Sis

Sis

Son dakika sis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sis gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.668 sis haberi bulunmuştur. Tüm sis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu?
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu? Düzce'de Ramazan Bayramı tatili sırasında trafik polislerince yapılan, radar hız uygulamasını diğer sürücülere selektör yaparak haber veren 66 sürücüye idari para cezası uygulandı. Sosyal medyada tartışılan konuyla ilgili Adli Bilirkişi Dr. İbrahim Can, "Selektör yapmak bir işaretleşme aracı değildir. Deniz fenerlerindeki gibi bir mantıkla kullanmak doğru değildir" dedi.
15.04.2024 Gündem
Haftasonu havalar nasıl olacak? Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı
Haftasonu havalar nasıl olacak? Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı Kar yağışı beklerken sıcak havalar etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde beklenen hava durumu tahminlerini yayımlandı. Marmara'da sis ve pus etkili olacak. Uyarı üstüne uyarı geldi. İşte merak edilen detaylar...
30.03.2024 Gündem
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Fred ve Batshuayi'nin kaydettiği gollerle Süper Lig'deki deplasmanda galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Maçın ardından, sarı lacivertli futbolcular orta sahada galibiyet sevinci yaşarken ev sahibi takım taraftarları sahaya girdi ve ortalık karıştı.
17.03.2024 Futbol
Kar yağışı başladı! Ankara'ya lapa lapa kar yağdı, Mart kapıdan baktırdı, İstanbul'a kar için tarih verildi
Kar yağışı başladı! Ankara'ya lapa lapa kar yağdı, Mart kapıdan baktırdı, İstanbul'a kar için tarih verildi Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Kar yağışı gece saatlerinde başladı. Ankara'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ve sis, şehrin yüksek kesimlerinde gece boyu etkili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 7 il için sarı kodlu kar ve yağmur uyarısı yapıldı. Hava sıcaklığı eksiye düşecek. İşte hava durumunun detayları...
9.03.2024 Gündem
Adana için tarih verildi! Kuvvetli rüzgar etkili olacak
Adana için tarih verildi! Kuvvetli rüzgar etkili olacak Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Karaisalı, Saimbeyli, İmamoğlu ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
29.02.2024 Adana
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi İstanbul'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırırken bazı vapur seferleri de iptal edildi.
29.02.2024 Gündem
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı Esenler’de bazı araç sürücülerine 55. sokakta kural ihlali yaptığı gerekçesiyle defalarca trafik cezası yazıldı. 55. sokağa giden araç sürücüleri konvoy oluşturup, korna çalarak durumu protesto etti.
25.02.2024 Gündem
İstanbul Boğazı’nda sis etkili oluyor
İstanbul Boğazı’nda sis etkili oluyor İstanbul’da boğaz çevresinde sis etkili oluyor. Gece saatlerinde başlayan sis, İstanbul Boğazı’nda sabah saatlerinde etkisini artırdı. Sis nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çevresinde görüş mesafesi azaldı.
22.02.2024 Gündem
Rafet El Roman'ın dans şovu dillere düştü! Yüzündeki değişimle dikkat çekmişti
Rafet El Roman'ın dans şovu dillere düştü! Yüzündeki değişimle dikkat çekmişti Rafet El Roman... Şiş görünen yüzüyle verdiği röportajla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı, konuşmakta ve gülmekte zorluk yaşamıştı. Rafet El Roman bu sefer de dans şovu ile gündeme geldi.
18.02.2024 Magazin
Tevfik Fikret Eserleri Nelerdir? Tevfik Fikret Eserlerinin Özellikleri...
Tevfik Fikret Eserleri Nelerdir? Tevfik Fikret Eserlerinin Özellikleri... Tevfik Fikret, Servet-i Fünun yazarlarından biridir. Tevfik Fikret eserlerinde ağır ve süslü bir dil kullanılır.
9.02.2024 Yaşam
Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda yürek yakan anlar: Hayallerimiz uçup gitti
Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda yürek yakan anlar: Hayallerimiz uçup gitti Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır’da hayatını kaybeden 414 kişi, Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda düzenlenen etkinlikle anıldı. Yıkılan Galeria Sitesi’nde 5 yakınını ve 2 arkadaşını kaybeden Ömür Sansar, "Onlarla birlikte bizim hayallerimiz de uçup gitti." dedi.
6.02.2024 Gündem
Makas atan araç yol kenarındaki dampere çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
Makas atan araç yol kenarındaki dampere çarptı: 1 ölü, 2 yaralı Sultangazi’de trafikte makas atarak ilerleyen araç, yol kenarına bırakılan dampere çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.
18.01.2024 Gündem
Gaziantep'te organize kaçakçılara 'sis' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Gaziantep'te organize kaçakçılara 'sis' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Gaziantep'te jandarma ekiplerinin tütün ve mamulleri kaçakçılığı suçunu örgütlü olarak işlediği tespit edilen şüphelilere yönelik 'sis' operasyonunda 6 şahıs gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Gaziantep'te uçak seferlerine 'sis' engeli
Gaziantep'te uçak seferlerine 'sis' engeli Gaziantep'te yoğun sis nedeniyle uçak seferleri iptal edildi; kara ulaşımında da aksamalar yaşandı.
17.01.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Sis nedeniyle görüş mesafesi kısaldı! Sürücüler zor anlar yaşadı
Sis nedeniyle görüş mesafesi kısaldı! Sürücüler zor anlar yaşadı Mardin'de, sabah saatlerinden itibaren etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi düşerken, sürücüler zor anlar yaşadı.
5.01.2024 Gündem
Bitlis’te zincirleme kaza: 18 yaralı
Bitlis’te zincirleme kaza: 18 yaralı Bitlis-Güroymak yolunda 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 18 kişi yaralandı.
2.01.2024 Gündem
Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji yılın son raporunu açıkladı: Kar yağışı yok sis pus ve sağanak yağış var
Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji yılın son raporunu açıkladı: Kar yağışı yok sis pus ve sağanak yağış var Yılbaşında lapa lapa kar yağışı beklenirken yılın son hava durumu raporu Meteoroloji'den geldi. Buna göre yılın son gününde yurt genelinde hava nasıl olacak sorusu da cevap buldu. İşte detaylar...
30.12.2023 Gündem
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da  gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var!
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var! Yılbaşına saatler kala kar yağışı beklentisi de giderek artıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu tahminlerini yayınladı. 31 Aralık yılbaşı akşamı İstanbul dahil pek çok il için sağanak yağış uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bu hafta sonunda stanbul'da bugün sabah saatlerinde yer yer sis ve pus görülecek. Cumartesi günü ise Çanakkale, Balıkesir, Kuzey Ege ve Aydın'da sağanak geçişleri görülebilir. Yoğun pus ve sisli havanın hakim olacağı yurdun büyük genelinde kar yağışı da beklenmiyor. Ancak yeni yıllar birlikte 2,3,4,5,6,7 Ocak tarihlerinde beyaz örtüyle kaplanacak iller var. Peki yılbaşında hava nasıl olacak? 31 Aralık'ta İstanbul'a kar yağacak mı? İşte detaylar...
30.12.2023 Gündem
Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı
Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı Çanakkale Boğazı'nda, gemi trafiği, sis kaynaklı olumsuz hava koşulları nedeniyle çift yönlü, geçici olarak askıya alındı.
29.12.2023 Gündem
Ege'de 5 il için yoğun sis uyarısı
Ege'de 5 il için yoğun sis uyarısı Meteoroloji, İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Manisa ve Aydın için yoğun sis uyarısında bulundu. Bugün akşamdan itibaren etkili olacak yoğun sisin, 31 Ocak öğle saatlerine kadar süreceği bildirildi.
28.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda Muhtarlar Toplantısı'nda açıklamalarda bulunarak, "Buradan İçişleri Bakanımıza talimat veriyorum; muhtarlıklarımızın günümüz şartlarına göre yeniden yapılandırılası çalışmalarını gündeme alın. Vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın, belediye başkanlarımızın, kaymakamlarımızın, valililerimizin görüşlerini alarak çalışmayı süratle hayata geçirelim. Meclis tatile girmeden, yetişmezse önümüzdeki yasama yılında çözüme kavuşturalım." dedi. Asgari ücret ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Yeni asgari ücretle çalışanları enflasyona ezdirmeme sözümüze bir kez daha sadık kaldık. Yeni asgari ücretin işverenlere, çalışanlara ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
28.12.2023 Gündem
Kahramanmaraş’ta zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var
Kahramanmaraş’ta zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde meydana gelen 22 aracın karıştığı 2 ayrı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralandı.
28.12.2023 Gündem
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olduğu saldırının detaylarını paylaştı. Sızma girişiminde bulunan teröristlerin tamamının etkisiz hale getirildiği bilgisine de yer verildi.
28.12.2023 Gündem
Sakarya kazasından can alıcı fotoğraflar: Katliam gibi kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı!
Sakarya kazasından can alıcı fotoğraflar: Katliam gibi kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde meydana gelen feci kazada 10 kişi öldü, 57 kişi yaralandı. Yoğun sis nedeniyle gerçekleşen kazaya 7 araç karıştı. Sakarya kazasından gelen yeni görüntüler de yürekleri dağladı. Zincirleme kazadan gelen fotoğraflarda kazanın boyutları ortaya çıktı.
28.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.