Kameraman

Kameraman

Son dakika kameraman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kameraman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kameraman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kameraman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kameraman gelişmeleri de dahil olmak üzere 584 kameraman haberi bulunmuştur. Tüm kameraman haberleri aşağıda listelenmiştir.
IDF'nin yaraladığı TRT ekibine Ömer Çelik'ten geçmiş olsun mesajı
IDF'nin yaraladığı TRT ekibine Ömer Çelik'ten geçmiş olsun mesajı Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bağımsız kameraman olarak çalışan Sami Şahada ağır yaralandı, ameliyata alındı. TRT Arabi muhabiri Sami Berhum olaydan yara almadan kurtuldu.
12.04.2024 Gündem
TSYD Adana Şubesi’nin yeni hizmet binası törenle açıldı
TSYD Adana Şubesi’nin yeni hizmet binası törenle açıldı Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nin yeni inşa edilen hizmet binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
8.03.2024 Adana
Kudüs’te her cuma aynı zulüm! İsrail şiddeti canlı yayında
Kudüs’te her cuma aynı zulüm! İsrail şiddeti canlı yayında İsrail polisi Mescid-i Aksa'da cuma namazı kılmak isteyen Müslümanlara peş peşe biber gazı ve TOMA ile saldırdı. CNN TÜRK ekibi bölgede yaşananları canlı yayında aktardı.
22.12.2023 Gündem
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı Güzellik merkezi sahibi fenomenler Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin gözaltına alınmasının ardından panikte. Ne yapacağını şaşıran fenomenler sosyal medya hesaplarında büyük bir temizliğe başladı. Ama vergi müfettişleri onları peşine düştü bile. İşte o fenomenlerden Nevra Bilem ile ilgili de bir gerçek ortaya çıktı. Onlarca kişi, 'Nevra Bilem bizi dolandırdı' diye suç duyurusunda bulundu.
11.11.2023 Gündem
Fulya Öztürk'e Kudüs'te tehdit telefonu: Kendine dikkat et yine arayacağım
Fulya Öztürk'e Kudüs'te tehdit telefonu: Kendine dikkat et yine arayacağım İsrail ve Hamas arasında yaşanan savaşı yerinde takip eden ve son gelişmeleri anında aktaran CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Halil Kahraman telefonla tehdit edildi. Öztürk sabah saatlerinde yeniden telefonla arandığını paylaştı.
20.10.2023 Gündem
15 Temmuz gecesi darbecilerin CNN Türk'ü basma anı! Kameraman Şefi Ahmet Akpolat anlattı...
15 Temmuz gecesi darbecilerin CNN Türk'ü basma anı! Kameraman Şefi Ahmet Akpolat anlattı... 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişiminde darbecilerin CNN Türk'ü basma anını Kameraman Şefi Ahmet Akpolat anlattı CNN Türk Kameraman Şefi Ahmet Akpolat, 15 Temmuz'da CNN Türk İstanbul binasını basan darbeci askerlerle yaşadıklarını anlattı. Olayın her anında kamerayla kayıtta olan Akpolat, "Kendimin ve muhabir arkadaşımın güvenliği esas alırım ama görüntüde de iyi görüntüyü almak için de giderim. Pişman olmadım. Neden öyle bir şey yaptım demedim. Mesleki olarak arkadaşlarla çok konuşuruz ama benim için en önemli görüntü CNN Türk'e giriş anını kaydetmekti" dedi.
15.07.2023 Gündem
Rusya'daki Wagner krizinin ardından Fulya Öztürk Moskova'daki son durumu aktardı
Rusya'daki Wagner krizinin ardından Fulya Öztürk Moskova'daki son durumu aktardı Rusya'yı sarsan silahlı ayaklanma bitti. Peki, Wagner'in eteklerine kadar geldiği başkent Moskova'da son durum ne? CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Halil Kahraman, bölgeden izlenimlerini aktardı.
25.06.2023 Dünya
Fulya Öztürk ve Halil Kahmaran, Moskova'da son durumu görüntüledi
Fulya Öztürk ve Halil Kahmaran, Moskova'da son durumu görüntüledi Rusya'yı sarsan silahlı ayaklanma bitti. Peki, Wagner'in eteklerine kadar geldiği başkent Moskova'da son durum ne? CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Halil Kahraman, bölgeden izlenimlerini aktardı.
25.06.2023 Haber
Sıfır arabada yeni fırsatçılık! Alıcılardan sıra ücreti isteniyor
Sıfır arabada yeni fırsatçılık! Alıcılardan sıra ücreti isteniyor Bayiye sıfır araç almak için giden müşterilerden şimdi de 'sıra ücreti' talep ediliyor. Alıcının bekleme süresini kısaltmak için para isteyerek, listede öne çeken fırsatçı bayilere karşı sektör temsilcileri uyarıyor. Detayları CNN TÜRK Muhabiri Hasret Kaya ve Kameraman Emir Ünlü aktardı.
10.06.2023 Otomobil
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu CNN TÜRK'te
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu CNN TÜRK'te CNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk ve kameraman Yasin Kamaloğlu, İzmir’de Milletvekili Adayı olan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile bir araya gelerek seçim çalışmalarına ilişkin sohbet etti.
12.05.2023 Vatan TV
İşte adım adım seçmen kaydı sorgusu
İşte adım adım seçmen kaydı sorgusu 14 Mayıs seçimlerine geri sayım sürüyor. Seçmenlerin nerede oy kullanacakları, sandık numaraları gibi pek çok detay e-devlet sistemine tanımlandı. Peki seçmenler oy kullanacakları adresleri nasıl öğrenecek? Adım adım, CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Halil Kahraman'ın haberinde.
24.04.2023 Gündem
Sahneye fırladı, Nükhet Duru'ya sarıldı
Sahneye fırladı, Nükhet Duru'ya sarıldı Galatasaray Üniversitesi, Ortaköy Kampüsünde 'EN 2022 Ödül Töreni' düzenledi. Hadise, Demet Akbağ, Afra Saraçoğlu, Nükhet Duru, Feyyaz Yiğit, Hayko Cepkin, Mabel Matiz ve İlber Ortaylı gibi isimler ödül aldı.
15.04.2023 Magazin
Konutta yüzde 25 zam sınırı kalkacak
Konutta yüzde 25 zam sınırı kalkacak Kiracı ve ev sahipleri için kritik tarih yaklaşıyor. Konut için azami yüzde 25 zam oranı uygulaması 2 Temmuz 2023 itibarıyla son bulacak. Peki o tarih itibarıyla süreç nasıl işleyecek? CNN TÜRK Muhabiri Serdar Er ve kameraman Alper Öztürk, Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa’ya sordu.
12.04.2023 Haber
Çalışan EYT'lilerin avantajları ne?
Çalışan EYT'lilerin avantajları ne? EYT düzenlemesi kapsamında emekli olanlar bu ay itibarıyla maaşlarını alabilecek. Birçok EYT’li ise hem emekli oldu hem iş yerinde çalışmaya devam edecek. Peki çalışan EYT'lilerin avantajları ne? Detaylar CNN TÜRK muhabiri Samet Güner ve kameraman Alper Öztür'ün haberinde.
11.04.2023 Haber
Depremde 72. saatin mucizesiydi! Hayrettin Özdil gözyaşları içinde konuştu
Depremde 72. saatin mucizesiydi! Hayrettin Özdil gözyaşları içinde konuştu Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 68 yaşındaki Hayrettin Özdil, 4 katlı apartmanın enkazından tam 72 saat sonra kurtarıldı. Kendisini kurtaran ekipler ile bir araya gelen Özdil, O anları ilk kez CNN TÜRK ekibine anlattı.
6.04.2023 Gündem
Bakan Soylu, CNN Türk'e açıkladı: Depremde can kaybı 50 bin 399 oldu
Bakan Soylu, CNN Türk'e açıkladı: Depremde can kaybı 50 bin 399 oldu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk Özel Haber Şefi Fulya Öztürk'e açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, depremde can kaybının 50 bin 399 olduğunu söyledi. Hatay'ın eskisinden güçlü bir şehir olacağını vurgulayan Soylu, 'Kimse ümitsiz olmasın, Hatay bizim mirasımız' ifadelerini kullandı.
5.04.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu CNN TÜRK'te: Sağlık durumu nasıl?
İçişleri Bakanı Soylu CNN TÜRK'te: Sağlık durumu nasıl? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK'e özel açıklamalarda bulundu. Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Doğukan Yıldırım'a konuşan Soylu, sağlık sorunlarıyla ilgili ilk kez konuştu. Hatay dışındaki 10 ilde enkazların Ramazan Bayramı'na kadar kaldırılacağını duyurdu. Seçime geri sayım başlamışken son dönemdeki bazı iddialar hakkında da ilk kez Fulya Öztürk’e açıklamalarda bulundu.
1.04.2023 Haber
Vali Ali Fuat Atik'in boynundaki şişenin sırrı ortaya çıktı! Kanser olduğunu herkesten gizlemiş...
Vali Ali Fuat Atik'in boynundaki şişenin sırrı ortaya çıktı! Kanser olduğunu herkesten gizlemiş... Kahramanmaraşlı depremlerden sonra afet bölgelerinden her gün insan hikayeleri geliyor. Hatay'a koordinasyon valisi olarak görevlendirilen Denizli Valisi Ali Fuat Atik kanser ile mücadele ediyordu. Fakat bunu ailesi bile bilmiyordu. Kemoterapi zamanı geldi, boynuna kemoterapi şişesi taktı. Yeri geldi tedavisi konteynerde devam etti. Durum ortaya çıkınca bölgeden gönderilmek istendi ancak "gitmem" dedi.
11.03.2023 Gündem
Mehmet Bulanık kimdir? Hataylı iş insanı Mehmet Bulanık depremden sonra hikâyesini anlattı!
Mehmet Bulanık kimdir? Hataylı iş insanı Mehmet Bulanık depremden sonra hikâyesini anlattı! Deprem İş insanı Mehmet Bulanık’ı da etkiledi. Hatay'ın en büyük zincir marketlerinin sahibiydi. 23 marketinden 20'si ve 8 evi yıkıldı. Şimdiyse çadırda yaşıyor. Bulanık, Hatay'ı ve çalışmayı bırakmayacaklarını söylüyor. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Alper Öztürk, Bulanık'a mikrofon uzattı, etkileyici hikayesini kayıt altına aldı. Peki, Mehmet Bulanık kimdir?
10.03.2023 Gündem
Hatay'ın en zenginlerindendi şimdi çadırda
Hatay'ın en zenginlerindendi şimdi çadırda Deprem, yaş, statü, makam ayırt etmedi, milyonlarca kişinin hayatını kararttı. İş insanı Mehmet Bulanık, Hatay'ın en büyük zincir marketlerinin sahibiydi. 23 marketinden 20'si ve 8 evi yıkıldı. Şimdiyse çadırda yaşıyor. Bulanık, Hatay'ı ve çalışmayı bırakmayacaklarını söylüyor. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Alper Öztürk, Bulanık'a mikrofon uzattı, etkileyici hikayesini kayıt altına aldı.
10.03.2023 Vatan TV
Depremzedelerden "Bizi yalnız bırakmayın" çağrısı
Depremzedelerden "Bizi yalnız bırakmayın" çağrısı Depremin en çok yıkıma yol açtığı köylerden biri Hatay Kırıkhan'daki Bektaşlı köyü. Bektaşlı köyündeki 350 haneden sadece 15'i sağlam kaldı. Depremzedelerse unutulmaktan ve yalnız kalmaktan korkuyor. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Alper Öztürk, o depremzedelere mikrofon uzattı.
9.03.2023 Haber
Kızının acısını kalbine gömdü, can kurtarmaya koştu
Kızının acısını kalbine gömdü, can kurtarmaya koştu Hatay’da görevli Jandarma Astsubay Özlem Özçelik, deprem gecesi nöbetteydi. Ailesinin oturduğu dört katlı apartman yıkıldı.
8.03.2023 Gündem
Enkaz altında hayatını kaybeden kızının elini tutan baba Mesut Hançer, o anları anlattı
Enkaz altında hayatını kaybeden kızının elini tutan baba Mesut Hançer, o anları anlattı Kahramanmaraş depreminin hafızalara kazanan fotoğraflarından biri enkaz altında hayatını kaybeden kızının elini tutan babanın fotoğrafıydı. Baba Mesut Hançer yaşadıklarını Kanal D-CNN Türk ortak yayınında anlattı. Kanal D muhabiri Mustafa Berber ve kameraman Bayram Şahin'in özel haberi...
11.02.2023 Gündem
Boşanma davasının seyrini "mehir senedi" değiştirdi
Boşanma davasının seyrini "mehir senedi" değiştirdi 1 yıllık evli çiftin çekişmeli boşanma davasına "mehir senedi" damga vurdu. Davalı erkek, boşanmak istediği eski eşine mehir ücretini vermeyi reddetti. Davalı taraf ise "mehir senedini" boşanma davasında delil olarak sundu. O senet davanın seyrini değiştirdi. CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz ile Kameraman Sercan Sever'in özel haberi.
1.02.2023 Haber
Doğumda bebeğin başını kestiler
Doğumda bebeğin başını kestiler Tekirdağ'da 1,5 yıl önce Sevgi Küçük, kızı Deniz'i sezaryenle dünyaya getirdi. Ancak bu sırada akıl almaz bir olay yaşandı. Doktor annenin karnını neşterle keserken bebeğin başını da kesti. Aile şikayetçi oldu. Soruşturmada henüz bir gelişme yaşanmadı. CNN TÜRK Muhabiri Ceylan Sever ile Kameraman Engin Özbek'in özel haberi.
20.01.2023 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Kameraman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kameraman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.