Kadın

Kadın

Son dakika kadın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın gelişmeleri de dahil olmak üzere 74.901 kadın haberi bulunmuştur. Tüm kadın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Bayraktar: Adil bir dünya için Filistin’i destekleyin
Selçuk Bayraktar: Adil bir dünya için Filistin’i destekleyinBaykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Katar merkezli Al Jazeera yayın kuruluşu için Filistin konulu bir makale kaleme aldı.
26.07.2024Dünya
Gaziantep'te depremzede kadınlar devlet desteğiyle çilek bahçesi kurdu
Gaziantep'te depremzede kadınlar devlet desteğiyle çilek bahçesi kurduGaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan Huzurlu Yaylası'ndaki köylerinde devlet desteğiyle çilek bahçesi kuran depremzede kadınlar, hem üretiyor hem de afetin etkisinden uzaklaşmaya çalışıyor.
26.07.2024Gaziantep
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Erdoğan, “Bırakın katliamı durdurmayı elinde 150 bin Gazzeli'nin kanı olan bir kasabı, kongresinde ağırlayan bu caniye kürsü veren, bununla yetinmeyip hezeyanlarla dolu konuşmasını büyük bir şevkle 57 kez ayakta alkışlayan bir akıl ve vicdan tutulmasıyla karşı karşıyayız. 7 Ekim'den beri insanlar sinema filmi izler gibi bebeklerin öldürülmesini uzaktan seyrediyor. Bunların katili Netanyahu ABD'de alkışlanıyor. Bu nasıl bir iştir? Bunu anlamak mümkün mü? Hani demokrasi, hani özgürlük, hani insan hakları. Lafa gelince tüm dünyaya demokrasi ve insan hakları dersi verenler, çağımızın Hitlerini baş tacı ederken zerre miskal utanmıyor” dedi.
26.07.2024Gündem
Cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamilelik testi yapılır? Gebelik testi ne zaman yapılır? Hamilelik testi kaç gün sonra yapılmalı?
Cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamilelik testi yapılır? Gebelik testi ne zaman yapılır? Hamilelik testi kaç gün sonra yapılmalı? Korunmasız cinsel ilişki sonrasında istenmeyen bir hamilelikten endişe duyan ya da bebek planlayan çiftler cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamileliğin belli olduğu ve ne zaman testlerin kesin sonuç verdiğini merak ederler. Hamilelik ile ilgili en doğru sonuçların alınacağı bir süre vardır. İlk başvurulan ise genelde evde partik olarak yapılan gebelik testleridir. Ancak, ilişkinin hemen ardından veya sonraki birkaç gün içinde hamilelikle ilgili kesin sonuç alamayacağınızı bilmeniz gerekiyor. Peki, Cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamilelik testi yapılır? Gebelik testi ne zaman yapılır? Hamilelik testi kaç gün sonra yapılmalı? İdrarda gebelik testi en erken ne zaman belli olur? Kaç günlük hamilelik kan testinde çıkar? İşte hamilelik ile ilgili ve gebelik testleri ile ilgili bilmeniz gerekenler…
26.07.2024Sağlık
Erken gebelik testi ne zaman yapılmalı? Hamilelik ne zaman belli olur? Gebelik testinde dikkat edilmesi gerekenler!
Erken gebelik testi ne zaman yapılmalı? Hamilelik ne zaman belli olur? Gebelik testinde dikkat edilmesi gerekenler!En etkili doğum kontrol yöntemlerinde bile, her zaman hata şansı vardır. Yumurtanın döllenmesi için sadece bir sperm bile yeterlidir. Bunun olup olmadığını anlamak için hamilelik testi kitleri çoğu çift için en kolay yöntemdir. Peki, Erken gebelik testi ne zaman yapılır? Hamilelik ne zaman belli olur? İşte erken gebelik testi ile ilgili merak edilenler...
26.07.2024Sağlık
HPV nedir, belirtileri ne? Kimler HPV aşısı yaptırmalı? HPV aşısı nerede yaptırılır?
HPV nedir, belirtileri ne? Kimler HPV aşısı yaptırmalı? HPV aşısı nerede yaptırılır? Dünyada her gün 7 kadından biri rahim ağzı kanserine yakalanıyor, her gün 3 kadın ise hayatını kaybediyor. Türkiye’de ise her yıl yaklaşık 2 bin kadın bu kanser türüyle tanışıyor. Oysa rahim ağzı kanseri, aşı ile önlenebilir tek kanser türü. Cinsel yolla bulaşan Human Papiloma Virüsün (HPV) neden olduğu rahim ağzı kanserinden korunmak için HPV aşısı yapılması gerekiyor. Pek çok kişinin sağlık hizmetlerine, taramalara ve maliyeti yüksek olan HPV aşılarına ulaşımı oldukça zordu. HPV aşısının ücretsiz olması yönünde yapılan çağrılar sonuç verdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bakanlık bütçesinin görüşmelerinde HPV aşısının bakanlık tarafından karşılanıp karşılanmayacağına ilişkin soruya yanıt verdi. Yerli HPV testlerinin kullanılacağını belirten Koca, TÜSEB'i görevlendirlerini duyurdu. HPV aşısı ile ilgili gelimeler de pek çok kişi tarafından merak edilirken, belirtileri ve aşı ile ilgili detaylar da araştırılıyor. Peki, HPV nedir, belirtileri ne? HPV aşısı nedir? Kimler HPV aşısı yaptırmalı? HPV aşısı nerede yaptırılır? HPV aşısı ücretsiz mi? İşte detaylar…
25.07.2024Sağlık
Gaziantep'te 2 araç kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda yaralı var
Gaziantep'te 2 araç kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda yaralı varGaziantep'te 2 aracın kafa kafaya çarpışması sonucu araçlarda bulunan 3 kişi yaralandı.
25.07.2024Gaziantep
Aldatıcı reklama caydırıcı ceza, saadet zinciri kuranlara son verecek yasa meclisten geçiyor
Aldatıcı reklama caydırıcı ceza, saadet zinciri kuranlara son verecek yasa meclisten geçiyorTüketici ve e-ticaret kanunlarında değişiklik öngören yasa teklifi gece yarısı mesaisiyle komisyondan geçti. Teklifin yasalaşması halinde doğrudan satış şirketlerinin Dilan Polat kremlerinde olduğu gibi ‘saadet zinciri’ne dönüşmesinin önü kapanacak.
25.07.2024Ekonomi
ABD Kongresi'nde Rashida Tlaib'den tek kişilik dev protesto
ABD Kongresi'nde Rashida Tlaib'den tek kişilik dev protestoABD Kongresinin önemli isimlerinden Senatör Bernie Sanders ile eski Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Kongre'ye hitap eden İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya sert sözlerle tepki gösterdi. Tlaib'in, Netanyahu'nun konuşması boyunca elinde tuttuğu "savaş suçlusu" yazan küçük bir pankart da zaman zaman kameralara yansıdı ve sosyal medyada büyük destek topladı.
24.07.2024Dünya
Kırmızılı Kadın’ın Aslı Hünel olduğu ortaya çıktı
Kırmızılı Kadın’ın Aslı Hünel olduğu ortaya çıktıKanal D’nin fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta bir bayrak değişikliğine sahne oldu. Yarışmanın yayınlanan ilk tanıtım filmindeki gizemli kadının Aslı Hünel olduğu anlaşıldı. Gelinim Mutfakta, Aslı Hünel’in sunumuyla yeni sezonda Kanal D’de yayınlanacak.
24.07.2024Magazin
Bursa'da şoke eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştı
Bursa'da şoke eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştıBursa'da dini nikahlı eşinden ayrılan kadın, camiden kendi selasının okunduğunu duyunca şaşkına döndü. Boşandığı eşinin selasını okutan koca, o anları da cep telefonuyla kayda aldı. Ölmeden selası okutulan Tuğçe Emir, "İnsan ölmeden selası verilince bir tuhaf oluyormuş" dedi.
24.07.2024Gündem
Şok eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu
Şok eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttuBursa'da dini nikahlı eşinden ayrılan kadın, camiden kendi selasının okunduğunu duyunca şaşkına döndü. Boşandığı eşinin selasını okutan koca, o anları da cep telefonuyla kayda aldı. Ölmeden selası okutulan Tuğçe Emir, "İnsan ölmeden selası verilince bir tuhaf oluyormuş" dedi.
24.07.2024Vatan TV
Mardin'de lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık, hakim karşısına çıktı
Mardin'de lohusa eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren sanık, hakim karşısına çıktıMardin'de bir kız çocuğu dünyaya getiren eşi Vatfa Ecevit’i (25), hastaneden taburcu olduğu gün 17 bıçak darbesiyle öldüren ve 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan tutuklanan Mehmet Şiyar Ecevit (28), açılan davanın ilk duruşmasında “Olay günü eşimle tartıştım, sonra evden çıkıp uyuşturucu madde kullandım. Eve döndükten sonra tartışmaya devam ettik. Sonra kendimi kaybettim, pişmanım” dedi. Mahkeme heyeti, duruşmayı 30 Eylül’e erteledi.
23.07.2024Gündem
Gazze'de katliam yapan İsrail ordusu Bureyc Mülteci Kampı'na saldırı düzenledi
Gazze'de katliam yapan İsrail ordusu Bureyc Mülteci Kampı'na saldırı düzenledi İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Bureyc Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.
23.07.2024Dünya
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımı
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımıPolis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına yapılacak alım için başvuru süreci, 23 Temmuz'da başladı ve 29 Temmuz'da sona erecek. Başvurular, adayların http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile gerçekleştirebilecekleri belirtiliyor. Ayrıca, İç Güvenlik Fakültesi için de 40 kadın ve 160 erkek olmak üzere toplamda 200 öğrenci alımı yapılacak. Bu alıma ilişkin başvuru süreci ve detayları yine http://www.pa.edu.tr adresinden takip edilebilir.
23.07.2024Gündem
Bağışladığı organlar 5 kişiye umut oldu!
Bağışladığı organlar 5 kişiye umut oldu!Bursa’da beyin ölümü gerçekleşen 57 yaşındaki kadın, organları ile 3 kişinin hayata tutunmasına ve 2 kişinin görmesine vesile oldu.
23.07.2024Gündem
Paris Olimpiyatları 2024'te kaç spor dalı var? 2024 Olimpiyatlarda kaç Türk sporcu yer alacak?
Paris Olimpiyatları 2024'te kaç spor dalı var? 2024 Olimpiyatlarda kaç Türk sporcu yer alacak?2024 Paris Olimpiyatlarında kaç spor dalı var sorusunun yanıtı merak ediliyor. 204 ülkeden 10 500 sporcunun yarışacağı Paris Olimpiyatları 26 Temmuz 2024'te başlayacak. Türkiye, 2024 Paris Olimpiyat oyunlarında 18 spor dalında 54 kadın, 48 erkek olmak üzere, toplam 102 sporcu ile yer alacak. Peki Paris Olimpiyatları 2024'te kaç spor dalında mücadele olacak?
23.07.2024Şampiy10
En az lise mezunu 2 bin 500 polis alınacak! EGM PA PMYO 2024 Polis memuru alımı ne zaman, şartları nelerdir, kimler başvuru yapabilir?
En az lise mezunu 2 bin 500 polis alınacak! EGM PA PMYO 2024 Polis memuru alımı ne zaman, şartları nelerdir, kimler başvuru yapabilir?Polis olmak isteyenleri yakından ilgilendiren en az lise mezunu polis memuru alımı ilanı geldi. Polis Meslek Yüksekokullarına 2024 - 2025 eğitim - öğretim yılı için (2.000) erkek, (500) kadın olmak üzere toplam (2.500) öğrenci alımı yapılacak. Polis memuru alımı şartları belli olurken başvurular 23 Temmuz Salı gününden itibaren yapılabilecek. İşte, yeni polis alımı tarihi, başvuru şartları
23.07.2024Gündem
Gaziantep'te "Muhtarlar Akademisi" mezuniyet töreni düzenlendi! "Yararlı olacağını gördük"
Gaziantep'te "Muhtarlar Akademisi" mezuniyet töreni düzenlendi! "Yararlı olacağını gördük"Gaziantep'te “Muhtarlar Akademisi” projesi kapsamında, 7 başlıkta toplamda 32 saat eğitim alan 186 muhtar için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Konferans Salonu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.
26.07.2024Gaziantep
Lise mezunu polis alımı başvuruları ne zaman, kadın polis alımı şartları neler? PMYO polis alımı yaş sınırı var mı?
Lise mezunu polis alımı başvuruları ne zaman, kadın polis alımı şartları neler? PMYO polis alımı yaş sınırı var mı?2024-2025 eğitim-öğretim yılı için Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı Polis Meslek Yüksekokulları'na (2.000) erkek, (500) kadın olmak üzere toplam (2.500) öğrenci alımı yapılacak. Polis Meslek Yüksekokulları'nda eğitim gören ve eğitim sonunda başarılı olan adaylar polis memuru olarak atanacak. Peki, polis alımı ne zaman, lise polis alımı şartları neler, yaş sınırı var mı? PMYO 2500 polis alımı KPSS şartı var mı?
23.07.2024Gündem
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladı
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladıTurkcell, Paris Olimpiyatları’nda yüzme ve atletizmde yarışacak milli sporcularımızı konuk etti. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Sporun birleştirici gücüne ve gençlerin gelişimi için taşıdığı öneme odaklanıyoruz. Olimpik sporların ülkemizde daha da yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Tüm dünyanın takip edeceği olimpiyatlarda Ay Yıldızlı formayı giyecek sporcularımıza sonsuz başarılar diliyorum” dedi.
23.07.2024Şampiy10
Hatay'da Geç Tunç Çağı'na yeni bir bakış açısı sunulacak tablet bulundu
Hatay'da Geç Tunç Çağı'na yeni bir bakış açısı sunulacak tablet bulunduHatay'ın Reyhanlı ilçesinde, Geç Tunç Çağı'nın ekonomik yapısı ve devlet sistemine yeni bir bakış açısı sunacak bir tablet bulundu.
22.07.2024Gündem
Ege Üniversitesi'nde profesörden öğrencilere cinsel saldırı! 'Cezalar alt sınırdan verildi'
Ege Üniversitesi'nde profesörden öğrencilere cinsel saldırı! 'Cezalar alt sınırdan verildi'Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde görev yapan ve öğrencilerine cinsel taciz ile saldırıda bulunduğu iddia edilen Prof. Dr. Z.E.B., 'Sarkıntılık boyutunda cinsel saldırı' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı, 'Tehdit ve 'Hakaret' suçlarından beraat etti, 'Cinsel taciz' suçlarından verilen cezalar da önce paraya çevrildi, ardından hükmün açıklanması geri bırakıldı.
22.07.2024Gündem
Niğde'de başıboş köpekler kadına saldırdı: Biri dudağımdan birisi kolumdan yakaladı!
Niğde'de başıboş köpekler kadına saldırdı: Biri dudağımdan birisi kolumdan yakaladı!Niğde'de başıboş iki köpeğin saldırısına uğrayan 54 yaşındaki kadın dakikalarca köpeklerden kurtulma mücadelesi verdi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda, kadının imdadına çevredeki vatandaşlar yetişti.
22.07.2024Gündem
Tatarlı Höyük'te Adana'nın 9 bin yıllık tarihi gün yüzüne çıkıyor! İlk kadın kraliçenin izi aranıyor
Tatarlı Höyük'te Adana'nın 9 bin yıllık tarihi gün yüzüne çıkıyor! İlk kadın kraliçenin izi aranıyorBinlerce yıldır çok farklı medeniyetleri bünyesinde barındıran Adana, geniş coğrafyasında birbirinden farklı zenginliklere ev sahipliği yapıyor. Özellikle yemekleri ile ön plana çıkan kadim kent tarihi dokusu ile de dikkat çekiyor. Neolitik dönemden erken Roma'ya kadar kesintisiz yerleşim yeri olarak kullanılan Tatarlı Höyük'te tarih gün yüzüne çıkartılıyor. Hitit Kraliçesi Puduhepa'nın doğup büyüdüğü ve gençlik yıllarını geçirdiği höyükte tarihe ışık tutacak izler araştırılıyor.
22.07.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Kadın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.