İstanbul Sis

İstanbul Sis

Son dakika istanbul sis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbul sis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbul sis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Sis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul sis gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.524 istanbul sis haberi bulunmuştur. Tüm istanbul sis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sis ne zaman kalkacak? İstanbul'da sis ne zaman bitecek?
Sis ne zaman kalkacak? İstanbul'da sis ne zaman bitecek? İstanbul'da yoğun sis, günlük hayatı olumsuz etkiliyor. Kentte etkisini devam ettiren sis nedeniyle görüş mesafesi azaldı. Peki, İstanbul sis ne zaman bitecek, kalkacak?
6.11.2021 Gündem
İstanbul için 'sarı kodlu' flaş uyarı! Bu akşam başlıyor ve...
İstanbul için 'sarı kodlu' flaş uyarı! Bu akşam başlıyor ve... İstanbul için son dakika 'sarı kodlu' uyarı! Bu akşam başlıyor. Yarın öğle saatlerine kadar devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'a sis uyarısı yaparak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.
5.11.2021 Gündem
İstanbul'un bazı bölgelerinde sis etkili oldu
İstanbul'un bazı bölgelerinde sis etkili oldu İstanbul'un bazı bölgelerinde sabah saatlerin sis etkili oldu.
29.09.2021 Gündem
İstanbullular dikkat! iptal edildi
İstanbullular dikkat! iptal edildi İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edildi. İşte iptal edilen seferlerin bilgisi...
29.09.2021 Gündem
Sis kabusu gecede etkili oldu!
Sis kabusu gecede etkili oldu! İSTANBUL’da dün aksam saatlerinde etkisini gösteren yoğun sis bu gece de devam etti...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da yoğun sis!
İstanbul'da yoğun sis! Boğaz trafiği kapatıldı
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da yoğun sis!
İstanbul'da yoğun sis! Köprü üzerinde gişeler dahi görülmedi...
22.12.2013 Yaşam
Meteoroloji'den uyarı
Meteoroloji'den uyarı Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğüverilerine göre, bugün ve önümüzdeki iki gün yurtta beklenen hava durumu ile endüşük ve en yüksek hava sıcaklıkları şöyle:...
1.12.2009 Yaşam
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi İstanbul'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırırken bazı vapur seferleri de iptal edildi.
29.02.2024 Gündem
İstanbul Boğazı’nda sis etkili oluyor
İstanbul Boğazı’nda sis etkili oluyor İstanbul’da boğaz çevresinde sis etkili oluyor. Gece saatlerinde başlayan sis, İstanbul Boğazı’nda sabah saatlerinde etkisini artırdı. Sis nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çevresinde görüş mesafesi azaldı.
22.02.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Sis nedeniyle görüş mesafesi kısaldı! Sürücüler zor anlar yaşadı
Sis nedeniyle görüş mesafesi kısaldı! Sürücüler zor anlar yaşadı Mardin'de, sabah saatlerinden itibaren etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi düşerken, sürücüler zor anlar yaşadı.
5.01.2024 Gündem
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da  gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var!
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var! Yılbaşına saatler kala kar yağışı beklentisi de giderek artıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu tahminlerini yayınladı. 31 Aralık yılbaşı akşamı İstanbul dahil pek çok il için sağanak yağış uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bu hafta sonunda stanbul'da bugün sabah saatlerinde yer yer sis ve pus görülecek. Cumartesi günü ise Çanakkale, Balıkesir, Kuzey Ege ve Aydın'da sağanak geçişleri görülebilir. Yoğun pus ve sisli havanın hakim olacağı yurdun büyük genelinde kar yağışı da beklenmiyor. Ancak yeni yıllar birlikte 2,3,4,5,6,7 Ocak tarihlerinde beyaz örtüyle kaplanacak iller var. Peki yılbaşında hava nasıl olacak? 31 Aralık'ta İstanbul'a kar yağacak mı? İşte detaylar...
30.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda Muhtarlar Toplantısı'nda açıklamalarda bulunarak, "Buradan İçişleri Bakanımıza talimat veriyorum; muhtarlıklarımızın günümüz şartlarına göre yeniden yapılandırılası çalışmalarını gündeme alın. Vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın, belediye başkanlarımızın, kaymakamlarımızın, valililerimizin görüşlerini alarak çalışmayı süratle hayata geçirelim. Meclis tatile girmeden, yetişmezse önümüzdeki yasama yılında çözüme kavuşturalım." dedi. Asgari ücret ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Yeni asgari ücretle çalışanları enflasyona ezdirmeme sözümüze bir kez daha sadık kaldık. Yeni asgari ücretin işverenlere, çalışanlara ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
28.12.2023 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz korkunç detayı açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili 3 Cumhuriyet Savcısı'nın görevlendirildiğini söyledi. Kazaya karışan 6 aracın sürücüsü gözaltına alındı. Dehşet anlarını anlatan kazazede Hasan Horasan, "Çok sis vardı. Görüntü yoktu. 2-3 metre görüş alanımız yoktu. O kadar sisliydi" dedi.
28.12.2023 Gündem
Turiste fazla hesap çıkaran 'müdür'lere gözaltı
Turiste fazla hesap çıkaran 'müdür'lere gözaltı Beyoğlu’ndaki eğlence mekânlarında turistlere fazla hesap çıkartan, ödemeyenleri de darp ederek yağmalayan 68 kişi gözaltına alındı.
23.12.2023 Gündem
Meteoroloji son dakika uyardı! İstanbul için alarm verildi, çok kuvvetli olacak
Meteoroloji son dakika uyardı! İstanbul için alarm verildi, çok kuvvetli olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. MGM kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgara karşı uyarıda bulunurken hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu...
3.11.2023 Yaşam
Antalya Adliyesi emanetinde 6 kilo kokain çalındı! MASAK raporunda uyuşturucu trafiği ortaya çıktı
Antalya Adliyesi emanetinde 6 kilo kokain çalındı! MASAK raporunda uyuşturucu trafiği ortaya çıktı Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünden 6 kilo kokain maddesinin eksik olduğu anlaşılınca yürütülen soruşturma kapsamında, görevli 3 memurla birlikte toplam 5 kişi tutuklandı.
28.09.2023 Gündem
Boşanma aşamasındaki eşine 'başını keseceğim' mesajı atıp evini taşladı
Boşanma aşamasındaki eşine 'başını keseceğim' mesajı atıp evini taşladı Esenyurt'ta boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Karslıoğlu'na tehdit mesajları atan Hakan K. daha sonra evi taşladı. Şikayetçi olan Karslıoğlu, "Çok kez şikayetçi oldum, onun yüzünden ben de çalışamıyorum. 'Eğer çalışırsan seni bir yerde yakalayıp başını keseceğim' diye mesajlar atıyor. Boşanmak istiyorum, 1 senedir devam eden davamız var" dedi.
19.06.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kendinden olmayana tahammülü göstermeyen Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti. Bu bunların demokrasiden ne aldığını da gösteriyor. İlk başvurdukları yöntem linç kampanyası. Bunu 14 Mayıs'tan sonra depremzedelere de yaptılar." dedi.
26.05.2023 Gündem
İstanbul Boğazı'nda sis sürprizi: Gemi trafiği durdu
İstanbul Boğazı'nda sis sürprizi: Gemi trafiği durdu İstanbul Boğazı'nda öğle saatlerinde aniden bastıran sis nedeniyle transit gemi geçişleri askıya alındı.
25.03.2023 Gündem
Hırsız hasta çocuk için toplanan paraları çaldı! 'Paraları değil oğlumun umutlarını çaldı'
Hırsız hasta çocuk için toplanan paraları çaldı! 'Paraları değil oğlumun umutlarını çaldı' Adana’da bir kişinin gece pencereyi zorlayarak girdiği restoranda hasta bir çocuk için toplanan yardım paralarının bulunduğu 12 kumbarayı çalıp kayıplara karışması saniye saniye görüntülendi. Oğlu için toplanan paraların çalınmasına tepki gösteren baba Hüseyin Çakır, “Hırsız paraları değil oğlumun umutlarını çaldı” dedi.
19.03.2023 Yaşam
Enkaz altından arabalar sayesinde kurtuldular! 5 aile sağ çıktı
Enkaz altından arabalar sayesinde kurtuldular! 5 aile sağ çıktı Hatay'da ilk depremde araçların üzerine çöken 5 katlı binadan 5 aile sağ çıktı. İkinci depremle birlikte sadece son katı ayakta kalan binadan kurtarılan Onur Kamacı yaşadıklarını anlattı.   
19.03.2023 Gündem
İstanbul'da yoğun sis etkili oldu
İstanbul'da yoğun sis etkili oldu İstanbul’da akşam yoğun bir şekilde etkisini gösteren sis sabah saatlerinde de etkisini gösterdi. Yoğun sis boğazda görüş mesafesini düşürdü. Sis nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü adeta gözden kayboldu. Boğazdaki yoğun sis Kandilli ve Kuleli sahilinden görüntülendi.
19.03.2023 Yaşam
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği durduruldu
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği durduruldu İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği, sis nedeniyle çift yönlü olarak durduruldu.
23.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Sis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul sis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.