Lojistik

Lojistik

Son dakika lojistik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lojistik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lojistik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lojistik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lojistik gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.945 lojistik haberi bulunmuştur. Tüm lojistik haberleri aşağıda listelenmiştir.
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
İsrail'le ihracat kısıtlması! Bakanlıktan açıklama geldi
İsrail'le ihracat kısıtlması! Bakanlıktan açıklama geldi Ticaret Bakanlığı sosyal medya hesabından İsrail'e ihracat kısıtlaması ile ilgili açıklama metni yayımladı.
16.04.2024 Ekonomi
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.
10.04.2024 Gündem
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
İş arayanlar dikkat! 330 bin eleman açığı var, başvurular internetten yapılıyor
İş arayanlar dikkat! 330 bin eleman açığı var, başvurular internetten yapılıyor Türkiye’de işsizlik oranı 9 yıl sonra tek haneye inmiş ve geçen yıl yüzde 9.4 olmuştu. Bir taraftan istihdam artıyor fakat diğer taraftan iş dünyası da sürekli ‘işçi bulamıyoruz’ diye dert yanıyor. İşkur’un araştırması iş dünyasının feryadını bir kez daha gözler önüne serdi. Başta imalat, inşaat ve perakende olmak üzere onlarca sektörde 330 bin işçi açığı var. En çok konfeksiyon (makineci) ve inşaat işçisiyle lojistik ve temizlik görevlisi aranıyor.
6.04.2024 Çalışma Hayatı
AOSB’de afet koordinasyon merkezi kuruluyor! Yaklaşık 70 milyon TL’ye mal olacak
AOSB’de afet koordinasyon merkezi kuruluyor! Yaklaşık 70 milyon TL’ye mal olacak Yüzyılın afeti olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremde, bölgenin lojistik üssü olarak önemli bir işlev üstlenen Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde, olası her türlü afete hazırlık oluşturmak amacıyla Afet Koordinasyon Merkezi kuruluyor.
2.04.2024 Adana
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
60 bin kişinin EYT'den emekli olmasının ardından tekstilde istihdam krizi yaşanıyor
60 bin kişinin EYT'den emekli olmasının ardından tekstilde istihdam krizi yaşanıyor Organize Sanayi Bölgeleri Üst Yönetim Kurulu Üyesi ve Trakya Koordinatörü Erdim Noyan, Türkiye İstatistik Kurumu'nun istihdam oranı en yüksek olarak açıkladığı Tekirdağ'da sanayi kuruluşlarında çalışan 60 bin kişinin EYT'den emekli olduğunu söyledi. Noyan, "Tekstil sektöründe meydana gelen yavaşlamaya rağmen tekrar mavi yakalı ihtiyacımız çok üst seviyede devam etmektedir" dedi.
30.03.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Max Speur: Dijital ölçeklenmenin yolu yapay zekâ altyapısından geçiyor
Max Speur: Dijital ölçeklenmenin yolu yapay zekâ altyapısından geçiyor Dünyanın önde gelen yayın gruplarından The Economist tarafından İngiltere’nin başkenti Londra’da “Yapay Zekâyı Kuşanmak: Korkudan Servete” temasıyla düzenlenen Yıllık İş Dünyası İnovasyon Zirvesi’ne katılan Sabancı Holding Dijital Grup Başkanı Max Speur, “Verinin Öncüleri: İşten Sağlanan Veriyi Yapay Zekâ için Kullanmak” panelinde konuştu. Veri kalitesi ve erişebilirliği hakkında değerlendirmelerde bulunan Speur, yapay zekâ modellerini çalıştırmak için gerekli altyapıların önemine dikkat çekti.
25.03.2024 Yaşam
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER)'in Ziraat GYO'nun katkılarıyla hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2023 4. Çeyrek Raporu’na göre, 2023 yılı dördüncü çeyrek konut satışları bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yaklaşık yüzde 23,9 oranında gerileme kaydederek son sekiz yılın en düşük seviyesine indi.
22.03.2024 Ekonomi
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını cevapladı. Bakan Fidan, Irak'ın terör örgütünün Süleymaniye'de lojistik olarak desteklenmesine tepki göstererek, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesi, Türkiye ile dostluklarını tarihte olduğu gibi bugün de perçinlemeleri ve ortak geleceğe beraber hareket etmemiz gerekli. Ben bunu yapacağım ve bunu yaparken de sana hile kurmuyorum, tuzak kurmuyorum, yüzüne söylüyorum. Bundan vazgeç çünkü bu senin lehine değil, hiç kimsenin lehine değil" ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı’nı hizmete açtı. Uraloğlu, Kocaeli Kuzey Metrosu’nu 26,8 kilometre uzunluğunda olarak yatırım programına alındığını açıkladı.
17.03.2024 Gündem
Roketsan is başvurusu! 2024 Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
Roketsan is başvurusu! 2024 Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır? ROKETSAN personel alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları ve 35 yaşından gün almış olmamaları gerekmektedir. Peki, Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
12.03.2024 Çalışma Hayatı
Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Başmüfettişliklerine atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
9.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK'nın sözde Süleymaniye/Kelar sorumlusu Hüsnü Kümek'i, Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Irak sınırındaki terör bu yaz çözülecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Irak sınırındaki terör bu yaz çözülecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Terörle mücadele sınırlarımızın içinde ve dışında engellere aldırmadan kararlıkla devam ettiriyoruz. Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi bu yaz çözüme kavuşturmuş olacağız" dedi.
4.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
Personel alımı yapılacak! 400 depo operatörü istihdam edilecek
Personel alımı yapılacak! 400 depo operatörü istihdam edilecek İstanbul Tuzla’da 100 milyon doların üzerinde bir yatırımla açılan Amazon Lojistik Merkezi’nde 400 depo operatörünün işe alınması için başvurular başladı.
25.02.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
MİT'ten Suriye'de kritik operasyon! PKK/YPG'nin sözde sorumlusunu Murat Ateş Kamışlı'da etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de kritik operasyon! PKK/YPG'nin sözde sorumlusunu Murat Ateş Kamışlı'da etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Murat Ateş'i, Suriye'nin Kamışlı bölgesinde düzenlenen nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.
22.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lojistik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lojistik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.