun düşürülmesi için girişimler son sürat devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Erdoğan'ın bölgedeki son durum ile ilgili yaptığı değerlendirmeler dünya basınında geniş yankı bulurken Yunan basınından dikkat çeken bir analiz geldi.
17.04.2024 Gündem
İlk kiraz hasat edildi! Beklenen fiyat açıklandı
İlk kiraz hasat edildi! Beklenen fiyat açıklandı Kuzey yarımkürenin ilk kirazının yetiştiği Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde üreticiler, bu yıl rekolte ve fiyatlardan umutlu olduklarını belirterek, fiyatların 100-150 TL bandının altına düşmemesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze diplomasisi! Katar Emiri ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze diplomasisi! Katar Emiri ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
15.04.2024 Gündem
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Trabzonspor'un yıldızı Trezeguet transferin gözdesi oldu!
Trabzonspor'un yıldızı Trezeguet transferin gözdesi oldu! Trabzonspor’un en skorer ismi Trezeguet’yi menajerler rahat bırakmıyor. Teklif yağıyor.
7.04.2024 Şampiy10
Taş Kağıt Makas dizisi gündem oldu! O sahne Eylem Tok'un oğlunu akıllara getirdi
Taş Kağıt Makas dizisi gündem oldu! O sahne Eylem Tok'un oğlunu akıllara getirdi Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımındaki sahne tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesine benzetildi. Söz konusu tanıtım kısa sürede dikkatleri üzerine çekerken; sosyal medyanın da gündemine oturdu.
2.04.2024 Magazin
Yerel seçimler dünya basınında
Yerel seçimler dünya basınında Dünya dün akşam Türkiye’deki yerel seçimlere odaklanırken, birçok uluslararası basın kuruluşu sandıktan çıkan sonuçlara geniş yer ayırdı.
1.04.2024 Gündem
Akdeniz Turizm Analizi’ne göre 5 yılda turizmini en çok geliştiren ülke Türkiye oldu
Akdeniz Turizm Analizi’ne göre 5 yılda turizmini en çok geliştiren ülke Türkiye oldu Dijital ödemeler sektöründe faaliyet gösteren Visa, Avrupa’nın Akdeniz’e kıyı ülkelerinde seyahat eden yabancı turistlerin kart kullanımı trendlerine dair içgörüler sağlayan Visa Akdeniz Turizm Analizi’nin 2023 yılı sonuçlarını açıkladı. Analiz sonuçlarına göre 2023 yılında Türkiye’de turizm alanında gerek ziyaretçi sayısı gerek yabancı kart kullanımında yüksek çift haneli büyüme kaydedildi ve tüm zamanların turizm rekoru kırıldı. Son bir yıla bakıldığında ise Türkiye’de 2023 yılında kartlı ziyaretçi sayısı 2022’ye göre yüzde 20’ye yakın, turistlerin kartlarıyla yaptığı harcamalar döviz bazlı yüzde 16’dan fazla arttı.
29.03.2024 Ekonomi
İsrail, Deir El-Balah'ta bir evi vurdu: 12 ölü
İsrail, Deir El-Balah'ta bir evi vurdu: 12 ölü İsrail’in Deir El-Balah’ta bulunan bir evi hedef aldığı saldırılarda çoğunluğu kadın ve çocuk 12 Filistinli hayatını kaybetti.
17.03.2024 Dünya
Sivasspor'un yıldızı Rey Manaj paylaşılamıyor! Yapılan teklif ortaya çıktı
Sivasspor'un yıldızı Rey Manaj paylaşılamıyor! Yapılan teklif ortaya çıktı Sivasspor'un golcüsü Rey Manaj için Suudi Arabistan’dan teklif yağmaya devam ediyor! Arnavut futbolcu için 3 milyon Euro civarında olan tekliflerin artan seviyesi de belli olmuş durumda.
16.03.2024 Sivas Spor
Sahurda tok tutan hamur işi tarifi: Zahmetsiz börek tavada kolayca yapılır; mide yakmaz susatmaz!
Sahurda tok tutan hamur işi tarifi: Zahmetsiz börek tavada kolayca yapılır; mide yakmaz susatmaz! Ramazan'ın gelişiyle birlikte sahurda ne yiyeceğiz telaşı da başladı. Özellikle tok tutması ve susatmaması açısından yiyecekler tercih edilir. Ailece oturulan sahur sofrasına kolayca yapılacak, tavada uzun süre bekletilmeyecek hamur işi tarifleri lezzet katar. Besin değeri yüksek yiyecekler arasında zahmetsiz börek de tercih ediliyor. Biz de sahurda tok tutacak hamur işi tariflerini araştırdık.
14.03.2024 Gündem
İnsansız su üstü aracı OKHAN Katar'da görücüye çıktı
İnsansız su üstü aracı OKHAN Katar'da görücüye çıktı Kayacı Savunma, Katar'daki 8. Doha Uluslararası Deniz Savunma Fuarı ve Konferansı'nda (DIMDEX 2024) insansız su üstü aracı OKHAN'ı sergiledi.
12.03.2024 Adana
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail'in suçlarını başka devlet işlese her türlü yaptırımla karşılaşırdı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail'in suçlarını başka devlet işlese her türlü yaptırımla karşılaşırdı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in suçları arasında savaş suçları ve soykırım olduğunu belirterek, "Uluslararası topluluğun ateşkes çağrısına rağmen, iki devletli çözüme yönelik çağrılara rağmen herhangi bir etkisi olmadı İsrail üzerinde. Eğer başka bir ülke böyle bir suç işlemiş olsaydı kesinlikle her türlü yaptırımla karşılaşırdı" dedi.
1.03.2024 Gündem
İsrail'in Ramazan kararını açıkladı! Biden'dan ateşkes açıklaması
İsrail'in Ramazan kararını açıkladı! Biden'dan ateşkes açıklaması İsrail, Paris'teki rehine görüşmelerinde 400 Filistinli mahkumun serbest bırakılması konusunda anlaştığı haberi ile ateşkes için umutlar yeniden yeşerdi. Bu haberden kısa süre sonra ABD Başkanı Biden'dan ateşkes anlaşmasına dair dikkat çeken bir açıklama geldi.
27.02.2024 Dünya
A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında iki basamak yükseldi
A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında iki basamak yükseldi A Milli Takım, FIFA sıralamasında iki basamak yükselerek 35. sırada yer aldı.
15.02.2024 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra ziyaret ettiği Mısır’ın başkenti Kahire’de Mısırlı mevkidaşı Abdulfettah es-Sisi tarafından İttihadiye Sarayı'nda resmi törenle karşılandı.
14.02.2024 Gündem
Dünya Hükümetler Zirvesi’nde yerli yapay zeka dil modeli dünyaya anlatıldı
Dünya Hükümetler Zirvesi’nde yerli yapay zeka dil modeli dünyaya anlatıldı Türkiye'nin onur konukları arasında bulunduğu 2024 World Governments Summit’e (Dünya Hükümetler Zirvesi) Türkiye’den katılan tek şirket Trendyol olurken sektörün önde gelen isimlerinin katıldığı panelde şirketin yapay zeka teknolojisiyle geliştirdiği yerli çözüm dil modeli paylaşıldı.
14.02.2024 Yaşam
Hafta sonu kimseye söz vermeyin, bu maçlar kaçmaz! Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar ve çok daha fazlası Misli’de…
Hafta sonu kimseye söz vermeyin, bu maçlar kaçmaz! Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar ve çok daha fazlası Misli’de… İddaacıları hafta sonu programında birbirinden müthiş karşılaşmalar bekliyor, maçların heyecanı yine Misli’de yaşanıyor. Üyelerine yenilikler sunmaya devam eden Misli, “Şampiyon Oran” kampanyası ile bültende yer alan pek çok maça normalin üzerinde oranlar sunuyor. Siz de hemen Misli’nin güncel uygulaması indirerek ek kazanç elde etme fırsatı yakalayabilirsiniz.
10.02.2024 İddaa
Hamas'tan İsrail ile esir takasına ilişkin anlaşmaya “olumlu” yanıt geldi
Hamas'tan İsrail ile esir takasına ilişkin anlaşmaya “olumlu” yanıt geldi Katar Başbakanı Şeyh Muhammed bin Abdulrahman Al Thani, Hamas’ın İsrail ile yeni esir takası anlaşmasına dair sunulan teklife yanıt verdiğini belirterek, “Hamas'ın teklif hakkında bazı yorumları oldu ancak genel olarak olumlu olduğunu söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.
6.02.2024 Dünya
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması!
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Fidan, F-16 ve F-35 için son durumu aktardı. Öte yandan ABD - İran çatışmasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Fidan, 'Ateşle oynuyorlar. Ateşle oyun yangına dönebilir. Bölgesel yayılmadan kaçınmak lazım. Durum iyi değil. Daha büyük bir yayılmayla karşı karşıya kalabiliriz.' dedi.
4.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Katar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.