Gazete Vatan Logo

İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar!

Yurt genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları uçak seferlerini de etkiledi. Pek çok ilde uçak seferleri, pisteki buzlanma ve yoğun kar nedeniyle iptal edildi. Özellikle İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı kalkış ve varışlı seferleri de etkiledi. Peki, İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? Sunexpress, THY, Pegasus uçuşları iptal etti mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar!

İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar!

Türkiye genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları pisteki buzlanma ve yoğun kar nedeniyle uçuşları da etkiledi. Açıklamalar ard arda geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı, Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) toplandı. 24 Ocak'ta Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarında, yüzde 15 oranında azaltma yapıldı. THY'den de açıklama geldi. THY'nin Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştireceği toplam 31 iç ve dış hat seferi iptal oldu. Peki, İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? Sunexpress, THY, Pegasus uçuşları iptal etti mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar!

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NDA UÇUŞLAR İPTAL Mİ?

Sabiha Gökçen Havalimanı, Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) toplantısının ardından açıklama yaptı.

Sabiha Gökçen Havalimanı Meydan İşletmesi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş. (HEAŞ), Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) toplantısının ardından açıklama yaptı. Açıklamada, "Yurt genelinde ve Sabiha Gökçen Havalimanında beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle, Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarında, 24.01.2022 tarihinde yüzde 15 oranında azaltma yapılacaktır. Tüm yolcuların uçuşları ile ilgili son durumu, ilgili havayolunun internet siteleri ve çağrı merkezlerinden takip etmesi tavsiye edilmektedir" denildi. 

Haberin Devamı

THY UÇUŞLARI İPTAL Mİ?

İstanbul’da etkili olan kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yollarının (THY) 24 Ocak'ta Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştireceği toplam 31 iç ve dış hat seferi iptal oldu.

5 gün boyunca, kentte etkili olması beklenen olumsuz hava nedeniyle yarın da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki uçuşlarda yüzde 15 kısıtlamaya gidilmesi kararı alındı. Kararın ardından, THY de bu meydandan gerçekleştireceği toplam 31 iç ve dış hat seferinin iptal edildiğini duyurdu.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, “İstanbul'da etkisini artırması beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı uçuşlarımız tedbir amaçlı iptal edilmektedir. Değerli misafirlerimizin seyahatleri öncesinde uçuşlarının durumunu kontrol etmelerini öneriyoruz” ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

PEGASUS UÇUŞLARI İPTAL OLDU MU?

Pegasus'tan yapılan açıklamada ise; ''Sabiha Gökçen Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komitesinin, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle uçuş sayısına getirdiği kısıtlama doğrultusunda uçuşlarımız iptal edilmiştir.'' ifadelerini kullandı.

İSTANBUL HAVALİMANI İPTAL OLAN UÇUŞLAR İÇİN TIKLAYIN...

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI İPTAL OLAN UÇUŞLAR İÇİN TIKLAYIN...