İstanbul Trafiği

İstanbul Trafiği

Son dakika istanbul trafiği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbul trafiği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbul trafiği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Trafiği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul trafiği gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.104 istanbul trafiği haberi bulunmuştur. Tüm istanbul trafiği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan ve Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı
Bakan Fidan ve Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Rami Kütüphanesi’nde gerçekleşen Türkiye Gençlik STK’ları Platformu sahur programında, gençlerin sorularını yanıtladı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan "Eğer İstanbul depremine millet olarak sahici bir hazırlık yapmak istiyorsak, devlet olarak refleksimizi önceden var gücümüzle göstermek istiyorsak, şu ana kadar yaşadığımız tüm felaketlerden ders aldığımızı göstermek istiyorsak, Murat Kurum'un Büyükşehir Belediye Başkanı olması gerekiyor" ifadelerini kullandı
23.03.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Fatih'in emaneti olan aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları bile yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça maskeler düşüyor. Kimi şehrine aşkla hizmet ettiği kiminin de 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci Pist Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Terörle, ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Biz son 21 yılda ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP ve koro üyelerinin istemezükçü nakaratlarına rağmen başardık" dedi.
25.12.2023 Gündem
İstanbul'da trafik yoğunluğu
İstanbul'da trafik yoğunluğu İstanbul'da haftanın son iş gününde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Yağmurun da etkisiyle İBB Trafik Yoğunluğu Haritasında yoğunluk saat 17.15 sıralarında yüzde 87'ye ulaştı.
22.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile 3 milyar 455 milyon lira tasarruf sağlandı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile 3 milyar 455 milyon lira tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile zamandan 3,3 milyar lira, yakıttan ise 155 milyon lira olmak üzere toplam 3 milyar 455 milyon lira tasarruf sağlandı" dedi.
26.08.2023 Gündem
İstanbul'da yollar boş kaldı! İşte trafikte son durum
İstanbul'da yollar boş kaldı! İşte trafikte son durum Megakent İstanbul’da haftanın ilk günü sabah saatlerinde alışılmışın dışında yollar adeta boş kaldı. Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde ve tatil beldelerinde geçirmek için vatandaşların İstanbul’dan ayrılmasıyla yollarda araç trafiğinin olmadığı görüldü. Trafikte araç sayısının hayli az olduğu gözlendiği görüntülerde metrobüs duraklarının da boş olduğu görüldü.
26.06.2023 Gündem
İstanbul'da bayram trafiğine havadan denetim
İstanbul'da bayram trafiğine havadan denetim Kurban Bayramını bir tatil beldesinde ya da yakınlarının yanında geçirmek isteyenler şehir dışına çıkmaya devam ediyor. İstanbul trafiği kısmen rahatlasa da belirli bölgelerde trafik yoğunluğu oluşuyor. Emniyet ekipleri ise, trafikte oluşabilecek riskleri önlemek ve kural ihlali yapan sürücüleri belirlemek için helikopterle havadan denetim yaptı.
24.06.2023 Gündem
İstanbul trafiğinde ölüme davetiye anları!  Dakikalarca bu şekilde yolculuk yaptı
İstanbul trafiğinde ölüme davetiye anları! Dakikalarca bu şekilde yolculuk yaptı İstanbul trafiğinde yaşanan ilginç görüntüler amatör kameralara yansıdı. Kimi seyir halindeki aracın açık olan kapısından ayağını dışarı çıkararak, kimi ise kafasındaki kuş ile yolculuk yaptı. Trafiğin işlek olduğu yolda ilerleyen elektrikli skuter sürücüsü de tehlikeye aldırış etmedi.
29.04.2023 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Antalya Havalimanı'nda devletten bir kuruş çıkmadan 765 milyon 252 bin 109 euro yatırımı başlattık
Bakan Karaismailoğlu: Antalya Havalimanı'nda devletten bir kuruş çıkmadan 765 milyon 252 bin 109 euro yatırımı başlattık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Yap-işlet-devret modeli ile ihale edilen Antalya Havalimanı'nda devletten bir kuruş çıkmadan yapılacak olan 765 milyon 252 bin 109 euro yatırımı başlattık. 25 yıl işletme süresi karşılığı olarak KDV dahil toplam 8 milyar 555 milyon euro kira alacağız. Kira bedelinin yüzde 25’i, 2 milyar 138 milyon 750 bin euro Mart 2022 tarihinde devletimizin kasasına girmiştir” dedi.
21.11.2022 Ekonomi
İstanbul'da bugün toplu taşıma ücretsiz mi?
İstanbul'da bugün toplu taşıma ücretsiz mi? Okulların açılacağı 12 Eylül Pazartesi günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. İstanbul'da sabah 6 ile öğlen 14 saatleri arasında tüm toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecek. Toplu ulaşıma ek seferler konulacak, aksaklık yaşanmaması için polisin yanı sıra trafik jandarma ve zabıta ekipleri de sahada olacak.
12.09.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan 'yargılanacaksınız' sözlerine sert tepki: 'Apo'yu serbest bırakacaksın'
Bakan Soylu'dan 'yargılanacaksınız' sözlerine sert tepki: 'Apo'yu serbest bırakacaksın' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu muhalefet milletvekillerinin "yargılanacaksınız" sözlerine atıfta bulunarak, "Beni yargılayacaksın kimi serbest bırakacaksın. Apo'yu serbest bırakacaksın, Selo'yu serbest bırakacaksın" dedi.
23.08.2022 Siyaset
İBB Başkanı adayı olacak mı? Bakan Karaismailoğlu yanıt verdi
İBB Başkanı adayı olacak mı? Bakan Karaismailoğlu yanıt verdi Geçtiğimiz günlerde tek başına Marmaray'da görüntülendi, sosyal medyanın gündemine oturdu. CNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na o anları sordu. Bakanla röportajı toplu taşımada yaptı. Bakan CNN TÜRK ekibiyle Marmaray'a, minibüse bindi. Vatandaşın gündemi ekonomiydi. Peki o seyahatte neler yaşandı? İşte Fulya Öztürk, Ahmet Akpolat ve Halil Kahraman'ın kayıt tuttuğu o anlar...
11.08.2022 Siyaset
Bakan Soylu'dan Atatürk Havalimanı açıklaması: Bu ne yaman çelişki
Bakan Soylu'dan Atatürk Havalimanı açıklaması: Bu ne yaman çelişki Atatürk Havalimanı'na Millet Bahçesi yapılmasıyla ilgili süren tartışmalar hakkında konuşan Soylu, "Etrafımızdaki coğrafyanın en güzel millet bahçelerinden biri olmasına itiraz ederseniz buna şöyle söylerler, bu ne yaman çelişki..." ifadelerini kullandı.
17.05.2022 Siyaset
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 65
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 65 İstanbul'da Ramazan Bayramı'nın ilk günü, sabah saatlerinde yüzde 1 olan trafik yoğunluğu akşam saatlerinde yüzde 65'e çıktı.  
2.05.2022 Gündem
Taksi ücretleriyle ilgili flaş zam açıklaması!
Taksi ücretleriyle ilgili flaş zam açıklaması! İstanbul'da toplu ulaşıma yapılan yüzde 40'lık zammın ardından taksi açılış ücreti 9,80 lira, indi-bindi ücreti ise 28,00 lira oldu. 3 haftadır uygulamada olan tarife değişikliği ile ilgili İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu açıklamalarda bulundu. Aksu, yapılan zammın yeterli olmadığını belirtti. Aksu, "Taksimetre ücret tarifeleri, indi-bindi tarifesi iyileşirse, istediğimiz oranda zam yapılırsa yolcunun şikayeti de ortadan kalkar. Taksici de gitmemezlik yapmaz" diye konuştu.
28.04.2022 Ekonomi
Kısıtlamalar sonrası çileye dönüşen İstanbul trafiğinde servis faktörü
Kısıtlamalar sonrası çileye dönüşen İstanbul trafiğinde servis faktörü İstanbul'un trafik çilesi pandeminin yasaklarının ardından her geçen gün katlanarak artmaya devam ediyor. Pandemi öncesi kentin belli yerlerinde mesai başlangıcı ve bitiş saatlerinde artan trafik yoğunluğu, artık tüm gün ve her saatte yaşanmaya başladı.
26.11.2021 Yaşam
Türkiye’den dünyanın lojistik dengesini bozan dev hamle! Çin, Azerbaycan, İngiltere...
Türkiye’den dünyanın lojistik dengesini bozan dev hamle! Çin, Azerbaycan, İngiltere... Türkiye'nin stratejik adımları dünyanın lojistik dengesini bozdu. Türkiye son dönemde ihracat yönlü büyüme stratejisi doğrultusunda adımlar atıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demir Yolu Hattı ve Demir İpek Yolu olarak bilinen Orta Koridor’un önemine dikkat çekerek, “Bu koridor, Bakü-Tiflis-Kars hattının yapılması, Marmaray’ın yapılması hakikaten dünyadaki lojistik hareketleri ve lojistik dengeleri bozdu” dedi.
5.11.2021 Ekonomi
Okul servisleri ile ilgili korkunç gerçek!
Okul servisleri ile ilgili korkunç gerçek! Afyonkarahisar ve Şanlıurfa’da 6 öğrencinin hayatını kaybettiği servis kazalarının ardından, öğrenci servislerinin güvenliği yeniden gündeme geldi.
16.10.2021 Yaşam
Nelsson'dan Fatih Terim itirafı!
Nelsson'dan Fatih Terim itirafı! Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson Fatih Terim hakkında "Benim için bir baba gibi. Bizlerden beklentisi çok fazla" ifadelerini kullandı.
14.10.2021 Galatasaray
Ambulansların trafik çilesi ise bitmiyor
Ambulansların trafik çilesi ise bitmiyor İstanbul'da araç sürücülerinin çoğu özellikle kırmızı ışıklarda EDS’ye yakalanırım korkusuyla ambulanslara yol vermek istemiyor, yol vermeye çalışanlar da “fermuar sistemi”nden bihaber, sol şeride geçmeye çalışıp yolu daha da tıkıyor. İstanbul Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Demirören Haber Ajansı’na yaptığı açıklamalarda hem trafik sorununa değindi, hem de Haziran ayından itibaren ortak çağrı sistemine geçilen İstanbul’da artık, jandarma, emniyet, sağlık, itfaiye gibi acil çağrıların tamamının 112 üzerinden yapıldığını söyleyerek çok önemli açıklamalarda bulundu. Doç. Dr. Türkdoğan, günlük 23 bini bulan çağrıların, bu sistem sayesinde 8 binlere kadar düştüğünü söyledi, yeni sistemde aynı anda birkaç birimi birden ilgilendiren acil çağrılarının tek bir tıkla tüm birimlere anında aktarılabildiğini belirtti.
26.09.2021 Sağlık
İBB'den 'Park Et Devam Et' uygulaması! İstanbul trafiğini rahatlatacak!
İBB'den 'Park Et Devam Et' uygulaması! İstanbul trafiğini rahatlatacak! İBB iştiraklerinden İSPARK ve Metro İstanbul, şehrin trafiğini rahatlatacak iş birliğine imza attı. İSPARK’ın metro ve tramvaya yakın 16 noktada yer alan “Park Et Devam Et” otoparklarını kullanan İstanbullular; Metro İstanbul’da iki ücretsiz metro veya tramvay yolculuğu hakkı kazanacak. 10 Eylül’de başlayacak uygulama yıl sonuna kadar devam edecek.
9.09.2021 Gündem
'Dürüst olmam gerekirse böyle bir performans beklemiyordum'
'Dürüst olmam gerekirse böyle bir performans beklemiyordum' Beşiktaş'ın Leicester City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Rachid Ghezzal Fransız basınına önemli açıklamalarda bulundu.
14.05.2021 Beşiktaş
Köprü ve otoyol ücretleri ilgili bakandan flaş açıklama!
Köprü ve otoyol ücretleri ilgili bakandan flaş açıklama! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CNN TÜRK'e özel röportaj verdi. Bakan Karaismailoğlu köprü ve otoyol ücretlerine ilişkin açıklamada bulunarak, "Bu bir finansal model aslında. Ücret yüksekliklerini değerlendiriyoruz. Bunları tartışıyoruz, memnuniyetlerine bakıyoruz. Ücretler konusu tartışılabilir, bunların hepsini izliyoruz. Kalıcı ve güvenli projeler, akıllı projeler. Avrasya Tüneli yolu çok kısaltıyor." dedi.
3.04.2021 Ekonomi
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 65'e ulaştı
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 65'e ulaştı İstanbul'da etkisini artıran yağmurla birlikte trafik yoğunluğu yüzde 65'e ulaştı.
12.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Trafiği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul trafiği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.