Karargah

Karargah

Son dakika karargah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karargah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karargah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karargah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karargah gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.792 karargah haberi bulunmuştur. Tüm karargah haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Genel Kurul’da Meclis’in açılışının 104. yılı dolayısıyla “TBMM 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu” gerçekleştirildi. Çocuk özel oturumunu 6. sınıf öğrencisi Aysima Arslan yönetti.
22.04.2024 Gündem
Seçim yasakları yarın başlıyor!
Seçim yasakları yarın başlıyor! YÜKSEK Seçim Kurulu'nun (YSK) yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve seçim yasakları yarın başlayacak.
20.03.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! 50'ye yakın hedef vuruldu
MİT'ten nokta operasyon! 50'ye yakın hedef vuruldu Milli İstihbarat Teşkilatı harekete geçti, PKK’nın Irak/Hakurk ve Metina’da güvenlik güçlerimize yönelik gerçekleştirdiği eylem akabinde Suriye’de bulunan PKK hedeflerini yok etti.
26.12.2023 Gündem
Yerel seçimlere ilişkin propaganda yasakları Resmi Gazete’de yayımlandı
Yerel seçimlere ilişkin propaganda yasakları Resmi Gazete’de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin siyasi partiler ve bağımsız adaylarca gerçekleştirilecek seçim propagandasının usul ve esaslarını belirleyen genelge Resmi Gazete’de yayımlandı.
20.12.2023 Gündem
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i 19 Ocak 2007’de silahlı saldırıyla öldüren Ogün Samast tahliyesinin ardından yarın hakim karşısına çıkacak. Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.
5.12.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 7 yıl 6 aydan 12 yıla kadar hapis istemiyle düzenlenen iddianame İstanbul 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Ogün Samast 26 Aralık’ta yeniden hakim karşısına çıkacak.
21.11.2023 Gündem
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumharbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimi için zorunlu olan 50+1 kuralıyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, dün ne demişsek bugün aynı çizgide, aynı düşüncede, aynı görüşteyiz. Ancak Cumhur İttifakı olarak konuşup tartışarak orta yolun, makul çözümün, yeni sistemin doğasını zedelemeyecek tamirat ve onarımın karşılıklı anlayış ve uzlaşmayla yapılacağının inancına ve iradesine de sahibiz" dedi.
21.11.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında 12 yıla kadar hapis talebi
Ogün Samast hakkında 12 yıla kadar hapis talebi Geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katili Ogün Samast hakkında yeni bir iddianame hazırlandı. İddianamede 'suça sürüklenen çocuk' sıfatıyla yer alan Ogün Samast'ın 'silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek' suçundan 12 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
19.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
Cumhuriyet dönemine tanıklık eden konak, 121 yıldır ayakta
Cumhuriyet dönemine tanıklık eden konak, 121 yıldır ayakta Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, Cumhuriyet döneminde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkanlığında Ankara dışında ilk ve tek Bakanlar Kurulu (İcra Vekilleri Heyeti) toplantısını yapıldığı Zaimağa Konağı, geçen yıl aslına uygun restore edilerek, ziyarete açıldı. Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, konağın 121 yıldır ayakta olduğunu belirterek, “Zaimağa Konağı, Kurtuluş Savaşı döneminde çok önemli bir rol oynadı ve o aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk’ün karargah olarak kullandığı bir konaktır. Bu konak zamanında Kurtuluş Savaşı döneminde ilk ve tek Bakanlar Kurulu’nun Ankara dışında toplandığı yerdir” dedi.
28.10.2023 Yaşam
Suriye'nin kuzeyine yeni hava harekatı! Terör mevzileri ateş altında: 15 hedef daha imha edildi
Suriye'nin kuzeyine yeni hava harekatı! Terör mevzileri ateş altında: 15 hedef daha imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyinde içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu düşünülen sözde karargah, barınak ve depolardan oluşan 15 hedef imha edildiğini açıkladı.
6.10.2023 Gündem
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat'ın yeni görevi belli oldu
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat'ın yeni görevi belli oldu Yüksek Askeri Şura kararıyla Tuğamiral rütbesine terfi ettirilerek Türk Deniz Kuvvetleri tarihinin ilk kadın amirali olan Gökçen Fırat'ın görev yeri 11 Ağustos 2023 Cuma tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla belli oldu. Fırat, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Savunma Planlama ve Proje Yönetimi Başkanı görevine atandı.
11.08.2023 Gündem
Komutanları ve arkadaşları Amiral Gökçen Fırat'ı anlattı: Gerçek bir denizci
Komutanları ve arkadaşları Amiral Gökçen Fırat'ı anlattı: Gerçek bir denizci 'Mavi Vatan’da devrim niteliği taşıyan YAŞ kararıyla Kurmay Albay Gökçen Fırat, TSK’nın ilk kadın amirali oldu. Fırat’ı teğmenliğinden beri tanıyan emekli Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, “Gökçen Amiral gerçek bir denizci” dedi. Devreleri de onu “Tam bir asker” diye anlattı.
5.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç açıklaması Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç açıklaması Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10. Dönem Müşterek Komuta ve Kurmay Eğitimi, 5. Dönem Komuta ve Kurmay Eğitimi ve 12. Dönem Karargah Subaylığı Eğitimi Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsveç'in NATO'ya üyelik süreciyle ilgili "Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz. Türkiye terörle arasına mesafe koymayanlara nasıl onay verebilir? Madrid'de ülkemize verilen sözlere riayet edilmesini istiyoruz." dedi.
7.07.2023 Gündem
Suriye'nin kuzeyinde 41 terörist etkisiz hale getirildi
Suriye'nin kuzeyinde 41 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde 41 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
14.06.2023 Gündem
MSB duyurdu! Misliyle karşılık verildi
MSB duyurdu! Misliyle karşılık verildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü PKK/YPG mensuplarınca Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine düzenlenen roket saldırısı sonucu aralarında terör örgütü sözde yöneticilerinin de bulunduğu 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
11.06.2023 Gündem
AK Partili Kabaktepe'den CNN TÜRK'te İstanbul mitingi açıklaması: 1 milyonluk bir miting hedefliyoruz
AK Partili Kabaktepe'den CNN TÜRK'te İstanbul mitingi açıklaması: 1 milyonluk bir miting hedefliyoruz AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CNN TÜRK canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Kabaktepe, yarın düzenlenecek olan AK Parti İstanbul mitingi için, "Tüm hazırlıklarımızı yaptık. 1 milyonluk bir miting hedefliyoruz. 1 milyon İstanbullu buluşacak. Hedefimiz o" ifadelerini kullandı. Kabaktepe, "İstanbul Türkiye'nin yüzde 20'si. Seçimi direkt etkiliyor" diye konuştu.
6.05.2023 Gündem
Bakan Akar'dan, Kahramanmaraş'ta sahra hastanesi ziyareti
Bakan Akar'dan, Kahramanmaraş'ta sahra hastanesi ziyareti  Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kahramanmaraş'ta 19 konteyner ve 21 çadırdan oluşan Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Seyyar Sahra Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.
26.02.2023 Gündem
Bakan Akar: 1 Ocak'tan itibaren 261 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar: 1 Ocak'tan itibaren 261 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Akar, depremin yaralarını sarmak için fedakarca çalışan Mehmetçiğin hudut güvenliği ve terörle mücadele faaliyetlerinin de aynı kararlılıkla devam ettiğini belirterek, "1 Ocak'tan itibaren 261 terörist etkisiz hale getirildi. Terör yuvalarını, inlerini, barınaklarını teröristlerin başına yıktık, yıkmaya devam edeceğiz" dedi.
25.02.2023 Gündem
Bakan Akar: Hepsi teyakkuzda, hizmete hazır
Bakan Akar: Hepsi teyakkuzda, hizmete hazır Terörle mücadele, hudut güvenliği, semalar, denizler ve yurt dışındaki görevlerini aksaksız ve eksiksiz sürdüren Mehmetçik, deprem bölgesinde de güvenliği tesis ediyor. Milli Savunma Bakanı Akar, "Bölgedeki gemi sayısı 24'e kadar çıktı. Hepsi teyakkuz halinde, hizmete hazır" ifadelerini kullandı.
17.02.2023 Gündem
NATO Türkiye'ye barınma tesisleri gönderiyor
NATO Türkiye'ye barınma tesisleri gönderiyor    NATO üyesi ülkeler, Türkiye'deki depremlerden etkilenenlerin barınması ihtiyacı için Türkiye'ye "tam teşekküllü yarı kalıcı" barınma tesisleri gönderilmesine karar verdi.
10.02.2023 Dünya
Türk Deniz Kuvvetleri, bir yıl NATO Unsur Komutanlığı görevini icra edecek
Türk Deniz Kuvvetleri, bir yıl NATO Unsur Komutanlığı görevini icra edecek Türk Deniz Kuvvetleri, 1 Ocak 2023 tarihinden 31 Aralık 2023 tarihine kadar NATO Mukabele Kuvveti Deniz Unsur Komutanlığı görevini icra edecek.
19.01.2023 Gündem
Putin: Ukrayna'daki savaş sürecinde İHA'ların önemi ortaya çıktı
Putin: Ukrayna'daki savaş sürecinde İHA'ların önemi ortaya çıktı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "İHA kullanımının neredeyse her yerde yaygınlaştığını, bunların muharebe birliklerinde, cephelerde, birlik ve taburlarda bulunması gerektiği ortaya çıktı." dedi.
21.12.2022 Dünya
Savunma Bakanı Akar: 2015'ten beri 37 bin terörist etkisiz hale getirildi
Savunma Bakanı Akar: 2015'ten beri 37 bin terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar TBMM Genel Kurulu'nda konuştu. Bakan Akar, "24 Temmuz 2015ten bugüne kadar; yurt içinde, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde toplam 37 bin, bu yılın başından itibaren ise 4 bin civarında terörist etkisiz hale getirilmiştir." dedi.
9.12.2022 Gündem
Karkamış'a hain saldırı: 5 yaşındaki Hasan'a veda
Karkamış'a hain saldırı: 5 yaşındaki Hasan'a veda Suriye’nin Ayn El Arab bölgesindeki PKK/YPG’li teröristlerin Gaziantep’in Karkamış ilçesine yönelik düzenlediği roket saldırısında şehit olan Hasan Karataş (5), düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi. Saldırılarda Karkamış ilçe merkezindeki 5 okuldan 3’ünün hasar gördüğü belirlendi. İlçede hasar tespit çalışması başlatıldı.
22.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karargah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karargah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.