Kayak

Kayak

Son dakika kayak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayak gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.893 kayak haberi bulunmuştur. Tüm kayak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden buradan eve gittiğinizde elinize telefonu alıp eşi, dostu, arkadaşı tek tek aramanızı istiyorum. İstanbul'un CHP'nin algı belediyeciliği ile bir 5 yıl daha kaybetmeye artık takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız" dedi. Erdoğan, "Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum. Kimi insan iş yapar, kimi de laf üstüne laf koyar. Kimileri de kayak yapmaya İsviçre'ye gider. Kimi insan eser üretir kimisi de polemik peşinde koşar" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Arnavutköy'ün ardından Güngören'de halka seslendi. Erdoğan "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor. Cep telefonuyla banka uygulamasına girip 30 saniyede yapabilecekleri basit işlem için neden 6-7 kişinin saatlerce uğraştığını açıklayamıyorlar. İstanbul'u bu hale düşürenler utansın" dedi.
30.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Süleyman Atlı kimdir? Snowboard gösterisi yapan Süleyman Atlı kaç yaşında, nereli?
Süleyman Atlı kimdir? Snowboard gösterisi yapan Süleyman Atlı kaç yaşında, nereli? Süleyman Atlı, Kars'ta Doğu Ekspresi'nin üzerinden snowboardla atlayarak dikkat çeken bir performans sergiledi. Bu cesur atlayış, Kars Valiliği'nin davetiyle gerçekleşti ve sosyal medyada büyük ilgi gördü. Peki, Süleyman Atlı kimdir, kaç yaşında, nereli?  
21.03.2024 Gündem
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası hafta sonu Kayseri’den canlı yayınla D-Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek.
8.03.2024 Şampiy10
Ünlü ressamın mirası mahkemelik oldu! 'Sözleşme iptal edilsin'
Ünlü ressamın mirası mahkemelik oldu! 'Sözleşme iptal edilsin' Bursa’nın İznik ilçesinin yetiştirdiği ve uzun yıllar Amerika’da yaşayan dünya çapında ünlü ressam Prof. Dr. Zeki Fındıkoğlu, 23 Nisan 2023 tarihinde 77 yaşında hayatını kaybetti.
19.02.2024 Gündem
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu güneşli havada kayak yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenlerin de geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı eski milli kayakçı Yahya Usta, eğitimin, belgesi olan kayak öğretmeninden alınmasının önemine dikkat çekerek, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
Uludağ’da sömestr sonu izdihamı
Uludağ’da sömestr sonu izdihamı Türkiye’nin en büyük kış turizm merkezlerinden Uludağ, yarıyıl tatilinin son günlerinde vatandaşların akınına uğradı. Aileleriyle birlikte Uludağ’da doyasıya eğlenen gençler, hem kayak yaptı hem de güneşli havanın tadını çıkarttı. Hava sıcaklığının -7 derece olduğu Uludağ’da kayak pistleri dolup taşarken, yoğunluk havadan görüntülendi.
3.02.2024 Gündem
Uludağ'da faciadan dönüldü! Telesiyejin telleri koptu, bir turist yaralandı
Uludağ'da faciadan dönüldü! Telesiyejin telleri koptu, bir turist yaralandı Uludağ’da kayakçıların ve tatilcilerin kullandığı telesiyejin telleri kopunca bir turist yaralandı. Jandarma ekiplerince kar motoruyla hastaneye kaldırılan turist tedavi altına alınırken, telesiyeji tamir etmek için gelen işçi ise adeta ölüme meydan okudu. Arka arkaya yaşanan ihmaller kameraya yansıdı.
3.02.2024 Gündem
Gökyüzünde kahvaltı keyfi! Çılgın paraşütçü sosyal medyada viral oldu
Gökyüzünde kahvaltı keyfi! Çılgın paraşütçü sosyal medyada viral oldu Erzincan’da bulunan Ergan Kayak Merkezinde yamaç paraşütü pilotu Hasan Kaval’ın özel olarak hazırladığı düzenek sayesinde paraşütüne bağladığı masada gökyüzünde kahvaltı yaptığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral oldu.
1.02.2024 Vatan TV
İstanbul'un trafik sorununa ücretli çözüm! Eminönü ve Kadıköy için trafik sıkışıklığı fiyatlandırması...
İstanbul'un trafik sorununa ücretli çözüm! Eminönü ve Kadıköy için trafik sıkışıklığı fiyatlandırması... İstanbul'un trafik sorununu 'para' çözecek. Dünyada bazı şehirlerde trafiğin yoğun olduğu bölgelere giren taşıtlardan ücret alınıyor. Prof. Dr. Ayşe Uyduranoğlu’na göre, İstanbul’da ilk etapta Eminönü ve Kadıköy için planlanan bu uygulama hem trafiğe hem hava kirliliğine karşı fayda sağlayabilir.
24.01.2024 Gündem
Kayak merkezleri dolup taşıyor! Bir bardak çay 100 lira, çorba 500 lira.. Fiyatlara bakan yok!
Kayak merkezleri dolup taşıyor! Bir bardak çay 100 lira, çorba 500 lira.. Fiyatlara bakan yok! Sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte aileler kayak merkezlerine akın etti. Kar tatili yapanların ilk tercihi Uludağ, Palandöken ve Kartalkaya adeta dolup taşıyor. Buralarda bir bardak çay 100 lira, bir çorba 500 lira ama fiyatlar kimsenin umrunda değil.
24.01.2024 Gündem
Kartalkaya kayak merkezinde sömestir tatilinde otel rezervasyonları yüzde 80
Kartalkaya kayak merkezinde sömestir tatilinde otel rezervasyonları yüzde 80 Bolu'da, kayak merkezi Kartalkaya'daki otellerde rezervasyonlar sömestir tatili nedeniyle yüzde 80'e ulaştı. Kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu ve tüm pistlerin kayak tutkunları için açık olduğu merkezde, hafta sonu rezervasyonların yüzde 100'e yaklaşması bekleniyor.
19.01.2024 Gündem
9 Ocak kayak merkezlerinde hava durumu: Uludağ, Kartepe, Palandöken kayak merkezlerinde kar kalınlığı ne kadar?
9 Ocak kayak merkezlerinde hava durumu: Uludağ, Kartepe, Palandöken kayak merkezlerinde kar kalınlığı ne kadar? Türkiye genelinde devam eden kar yağışları kayak merkezlerinde de etkili olmaya devam ediyor. Özellikle Uludağ, Palandöken ve Kartepe'de kar kalınlığı ciddi oranda arttı. Okullarda sömestr tatilinin de yaklaşmasıyla kış tatili planlayanlar kayak merkezlerindeki kar kalınlığını ve hava durumunu araştırmaya başladı. İşte Türkiye'de kayak merkezlerinde son hava durumu raporu....
9.01.2024 Gündem
8. Sınıf Basınç: Basınç Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Basınç: Basınç Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Basınç Ölçümü, kapalı bir alandaki basıncı ölçmeye yönelik bir yöntemdir. Basınç ölçümünün ne olduğuna dair ayrıntılara girmeden önce basıncı tanımlayalım. Birim alana düşen dik kuvvet veya kapalı bir sıvı içindeki bir noktadaki gerilim, fizik bilimlerinde basınç olarak bilinir. Tabanında 84 inç karelik bir alana sahip 42 kiloluk bir kutunun zemine uyguladığı kuvvet, kuvvetin uygulandığı alana bölünmesine veya inç kare başına yarım pounda eşittir.
26.12.2023 Eğitim
Erzurum'da fırtına; çatılar uçtu, ağaçlar devrildi
Erzurum'da fırtına; çatılar uçtu, ağaçlar devrildi Erzurum'da etkili olan fırtına nedeniyle binaların çatıları uçtu, bazı araçlarda hasar oluştu, dışarı çıkanlar yürümekte güçlük çekti.
24.12.2023 Gündem
Yedikuyular Kayak Merkezi beyaza büründü
Yedikuyular Kayak Merkezi beyaza büründü Kahramanmaraş ve bölgenin en önemli kayak merkezleri arasında yer alan Yedikuyular Kayak Merkezi, kar yağışı sonrası beyaza büründü.
24.12.2023 Gündem
Sivas'ta TÜBİTAK destekli proje çalışmasında yeni bir tür keşfedildi: Medon turcicus
Sivas'ta TÜBİTAK destekli proje çalışmasında yeni bir tür keşfedildi: Medon turcicus Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Alaşehir Meslek Yüksek Okulu'nda görev yapan Prof. Dr. Sinan Anlaş ve Doç. Dr. Semih Örgel TÜBİTAK destekli bir proje çalışmasında Sivas'ta yeni bir böcek türü buldu. 2019 yılında Sivas, Yıldız Dağları'na yapılan bir arazi çalışması sırasında bulunan yeni türe 'Medon turcicus' ismi verildi.
6.12.2023 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, demir yolunda yapılan 'Erişilebilir Ulaşım' çalışmaları ile 2023 yılının başından bugüne kadar yüksek hızlı tren ve ana hat trenlerinde 1 milyon 142 bin 142 engelli yolcunun seyahat ettiğini duyurdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada, 'Temin çalışmaları devam eden Milli Tren Projesi ve yeni imal edilecek araçlar engelli yolcuların erişimine uygun olarak projelendirildi.' ifadeleri kullanıldı.
3.12.2023 Gündem
Ordu’ya ikinci 'kayak merkezi' için bakanlıktan onay
Ordu’ya ikinci 'kayak merkezi' için bakanlıktan onay Ordu'da ikinci kayak merkezi için hazırlanan projeye Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 'uygun' raporu verildi. Uludağ ve Palandöken gibi önde gelen kayak merkezlerine rakip olması hedeflenen proje kapsamında 2 bin 700 rakımda bulunan Göndeliç Tepesi’nde 4 bin hektar alan üzerine Çambaşı Kayak Merkezi'nden sonra denize en yakın ikinci kayak merkezi inşa edilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, “Ordu’nun avantajı denize, havalimanına en yakın kayak pistinin olması. Denizden çıkan kimse aynı gün yayla turizmine geçmiş olacak” dedi.
3.12.2023 Gündem
Keltepe Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 50 santime çıktı
Keltepe Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 50 santime çıktı Karabük'te kar yağışı sonrası 2 bin rakımdaki Keltepe Kayak Merkezi, beyaz örtü ile kaplandı. Kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı.
20.11.2023 Gündem
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları...
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları... Okulların 9 günlük ara tatile girmesiyle turizmde hareketlilik başladı. Her şehirde yakın rotalar daha fazla tercih edilirken, Antalya, Afyon, Bolu ve Sapanca gibi bölgeler öne çıkıyor. İşte detaylar...
11.11.2023 Ekonomi
Ev almak isterken paranızı çöpe atmayın!
Ev almak isterken paranızı çöpe atmayın! Turizm kenti Antalya'da, bu yılın ilk 4 ayında yabancılara 5 bin 201 konut satıldı. Kentte yabancılara yönelik konut satışlarının artması, konutların estetiğinin de değişmesine neden oldu. Yabancı müşterilerin daha çok havuzu, otoparkı ve özel güvenliği olan konutlara rağbet ettiği öğrenildi. Oda başkanı ise konut satışlarının artması ile dolandırıcılık olaylarının arttığını belirterek, vatandaşları bir kez daha uyardı.
16.05.2023 Ekonomi
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı! İlk kez sessizliğini bozdu
Trump'ın iddianamesinde Woman-1 olarak adlandırıldı! İlk kez sessizliğini bozdu Çarşamba günü mahkemeye çıkarılan Donald Trump, yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a yapılan 130 bin dolar hakkında ifade vermişti. Mahkemede Trump'a ilişkisi olan Woman-1 kod adlı bir kadının daha varlığı ortaya çıkmıştı. Woman-1'in eski bir Playboy yıldızı olan Karen McDougal olduğu ortaya çıktı. Karen, davayla ilgili ilk kez sessizliğini bozdu.
6.04.2023 Dünya
Norveç'te çığ düştü: 4 ölü
Norveç'te çığ düştü: 4 ölü Norveç'in kuzeyinde çığ düşmesi sonucu bölgeye kayak yapmak için gelen 4 turist hayatını kaybetti.
1.04.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kayak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.