Jel

Jel

Son dakika jel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jel gelişmeleri de dahil olmak üzere 344 jel haberi bulunmuştur. Tüm jel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sitoplazma Nedir, Ne İşe Yarar? Sitoplazma Görevleri Nelerdir?
Sitoplazma Nedir, Ne İşe Yarar? Sitoplazma Görevleri Nelerdir? Sitoplazma, hücre zarı ve çekirdek zarı arasında yer alan ve sürekli değişim içinde olan hücre sıvısıdır. En önemli görevi de hücre yapısı ve organlarını içinde bulundurmasıdır.
10.02.2024 Yaşam
Siyah Nokta Nasıl Geçer? Siyah Nokta Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Siyah Nokta Nasıl Geçer? Siyah Nokta Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Siyah noktalar bir akne türüdür. En sık yüz bölgesinde görülür. Ancak sırt, boyun, göğüs ve ense gibi alanlarda da görülebilir. Siyah noktalar sıklıkla foliküllerin tıkanması yüzünden oluşur. Siyah noktalar peeling, bakım kremleri, yüz jelleri ve belirli kürler ile kolayca geçebilirler.
17.01.2024 Sağlık
Kramp Nasıl Geçer? Kramp Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kramp Nasıl Geçer? Kramp Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kas spazmı olarak bilinen kramp çoğu insanın başına gelebilir. Bazen oldukça can sıkıcı olan kramp ağrılı durumlara neden olabilir. Sancı ve ağrı yaşandığı zaman kişinin paniğe kapılması yaşanabilir. Tabi bazı kişiler kramp olduğunda sakince geçmesini beklemektedirler. Fakat kramp her zaman aynı şiddette olmaz ve bunu geçirmenin yöntemleri olduğu bilinir.
4.01.2024 Sağlık
Gözde Arpacık Nasıl Geçer? Gözde Arpacık Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Gözde Arpacık Nasıl Geçer? Gözde Arpacık Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Arpacık, göz kapağının dışında meydana gelen, sivilceye benzer bir şişliktir. Sık sık gözünde arpacık çıkan kişiler bunun ne anlama geldiğini çok iyi bilirler. Gözde arpacık çıkmasının bilinen en önemli nedeni ise, bağışıklık sisteminin zayıflamasıdır. Ama başka nedenler de gözde arpacık çıkmasına neden olabilir.
2.01.2024 Sağlık
Muğla’da 24 saatte 83 litre sahte alkol ele geçirildi
Muğla’da 24 saatte 83 litre sahte alkol ele geçirildi Muğla genelinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda 24 saat içinde toplam 83 litre sahte alkol ele geçirildi.
26.12.2023 Gündem
Aerosol Nedir, Ne İşe Yarar? Aerosol Örnekleri, Kullanım Alanları Ve Zararları
Aerosol Nedir, Ne İşe Yarar? Aerosol Örnekleri, Kullanım Alanları Ve Zararları Aerosol hem sıvı hem de katı maddelerin gaz şeklinde ortama yaymaya yardımcı olan mekanizmalardan biridir. Kullanım alanı geniş olan bu mekanizma 10 mikrondan daha küçük parçalara ayrılmasına yardımcı olur. Bu mekanizma hem itici hem de çözücü yapıya sahiptir. Aerosol özellikle sahne sanatlarında kullanılan gaz veya duman yapıcı cihaz olarak da adlandırılır. Bu cihaz ortamın havasına farklı bir gaz bulutu yaymaktadır. Aynı zamanda farklı duman ölçekleri ve oranları bulunmaktadır.
14.12.2023 Eğitim
Bombalı saldırı hazırlığındaki 10 DEAŞ'lı terörist yakalandı
Bombalı saldırı hazırlığındaki 10 DEAŞ'lı terörist yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'de bombalı eylem hazırlığındaki 10 DEAŞ'lı teröristin yakalandığını açıkladı.
22.09.2023 Gündem
Volta VS2 A101’e ne zaman gelecek? Volta VS2 elektrikli moped için ehliyet gerekir mi, özellikleri nelerdir, Volta VS2 fiyatı ne kadar?
Volta VS2 A101’e ne zaman gelecek? Volta VS2 elektrikli moped için ehliyet gerekir mi, özellikleri nelerdir, Volta VS2 fiyatı ne kadar? Volta VS2 elektrikli moped A101’e geliyor. Moped tam dolu pille 60 kilometrelik menzil sunarken, şarjı 8-10 saat gidiyor. Peki, Volta VS2 A101’e ne zaman gelecek? Volta VS2 elektrikli moped için ehliyet gerekir mi, özellikleri nelerdir, Volta VS2 fiyatı ne kadar?
18.07.2023 Ekonomi
Duş Jeli Nasıl Kullanılır? Duş Jeli Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Duş Jeli Nasıl Kullanılır? Duş Jeli Kullanırken Yapılması Gerekenler... Duş jeli, vücudu temizlemek için kullanılır. Yoğun bir temponun ardından insanlar duşa girmek isterler. Duş jelleri daha çok sıvı sabun görünümündedir. Bu ürün vücut temizliğine önem veren kişilerce banyoda sıklıkla kullanılan ürünlerdir.
11.07.2023 Sağlık
Saç Açıcı Nasıl Kullanılır? Saç Açıcı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Saç Açıcı Nasıl Kullanılır? Saç Açıcı Kullanırken Yapılması Gerekenler... Saç rengini değiştirmek isteyen kişiler saç açıcı ürünlerine yönelebilir. Saç açıcı ile beraber saçlarda istenilen açık renk elde edilir ve ardından boya işlemi tamamlanır. Böylelikle yeni renk saçta daha güzel ve parlak durur.
2.07.2023 Sağlık
Akrilik Boya Nasıl Kullanılır? Akrilik Boya Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Akrilik Boya Nasıl Kullanılır? Akrilik Boya Kullanırken Yapılması Gerekenler... Plastik bazlı karışımlardan oluşan renklendiriciler akrilik boya olarak ifade edilir. Genelde su ile seyreltilmesini yanı sıra aynı zamanda su geçirmez bir tabaka oluşturmak amaçlı yine kullanılan bir boya türü olduğunu söylemek mümkün. Tabii bununla beraber organik karışımları üzerinden ele alınmış ve hazırlanmış boyaları olduğunu da ifade etmek gerekir. Tabii akrilik boyunun daha etkili bir şekilde güzel bir görüntü oluşturabilmesi için ele alınması gereken birtakım unsurlar mevcuttur. Örneğin içerisinde bir jel katmak süreyi kısaltarak daha etkin şekilde hazır hale gelmesine imkan verebilir.
20.06.2023 Gündem
Bilinçsizce kullanmanın sonu kötü oluyor!
Bilinçsizce kullanmanın sonu kötü oluyor! Kış ve soğuk günler geride kaldı. Güneşin görünmesiyle birlikte cildimizdeki sorunlar da baş göstermeye başladı. Cildimizi güneşten korumak ve oluşan lekeleri engellemek için uzmanlar güneş kremi kullanmamız gerektiğini söylüyor. Peki sadece yaz aylarında mı kullanmalıyız? Güneşe çıkmadan kaç saat önce sürülmeli? İşte detaylar...
30.05.2023 Sağlık
Sobaya attığı jel hayatına mal oldu!
Sobaya attığı jel hayatına mal oldu! Zonguldak Ereğli ilçesinde, sobaya attığı jelin patlaması sonucu yaralanan Semra Ergenekon Tikici, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
7.04.2023 Yaşam
Cildinizi nemli tutmak için temizleyicilere dikkat! Işıltılı bir cilt için 3 altın öneri
Cildinizi nemli tutmak için temizleyicilere dikkat! Işıltılı bir cilt için 3 altın öneri Cilt bakımında nemlendiricilerin önemi büyüktür. Ancak bunun öncesinde temizlenmiş bir cilt ilk adımdır. Parafen ve SLS içermeyen cilt temizleyicileriyle başlayacağınız cilt bakımında dikkat etmeniz gereken adımları Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu açıkladı.
16.03.2023 Sağlık
Kış aylarında cildinizi koruyun
Kış aylarında cildinizi koruyun Kış ayları geldi ve havalar soğumaya başladı. Soğuk hava şartlarından dolayı cildiniz aşırı kurumaya meyilli olabilir. Bunu önlemek için cildinize nem depolayan bir bakım yöntemini uygulamanız gerekiyor olabilir. İşte soğuyan havalarla birlikte kuruyan ciltler için öneriler...
11.12.2022 Sağlık
Hibrit Görüntülüme Sistemi ve 50MP ön kamerası ile vivo V25 5G satışa sunuldu
Hibrit Görüntülüme Sistemi ve 50MP ön kamerası ile vivo V25 5G satışa sunuldu vivo’nun Türkiye’de "Her Anıya Değer" sloganıyla kullanıcılarla buluşturduğu FIFA Dünya Kupası 2022 Resmi Akıllı Telefonu V25 5G modeli, başarıyla tamamladığı kontrol testlerinin yanı sıra üstün kamera teknolojisiyle yaratıcılığı yeni bir boyuta taşıyor, göz alıcı renklerle şık görünümleri mümkün kılıyor.
28.11.2022 Advertorial
Büşra Kabataş cinayetinde kan donduran detaylar
Büşra Kabataş cinayetinde kan donduran detaylar Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Taner Yaylacı isimli şahıs tarafından işkence yapılıp yakılarak katledilen 15 yaşındaki Büşra Kabataş’ın aile avukatı Cemal Tınarlıoğlu, “Yüzde 99.9 ağırlaştırılmış müebbet noktasında bir dava açılacak. İndirim olacağını düşünmüyorum, mahkemenin de buna indirim uygulayacağını düşünmüyorum” dedi.
12.10.2022 Gündem
Uzmanından tatil sonrası topuk ağrısına dikkat
Uzmanından tatil sonrası topuk ağrısına dikkat Ayak Sağlığı ve Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Zafer Atbaşı, topuk dikeninin ayak tabanında ağrıya neden olan ve yaşam kalitesini düşüren bir rahatsızlık olduğunu belirterek, “Sert zeminde yalın ayak yürümek, topuğa yapılan basıncın artmasına yol açarak o bölgenin zedelenmesine ve ödem oluşmasına sebep olur. Ayrıca, havuz kenarında çıplak ayakla dolaşılması da topuk dikenine neden olabilir. Havuz veya tatil sonrası topuk ağrısı varsa bunun nedeni topuk dikeni olabilir” dedi.
17.09.2022 Sağlık
Güngören'de sahte cinsel ürün operasyonu!
Güngören'de sahte cinsel ürün operasyonu! Güngören'de düzenlenen operasyonda kaçak imalathanede üretilen sahte cinsel ürün ele geçirildi. İmalathane sahibi gözaltına alındı.
17.08.2022 Yaşam
Türk doktor tıpta bir ilke imza attı, altın onay geldi! Tümörün büyümesini durdurdu
Türk doktor tıpta bir ilke imza attı, altın onay geldi! Tümörün büyümesini durdurdu Girişimsel Radyolog Prof. Dr. Rahmi Öklü’nün geliştirdiği, kanser tedavisinde damar içinden uygulanan ve tümörün büyümesini durduran hidrojel yöntemi, Amerikan Gıda ve İlaç Kurumu’ndan (FDA) onay aldı. Yöntemin tıpta ilk oluşu ve ilk defa FDA onayı alması, tıp dünyasında ‘Altın Standart’ olarak gösteriliyor.
17.07.2022 Gündem
Komşusunun evini yaktı, kendini yakmak istedi, özel harekat operasyonuyla yakalandı
Komşusunun evini yaktı, kendini yakmak istedi, özel harekat operasyonuyla yakalandı Adana’da komşusunun evini yakan bir kişi daha sonra da kendini yakmak isteyince özel harekat polisi evin kapsını koçbaşıyla kırıp kadını etkisiz hale getirip gözaltına aldı.
8.07.2022 Yaşam
Jelibon nedir, neyden yapılır?
Jelibon nedir, neyden yapılır? Jelibon nedir, jelibon neden yapılır? Çocukların sevdiği atıştırmalıklardan biri olan jelibonun gündem olması sonrası hakkında merak edilenler arttı. İşte Jelibonun yapılışı…
29.06.2022 Gündem
BİM aktüel 7 Haziran Salı 2022 kataloğu! 7 Haziran BİM kataloğu 2022 ile hangi ürünler indirimli, bu hafta neler var? BİM kataloğu 7 Haziran 2022
BİM aktüel 7 Haziran Salı 2022 kataloğu! 7 Haziran BİM kataloğu 2022 ile hangi ürünler indirimli, bu hafta neler var? BİM kataloğu 7 Haziran 2022 BİM aktüel 7 Haziran 2022 kataloğu yayınlandı. BİM aktüel 7 Haziran Salı 2022, 2 sayfa olarak yayınlandı. Bu hafta da BİM’de birbirinden farklı ürün indirimli fiyatlarıyla vatandaşa sunuldu. İşte BİM kataloğu 7 Haziran 2022…
7.06.2022 Ekonomi
Eski eşi tarafından ateşe verildi! 'Beni canice izledi'
Eski eşi tarafından ateşe verildi! 'Beni canice izledi' Ordu'nun Fatsa ilçesinde eski eşi Elvan Sözkesen'in (38) üzerine yanıcı madde dökerek yaktığı iddiasıyla tutuklanan Erkan Emiroğlu (38), ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşmaya sol elinde ve boyun kısmında sargıyla katılan Elvan Sözkesen, "Mangal yanıyormuş gibi beni canice izledi. Bizim apartmanın her katında yangın tüpü var. Söndürmek isteseydi, onlarla söndürürdü" dedi.
2.06.2022 Yaşam
Kaçak içki ve cinsel içerkli ürün ele geçirildi
Kaçak içki ve cinsel içerkli ürün ele geçirildi Samsun'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir araç ile bir depoya düzenledikleri operasyonda kaçak içki ve cinsel içerikli ürünler ele geçirildi.
10.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Jel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.