Karaçay

Karaçay

Son dakika karaçay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karaçay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karaçay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karaçay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karaçay gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 karaçay haberi bulunmuştur. Tüm karaçay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hatay Samandağ Belediye Başkanı kim oldu, hangi parti kazandı? 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Samandağ AK Parti, CHP, İYİ Parti, Zafer Partisi oy oranları...
Hatay Samandağ Belediye Başkanı kim oldu, hangi parti kazandı? 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Samandağ AK Parti, CHP, İYİ Parti, Zafer Partisi oy oranları... 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları secim.gazetevatan.com adresinden takip ediliyor. Hatay Samandağ Belediye Başkanlığını kazanan isim ve parti de seçim gecesi merak edilen başlıklardan oldu. AK Parti'den Seyit Ali Aslan, CHP'den Süleyman Bedir Abacı, İYİ Parti'den Elanur Gülşan, Zafer Partisi'nden Suphi Yıldız gibi adayların yarıştığı Samandağ Belediye Başkanlığını kim kazandı? İşte Samandağ'da partilerin aldıkları oy oranları...
21.03.2024 Gündem
Bakan Kirişci'den barajlarla ilgili açıklama
Bakan Kirişci'den barajlarla ilgili açıklama Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “İlk tespitlerimize göre Hatay’daki Yarseli ve Büyük Karaçay barajlarımızda, baraj güvenliğini tehdit eden bir durum bulunmuyor” dedi.
21.02.2023 Gündem
Hatay'daki 2 depremin ardından Fuat Oktay'dan ilk açıklama
Hatay'daki 2 depremin ardından Fuat Oktay'dan ilk açıklama Hatay’da 20.04'te 6,4 büyüklüğündeki depremden sonra 20.07'de 5,8 büyüklüğünde ikinci deprem gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan ilk açıklama geldi. Oktay açıklamasında, ''Şuana kadar 28 ihbar mevcut bizde ve her bir ihbarı tek tek değerlendiriyoruz'' dedi.
20.02.2023 Gündem
Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem!
Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem! AFAD, dün saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesi olan 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Bu depremin ardından Samandağ'da 5.8 ve 5.2 büyüklüğünde iki sarsıntı daha kaydedildi. Deprem Kayseri, Antalya, Urfa, Osmaniye, Diyarbakır'a kadar geniş bir alanda hissedildi. Depremde 6 kişi hayatını kaybetti, 294 kişi yaralandı.
21.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 41 bin 156’ya yükseldi.
20.02.2023 Gündem
Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir? Cüneyt Arkın ne doktoru idi?
Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir? Cüneyt Arkın ne doktoru idi? Cüneyt Arkın ne doktoru idi, Cüneyt Arkın doktorluk branşı nedir? Türk sinemasının efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta ismin vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğarken hayatı ve doktorluk yapıp yapmadığı merak edildi. Peki, Cüneyt Arkın doktorluk yaptı mı, branşı nedir?
28.06.2022 Magazin
Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın kaç yaşında? Cüneyt Arkın’ın hayatı!
Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın kaç yaşında? Cüneyt Arkın’ın hayatı! Yeşilçam’ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Gerçek adı Fahrettin Cüreklibatır olan Cüneyt Arkın Türk Sinemasında pek çok filmin başrolündeydi. Peki, Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın kaç yaşında? Cüneyt Arkın’ın gerçek adı ne? Cüneyt Arkın’ın hayatı!
28.06.2022 Gündem
3 gündür kayıp Elif'in Kızılırmak'ta cesedi bulundu
3 gündür kayıp Elif'in Kızılırmak'ta cesedi bulundu Çorum'un Osmancık ilçesinde, 3 gün önce kaybolan Elif Akıllı'nın (19), Kızılırmak Nehri'nde cansız bedenine ulaşıldı
16.06.2022 Yaşam
Yaz aylarında sıcak çarpması hayatı tehdit ediyor
Yaz aylarında sıcak çarpması hayatı tehdit ediyor Yaz aylarında havaların ısınmasıyla birlikte ortaya çıkan sıcak çarpmasıyla ilgili uyarılarda bulunan Dr. Sevim Karaçay, "Sıcak çarpması kalp, böbrek, kas gibi bir çok dokuda zarara neden olabilecek bir tablodur" dedi.
9.06.2022 Sağlık
Rusya'da büyük kayıp! Bugüne kadarki en yüksek rütbe...
Rusya'da büyük kayıp! Bugüne kadarki en yüksek rütbe... BBC, 24 Şubat'tan itibaren Ukrayna'ya bomba yağdıran Rusya'nın çok önemli bir kayıp daha verdiğini doğruladı. 2012'de yargılanan tümgeneralin geçmişi ise dünyayı şaşkına uğrattı.
24.05.2022 Dünya
Türkler bulmuş olabilir! Rus araştırmacı Sofi Tram Semen açıkladı: Zaman döngüsü ve gelecek...
Türkler bulmuş olabilir! Rus araştırmacı Sofi Tram Semen açıkladı: Zaman döngüsü ve gelecek... Antik çağlarda insanlar gökyüzünü Tanrısal bölge olarak kabul etti ve gezegenlerin, yıldızların hareketlerini Tanrıların eylemleri olarak saydı. Hatta, 'Eğer yıldızlar görünmeseydi uygarlıklar kurulamazdı' diyen bilim insanları da oldu. Yıldızlar tüm kavimlerde olduğu gibi Türkler için de büyük bir yer ve öneme sahipti. Hatta Rus araştırmacı Sofi Tram Semen, ilk astroloji sistemini Türklerin bulduğunu iddia etti.
4.01.2022 Gündem
LPG'de yeni dönem! Değiştiriliyor, 700 TL'ye...
LPG'de yeni dönem! Değiştiriliyor, 700 TL'ye... Arabası olan pek çok kişi fiyat avantajı nedeni ile LPG'yi tercih ediyordu. Ancak litresi 8,25 TL’ye yükselen otogaz, avantajını kaybetti. Vatandaşlar harekete geçti. Araç sahipleri artık tüp taktırmak için değil tanklarını söktürmek için dönüşüm esnafını tercih ediyor. LPG tanklarını çıkarmanın ücreti ise 700 TL.
26.11.2021 Ekonomi
Genetik ve beslenmeye dikkat! Her 100 çocukta görülüyor!
Genetik ve beslenmeye dikkat! Her 100 çocukta görülüyor! Her 100 çocuktan 5’inde böbrek taşı problemi görüldüğüne işaret eden Çocuk Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Şafak Karaçay, çocuklar ve bebeklerin şikayetlerini ifade edemediklerini belirterek genetik faktörlere ve beslenme şekline dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.
23.08.2021 Sağlık
Her 100 çocuktan 5’inde böbrek taşı görülüyor
Her 100 çocuktan 5’inde böbrek taşı görülüyor Her 100 çocuktan 5’inde böbrek taşı problemi görüldüğüne işaret eden Çocuk Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Şafak Karaçay, çocuklar ve bebeklerin şikayetlerini ifade edemediklerini belirterek genetik faktörlere ve beslenme şekline dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.
23.08.2021 Sağlık
Sulama göletine düşen kadının cansız bedenine ulaşıldı
Sulama göletine düşen kadının cansız bedenine ulaşıldı Aydın'ın Nazilli ilçesinde, çocukları ve komşularıyla birlikte pikniğe gittiği sulama göletine düşen Emine Bulut (46) yaşamını yitirdi.
12.07.2021 Gündem
Bakan Koca'dan 1 milyonuncu doz aşı paylaşımı
Bakan Koca'dan 1 milyonuncu doz aşı paylaşımı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gün içerisinde yapılan 1 milyonuncu doz aşıya ilişkin paylaşımda bulundu.
2.07.2021 Gündem
Hamilelere uyarı! "Muayeneleri ertelemeyin"
Hamilelere uyarı! "Muayeneleri ertelemeyin" Muş Devlet Hastanesinde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Hacı Cerit Karaçay ile Yasemin Reyhancan, hamileleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde muayenelerini ertelememeleri konusunda uyardı.
25.01.2021 Sağlık
Bakan Akar ile IKBY Başkanı Barzani'den kritik görüşme!
Bakan Akar ile IKBY Başkanı Barzani'den kritik görüşme! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü, Irak Türkmen Cephesi Erbil Ofisi’ni ziyaret etti.
19.01.2021 Siyaset
Devrilen traktördeki karı - kocayı ölüm ayırdı
Devrilen traktördeki karı - kocayı ölüm ayırdı Denizli'nin Honaz ilçesinde, kontrolden çıkan traktörün devrildiği kazada sürücü İlyas Karaçay (58) yaralandı, eşi Sevim Karaçay (57) yaşamını yitirdi.
2.01.2021 Yaşam
Rusya'da bombalı saldırı! Yaralılar var...
Rusya'da bombalı saldırı! Yaralılar var... Reuters'ın son dakika olarak geçtiği habere göre Rusya Federasyonu'na bağlı Karaçay-Çerkesya bölgesinde bombalı bir saldırı düzenlendi.
11.12.2020 Dünya
Türkiye Kupası 4. tur eşleşmeleri belli oldu! İşte Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'ndaki rakibi...
Türkiye Kupası 4. tur eşleşmeleri belli oldu! İşte Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'ndaki rakibi... Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur kura çekimi yapıldı. Fenerbahçe'nin rakibi Sivas Belediyespor oldu. Maçlar, 24, 25 ve 26 Kasım'da seri başı takımların sahasında oynanacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan resti çekti! 'Ya temizlenir ya da gider kendimiz yaparız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan resti çekti! 'Ya temizlenir ya da gider kendimiz yaparız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Reyhanlı Barajı, Afrin Çayı Davutlar Regülatörü ve Derivasyon Kanalı, Tahtaköprü Barajı Yükseltilmesi ve Hatay İçme Suyu Arıtma Tesisi Açılış Töreni'ne Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Suriye'de halen var olan terör bölgeleri ya bize söz verildiği şekilde temizlenir ya da biz gider bunu kendimiz yaparız. İdlib’de insanlık trajedisine hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz. Tüm dünya bu noktaya gelene kadar bir kendi yolumuzda ilerlemekte kararlıyız." dedi.
3.10.2020 Siyaset
Beton mikserinin altında feci şekilde can verdi!
Beton mikserinin altında feci şekilde can verdi! Aydın'ın Nazilli ilçesinde, beton mikserinin altında kalan elektrikli bisikleti kullanan Hüseyin Soydaş (64) hayatını kaybetti.
2.09.2020 Yaşam
MEB duyurdu! Öğretmen maaşları...
MEB duyurdu! Öğretmen maaşları... Yüz binlerce kişi bekliyordu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı. Bakan Selçuk öğretmen maaşları ile ilgili sözlerine ilişkin "Ziya Öğretmen olarak benim, bir öğretmen kimliğimle öğretmenlerimizin itibarının, özlük haklarının yükselmesinin dışında hiçbir hedefim olamaz" dedi.
31.08.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Karaçay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karaçay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.