İtfaiye Eri

İtfaiye Eri

Son dakika itfaiye eri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan itfaiye eri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını itfaiye eri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İtfaiye Eri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan itfaiye eri gelişmeleri de dahil olmak üzere 401 itfaiye eri haberi bulunmuştur. Tüm itfaiye eri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Roketsan is başvurusu! 2024 Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
Roketsan is başvurusu! 2024 Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır? ROKETSAN personel alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları ve 35 yaşından gün almış olmamaları gerekmektedir. Peki, Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
12.03.2024 Çalışma Hayatı
Ağaçta 3 gündür mahsur kalan kediyi belediye ekipleri kurtardı
Ağaçta 3 gündür mahsur kalan kediyi belediye ekipleri kurtardı Adana’nın Kozan ilçesinde bir çınar ağacında 3 gündür mahsur kalan kedi, park bahçe ekiplerinin fark etmesi üzerine kurtarıldı.
26.01.2024 Adana
Ataşehir'de işçilerin kaldığı konteynerde yangın
Ataşehir'de işçilerin kaldığı konteynerde yangın Ataşehir'de, bir inşaat şantiyesinde işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı. Yangın, kısa sürede büyüyerek diğer konteynerlere sıçradı. 4 konteynerin kullanılamaz hale geldiği yangında, bir itfaiye eri elinden hafif şekilde yaralandı.
18.01.2024 Gündem
Erzurum'da takla atan kamyonet duvara çarptı! Çok sayıda yaralı var
Erzurum'da takla atan kamyonet duvara çarptı! Çok sayıda yaralı var Erzurum'da, işçileri taşıyan kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atıp, yol kenarındaki bir binanın duvarına çarparak durdu. Kazada 1’i ağır 7 kişi yaralandı. İtfaiye erlerinden biri , "Elimi bırakmayın" diyen bir yaralıya, "Bendesin sen bende" diyerek sakinleştirmeye çalıştı.
9.10.2023 Yaşam
Bağcılar'da Matbaacılar Sitesi'nde yangın! Bir kişi hayatını kaybetti
Bağcılar'da Matbaacılar Sitesi'nde yangın! Bir kişi hayatını kaybetti Bağcılar'daki Matbaacılar Sitesi'nde bir iş yerinin çatısında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kontrol altına alınan yangında, bir işçi mahsur kaldı. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, Bağcılar'da işyerinde çıkan yangında bir kişinin hayatını kaybettiği bir itfaiye erinin ise yaralandığı kaydedildi.
21.09.2023 Gündem
Enkaz altında 108 saat! Hayata böyle tutundular
Enkaz altında 108 saat! Hayata böyle tutundular Kahramanmaraş merkezli depreme Hatay'daki evlerinde yakalanıp 108 saat enkazda kalan Neslihan Karadeniz (41) ile çocukları Fatmanur (21), Münire Nur (14) ve Musab'ın (7) tedavileri Antalya'da sürüyor. Günlerce kaldıkları enkaz altında su ihtiyaçlarını kızı Münire Nur'un tükürüğüyle karşıladıklarını söyleyen Neslihan Karadeniz, “Münire Nur sürekli bize tükürüğünü veriyordu. Ben veriyordum, ben veremez olunca o vermeye devam etti" dedi.
27.08.2023 Gündem
Dünyanın dengesi değişiyor: Ağustos ayında her yer beyaza büründü!
Dünyanın dengesi değişiyor: Ağustos ayında her yer beyaza büründü! Almanya'nın güneybatısında yer alan Reutlingen şehrinde etkili olan şiddetli dolu nedeniyle yollar beyaza büründü. Ağustos ayında çekilen bu görüntüler herkesi korkuttu.
6.08.2023 Dünya
İş merkezinde yangın! Bayrampaşa yangınında mahsur kalan 9 kişi kurtarıldı
İş merkezinde yangın! Bayrampaşa yangınında mahsur kalan 9 kişi kurtarıldı Bayrampaşa'da 5 katlı iş merkezinin bodrum katında çıkan yangında mahsur kalan 9 işçi kurtarıldı. Yangında müdahale eden 7 itfaiyeci dumandan etkilendi.
2.08.2023 Gündem
10 ayrı fabrikayı küle çeviren yangın günün ilk ışıklarıyla böyle görüntülendi
10 ayrı fabrikayı küle çeviren yangın günün ilk ışıklarıyla böyle görüntülendi Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir iplik fabrikasında çıkan ve 9 fabrikayı da saran yangını söndürme çalışmaları 15 saattir aralıksız devam ederken, günün ilk ışıklarıyla birlikte havadan çekilen görüntüler facianın boyutunu gözler önüne serdi.
2.08.2023 Gündem
Denizli'de geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın! Alevler her yeri sardı
Denizli'de geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın! Alevler her yeri sardı Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir geri dönüşüm depolama tesisinde çıkan yangın, ekiplerin 4 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın sırasında gökyüzünü kaplayan siyah duman şehrin her yerinden görünürken, yanan tesisin yanında bulunan doğal gaz dolum tesisine alevlerin sıçramaması için itfaiye ekipleri büyük çaba sarf etti.
29.07.2023 Gündem
Plastik fabrikasında yangın! Hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı
Plastik fabrikasında yangın! Hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı Mersin'in Tarsus ilçesinde bir plastik fabrikasında çıkan yangının zarar gün ağarınca ortaya çıktı. Gece çıkan yangın 4 saati aşkın sürede çok sayıda itfaiye, TOMA ve arazöz araçlarının müdahalesi ile söndürülebildi.
15.06.2023 Yaşam
Mobilya fabrikası yangınında itfaiye eri hayatını kaybetti
Mobilya fabrikası yangınında itfaiye eri hayatını kaybetti Mersin'in Akdeniz ilçesindeki mobilya fabrikasında çıkan yangına müdahale eden itfaiye eri Nazmi Çelikkaya (30), tavanın çökmesi sonucu hayatını kaybetti.
20.04.2023 Yaşam
Gemiden atlayarak çıktığı Amerika'da gönüllere taht kuran Türk itfaiyeciye törenli uğurlama
Gemiden atlayarak çıktığı Amerika'da gönüllere taht kuran Türk itfaiyeciye törenli uğurlama Uzun yol yük gemisinde mühendis olarak çalışırken, 1997 yılında kaçak yollardan denize atlayarak gittiği Amerika'da yeni hayatına başlayan Nahit Atıf Oral, 2020 yılında itfaiye eri olarak çalışmaya başladı. Oral 9 Mart'ta acil müdahale eğitimi sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Amerika'da 'şehit' ilan edilen Oral'ın cenazesi özel törenle gönderildiği Türkiye'de, çocukluğunun geçtiği camide son yolculuğuna uğurlandı.
17.03.2023 Gündem
82 kişiyi kurtaran itfaiyeciler döndü; 'Marmara depreminin en az 5 katı'
82 kişiyi kurtaran itfaiyeciler döndü; 'Marmara depreminin en az 5 katı' Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan 108 personel, deprem bölgesinde 82 kişiyi enkazdan sağ çıkardı. Bölgedeki çalışmaların tamamlanması ile itfaiyecilerin kente döndüğünü belirten İtfaiye Daire Başkanı Ömer İslamoğlu, "Yıllardır itfaiye teşkilatları olarak birçok depremlere katıldık, ama böylesini hiç görmedim. Marmara depreminin en az 5 katı" dedi.
19.02.2023 Yaşam
Stoltenberg: Müttefikimiz Türkiye ile güçlü dayanışma içerisindeyiz
Stoltenberg: Müttefikimiz Türkiye ile güçlü dayanışma içerisindeyiz NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, yarın başlayacak NATO Savunma Bakanları Toplantısı öncesi düzenlediği basın toplantısında, “Müttefikimiz Türkiye ile güçlü dayanışma içerisindeyiz” dedi.
13.02.2023 Dünya
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: Yalanlarınızı kapatmak için şehitliği bile istismar edecek kadar onursuz davranıyorsunuz
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: Yalanlarınızı kapatmak için şehitliği bile istismar edecek kadar onursuz davranıyorsunuz İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde terör soruşturmaları kapsamında tartışmalara ilişkin, “Yalanlarınızı kapatmak için şehitliği bile istismar edecek kadar onursuz davranıyorsunuz” dedi.
28.12.2022 Gündem
Kadınları otel odasında öldürdü! Evli ve 3 çocuk babası seri katilden kan donduran itiraf
Kadınları otel odasında öldürdü! Evli ve 3 çocuk babası seri katilden kan donduran itiraf ABD'de seri katil, kadınları otele götürerek odada öldürüyordu. Kurbanlarına uyguladığı işkenceler ve kestiği uzuvlar sebebiyle 'Gövde Katili' ismini almıştı. 13 yıl boyunca dehşet saçan evli ve 3 çocuk babası seri katilin 100'e yakın kadını katlettiği düşünülüyor. Yıllar sonra yaptığı itiraflar ile korkunç detaylar ortaya çıktı.
6.12.2022 Dünya
KPSS Ortaöğretim 65 puan ile nereye girilir? KPSS Ortaöğretim taban puanları
KPSS Ortaöğretim 65 puan ile nereye girilir? KPSS Ortaöğretim taban puanları KPSS ortaöğretim taban puanları, tavan puanları için yapılan aramalar arttı. KPSS ortaöğretim sınav sonuçları bugün adayların erişimine açıldı. KPSS puanlarını öğrenen adaylar 55, 60,65,70,75 puanla nereye girebileceklerin, hangi puanla nereye atanacaklarını sorgulamaya başladı. Peki, KPSS ortaöğretim 55, 60,65,70,75 puanla nereye girilir? İşte KPSS taban puanları 2022...
24.11.2022 Eğitim
Arnavutköy'de feci kaza: İki otomobil çarpıştı 2 ölü 7 yaralı
Arnavutköy'de feci kaza: İki otomobil çarpıştı 2 ölü 7 yaralı Arnavutköy'de iki otomobilin çarpıştığı feci kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı. Olay yerinde sıkışanları kurtarmaya çalışan itfaiye eri, kurtardığı bir yaralıyı sırtında taşıyarak ambulansa yetiştirdi.
18.10.2022 Gündem
Bodrum'da makilik yangını; 5 dönüm zarar gördü
Bodrum'da makilik yangını; 5 dönüm zarar gördü Muğla'nın Bodrum ilçesindeki makilikte çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle 3 saatte söndürüldü. Yangında 5 dönüm alan zarar gördü.
9.10.2022 Gündem
Ankara'da 15 katlı apartmanın 13'üncü katında yangın: 1 ölü
Ankara'da 15 katlı apartmanın 13'üncü katında yangın: 1 ölü Ankara'da bir binanın 13'üncü katında çıkan yangında, dumandan etkilenen bir kişi hayatını kaybetti.
25.09.2022 Yaşam
Antalya'da otel yangını!
Antalya'da otel yangını!  Antalya’nın Alanya ilçesinde bir otelin çatısında çıkan ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülen yangının soğutma çalışmalarına bir helikopter de havadan destek verdi. Yerli ve yabancı turistlerin tahliye edildiği yangında, dumandan etkilenen 2 itfaiye erinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
2.09.2022 Yaşam
Mardin'de katliam gibi kaza: 20 ölü, 26 yaralı!
Mardin'de katliam gibi kaza: 20 ölü, 26 yaralı! Gaziantep'in Nizip ilçesinde kazaya müdahale eden ekipler ile vatandaşlar ve araçlarına, devrilerek kayan yolcu otobüsü çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, 4 sağlık görevlisi, 3 itfaiye eri ve 2 gazetecinin de aralarında bulunduğu 20 kişi yaşamını yitirdi, 26 kişi yaralandı.
21.08.2022 Gündem
Drenaj kuyusu üç kardeşe mezar oldu! Kurtarma ekibinden bir kişi de bayıldı
Drenaj kuyusu üç kardeşe mezar oldu! Kurtarma ekibinden bir kişi de bayıldı Samsun'da drenaj kuyusuna inerek hayatını kaybeden kardeşlerinin peşinden inen 2 kardeş de olay yerinde hayatlarını kaybetti. 3 kardeşin cansız bedeni kuyudan zorlukla çıkartılarak morga kaldırılırken, 1 itfaiye eri de gazdan etkilendi.
19.08.2022 Yaşam
Drenaj kuyusu nedir, ne işe yarar, drenaj nedir, ne demek? Drenaj zehirlenmesi neden olur?
Drenaj kuyusu nedir, ne işe yarar, drenaj nedir, ne demek? Drenaj zehirlenmesi neden olur? Samsun'da drenaj kuyusuna inerek hayatını kaybeden kardeşlerinin peşinden inen 2 kardeş de olay yerinde zehirlenerek hayatlarını kaybetti. 3 kardeşin cansız bedeni kuyudan zorlukla çıkarıldı. Dördüncü kardeşin de kuyuya inmesi yakınları tarafından engellenirken çalışmalar sırasında 1 itfaiye eri gazdan zehirlendi. Söz konusu gelişmenin ardından Drenaj kuyusu nedir, ne işe yarar, drenaj nedir, ne demek? Drenaj zehirlenmesi neden olur? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
19.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İtfaiye Eri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki itfaiye eri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.