İstanbul Uyarı

İstanbul Uyarı

Son dakika İstanbul uyarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul uyarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul uyarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Uyarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul uyarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.922 istanbul uyarı haberi bulunmuştur. Tüm istanbul uyarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul için kritik uyarı! Prof. Dr. Naci Görür: En az deprem kadar ölüme neden olabilir...
İstanbul için kritik uyarı! Prof. Dr. Naci Görür: En az deprem kadar ölüme neden olabilir... Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra tüm gözler ve dikkatler olası Marmara depremi için İstanbul'a çevrildi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depremi için yeni bir uyarıda bulundu. 'Bu işin şakası yok' diyen Görür, "İstanbul'da şu an kanalizasyon sisteminin, kimi barajların depreme hazır olmadığını biliyoruz" dedi.
3.04.2023 Gündem
Çok kuvvetli kar sağanakları başlıyor! Meteoroloji son dakika açıkladı! Turuncu alarm verildi, İstanbul için flaş uyarı...
Çok kuvvetli kar sağanakları başlıyor! Meteoroloji son dakika açıkladı! Turuncu alarm verildi, İstanbul için flaş uyarı... Kar yağışı çok daha kuvvetli geliyor! Meteoroloji'den son dakika açıklaması yapıldı. İstanbul için turuncu kodlu alarm verildi. Yarın kar yağışı etkisini artırarak devam edecek. Bu gece ve yarın yer yer yoğun gök gürültülü kar yağışı bekleniyor. Kuvvetli kar yağışları MGM haritasına göre çarşamba gününe kadar sürecek. Kara kış mart ayının ortasında geri geldi. Araçlar yolda kaldı, kazalar meydana geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden ise İstanbul için yeni uyarı yapıldı. Yapılan açıklamada ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Bugün olduğu gibi yarın için de turuncu uyarı yapıldı. AVM'lerin çalışma saatlerinde de değişikliğe gidildi. Cumartesi günü için 'Plan yapmayın, evinizden çıkmayın. Çıkacaksanız toplu taşımayı kullanın' uyarısı geldi. Yarın en yoğun karar beklenen gün olarak duyuruldu. İşte son dakika hava durumu açıklamaları...
11.03.2022 Gündem
AKOM'dan İstanbul için kritik kar açıklaması! '1987 yılı kadar olmasa da ikinci sıraya yerleşir'
AKOM'dan İstanbul için kritik kar açıklaması! '1987 yılı kadar olmasa da ikinci sıraya yerleşir' İstanbul için AKOM'dan kritik açıklama geldi. AKOM kar yağışı için önlemlerini aldı. AKOM Meteoroloji Mühendisi Osman Çaylak "Perşembe sabah 05.00'ten sonra etkili olmasını bekliyoruz. Perşembe günü tam gün kar yağışı olacak. Çarşamba için zaten karla karışık yağmur yağacak diye uyarılar yapılmıştı. Çarşamba günkü yağışlar çok etkili olmayacak. 1987 yılı özel bir yıldı. Şu anki beklenen durum mart ayı ortalamalarının üzerinde 87 kadar olmasa da ikinci sıraya yerleşir gibi gözüküyor." diye konuştu.
9.03.2022 Gündem
İstanbul için son dakika kar açıklaması! Saat verildi, Sibirya soğuk hava dalgası geliyor...
İstanbul için son dakika kar açıklaması! Saat verildi, Sibirya soğuk hava dalgası geliyor... İstanbul için son dakika kar yağışı açıklaması! AKOM duyurdu, Sibirya soğuk hava dalgası geliyor. Tarih ve saat verildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) Sibirya kökenli soğuk hava dalgasının bu akşam itibariyle Marmara bölgesi üzerinde etkili olacağını söyledi. Hafta ortasına kadar devam edecek Sibirya kökenli soğuk havanın, kar yağışını da beraberinde getireceği belirtildi. Karadeniz üzerinden İstanbul'a geçiş yapacak soğuk hava dalgasının, havadaki nemin de etkisiyle yağışa dönüşeceği, ocak ayında yaşanan kar kalınlıklarına ulaşılabileceği değerlendiriliyor.
7.03.2022 Gündem
Çok kuvvetli kar yağışı başlıyor! Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 'Aybar kar fırtınası' geliyor, 1987’den sonraki en yoğun yağış...
Çok kuvvetli kar yağışı başlıyor! Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 'Aybar kar fırtınası' geliyor, 1987’den sonraki en yoğun yağış... Çok yoğun kar yağışı başlıyor. Meteoroloji son dakika olarak duyurdu. Çok kuvvetli kar geliyor. 'Aybar kar fırtınası' etkili olacak. Tarih belli oldu. Yağışların günlerce sürmesi bekleniyor. Uyarılar peş peşe geldi. Değişim olmadığı takdirde 1987'den sonraki en yoğun kar yağışı olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıklar da düşecek. 4-5 gün sürmesi beklenen kar yağışının İstanbul'u da etkisi altına alacak. MGM'nin hava durumu haritasına göre çarşamba günü İstanbul, Ankara dahil çok sayıda ilde kar yağışı başlıyor, cumartesi gününe kadar kar yağışları devam edecek. CNN TÜRK Meteoroloji danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ve Meteoroloji tahminlerinde bulunan Hava Forum İstanbul’u vuracak kar fırtınasını duyurarak kritik açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Orhan Şen "10-11-12 Mart günlerinde Türkiye ye kuzey batıdan Marmara girecek soğuk hava ve kar yağışı olasılığı kuvvetlenerek devam ediyor." dedi. Hava Forum ise, "Bazı meteorolojik modeller İstanbul’u adeta kara gömüyor. Değişim olmaz ise 1987’den sonra en iddialı kar geliyor." ifadelerini kullandı. Kar yağışları ne zaman başlıyor? İstanbul'a ne zaman kar geliyor? Aybar kar fırtınası ne zaman etkisini gösterecek? Meteoroloji'nin ve uzmanların son dakika hava durumu tahminleri...
7.03.2022 Gündem
İstanbul için 'sarı kodlu' flaş uyarı! Bu akşam başlıyor ve...
İstanbul için 'sarı kodlu' flaş uyarı! Bu akşam başlıyor ve... İstanbul için son dakika 'sarı kodlu' uyarı! Bu akşam başlıyor. Yarın öğle saatlerine kadar devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'a sis uyarısı yaparak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.
5.11.2021 Gündem
İstanbul için kritik son dakika uyarısı! Saat verildi, bugün...
İstanbul için kritik son dakika uyarısı! Saat verildi, bugün... İstanbul, Trakya ve Kocaeli için son dakika uyarısı geldi. Sel ve su baskını uyarısı yapıldı, saat verildi. Sağanak yağış bugün başlıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce, öğle saatlerinden itibaren Trakya, İstanbul ve Kocaeli çevrelerinde beklenen sağanak ile oluşabilecek ani sel ve su baskınına karşı uyarı yapıldı.
23.06.2021 Gündem
İstanbul için son dakika uyarısı! Dolu yağışı ve...
İstanbul için son dakika uyarısı! Dolu yağışı ve... İstanbul için son dakika uyarısı yapıldı. Dolu yağışı ve sağanak açıklaması geldi. İstanbul'da yağmur etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji de uyarıda bulundu. Meteoloroji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda, "Sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.
12.06.2021 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul için sarı alarm! Kuvvetli olacak, pazartesi gününe kadar...
Meteoroloji'den İstanbul için sarı alarm! Kuvvetli olacak, pazartesi gününe kadar... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için sarı uyarı yayınladı. Pazartesi sabah saatlerine kadar devam edecek. Yer yer kuvvetli olacak. Açıklamada, zirai don riski sebebiyle dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.
20.02.2021 Gündem
İstanbul Valiliği'nden flaş kar uyarısı! Pazar gününden itibaren...
İstanbul Valiliği'nden flaş kar uyarısı! Pazar gününden itibaren... Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü'nden alınan hava tahmin raporlarına göre '14 Şubat 2021 Pazar günü sabah saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde başlayacak olan yağışların, kıyı kesimlerde de zaman zaman kar şeklinde olması beklendiği, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri, kar yağışının aralıklarla devam edeceği tahmin ediliyor. İstanbul Valiliği ise kentte beklenen kar yağışıyla ilgili alınan önlemleri açıkladı.
11.02.2021 Gündem
Son dakika: Meteoroloji'den İstanbul'a uyarı
Son dakika: Meteoroloji'den İstanbul'a uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için kuvvetli buzlanma ve don uyarısı yaptı.
28.02.2018 Gündem
Bakan Eroğlu’ndan İstanbul için rüzgar ve yağmur uyarısı
Bakan Eroğlu’ndan İstanbul için rüzgar ve yağmur uyarısı Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İstanbul için rüzgar ve yağış uyarısında bulunarak, “İstanbul’da bugün rüzgar var. Saatte 50 kilometreye varan, bir de bilhassa İstanbul’un kuzey kesimlerinde, batı ve kuzey kesimlerinde kuvvetli yağış var” dedi.
13.03.2017 Yaşam
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı!
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı! Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı?
24.04.2024 Ekonomi
Meteoroloji İstanbul dahil birçok il için alarm verdi! Günlerce sürecek, çok kuvvetli geliyor
Meteoroloji İstanbul dahil birçok il için alarm verdi! Günlerce sürecek, çok kuvvetli geliyor Meteoroloji'den çok önemli uyarı yapıldı. Hava durumunu merak edenler için Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcak ve ve güneşli havaları beklerken önümüzdeki 3 gün için yeni uyarı geldi. Toz taşımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. İstanbul için bu gece işaret edildi. Bu hafta dahil önümüzdeki hafta için de alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
23.04.2024 Gündem
Sağanak yağmur geliyor, sıcaklıklar artıyor! İstanbul dahil birçok ilde tarih verildi
Sağanak yağmur geliyor, sıcaklıklar artıyor! İstanbul dahil birçok ilde tarih verildi Meteoroloji son dakika açıkladı ve haritayı güncellerdi. İstanbul dahil birçok kent için yeniden sağanak alarmı verildi. Orta ve Güney Ege için fırtına uyarısı yapıldı. Öte yandan hava sıcaklıklarıyla ilgili yeni uyarı yapıldı. İşte son dakika hava durumunun detayları...
22.04.2024 Gündem
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 18 ilçeyi etkileyecek
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 18 ilçeyi etkileyecek Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ), İstanbul'un 18 ilçesinde hafta başı itibarıyla elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. BEDAŞ tarafından yayımlanan planlı kesinti programına göre, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Beşiktaş, Çatalca ve daha birçok ilçede pazartesi günü planlı çalışma kapsamında elektrik kesintisi yaşanacak.
21.04.2024 Gündem
Kuvvetli yağış ve gök gürültülü sağanak! Meteoroloji ve AKOM saat vererek 45 şehri uyardı
Kuvvetli yağış ve gök gürültülü sağanak! Meteoroloji ve AKOM saat vererek 45 şehri uyardı Sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkisini gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul dahil 45 kent için sarı alarm verildi. Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için AKOM'dan da bir uyarı geldi. İşte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar için uyarı yapılan iller…
19.04.2024 Gündem
Naci Görür'den dikkat çeken açıklama: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir
Naci Görür'den dikkat çeken açıklama: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir İstanbul depreminin kısa süre içerisinde meydana gelmesini beklediklerini vurgulayan Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'un depreme hazırlama zamanı geldiğini söyledi. Görür,"Depremi hemen bekliyoruz, hemen işe başlamak lazım" dedi.
16.04.2024 Gündem
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı Bursa’da iftar vakti çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan adam ölümden döndü. Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 46 yaşındaki 2 çocuk babası plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek. 10 yaşındaki çocuğu son anda kaçıp kurtulurken, köpeklerin saldırısı ve yere yatırdıkları adama öldüresiye saldırması kameraya yansıdı. Onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak Mesut Karagözoğlu'nu ölümden kurtardı.
7.04.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu, hava tersine dönüyor! İstanbul, İzmir, Muğla dahil çok sayıda il için yeni uyarı: Çok yoğun olacak
Meteoroloji son dakika duyurdu, hava tersine dönüyor! İstanbul, İzmir, Muğla dahil çok sayıda il için yeni uyarı: Çok yoğun olacak Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı. Ramazan sona eriyor 9 günlük bayram tatili başlıyor. Büyükşehirlerden tatil bölgelerine ve Anadolu'ya seyahatlerde yoğunluk oluştu. Peki tatil süresince hava durumu nasıl olacak? Kar, yağmur ve fırtına uyarısı art arda yapıldı. Birçok kişi denize girmek isterken hüsrana uğrayacak. Meteoroloji illeri tek tek açıkladı. İşte hava durumu ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları
7.04.2024 Gündem
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bayram tatillinde şehirlerarası yolculuğa çıkacak vatandaşlara uyarıda bulunarak, “Bayram tatilini keyifle geçirebilmek için trafik kurallarına mutlaka riayet etmeli ve ihmallerden kaçınmalıyız” dedi.
6.04.2024 Gündem
Faizsiz kredi fırsatı! Üst limit 800 bin TL
Faizsiz kredi fırsatı! Üst limit 800 bin TL Togg, Nisan ayına özel olarak 800 bin lira krediyi yüzde 0 faiz oranıyla kullandırma imkanı sağlıyor.
6.04.2024 Ekonomi
Borsa İstanbul'da hissesi olanlara çok kritik uyarı! Bugün son gün
Borsa İstanbul'da hissesi olanlara çok kritik uyarı! Bugün son gün Borsa'da parası olan ve yatırım yapan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Ramazan Bayramı tatili önümüzdeki hafta başlıyor ve parasını Borsa İstanbul'da ya da fonlarda değerlendirenlerin paraya ihtiyacı varsa hisse ve fonlarını bozmaları için bugün son gün. Aksi halde Cuma ve sonrasında hisse, fon satışı yapanlar paralarının takasları 15 Nisan'da gerçekleştirilecek.
4.04.2024 Ekonomi
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar Türkiye’nin kilitlendiği 31 Mart Yerel Seçimleri sonuçlandı. İtiraz süreçleri devam etse de CHP’nin tartışmasız başarısını değiştirmeyecek. Peki anket şirketleri bu sonucu nasıl okuyor?
2.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Uyarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul uyarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.