Kocaeli'de okullar tatil edildi! Valilik duyurdu, yarından itibaren...
Kocaeli'de okullar tatil edildi! Valilik duyurdu, yarından itibaren... Okullarla ilgili Kocaeli için son dakika açıklaması! Kocaeli Valiliği, kentte etkisini göstermesi beklenen olumsuz hava koşulları sebebiyle okullarda 10-14 Mart tarihleri arasında eğitime ara verildiğini açıkladı.
9.03.2022 Gündem
İstanbul’da üniversiteler tatil mi? Yarın üniversiteler tatil mi? İstanbul Valiliği duyurdu!
İstanbul’da üniversiteler tatil mi? Yarın üniversiteler tatil mi? İstanbul Valiliği duyurdu! İstanbul için kar yağışı alarmı! İstanbul için kar yağışı önlemleri alınıyor! İstanbul Valiliği kırmızı alarm verdi. İstanbul’da kent genelinde oluşabilecek tüm olumsuzluklar tek tek değerlendirildi ve bir dizi tedbir alındı. İstanbul'da 10 Mart itibariyle beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle dün alınan tedbirleri açıklayan İstanbul Valiliği bugün de eğitim ile ilgili alınan yeni tedbirleri duyurdu. Peki, İstanbul’da üniversiteler tatil mi? Yarın üniversiteler tatil mi? İşte İstanbul Valiliği kararları!
9.03.2022 Gündem
Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da sınavlar ertelendi mi? Kar tatili kaç gün? İstanbul Valisi açıkladı!
Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da sınavlar ertelendi mi? Kar tatili kaç gün? İstanbul Valisi açıkladı! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya resmen duyurdu! İstanbul'daki yoğun kar yağışı nedeniyle Valilik önlem almaya devam ediyor. Kar kalınlığının artmasıyla birlikte trafik seyir ve can güvenliğini sağlamak için önlemler alındı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'daki hava şartları nedeniyle eğitime ve sınavlara ara verildiğini açıkladı. Peki, Üniversitelerde kar tatili oldu mu? Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da sınavlar ertelendi mi? Kar tatili kaç gün? İşte İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın açıklamaları...
24.01.2022 Gündem
15 Temmuz’da kargolar açık m? Bugün karolar çalışıyor mu, 15 Temmuz’da PTT, Yurtiçi, MNG, Aras kargo dağıtım yapıyor mu?
15 Temmuz’da kargolar açık m? Bugün karolar çalışıyor mu, 15 Temmuz’da PTT, Yurtiçi, MNG, Aras kargo dağıtım yapıyor mu? 15 Temmuz’da kargolar çalışıyor mu, 15 Temmuz kargolar açık mı? 15 Temmuz PTT, Yurtiçi, Aras, MNG, Sürat Kargo, Trendyol Express’in açık olup olmadığı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Gönderi yapmak isteyen ya da bir yerden kargo bekleyen vatandaşlar arama motorlarına girerek resmi tatillerde kargoların çalışma durumu araştırmaya başladı.
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz resmi tatil mi, özel sektörde 15 Temmuz tatil mi, yarım gün mü? 15 Temmuz’da özel sektör çalışacak mı?
15 Temmuz resmi tatil mi, özel sektörde 15 Temmuz tatil mi, yarım gün mü? 15 Temmuz’da özel sektör çalışacak mı? 15 Temmuz resmi tatil mi, yarım gün mü, özel sektör 15 Temmuz çalışacak mı? Resmi tatiller takviminde 15 Temmuz'un yer alıp almadığı çalışanlar tarafından sorgulanıyor. 15 Temmuz'un tatil olması için görüşülen kanun, karara bağlanarak Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Peki, özel sektörde 15 Temmuz tatil mi, 15 Temmuz resmi tatil mi?
12.07.2023 Gündem
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 ilden gelen gençlerle Anıtkabir'i ziyaret etti.
19.05.2023 Gündem
6 Ekim resmi tatil mi? İstanbul’da okullar, üniversiteler, işyerleri 6 Ekim 2022 İstanbul’un Kurtuluşu tatil mi?
6 Ekim resmi tatil mi? İstanbul’da okullar, üniversiteler, işyerleri 6 Ekim 2022 İstanbul’un Kurtuluşu tatil mi? 6 Ekim tatil mi, İstanbul’un kurtuluşu okullar, üniversiteler, işyerleri tatil mi? 13 Kasım 1918'de İtilaf Devletleri tarafından fiilen işgal edilen İstanbul'un işgalden kurtuluşunun 99'uncu yılında resmi tatil olup olmadığı merak ediliyor. İstanbul'un kurtuluşu tarihi olan 6 Ekim’de kamu kurum ve kuruluşların normal mesai saatlerine devam edip etmeyeceği sorgulanıyor.
4.10.2022 Gündem
Hesaba yatıyor 2345 lira! İndirim, ücretsiz ulaşım, erken emeklilik ve...
Hesaba yatıyor 2345 lira! İndirim, ücretsiz ulaşım, erken emeklilik ve... Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Erken emeklilik, ücretsiz ulaşım otomobil alırken indirim yapılıyor. Engelli yaşlılara 1.084 lira ödenirken, evde bakım parası da 2 bin 345 lira. Ayrıca evde sağlık hizmeti de sunuluyor. İşkur, Engelli Hibe Desteği kapsamında, kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşların yararlanabilmesi için 65 bin liraya kadar hibe sağlıyor. Bunun 5 bin lirası işletme kuruluşu, 15 bin lirası işletme gideri, 45 bin lirası da demirbaş desteği oluyor. Elektrik şirketleri de engelli bireylere belli konularda destek oluyor.Yüzde 40’ın üzerinde engeli olanların elektriği, borcu nedeniyle 3 ay boyunca kesilemiyor.
13.05.2022 Ekonomi
İstanbul'da kamu kurumları tatil mi? Kamu personeli idari izinli mi? Kamu kurumlarına kar tatili oldu mu?
İstanbul'da kamu kurumları tatil mi? Kamu personeli idari izinli mi? Kamu kurumlarına kar tatili oldu mu? İstanbul'da beklenen kar yağışı için İstanbul Valiliği turuncu alarm verdi! Kent genelinde oluşabilecek aksaklıklar ve olumsuzluklara ilişkin Valilik bir dizi önlem aldı. Okullar başta olmak üzere, üniversiteler, kamu kurumları, motor kuryeler, kurslar, halk eğitim merkezlerinin tatil edildiği duyuruldu. İstanbul Valiliği karla mücadele çalışmaları ile ilgili açıklama yayınladı. Peki, İstanbul'da kamu kurumları tatil mi? Kamu personeli idari izinli mi? Kamu kurumlarına kar tatili oldu mu? İşte detaylar...
9.03.2022 Gündem
Marmaray seferleri uzatıldı! Bakanlık duyurdu
Marmaray seferleri uzatıldı! Bakanlık duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle 9-13 Mart'ta Marmaray seferlerinin saat 02.00'ye kadar devam edeceğini duyurdu. 
9.03.2022 Gündem
AKOM'dan İstanbul için kritik kar açıklaması! '1987 yılı kadar olmasa da ikinci sıraya yerleşir'
AKOM'dan İstanbul için kritik kar açıklaması! '1987 yılı kadar olmasa da ikinci sıraya yerleşir' İstanbul için AKOM'dan kritik açıklama geldi. AKOM kar yağışı için önlemlerini aldı. AKOM Meteoroloji Mühendisi Osman Çaylak "Perşembe sabah 05.00'ten sonra etkili olmasını bekliyoruz. Perşembe günü tam gün kar yağışı olacak. Çarşamba için zaten karla karışık yağmur yağacak diye uyarılar yapılmıştı. Çarşamba günkü yağışlar çok etkili olmayacak. 1987 yılı özel bir yıldı. Şu anki beklenen durum mart ayı ortalamalarının üzerinde 87 kadar olmasa da ikinci sıraya yerleşir gibi gözüküyor." diye konuştu.
9.03.2022 Gündem
Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da üniversitelere kar tatili kaç gün, kar tatili ne zaman bitecek? İstanbul Valisi Yerlikaya açıkladı!
Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da üniversitelere kar tatili kaç gün, kar tatili ne zaman bitecek? İstanbul Valisi Yerlikaya açıkladı! Üniversiteler tatil mi, İstanbul’da üniversiteler ne zamana kadar tatil? Üniversitelerin tatil olup olmadığı öğrenciler tarafından sorgulanırken, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan üniversiteler ile ilgili açıklama geldi. Kar yağışı nedeniyle Valilik 6 yeni tedbir alındığını duyurdu. Alınan tedbirlerden biri de üniversite öğrencilerini etkiliyor. Peki, üniversiteler tatil mi?
25.01.2022 Eğitim
Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi!
Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi! Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar ve tipi ulaşımı da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Etkili olan kar ve tipi şehirlerarası yollar başta olmak üzere ilçe ve köylere de ulaşımı zorlaştırıyor. Kar, çok sayıda il ve ilçede yolların ulaşıma kapanmasına neden oldu. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), kar nedeniyle kapanan yolların ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürürken, kapanan yolları da duyurdu. Peki, Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi!
24.01.2022 Gündem
İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar!
İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar! Yurt genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları uçak seferlerini de etkiledi. Pek çok ilde uçak seferleri, pisteki buzlanma ve yoğun kar nedeniyle iptal edildi. Özellikle İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı kalkış ve varışlı seferleri de etkiledi. Peki, İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? Sunexpress, THY, Pegasus uçuşları iptal etti mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar!
24.01.2022 Gündem
Üniversiteler tatil mi? 24- 25 Ocak sınavlar iptal mi, İstanbul Üniversitesi, Yıldız Teknik, İTÜ, Galatasaray Üniversitesi tatil mi?
Üniversiteler tatil mi? 24- 25 Ocak sınavlar iptal mi, İstanbul Üniversitesi, Yıldız Teknik, İTÜ, Galatasaray Üniversitesi tatil mi? Yarın üniversiteler tatil mi, 24 Ocak tatil mi? soruları en çok sorgulanan konulardan biri oldu. Yoğun kar yağışı sonrasında İstanbul'da üniversiteler Vali Ali Yerlikaya’dan açıklama geldi. Açıklama sonrası üniversite öğrencileri İstanbul'da üniversiteler yarın tatil mi? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. İşte, 24 Ocak üniversiteler tatil mi, sınavlar iptal mi? sorularının yanıtı…
23.01.2022 Eğitim
Uzaktan eğitim kararı! Tek tek açıklandı, dersler ve sınavlar...
Uzaktan eğitim kararı! Tek tek açıklandı, dersler ve sınavlar... Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Yeni varyant Omikron’un etkisiyle vakaların tırmanması sonrası okullarda uzaktan eğitime geçilip geçilmeyeceği yeniden gündeme geldi. YÖK uzaktan eğitim kararını üniversitelere bıraktı. Birçok üniversite bu süreçte çevirimiçi eğitime geçti. Final tarihlerinin gelmesi ile de sınavlar ile ilgili karar verildi. Bazı üniversitede finaller de online olarak yapılacak. Bazı üniversitelerde ise dersler uzaktan yapılırken sınavlar yüz yüze yapılacak. Öte yandan MEB tarafından yapılan açıklamalarda ilköğretim ve lise öğrencileri için uzaktan eğitime geçişin söz konusu olmadığı vurgulandı.
9.01.2022 Eğitim
10 Kasım tatil mi? Okullar, üniversiteler, bankalar, eczaneler, hastaneler, işyerleri açık mı, çarşamba günü resmi tatil mi?
10 Kasım tatil mi? Okullar, üniversiteler, bankalar, eczaneler, hastaneler, işyerleri açık mı, çarşamba günü resmi tatil mi? 10 Kasım resmi tatil mi, okullar, üniversiteler, bankalar, eczaneler, hastaneler, işyerleri açık mı? sorusuna yanıt aranmaya devam ediliyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün 83. Yıldönümü çarşamba gününe denk geliyor. Peki, 10 Kasım tatil mi? İşte detaylar…
8.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT özel yayınında gündemdeki gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Merkez Bankası başkanıyla görüştüm. Bizim faizleri düşürmemiz şart. Onun içinde Ağustos-Temmuz aylarını bulacağız ki faiz düşmeye başlasın." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü Zonguldak'ta petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına ilişkin müjde vereceğini bildirdi.
2.06.2021 Siyaset
23 Nisan resmi tatil mi?
23 Nisan resmi tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na az bir süre kala, hakkında yapılan aramalar arttı. 23 Nisan’ın hangi güne denk geldiği, etkinlik yapılıp yapılmayacağı, 23 Nisan’da tatil olup olmayacağı soruluyor. Bu yıl cuma gününe gelen 23 Nisan resmi tatil mi? 23 Nisan’da 3 gün tatil mi?
19.04.2021 Gündem
Okulların kapanacağı tarih belli oldu! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu...
Okulların kapanacağı tarih belli oldu! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu... Milyonlarca öğrenci bekliyordu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk canlı yayında duyurdu. Okulların kapanacağı tarih belli oldu. Bakan Selçuk, yüz yüz eğitimde ilk ve ortaokullarda yüzde 80'in üzerinde katılım olduğunu açıkladı. Selçuk ayrıca, koronavirüs aşısı olan öğretmenlerle ilgili olarak, "Sanırım 80 küsur bin öğretmeniz zaten aşılandı. Öncelik olarak başlandı. Tedarik süreci hızlandığında, aşı süreci de hızlanacak" ifadelerini kullandı. Ayrıca Selçuk eğitim süresi hakkında bilgi aktarırken, ara tatil olmadan eğitimin 2 Temmuz'a kadar devam edeceğini açıkladı.
8.03.2021 Eğitim
Oteller ne zaman açılıyor 2020? Yasak kalkan illerde tatil yapılacak mı? Mayıs ayı normalleşme planı
Oteller ne zaman açılıyor 2020? Yasak kalkan illerde tatil yapılacak mı? Mayıs ayı normalleşme planı Corona virüsü salgının Türkiye’de de görülmesinin ardından alınan kararlar esnetilmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında 6. kez gerçekleştirilen Kabine toplantısında 'normalleşme planı' üzerinde duruldu. Peki, Oteller ne zaman açılıyor mu 2020? Yasak kalkan illerde tatil yapılacak mı?
5.05.2020 Gündem
Bakan Koca, 26 kişinin tedavi edildiğini duyurdu! İşte tedavide kullanılan ilaçlar
Bakan Koca, 26 kişinin tedavi edildiğini duyurdu! İşte tedavide kullanılan ilaçlar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle 15 kişinin daha hayatını kaybettiğini, bugüne kadar vefat eden hasta sayısının 59 olduğunu bildirdi, 26 hastanın ise iyileştiğini yoğun bakımda olan 136 hastaya da Çin'den gelen ilaçlarla tedaviye başlandığını açıkladı.
26.03.2020 Corona Virüsü
Üniversitelere uzaktan eğitim olacak mı? YÖK Başkanı Yekta Saraç açıkladı!
Üniversitelere uzaktan eğitim olacak mı? YÖK Başkanı Yekta Saraç açıkladı! Üniversitelere uzaktan eğitim olacak mı? sorusu corona virüsü salgını nedeniyle sıklıkla soruluyordu. Corona virüsü salgının Türkiye’de de görülmesinin ardından bizi dizi önlemler alınmış bu kapsam da üniversitelere 3 hafta ilk, orta ve liselere 1 hafta aranın ardından uzaktan eğitim verilmesi kararlaştırılmıştı. Üniversite öğrencilerinin durumu ise merak ediliyordu. Türkiye’de corona virüsü vaka sayısının 98 kişiye ulaşması sonrası YÖK Başkanı Yekta Saraç bir açıklama yaptı. Peki, Üniversitelere uzaktan eğitim olacak mı?
18.03.2020 Eğitim
Beştepe'de Corona virüs zirvesi! Okullar tatil edildi mi?
Beştepe'de Corona virüs zirvesi! Okullar tatil edildi mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında tüm bakanların katıldığı corona virüs toplantısı sonrası milyonlarca kişiyi ilgilendiren kararlar açıklandı. Toplantının ardından basının karşısına çıkan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 16 Mart'tan itibaren okulların tatil edildiğini açıkladı.
12.03.2020 Gündem
Okullar tatil olur mu, tatil mi oluyor 2020? Türkiye’de hangi ilde okullar tatil, üniversiteler de tatil mi? (YÖK ve MEB tatil (corona virüsü) açıklaması)
Okullar tatil olur mu, tatil mi oluyor 2020? Türkiye’de hangi ilde okullar tatil, üniversiteler de tatil mi? (YÖK ve MEB tatil (corona virüsü) açıklaması) Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de ilk Corona Virüsü vakasının görüldüğünü açıkladı. Bakan tarafından yapılan açıklamanın ardından okulların, üniversitelerin tatil edilip edilmediği sorularında artış oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Corona Virüsü nedeniyle Türkiye'de okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili olarak ''Ortak açıklama yapılacak'' dedi. YÖK de bazı üniversite rektörleri ve alanında uzman akademisyenlerin katılacağı "koronavirüs" gündemiyle bir toplantı yapacak. Hangi ilde okullar tatil? Okullar tatil olur mu? Okullar tatil mi oluyor? Üniversiteler de tatil edilecek mi?
11.03.2020 Eğitim