Yerel Yönetim

Yerel Yönetim

Son dakika yerel yönetim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yerel yönetim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yerel yönetim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yerel Yönetim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yerel yönetim gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.729 yerel yönetim haberi bulunmuştur. Tüm yerel yönetim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teknoloji liderleri yapay zekayı ve akıllı şehirleri tartışacak
Teknoloji liderleri yapay zekayı ve akıllı şehirleri tartışacak Teknoloji alanında Türkiye'nin önde gelen karar vericileri ve kanaat önderleri, Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde ikinci kez bir araya gelecek.
3.05.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı! 'Yeni bir dönemin başlangıcı olacak'
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı! 'Yeni bir dönemin başlangıcı olacak' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, "Gerçekten arka arkaya bu kadar kısa bir süreyle bu iki seçim milletimizi yordu. Bizleri de yordu. Çünkü çok yoğun bir kampanya geçirdik. Bu kampanyadan sonra da bugün bu seçimleri icra etmek suretiyle yerel yönetimlerde inşallah ülkemiz, milletimiz için hayırlı bir netice çıkar diye düşünüyorum" dedi.
31.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Emeklilere trenlerde indirim! Bakan Uraloğlu açıkladı
Emeklilere trenlerde indirim! Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Emekliler Yılı kapsamında bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini açıkladı.
29.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP yönetimi sadece beceriksizlerden ve kifayetsizlerden değil, aynı zamanda kendini geliştirme yönünde hiçbir çabası olmayan tembellerden oluşuyor. Onların gündemi başka. Parti içi iktidar kavgaları kendilerini ilgilendirir ama deste deste para sayma görüntülerinin izahını yapamadılar. Çıkıp olayı dürüstçe açıklamak yerine sağa sola saldırarak, çirkinleşerek, kabalaşarak, skandalı örtbas edebileceklerini zannediyorlar. Seçim kazanmak için, kendi akıllarınca birileriyle DEM’leniyorlar. Ama orada da durum pek parlak gözükmüyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere verilecek banka promosyonu ile ilgili olarak ise, 'Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi.' açıklamasında bulundu. Erdoğan, Kayseri'nin ardından Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu CNN Türk'te Türkiye'nin dev projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu Ankara-İstanbul arasına yapılacak süper hızlı tren projesinin de detaylarını anlattı.
6.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Füze sistemlerine sahip olmak beka meselesidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Füze sistemlerine sahip olmak beka meselesidir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Sakarya'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, '31 Mart seçimleri geleceğimiz adına çok kritik.' dedi. Muhalefete tepki gösteren Erdoğan, 'Muhalefet öyle bir halde ki dünya yansa umurlarında değil. Türkiye’nin ikinci büyük partisi saç saça baş başa kavga ediyor.' ifadelerini kullandı.
24.02.2024 Gündem
Tekin Bingöl kimdir? Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’ün özgeçmişi
Tekin Bingöl kimdir? Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’ün özgeçmişi CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl siyasi figürlerden biri olarak merak ediliyor. Partisi tarafından TBMM Başkan adayı olarak da gösterilen Tekin Bingöl kimdir?
22.02.2024 Gündem
Öğrencilerin fuar heyecanı: Öğretmenlerden örnek girişim
Öğrencilerin fuar heyecanı: Öğretmenlerden örnek girişim Sürdürebilirlik Fuarını gezen Adanalı öğretmen ve öğrenciler “sürdürebilirlik, atık yönetimi, akıllı atık bertaraf etme ve geri dönüşüm stratejileri ile döngücellikler” konusunda uzmanlardan bilgiler aldılar.
19.02.2024 Adana
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki törende açıklamalarda bulundu. "İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz." diyen Bahçeli, konuşmasının devamında "31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak. Bugünkü CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. " dedi.
11.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'nin her ne surette olursa olsun, bir güvensizlik ve huzursuzluk ortamına sürüklenmesine asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Son 21 yıldır olduğu gibi terör örgütleriyle, suç şebekeleriyle, çetelerle, şehir eşkıyalarıyla, milletimizin canına ve malına kasteden tüm alçaklarla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu vesileyle dünkü hadise sonrasında farklı mecralardan geçmiş olsun dileklerini ileten tüm siyasi parti genel başkanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
11.02.2024 Gündem
“Halkın Talepleri Platformu” kuruluyor! Sorunlar dinlenecek
“Halkın Talepleri Platformu” kuruluyor! Sorunlar dinlenecek Adana Ticaret Odası (ATO) ve Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) öncülüğünde ‘Halkın Talepleri Platformu’ kurulması kararlaştırılarak çalışmalara başlandı.
8.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta bu oyunları bozacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta bu oyunları bozacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu.
7.02.2024 Gündem
Kar alarmı! Uçuşlar, otobüs ve tren seferleri iptal edildi
Kar alarmı! Uçuşlar, otobüs ve tren seferleri iptal edildi Uyarıların ardından yoğun kar yağışı dün itibarı ile etkisini göstermeye başladı Japonya’nın başkenti Tokyo ve çevresinde etkili olan şiddetli kar yağışı nedeniyle en az 160 kişi yaralandı. Başkentteki Haneda Havalimanı'nda 132 uçuş iptal edildi.
6.02.2024 Dünya
MHP'den 3 ana tema ve 9 ilkeli yerel seçim beyannamesi
MHP'den 3 ana tema ve 9 ilkeli yerel seçim beyannamesi MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, partisinin 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin 3 ana tema ve 9 ilkeden oluşan seçim beyannamesini açıkladı.
5.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İşte CHP'nin halini görüyorsunuz. Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali, ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil. Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananların, şehirler ve oralarda yaşayanlara şefkat göstermesi mümkün mü?” dedi.
2.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılı şehirleri için gerçek belediyecilik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılı şehirleri için gerçek belediyecilik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde yapılan programda 8 başlıktan oluşan seçim beyannamesini açıkladı. 'Türkiye'ye karşı sinsi niyetleri boşa çıkaracağız' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, partililere seslenerek, "31 Mart'ta kadar gelmeyene gideceğiz, küskünü barıştıracağız, sevmeyeni sevdireceğiz, her eve iş yerine gireceğiz, kararsızları ikna edeceğiz" ifadelerini kullandı. Yerel yönetimlerdeki öncelikleri de sıralayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Afetlere dayanıklı sağlam yerleşim yerleri kuracağız. Tüm toplumsal kesimlere karşı duyarlı, sosyal belediyeciliği geliştireceğiz" dedi. Muhalefete de tepki gösteren Erdoğan, şu sözleri söyledi: Hırsı boyunu aşanlar heveslenmesin, size AK Parti'den-Cumhur İttifakı'ndan ekmek çıkmaz.
30.01.2024 Gündem
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Rotary'lerden kadınlara destek
Rotary'lerden kadınlara destek Adana Taşköprü Rotary ve Seyhan Rotary Kulüpleri’nin Girişimci Kadınlar Projesi (GİKA)’nden 100 den fazla kadın yararlandı.
24.01.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Terör saldırılarına sert tepki gösteren Bahçeli, "Türkiye'nin geleceği için huzur hattı kurulmalı ve bu hatta sinek bile sokulmamalıdır." dedi. ABD'nin teröre destek sağladığını söyleyen Bahçeli, "ABD sözde müttefik ama Türkiye'ye yapmadığı kötülük kalmamıştır. ABD'yi sorgulamak demek terörü sorgulamak demektir." ifadelerini kullandı. Konuşmasında yerel seçimlere ilişkin mesajlar da veren Bahçeli, " 31 Mart'ta İstanbul muradına kavuşacaktır. Büyüklük taslayanlardan kurtuluş 31 Mart'ta olacaktır. " dedi.
16.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yerel Yönetim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yerel yönetim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.