Palandöken

Palandöken

Son dakika palandöken haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan palandöken ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını palandöken haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Palandöken

haberleri sayfasında son dakika yaşanan palandöken gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.367 palandöken haberi bulunmuştur. Tüm palandöken haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da evlenecek çiftlere düğün salonu müjdesi! Yüzde 40 indirim yapılacak
Adana'da evlenecek çiftlere düğün salonu müjdesi! Yüzde 40 indirim yapılacak Adana'da evlenecek çiftlere kolaylık olması için düğün salonları yüzde 40 indirim yapma kararı aldı.
29.04.2024 Adana
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bayram tatillinde şehirlerarası yolculuğa çıkacak vatandaşlara uyarıda bulunarak, “Bayram tatilini keyifle geçirebilmek için trafik kurallarına mutlaka riayet etmeli ve ihmallerden kaçınmalıyız” dedi.
6.04.2024 Gündem
Turizmde bayram hareketliliği! ciro 50 milyar lirayı bulacak
Turizmde bayram hareketliliği! ciro 50 milyar lirayı bulacak Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Ramazan Bayramı’nda yaklaşık 50-60 milyar TL ciro beklendiğini söyledi.
31.03.2024 Ekonomi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Erzurum yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Erzurum aday listesi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Erzurum yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Erzurum aday listesi Erzurum yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Erzurum iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Erzurum aday listesi
24.03.2024 Gündem
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, “Vatandaşımız elbette cebini ve bütçesini düşünmek zorunda. Ancak sırf ucuz diye alınan ürünlerin sağlığımızı etkilemesine müsaade etmeyelim“ dedi.
23.03.2024 Gündem
Oğlu otomobile babası da sürücüye vurdu!
Oğlu otomobile babası da sürücüye vurdu! Erzurum'da oğlu S.G.'nin (18) otomobili ile kaza yaptığını duyan Eyüp G. (46), olay yerine gelip, diğer sürücü Erkan A.'ya (47) sopa ile saldırdı. Erkan A.'nın da karşılık vermesi ile çıkan kavga, polisin müdahalesi ile sona erdi. O anlar kameraya yansırken, iki taraf birbirinden şikayetçi oldu.
13.03.2024 Gündem
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu güneşli havada kayak yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenlerin de geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı eski milli kayakçı Yahya Usta, eğitimin, belgesi olan kayak öğretmeninden alınmasının önemine dikkat çekerek, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
'ÖTV sıfırlanmalı' sıfırlanmalı çağrısında bulunarak hurda araçlarla ilgili yeni planı açıkladı
'ÖTV sıfırlanmalı' sıfırlanmalı çağrısında bulunarak hurda araçlarla ilgili yeni planı açıkladı Araç sahibi olan herkesi yakından ilgilendiriyor. En son 2015’de çıkarılan hurda araç teşvik yasasının tekrar gündeme gelmesi gerektiğini vurgulayan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Artık 20 yaş üstü tüm araçların yenilenerek ekonomiye katkı sağlanması, ithalatın azalması ve akaryakıt israfı ile çevre kirliliğinin önlenmesi için yeni bir hurda araç teşvik yasasına ihtiyaç var" açıklamasından bulunarak ÖTV, KDV çağrısında bulundu.
3.02.2024 Ekonomi
Kayak merkezleri dolup taşıyor! Bir bardak çay 100 lira, çorba 500 lira.. Fiyatlara bakan yok!
Kayak merkezleri dolup taşıyor! Bir bardak çay 100 lira, çorba 500 lira.. Fiyatlara bakan yok! Sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte aileler kayak merkezlerine akın etti. Kar tatili yapanların ilk tercihi Uludağ, Palandöken ve Kartalkaya adeta dolup taşıyor. Buralarda bir bardak çay 100 lira, bir çorba 500 lira ama fiyatlar kimsenin umrunda değil.
24.01.2024 Gündem
9 Ocak kayak merkezlerinde hava durumu: Uludağ, Kartepe, Palandöken kayak merkezlerinde kar kalınlığı ne kadar?
9 Ocak kayak merkezlerinde hava durumu: Uludağ, Kartepe, Palandöken kayak merkezlerinde kar kalınlığı ne kadar? Türkiye genelinde devam eden kar yağışları kayak merkezlerinde de etkili olmaya devam ediyor. Özellikle Uludağ, Palandöken ve Kartepe'de kar kalınlığı ciddi oranda arttı. Okullarda sömestr tatilinin de yaklaşmasıyla kış tatili planlayanlar kayak merkezlerindeki kar kalınlığını ve hava durumunu araştırmaya başladı. İşte Türkiye'de kayak merkezlerinde son hava durumu raporu....
9.01.2024 Gündem
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
Erzurum'da fırtına; çatılar uçtu, ağaçlar devrildi
Erzurum'da fırtına; çatılar uçtu, ağaçlar devrildi Erzurum'da etkili olan fırtına nedeniyle binaların çatıları uçtu, bazı araçlarda hasar oluştu, dışarı çıkanlar yürümekte güçlük çekti.
24.12.2023 Gündem
Ordu’ya ikinci 'kayak merkezi' için bakanlıktan onay
Ordu’ya ikinci 'kayak merkezi' için bakanlıktan onay Ordu'da ikinci kayak merkezi için hazırlanan projeye Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 'uygun' raporu verildi. Uludağ ve Palandöken gibi önde gelen kayak merkezlerine rakip olması hedeflenen proje kapsamında 2 bin 700 rakımda bulunan Göndeliç Tepesi’nde 4 bin hektar alan üzerine Çambaşı Kayak Merkezi'nden sonra denize en yakın ikinci kayak merkezi inşa edilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, “Ordu’nun avantajı denize, havalimanına en yakın kayak pistinin olması. Denizden çıkan kimse aynı gün yayla turizmine geçmiş olacak” dedi.
3.12.2023 Gündem
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı?
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? Yurttaki olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı kentlerde okullara ara verildi. Meteoroloji, 26 il ilgili uyarı yapınca öğrenciler ve veliler yarın okullara tatil kararı gelip gelmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki, 29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? 29 Kasım okullara kar tatili olacak mı 2023, Valilikler tatil açıklaması yaptı mı?
28.11.2023 Gündem
Bir ilde okullar tatil edildi
Bir ilde okullar tatil edildi Erzurum il merkezinde olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
27.11.2023 Gündem
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? İlk adım atıldı, işte detaylar...
Zincir marketler pazar günü kapanıyor mu? İlk adım atıldı, işte detaylar... İstanbul'da zincir marketlerin üyesi olduğu İTO Perakende Meslek Komitesi'nde yapılan oylama 'zincir marketlerin pazar günü kapalı olması' yönünde oylama yapıldı. Zincir marketlerin pazar günü kapatılması uzun zamandır tartışılan başlıklar arasında yer alıyor. İstanbul Ticaret Odası Perakende Meslek Komitesi son çalıştayında da küçük esnafa nefes aldıracak konuyu masaya yatırdı. Komite üyeleri pazar günleri zincir marketlerin kapatılması yönünde mutabık kaldı. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESK) da söz konusu uygulamanın devreye alınmasını küçük esnafa destek olması açısından destekliyor. Peki marketler pazar günü kapatılacak mı? Süreç artık yasalaşacak mı? TESK Başkanı Bendevi Palandöken dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.11.2023 Ekonomi
Sabah şikayet etti öğleden sonra uzun namlulu silahla vurarak öldürdü
Sabah şikayet etti öğleden sonra uzun namlulu silahla vurarak öldürdü Erzurum'da Ümit D., kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle sabah polise şikayetçi olduğu husumetlisi Bünyamin Karatay'ı, öğleden sonra evine gelmesi sonucu uzun namlulu silahla vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan Ümit D., suç aleti silahla yakalanarak gözaltına alındı.
26.08.2023 Gündem
Bakan Mehmet Nuri Ersoy: Tarihi dokuya zarar veren 500'ün üzerinde kaçak yapı yıkıldı
Bakan Mehmet Nuri Ersoy: Tarihi dokuya zarar veren 500'ün üzerinde kaçak yapı yıkıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Kapadokya Alan Başkanlığı hayata geçtiği andan itibaren, tarihi ve kültürel dokuya zarar veren 500'ün üzerinde kaçak yapı yıkıldı. Hem altyapı sorunlarıyla ilgili hem de kamusal ihtiyaca çözüm getirmek üzere 3 bin 700'den fazla konu karara bağlandı ve bağlanmaya da devam ediyor" dedi.
12.08.2023 Gündem
Gelire göre vergi! Eylül ayına yetişir mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı
Gelire göre vergi! Eylül ayına yetişir mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan vergi düzenlemesi taleplerine destek açıklaması geldi. Eylülde açıklanacak OVP çalışmaları kapsamında iş dünyası temsilcileriyle Ankara’da ikinci kez bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, işçi ve işveren kesiminin vergiyle ilgili taleplerini desteklediğini açıkladı. Bu konuda yoğun talep geldiğini vurgulayan Yılmaz köklü değişimlere işaret ederek, “Bu konuda çalışma yapılmalı. Bunu vergi artacak ya da azalacak diye değerlendirmemek gerekiyor. Buna vergi sisteminin modernize edilmesi, sadeleştirilmesi, daha dengeli hale getirilmesi diyelim” diye konuştu.
9.08.2023 Ekonomi
Erzurum hangi parti kazandı 2023? Erzurum Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy dağılımı
Erzurum hangi parti kazandı 2023? Erzurum Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy dağılımı Erzurum seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarıyla birlikte açıklanıyor. Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan'ın oy alacağı seçim sonuçları gazetevatan.com'da yer alacak. AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP, Yeşil Sol Parti'nin oy dağılımlarının ekrana geleceği 14 Mayıs seçim akşamında Erzurum seçim sonuçları anlık ve canlı olarak yayınlanacak. Peki Erzurum'da hangi parti kazandı? Erzurum partilerin oy oranları...
14.05.2023 Gündem
Cinayetle suçlandı, şantajdan 2,5 yıl hapisle cezalandırıldı
Cinayetle suçlandı, şantajdan 2,5 yıl hapisle cezalandırıldı Erzurum'da intihar eden iş arkadaşı Dilara Köç'ün (20) ölümüne neden olduğu gerekçesiyle 7'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakkında dava açılan Çağla Fatmanur Eğilmez, 'Taksirle ölüme neden olma’ suçundan beraat ederken, 'şantaj' suçundan 2 yıl 6 ay 25 gün hapis ve 30 bin lira para cezasına çarptırıldı.
12.05.2023 Gündem
TESK Başkanı Palandöken: Prim gün sayısında norm birliği sağlandı
TESK Başkanı Palandöken: Prim gün sayısında norm birliği sağlandı Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesinden yararlanacak esnaf ve sanatkarların prim gün sayısının 7 bin 200'e indirilmesiyle norm birliğinin sağlandığını söyledi.
Erken emeklilik müjdesi! TESK'ten Erdoğan'a 'prim günü' teşekkürü
Erken emeklilik müjdesi! TESK'ten Erdoğan'a 'prim günü' teşekkürü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda katıldığı mitingde, "1 milyon küçük esnafımızın prim ödeme gün sayısını SSK'lılarla eşitleyerek 7 bin 200 güne indiriyoruz. Esnaf kardeşlerime hayırlı olsun" dedi. Konuyla ilgili TESK Başkanı Bendevi Palandöken Erdoğan'a teşekkür etti.
6.05.2023 Ekonomi
Kız kardeşine mesaj gönderen kişiyi öldürdü, kardeşini ağır yaraladı!
Kız kardeşine mesaj gönderen kişiyi öldürdü, kardeşini ağır yaraladı! Erzurum'da, kız kardeşine mesaj gönderdiğini öne sürdüğü Soner Yurdigül’ü (26) tabancayla vurarak öldürüp, kardeşi Serdar Yurdigül’ü (21) de ağır yaralayan İlhami Akın’ın (20) 'Kasten öldürmek', kendisinin ise ‘Azmettirmek’ suçundan tutuklu yargılandığı davada Sedat Akın (39), “Ben oğluma 'Bacağına sıkma, vücudunun üst kısmına sık' gibi bir ifade kullanmadım. Oğlumla bu konuda hiç muhabbetim olmadı, kendisine maktulü öldürmesi yönünde cümleler kurmadım” dedi.
27.04.2023 Yaşam
EYT staj sigortası mağdurlarını kapsayacak mı? 'Müjdeli haber bekliyoruz' dedi ve açıkladı
EYT staj sigortası mağdurlarını kapsayacak mı? 'Müjdeli haber bekliyoruz' dedi ve açıkladı EYT staj sigortası mağdurlarını kapsayacak mı? sorusu merak ediliyordu. EYT'nin yürürlüğe girmesiyle birlikte staj sigortası konusunda yeni açıklamalar yapıldı. Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, staj sigortasıyla ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte haberin detayları...
22.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Palandöken ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki palandöken haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.