Kadın

Kadın

Son dakika kadın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın gelişmeleri de dahil olmak üzere 74.962 kadın haberi bulunmuştur. Tüm kadın haberleri aşağıda listelenmiştir.
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek?
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek? POMEM sınav ücreti yatırma için araştırmalar yoğunlaştı. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezleri 31. Dönem POMEM sınav ücreti yatırma işlemlerinde son saatin kaç olduğu merak ediliyor. 7500 öğrenci alımı yapacak olan POMEM 31. dönem ücret ödeme süresinin bitip bitmediği sorgulanıyor. Peki, POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, POMEM para yatırma saati ne zaman bitiyor, sınav ücreti saat kaça kadar yatırılacak?
25.04.2024 Gündem
Gerçeği uyanınca öğrendi! Enfeksiyon sandılar ancak nadir görülen bir hastalık çıktı, doktolar önce gözünü kesti!
Gerçeği uyanınca öğrendi! Enfeksiyon sandılar ancak nadir görülen bir hastalık çıktı, doktolar önce gözünü kesti! Genç kadın, bir sabah uyandı ve nadir görülen bir hastalığa yakalandı. Önceleri basit bir ağrı sandı ancak durum maalesef tam tersiydi. Gerçekleri öğrendiğinde bir gözünü kaybetti. İşte milyonda bir görülen o hastalık...
25.04.2024 Yaşam
Kansere karşı yol gösteriyor! Mobil uygulama ile jinekolojik kansere farkındalık
Kansere karşı yol gösteriyor! Mobil uygulama ile jinekolojik kansere farkındalık Metropol dışında yaşayan kadınlar için jinekolojik kansere karşı yol gösterici olduğunu vurgulayan Kalkınmada Kadının Sağlık Hakkı Derneği (KADINSA) Kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı ve Uzman Hemşire Emine Gök, hayata geçirdiği OncoHealth assistant uygulaması jinekolojik kansere karşı farkındalık kazandırdığını söyledi.
25.04.2024 Gündem
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu Türkiye'deki organize sanayi bölgeleri içinde birçok ilki hayata geçiren Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nin, bu yıl ulusal çapta 3’ncüsünü düzenleyeceği Türkiye’nin “Sanayi” temalı tek Gençlik Koşusu için başvurular devam ediyor.
24.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Üvey annesiyle kaçan çocuk olayı nedir, Umut Yetik kimdir? Müge Anlı üvey oğlu ile kaçan kadın gündem oldu
Üvey annesiyle kaçan çocuk olayı nedir, Umut Yetik kimdir? Müge Anlı üvey oğlu ile kaçan kadın gündem oldu 2 evlilik geçen Umut Yetik, 19 yaşındaki oğlunun 29 yaşındaki eşiyle kaçtığı iddiasıyla Müge Anlı'ya başvurdu. Benim ilk evliliğimden olan Mustafa Yetik ile 9 yıllık eşim ile Tuğçe Akpençe birlikte kaçtılar." dedi. Peki, Üvey annesiyle kaçan çocuk olayı nedir, Umut Yetik kimdir?
22.04.2024 Yaşam
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi Edirne'nin Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Dahili Yoğun Bakım Servisinde kanser tedavisi gördüğü esnada çoklu organ yetmezliği nedeniyle annesinin hayatını kaybetmesi üzerine Volkan Kuşçu, doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktoru darp etti.İkinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Gündem
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi? Çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir ürününün küflü çıktığına dair paylaşım yapan tüketiciye verdiği cevabın ardından gündem oldu. Kişisel sosyal medya hesabından verdiği yanıtla kullanıcıya sert bir dille tepki gösteren Tunaoğlu, dava açma tehdidinde de bulundu. Tunaoğlu, tepkiler sonrası paylaşımını sildi ancak açıklamalar peş peşe geldi. Tunaoğlu görevi bıraktığını duyururken, market zincirleri de Patiswiss ürünlerini raflardan ve online satış platformlarından kaldırmaya başladı. Peki, Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
22.04.2024 Yaşam
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu yeni yaptığı açıklama ile görevi bıraktı.
22.04.2024 Gündem
Yüz güldüren çilek hasadı: Tarladan 70 TL'den alıcı buluyor
Yüz güldüren çilek hasadı: Tarladan 70 TL'den alıcı buluyor Depremin yaralarının sarıldığı Hatay’ın bereketli topraklarında çilek hasadı devam ediyor. Bereketli hasatta çiftçinin yüzünü güldüren çileklerin kilogram fiyatı, 70 TL’den alıcı buluyor.
22.04.2024 Ekonomi
Kamuya işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı
Kamuya işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığına 382 sürekli işçi alınacağını duyurdu. İşçi alımı ile ilgili detaylar belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı.
21.04.2024 Çalışma Hayatı
İsrail Dışişleri Bakanı'nın skandal paylaşımına peş peşe tepkiler: Utanması gereken İsrailli yetkililerdir
İsrail Dışişleri Bakanı'nın skandal paylaşımına peş peşe tepkiler: Utanması gereken İsrailli yetkililerdir Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sosyal medya paylaşımına ilişkin "Utanması gereken, çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 35 bine yakın Filistinliyi katleden İsrailli yetkililerdir" dedi.
20.04.2024 Gündem
Metin Akpınar, Uğur Dündar, Dilara Gülaltan üçgeninde sular durulmuyor! Duygu Nebioğlu'nun şaşırtan 'erkek kardeş' iddiası
Metin Akpınar, Uğur Dündar, Dilara Gülaltan üçgeninde sular durulmuyor! Duygu Nebioğlu'nun şaşırtan 'erkek kardeş' iddiası Türkiye'nin konuştuğu kadın Suphiye Orancı’yla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Türkiye'nin gündemini sarsan Dilara Gülaltan'ın, gazeteci Uğur Dündar'a açtığı davada ihlal iddiaları tartışılırken Anne Suphiye Orancı’nın çocukluk arkadaşı olduğunu öne süren bir kadın, bir erkek kardeş daha olabileceğini öne sürdü.
20.04.2024 Gündem
En büyük abla Furaye de sessizliğini bozdu: Kardeşlerim gibi şanslı değildim
En büyük abla Furaye de sessizliğini bozdu: Kardeşlerim gibi şanslı değildim Yıllar önce dört kızını terk edip Almanya’ya yerleşen Suphiye Orancı’nın sırları birer birer açığa çıkarken, şoke edici bir iddia daha ortaya atıldı. Orancı’nın çocukluk arkadaşı olduğunu öne süren bir kadın, “Bir de erkek bebeği vardı” dedi.
20.04.2024 Magazin
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız”
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız” G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından yayınlanan ortak bildiride, İran hükümetinin kötü niyetli ve istikrarsızlaştırıcı eylemlerinden sorumlu tutulacağı belirtilerek, “Artan istikrarsızlaştırıcı girişimlere karşılık daha fazla yaptırım uygulamaya veya başka önlemler almaya hazırız” ifadeleri kullanıldı. İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İsrail'in İran'a yönelik saldırısında ABD'nin "son dakikada bilgilendirildiğini" söyledi.
19.04.2024 Dünya
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor!
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor! Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası, Mersin'in Yenişehir İlçesinin ev sahipliğinde 20-21 Nisan’da düzenlenecek. 5 kıtadan toplamda 380 sporcu bu hafta sonu Yenişehir’in adından söz ettiren triatlon parkurunda yarışacağı belirtildi.
19.04.2024 Gündem
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı Adana’da 9 aylık hamile kadının ölümüne neden olan otobüs şoförü tutuklandı. Şoförün ifadesinde, "Kadının yola düştüğünü görmedim" dediği öğrenildi.
19.04.2024 Gündem
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim? Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan ile Uğur Dündar davası başladı. Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları gündemi meşgul ederken, Duygu Nebioğlu ablası Dilara Gülatan’ın babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı.
19.04.2024 Magazin
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Hibe desteği ile kurdu, şimdi talebe yetişemiyor, paraya para demiyor!
Hibe desteği ile kurdu, şimdi talebe yetişemiyor, paraya para demiyor! Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan 4 çocuk annesi Saadet Seray, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiriyor. Yoğun talep ve siparişlere yetişemediğini belirten kadın girişimci, çevre il ve ilçelere mantar satışı yaptığını belirtti.
18.04.2024 Gündem
Uzman isim uyardı! Genellikle erkeklerde görülen hastalık kadınlarda artışa geçti
Uzman isim uyardı! Genellikle erkeklerde görülen hastalık kadınlarda artışa geçti Genellikle erkeklerde görülen akciğer kanseri vakalarının sigara kullanımının artmasına bağlı olarak son yıllarda kadınlarda artışa geçtiğine dikkat çeken Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Göğüs Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alper Avcı, Akciğer kanserinin dünyada en çok ölüme sebebiyet veren kanser türü olduğunu vurguladı.
18.04.2024 Gündem
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde 2 kadını bıçaklayan kadın, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
18.04.2024 Adana
9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi
9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi Adana'da 9 aylık hamile kadın elektrikli bisikletten düşerek otobüsün altında kalarak can verdi. Doktorlar ameliyat ile bebeği kurtararak gözlem altına aldı.
18.04.2024 Adana
Ölen amcasını bankaya götürüp kredi çekmek istedi! Akılalmaz olayın detayları şok etti
Ölen amcasını bankaya götürüp kredi çekmek istedi! Akılalmaz olayın detayları şok etti Brezilya’da ölen amcasını bankaya götürerek adına kredi almaya çalışan kadın dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kadın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.