Kayak Merkezi

Kayak Merkezi

Son dakika kayak merkezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayak merkezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayak merkezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayak Merkezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayak merkezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 693 kayak merkezi haberi bulunmuştur. Tüm kayak merkezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süleyman Atlı kimdir? Snowboard gösterisi yapan Süleyman Atlı kaç yaşında, nereli?
Süleyman Atlı kimdir? Snowboard gösterisi yapan Süleyman Atlı kaç yaşında, nereli? Süleyman Atlı, Kars'ta Doğu Ekspresi'nin üzerinden snowboardla atlayarak dikkat çeken bir performans sergiledi. Bu cesur atlayış, Kars Valiliği'nin davetiyle gerçekleşti ve sosyal medyada büyük ilgi gördü. Peki, Süleyman Atlı kimdir, kaç yaşında, nereli?  
21.03.2024 Gündem
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası hafta sonu Kayseri’den canlı yayınla D-Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek.
8.03.2024 Şampiy10
Kartalkaya kayak merkezinde sömestir tatilinde otel rezervasyonları yüzde 80
Kartalkaya kayak merkezinde sömestir tatilinde otel rezervasyonları yüzde 80 Bolu'da, kayak merkezi Kartalkaya'daki otellerde rezervasyonlar sömestir tatili nedeniyle yüzde 80'e ulaştı. Kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu ve tüm pistlerin kayak tutkunları için açık olduğu merkezde, hafta sonu rezervasyonların yüzde 100'e yaklaşması bekleniyor.
19.01.2024 Gündem
Yedikuyular Kayak Merkezi beyaza büründü
Yedikuyular Kayak Merkezi beyaza büründü Kahramanmaraş ve bölgenin en önemli kayak merkezleri arasında yer alan Yedikuyular Kayak Merkezi, kar yağışı sonrası beyaza büründü.
24.12.2023 Gündem
Sivas'ta TÜBİTAK destekli proje çalışmasında yeni bir tür keşfedildi: Medon turcicus
Sivas'ta TÜBİTAK destekli proje çalışmasında yeni bir tür keşfedildi: Medon turcicus Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Alaşehir Meslek Yüksek Okulu'nda görev yapan Prof. Dr. Sinan Anlaş ve Doç. Dr. Semih Örgel TÜBİTAK destekli bir proje çalışmasında Sivas'ta yeni bir böcek türü buldu. 2019 yılında Sivas, Yıldız Dağları'na yapılan bir arazi çalışması sırasında bulunan yeni türe 'Medon turcicus' ismi verildi.
6.12.2023 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, demir yolunda yapılan 'Erişilebilir Ulaşım' çalışmaları ile 2023 yılının başından bugüne kadar yüksek hızlı tren ve ana hat trenlerinde 1 milyon 142 bin 142 engelli yolcunun seyahat ettiğini duyurdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada, 'Temin çalışmaları devam eden Milli Tren Projesi ve yeni imal edilecek araçlar engelli yolcuların erişimine uygun olarak projelendirildi.' ifadeleri kullanıldı.
3.12.2023 Gündem
Ordu’ya ikinci 'kayak merkezi' için bakanlıktan onay
Ordu’ya ikinci 'kayak merkezi' için bakanlıktan onay Ordu'da ikinci kayak merkezi için hazırlanan projeye Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 'uygun' raporu verildi. Uludağ ve Palandöken gibi önde gelen kayak merkezlerine rakip olması hedeflenen proje kapsamında 2 bin 700 rakımda bulunan Göndeliç Tepesi’nde 4 bin hektar alan üzerine Çambaşı Kayak Merkezi'nden sonra denize en yakın ikinci kayak merkezi inşa edilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, “Ordu’nun avantajı denize, havalimanına en yakın kayak pistinin olması. Denizden çıkan kimse aynı gün yayla turizmine geçmiş olacak” dedi.
3.12.2023 Gündem
Keltepe Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 50 santime çıktı
Keltepe Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 50 santime çıktı Karabük'te kar yağışı sonrası 2 bin rakımdaki Keltepe Kayak Merkezi, beyaz örtü ile kaplandı. Kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı.
20.11.2023 Gündem
Kars gece eksi 21’i gördü
Kars gece eksi 21’i gördü Kars’ta soğuk hava etkisini sürdürüyor. Soğuk havanın etkili olduğu Kars’ta gece hava sıcaklığı eksi 21 derece olarak ölçüldü.
26.02.2023 Yaşam
Courchevel nerede, hangi ülkede? Courchevel bölgesinin yüksekliği nedir?
Courchevel nerede, hangi ülkede? Courchevel bölgesinin yüksekliği nedir? Dünyaca ünlü lüks kayak merkezlerinden biri olan Courchevel'in kış mevsiminin gelmesiyle merak edilen yerlerden biri oldu. Peki, Courchevel nerede, hangi ülkede?
3.02.2023 Gündem
Okullar yarıyıl tatiline girdi, isyan ettiler: Son 42 yılın en kötüsü
Okullar yarıyıl tatiline girdi, isyan ettiler: Son 42 yılın en kötüsü Bugün başlayan sömestr tatilini dört gözle bekleyen bazı kayak merkezlerinde, yeterli kar yağışı olmadığı için gece boyunca suni kar üretiliyor. Uludağ’daki tesislere ise suni kar makineleri bile çare olmazken; yetkililer hava yeterince soğumadığı için kar makinelerini kullanamamaktan yakınıyor. Erciyes ve Palandöken ise kardan nasibini alan şanslı bölgeler...
20.01.2023 Gündem
Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı durma noktasına getirdi! Narenciye bahçelerini su bastı yollar kapandı
Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı durma noktasına getirdi! Narenciye bahçelerini su bastı yollar kapandı Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı olumsuz etkilmeye devam ediyor. Son 24 saatte Kumluca'da metrekareye 145 kilogram yağış düşerken, fırtınanın hızı ise Kemer'de 122 kilometre ölçüldü. Lara bölgesinde çok sayıda iş yerinin camı kırıldı, yollarda kalan araçlar nedeniyle şehir trafiği kilitlendi. Zemin katlardaki evlerde su baskınları yaşandı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz ve çevresine fırtına uyarısında bulundu.
12.01.2023 Yaşam
Antalya'da yağmur ve fırtına, hayatı durma noktasına getirdi!
Antalya'da yağmur ve fırtına, hayatı durma noktasına getirdi! Antalya'da dün gece yağmurla birlikte etkili olan hızı 60 kilometreyi geçen fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. Şehrin birçok noktasında ağaçlar devrildi. Konyaaltı sahilindeki plaj işletmelerinin şemsiyeleri yırtıldı, ışıklı direkler devrildi. 5-6 metreye ulaşan dalgaları izlemek isteyenler sahile akın etti.
11.01.2023 Gündem
Palandöken beyaz gelinliğini giydi
Palandöken beyaz gelinliğini giydi Erzurum kent merkezinde yağmur etkili olurken, Palandöken Kayak Merkezi yağan karla beyaza büründü.
26.11.2022 Haber
Yerler bembeyaz oldu! Kar kalınlığı 20 santimetreyi buldu
Yerler bembeyaz oldu! Kar kalınlığı 20 santimetreyi buldu  Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Erciyes Kayak Merkezi, gece saatlerinde başlayan kar yağışı ile beyaza büründü. Merkezde kar kalınlığı 20 santimetreyi buldu.
25.11.2022 Yaşam
Sezonun ilk karı yağdı! Kardan adam yaptılar
Sezonun ilk karı yağdı! Kardan adam yaptılar Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyes Kayak Merkezi'nde bugün etkili olan kar yağışı sonrası sezonun ilk kardan adamı yapıldı.
7.11.2022 Yaşam
Mevsimin ilk karı yağdı! Belediye başkanı fotoğrafla paylaştı
Mevsimin ilk karı yağdı! Belediye başkanı fotoğrafla paylaştı Yurdun genelinde soğuk hava etkisi hissettiriyor. Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden Erciyes Dağı'na sezonun ilk karı yağdı.
22.09.2022 Yaşam
Ak Partili Ünal: Türkiye, yalan habere maruz kalan ülkeler sıralamasında 1'inci sırada
Ak Partili Ünal: Türkiye, yalan habere maruz kalan ülkeler sıralamasında 1'inci sırada AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Türkiye'nin en çok yalan habere maruz kalan ülke olduğunu belirterek, "Türkiye, yalan habere maruz kalan ülkeler sıralamasında 1'inci sırada yüzde 49 ile. O yüzden lütfen bunların yalanlarına asla inanmayın" dedi.
9.09.2022 Siyaset
Meteor yağmurunda göğe bakma kuyruğu!
Meteor yağmurunda göğe bakma kuyruğu! Astronomi tutkunlarının buluşma noktası olan Antalya Gökyüzü Gözlem Etkinliği tüm hızıyla sürerken meteor yağmuru katılımcılara heyecanlı dakikalar yaşattı. Astronomi meraklıları, etkinlik alanına kurulan teleskopların önünde ‘göğe bakma kuyruğu’ oluşturdu. Etkinlik boyunca 630 saatlik gözlem yapıldı.
21.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Kasapoğlu ve Varank, Anadolu’nun çatısından uzayı izlediler
Bakan Kasapoğlu ve Varank, Anadolu’nun çatısından uzayı izlediler TÜBİTAK’ın her yaştan astronomi meraklısını buluşturduğu Gökyüzü Gözlem Etkinlikleri’nin yeni göğe bakma durağı Erzurum oldu. Çok sayıda gökyüzü tutkunu Anadolu’nun çatısından uzayı gözlemleme imkanı buldu.
23.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Erzurum'da 3 gün sürecek gökyüzü gözlem etkinliği başladı
Erzurum'da 3 gün sürecek gökyüzü gözlem etkinliği başladı Her yaştan astronomi meraklısının buluştuğu gökyüzü gözlem etkinliği, Diyarbakır ve Van’ın ardından bu kez Erzurum’da yapıldı.
22.07.2022 Gündem
Babacan: HDP ile bizim bir diyaloğumuz var
Babacan: HDP ile bizim bir diyaloğumuz var  DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "HDP ile bizim bir diyaloğumuz var. Başka partilerin de olabilir. Ama diyalog ayrı bir konu işbirliği ayrı bir konu. Diyalog konuşuyor olabilmek demek. Altılı masada HDP yok." dedi.
20.07.2022 Siyaset
Almanya'da feci tren kazası! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Almanya'da feci tren kazası! Çok sayıda ölü ve yaralı var Almanya'da Münih yakınlarında bir tren henüz bilinmeyen nedenle raylardan çıkarak devrildi. Vahim olayda 3 kişi yaşamını yitirirken 16'sı ağır 60 kişi de yaralandı.
3.06.2022 Dünya
Danıştay Başkanı Yiğit: Benzer davalarda farklı kararlar verilmesi yargıya güveni azaltmakta
Danıştay Başkanı Yiğit: Benzer davalarda farklı kararlar verilmesi yargıya güveni azaltmakta Erzurum'da düzenlenen 'Bölge İdare Mahkemeleri İçtihat Paylaşımı ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, "Benzer davalarda farklı yargı kararları verilmesi, yargıya olan güveni azaltmakta, hukuki güvenlik ilkesini zedelemekte, toplumsal yaşamda belirsizlik ve eşitsizlik oluşturmaktadır" dedi.
20.05.2022 Gündem
Günay Musayeva bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi!
Günay Musayeva bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi! Tolga Karel’in eski eşi, manken Günay Musayeva tatil için Fransa’nın dünyaca ünlü kayak merkezi Courchevel’e gitti. Musayeva, bikinili pozlarıyla olay yarattı.
17.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kayak Merkezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayak merkezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.