Karton

Karton

Son dakika karton haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karton ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karton haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karton

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karton gelişmeleri de dahil olmak üzere 801 karton haberi bulunmuştur. Tüm karton haberleri aşağıda listelenmiştir.
75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı kaçırdı! İşte operasyonun bilinmeyen detayları...
75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı kaçırdı! İşte operasyonun bilinmeyen detayları... Alman polisinin düzenlediği operasyonla yakalanan ve 75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı Almanya'ya kaçıran Güngören'li Talip G Almanya gündemine oturdu.
9.04.2024 Gündem
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı Tekirdağ’da jandarma ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin bir adresteki aramasında karton bardakta ekili kenevir ele geçirildiği belirtildi.
1.04.2024 Gündem
2 evladını karton toplayarak okutan fedakar anne, erkeklere taş çıkartıyor! "Kadınlar her şeyi yapar"
2 evladını karton toplayarak okutan fedakar anne, erkeklere taş çıkartıyor! "Kadınlar her şeyi yapar" Hatay'da sokak sokak gezerek karton ve plastik atık toplayan fedakar anne, üniversitede eğitim gören 2 evladını okutmak için verdiği çabayla Türkiye’nin takdirini topladı.
8.03.2024 Gündem
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi
Bakanlık açıkladı! 508 milyon liralık kaçak eşya ve araç ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, Gümrük Muhafaza ekiplerince yaklaşık 508 milyon lira değerinde çeşitli ürün, eşya ve araç ele geçirildiğini açıkladı.
24.02.2024 Gündem
Fincanları tükürerek temizlemişti! İşletmeci hakkında flaş karar
Fincanları tükürerek temizlemişti! İşletmeci hakkında flaş karar Edirne'de, alışveriş merkezinde kahve satılan dükkanda, fincanları tükürerek temizlediği anlar kameraya yansıyan işletmeci Hacı Zorlu'nun sözleşmesi feshedilip, iş yeri kapatıldı. Zorlu, "Bardakların temizliğini yaparken kolonyalı mendille siliyordum. İçerisindeki tozun gitmediğini görünce üfledim. Burada kesinlikle art niyet veya yanlış anlaşılma var. Biz bu bardaklarla kesinlikle kahve satışı yapmıyoruz" dedi.
17.02.2024 Gündem
Yeşeren patates yenir mi? Aylarca saklayan yöntem: Patatesler hemen filizleniyorsa yanına bunu koyun!
Yeşeren patates yenir mi? Aylarca saklayan yöntem: Patatesler hemen filizleniyorsa yanına bunu koyun! Pazardan aldığınız patatesler haftasına kalmadan yeşerip filizleniyorsa bu yöntemi deneyin.
31.01.2024 Yaşam
Ofiste çalışanlar en fazla Türk kahvesi tüketiyor
Ofiste çalışanlar en fazla Türk kahvesi tüketiyor 2023 Yılı Alışveriş Alışkanlıkları araştırmasının sonuçları yayınladı. İş yerlerinde artık alışverişler online platformlar üzerinden yapılıyor. Türkiye’de ofislere en çok Türk kahvesi, karton bardak, çay, klasör ve fotokopi kağıdı satın alındı.
28.01.2024 Çalışma Hayatı
“Kışın tüketilen aşırı sıcak içecekler kanser riski oluşturuyor”
“Kışın tüketilen aşırı sıcak içecekler kanser riski oluşturuyor” Kışın tüketilen aşırı sıcak içeceklerin ileriki yıllarda kanser riski oluşturduğunu söyleyen Gastroenteroloji Bölümü'nden Prof. Dr. Vedat Göral, “Sıcak içecekler 65 derecenin üstünde her gün çok sayıda tüketildiğinde yemek borusunda yanma, erozyon, tahriş ile ortaya çıkan özofajit tablosuna yol açıyor. Aynı zamanda ileriki yıllarda yemek borusunda ve gırtlakta kanser riski oluşturuyor. İçilen çay veya diğer içeceklerin sıcaklığı 65 derecenin altında olmalı” dedi.
11.01.2024 Sağlık
1 keçi ve 2 koyunu kaybeden çobana cinsel saldırıda bulunan 2 kişinin cezası belli oldu
1 keçi ve 2 koyunu kaybeden çobana cinsel saldırıda bulunan 2 kişinin cezası belli oldu Konya’da 2 koyun ve 1 keçiyi kaybeden İ.B. adlı erkek çobanı dövüp cinsel saldırıda bulunan sürü sahipleri İ.K. ve H.O. için mahkeme kararını açıkladı.
28.12.2023 Gündem
5. Sınıf Kartondan Dinamometre Nasıl Yapılır? Karton Dinamometre Yapılışı
5. Sınıf Kartondan Dinamometre Nasıl Yapılır? Karton Dinamometre Yapılışı Cisimlerin kuvvetini ölçmede olan yardımcı alet dinamometre olarak bilinir. Aynı zamanda fiziksel güçlerin kuvvetini ölçme konusundaki genel isim olarak da anlatmak mümkündür. Günlük hayatım birçok farklı yerinde kullanılır ve cisimlerin kuvvetinin ne kadar olduğuna dair bilgi elde edilir.
25.12.2023 Eğitim
'Karton uçak' savaşta ilk kez kullanıldı! Radardan kaçabiliyor, fiyatı uygun, kurulumu basit...
'Karton uçak' savaşta ilk kez kullanıldı! Radardan kaçabiliyor, fiyatı uygun, kurulumu basit... Ukrayna Güvenlik Servisi Rusya'nın Kursk havaalanına düzenlenen saldırıda 'karton drone'ların kullanıldığını duyurdu. Söz konusu saldırıda 5 Rus savaş uçağının vurulduğu öğrenilirken, analistler 'karton uçak' adı verilen droneların Ukrayna için uygun maliyetli bir seçenek olduğunu belirtiyor.
30.08.2023 Dünya
Yumurta viyolü üretimi yapan 5 firmaya soruşturma
Yumurta viyolü üretimi yapan 5 firmaya soruşturma Rekabet Kurulu, yumurta viyolü üretimi alanında faaliyet gösteren 5 firma hakkında soruşturma başlattı.
19.08.2023 Gündem
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
Bakan Özhaseki'den sıfır atık açıklaması: 96 milyar lira ekonomik kazanç elde ettik
Bakan Özhaseki'den sıfır atık açıklaması: 96 milyar lira ekonomik kazanç elde ettik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan Sıfır Atık hareketine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Özhaseki, 96 milyar liralık ekonomik kazanç elde edildiğini belirtti.
6.07.2023 Ekonomi
Başakşehir'de iş hanındaki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor
Başakşehir'de iş hanındaki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor Başakşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde bir iş hanında çıkan yangın 19 saattir devam ediyor. Yangını söndürme çalışmaları havadan görüntülendi.
11.06.2023 Gündem
Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde yangın: Mahsur kalan 8 kişi kurtarıldı
Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde yangın: Mahsur kalan 8 kişi kurtarıldı Başakşehir İkitelli Organize sanayi bölgesinde 6 katlı bir fabrikanın çatı katında, plastik enjeksiyon ve karton malzemelerinin bulunduğu alanda yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları devam ederken, fabrika içerisinde mahsur kalan 8 yabancı uyruklu çalışan kurtarıldı.
10.06.2023 Yaşam
İzmir’de TCG Anadolu için kilometrelerce kuyruk oluştu
İzmir’de TCG Anadolu için kilometrelerce kuyruk oluştu Dünyanın ilk SİHA gemisi, Türkiye'nin de en büyük askeri gemisi TCG Anadolu, İzmirli vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanırken, hafta sonu ve güzel havayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar gemiyi ziyaret etmek için yaklaşık 1.5 kilometrelik kuyruk oluşturdu.
6.05.2023 Gündem
Emine Erdoğan, Darülaceze’de çocuk yuvasını ziyaret etti
Emine Erdoğan, Darülaceze’de çocuk yuvasını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Darülaceze'de düzenlenen iftar programında, Darülaceze sakinleri, gönüllüleri ve personeliyle bir araya geldi.
8.04.2023 Gündem
Deprem bölgesinde Japon ‘karton bölme sistemi’ kurdular
Deprem bölgesinde Japon ‘karton bölme sistemi’ kurdular Japon, Türk ve Polonyalı gönüllülerden oluşan ekip, toplu alanlarda depremzedelerin mahremiyetini sağlamak ve sahra hastanelerinde doktorların daha sağlıklı bir muayene yapabilmesi için Japonya’da uygulanan ‘karton bölme sistemi’ kurdu.
26.03.2023 Gündem
Balıklıgöl’ün suyu, deprem sonrası çamur rengine döndü
Balıklıgöl’ün suyu, deprem sonrası çamur rengine döndü Şanlıurfa’nın simgesi olan, dünyanın tek doğal akvaryumu olarak bilinen tarihi Balıklıgöl de depremden etkilendi. Berrak ve mavi olan gölün suyu, depremin ardından çamur rengini aldı.
17.02.2023 Gündem
Deprem bölgesinde AFAD kıyafetiyle hırsızlık rezaleti
Deprem bölgesinde AFAD kıyafetiyle hırsızlık rezaleti Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 şiddetinde deprem tüm yurdu sarstı. Kurtarma ekipleri enkaz altındaki kurtarmak için zamanla savaşırken hırsızlar yardım kuruluşlarına ait kıyafetleri giyerek boşaltılan evlerden hırsızlık yaptıkları belirlendi.
8.02.2023 Gündem
'Turnusol' operasyonuyla 3 milyon TL'lik dolandırıcılığa 8 tutuklama
'Turnusol' operasyonuyla 3 milyon TL'lik dolandırıcılığa 8 tutuklama Diyarbakır ve İstanbul'da polisin düzenlediği 'Turnusol' adlı operasyonda 3 milyon TL'lik haksız kazanç elde ettikleri belirlenerek gözaltına alınan 12 şüpheliden 8’i tutuklandı, 4'ü de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
16.01.2023 Gündem
'Turnusol' operasyonu! 3 milyon TL'lik vurgun
'Turnusol' operasyonu! 3 milyon TL'lik vurgun  Diyarbakır ve İstanbul'da polisin düzenlediği 'Turnusol' adlı operasyonda 3 milyon TL'lik haksız kazanç elde ettikleri belirlenen 12 şüpheli, gözaltına alındı.
15.01.2023 Yaşam
Ağzını bantlayıp çakmakla vücutlarını yaktı! Anne babanın yaptığı işkence dehşete düşürdü
Ağzını bantlayıp çakmakla vücutlarını yaktı! Anne babanın yaptığı işkence dehşete düşürdü Bursa’da yaşları 2 ile 10 arasında değişen 4 çocuğuna işkence yaptıkları iddiasıyla tutuklanan, Suriye uyruklu Hanan Ramadan (32) ile kocası Rayyan El İsa’nın (37), çocukların yüzlerindeki morlukları soran komşularına, “Düştükleri için yüzleri morardı” dediği ortaya çıktı. Rayyan El İsa'nın, Hanan Ramadan’dan başka bir eşinin daha olduğu ve aynı evde kaldıkları öğrenilirken, evden sürekli tartışma sesi geldiğini söyleyen komşular, Hanan Ramadan’ın çocuklarından birine sokakta tokat atarken de gördüklerini belirtti.
29.12.2022 Yaşam
Sıfır Atık Eğitim ve Simülasyon Merkezi’nin açılışı! Emine Erdoğan: Geleceğimiz emin ellerde
Sıfır Atık Eğitim ve Simülasyon Merkezi’nin açılışı! Emine Erdoğan: Geleceğimiz emin ellerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, çocukların sıfır atık bilincine varması ve Sıfır Atık Projesi'ni sahiplenmesinin önemine dikkat çekerek, "Geleceğimiz emin ellerde diye düşünüyorum" dedi.
8.12.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Karton ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karton haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.