Sunexpress

Sunexpress

Son dakika SunExpress haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SunExpress ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SunExpress haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sunexpress

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sunexpress gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 sunexpress haberi bulunmuştur. Tüm sunexpress haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 bin yıllık meslek eleman sorunu ile boğuşuyor
5 bin yıllık meslek eleman sorunu ile boğuşuyor Yaklaşık 5 bin yıldır var olan gümüş işçiliği yok olmak üzere. Sektör temsilcileri, “Bizler bu alanda çalışan son birkaç kişiyiz ve gençler de artık bu mesleği öğrenmek istemiyor” diyor. Bir başka ifadeyle bu mesleği öğrenen işsiz kalmaz!
8.10.2023 Ekonomi
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi Turizmi tüm yıla yaymak için çalışmalar yaptıklarını belirten SunExpress CEO’su Max Kownatzki, kış kapasitesini de artırarak uçuş ağlarına 15 yeni rota eklediklerini açıkladı.
8.10.2023 Ekonomi
SunExpress'ten ücretsiz bilet değişikliği ve iptal hakkı
SunExpress'ten ücretsiz bilet değişikliği ve iptal hakkı SunExpress, 14-28 Şubat 2023 tarihleri arasında planlanan tüm yurt içi uçuşları için yeni uçuş tarihi en geç 31 Mart 2023 olacak şekilde ücretsiz bilet değişikliği ve iptal hakkı sundu.
15.02.2023 Ekonomi
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 35 bin 418 kişi hayatını kaybetti.
14.02.2023 Gündem
Otogarda afet bölgesi hareketliliği! Otobüs firması 10 liraya taşıdı
Otogarda afet bölgesi hareketliliği! Otobüs firması 10 liraya taşıdı Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler için bölgeye otobüs seferleri devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda kimi, depremzedelere yardım etmek için kimi de yakınlarından haber almak için yola çıkarken, bir otobüs firması yaptığı hareketle örnek oldu. Hava yolu firmaları THY ve Sunexpress fiyatları 100 liraya sabitlerken Pegasus ise deprem bölgesinden uçuşları ücretsiz gerçekleştirecek.
7.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Sunexpress 180 kabin memuru alacak! İşte başvuru şartları!
Sunexpress 180 kabin memuru alacak! İşte başvuru şartları! Sunexpress kabin memuru ilanı yayınlandı! Sunexpress, Antalya üssü için ve yaz sezonunu kapsayan şekilde belirli süreli sözleşme çerçevesinde işe alım yapacak. Sunexpress başvuru şartlarını ve işe alım süreci ile ilgili detayları paylaştı. Peki, Sunexpress kabin memuru alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Sunexpress kabin memuru alımı başvuru şartları!
4.05.2022 Personel Alımı
Türk Hava Yolları'nda görev değişimi! Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat oldu
Türk Hava Yolları'nda görev değişimi! Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat oldu Türk Hava Yolları(THY)'nda Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı görevinden istifa etti. Aycı'nın yerine şirkette Yatırım ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bolat geldi. İlk açıklamasını yapan Bolat, "84 milyon vatandaşımızın ortak değeri olan Türk Hava Yolları'nın yeni başarı hikayelerini inşallah hep birlikte yazacağız" diye konuştu.  
27.01.2022 Ekonomi
İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar!
İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar! Yurt genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları uçak seferlerini de etkiledi. Pek çok ilde uçak seferleri, pisteki buzlanma ve yoğun kar nedeniyle iptal edildi. Özellikle İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı kalkış ve varışlı seferleri de etkiledi. Peki, İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? Sunexpress, THY, Pegasus uçuşları iptal etti mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar!
24.01.2022 Gündem
Havacılıkta tarihi adım! Hürkuş NATO üyesi tüm ülkelerin ordularında kullanılacak...
Havacılıkta tarihi adım! Hürkuş NATO üyesi tüm ülkelerin ordularında kullanılacak... Son dakika haberine göre; NATO, Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nü (SHGM) “sivil havacılık otoritesi” olarak tanıdı. Türk sivil havacılığı için tarihi önemdeki bu gelişmeyle birlikte SHGM onaylı Hürkuş artık NATO üyesi tüm ülkelerin ordularında kullanılabilecek.
11.11.2021 Gündem
Mardin uçuşlarına başlıyor
Mardin uçuşlarına başlıyor Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2022 kış sezonunda iç hat uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Havayolu, bu kış hem Antalya hem de İzmir’den Mardin uçuşlarına başlayacağını duyurdu.
8.10.2021 Ekonomi
İzmir- St. Petersburg uçuşları yeniden başlıyor
İzmir- St. Petersburg uçuşları yeniden başlıyor Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2021 yazında Türkiye – Avrupa uçuş ağını genişletmeye devam ettiğini duyurdu. Havayolu, 1 Eylül itibariyle İzmir’den Rusya’nın popüler turizm kenti St. Petersburg’a direkt karşılıklı seferlerine yeniden başlıyor.
31.08.2021 Ekonomi
İç hat uçuşlarında aşı olmayanlara PCR test zorunluluğu
İç hat uçuşlarında aşı olmayanlara PCR test zorunluluğu Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, 6 Eylül itibarıyla iç hatta seyahat edecek yolcuların, HES kodu üzerinden istenecek aşı sertifikası, iyileşme belgesi ve negatif PCR testi sonucundan birini sunmalarının zorunlu olacağını duyurdu.
26.08.2021 Ekonomi
İş dünyasından fidan kampanyasına büyük destek
İş dünyasından fidan kampanyasına büyük destek Orman yangınları ile mücadele devam ederken şirketler de yardım kampanyaları ile mücadeleye destek olmaya başladı. Türkiye'nin önde gelen zincir marketleri bölgede ihtiyaç duyulan malzemelerin tedarik edileceğini açıklarken, TOBB maddi yardımda bulunulacağını, TİM ve TESK de ağaçlandırma kampanyaları başlatılacağını ifade etti.
31.07.2021 Ekonomi
Dev şirketler yangın bölgeleri için harekete geçti
Dev şirketler yangın bölgeleri için harekete geçti Orman yangınları ile mücadele devam ederken şirketler de yardım kampanyaları ile mücadeleye destek olmaya başladı. Türkiye'nin önde gelen zincir marketleri bölgede ihtiyaç duyulan malzemelerin tedarik edileceğini açıklarken, TOBB maddi yardımda bulunulacağını, TİM ve TESK de ağaçlandırma kampanyaları başlatılacağını ifade etti.
30.07.2021 Ekonomi
SunExpress yangın bölgesine giden ekipleri ve malzemelerini ücretsiz taşıyacak
SunExpress yangın bölgesine giden ekipleri ve malzemelerini ücretsiz taşıyacak SunExpress, Türkiye'nin birçok farklı noktasında meydana gelen orman yangınları nedeniyle bu bölgelere gidecek olan AFAD, AKUT ve itfaiye uzman ekip ve personelini ücretsiz taşıma kararı aldı.
30.07.2021 Ekonomi
SunExpress duyurdu! İç hat yolcularına yüzde 40 indirim
SunExpress duyurdu! İç hat yolcularına yüzde 40 indirim SunExpress’ten yapılan açıklamaya göre iç hat yolcuları, Fraport TAV Antalya Havalimanı’nda CIP Lounge hizmetlerinden yüzde 40 indirimle yararlanacak.
13.07.2021 Ekonomi
SunExpress'in Antalya ve İzmir'den Cenevre uçuşları başlıyor
SunExpress'in Antalya ve İzmir'den Cenevre uçuşları başlıyor Türk Hava Yolları (THY) ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress, 2021 yazında Türkiye- Avrupa uçuş ağını genişletmeye devam ederken bu kapsamda haziran sonu itibarıyla Antalya ve İzmir'den İsviçre'nin Cenevre kentine direkt tarifeli uçuşlarına başlıyor.
24.06.2021 Ekonomi
SunExpress Malatya-Frankfurt uçuşlarına başlıyor
SunExpress Malatya-Frankfurt uçuşlarına başlıyor Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu olan SunExpress, 2021 yazında Anadolu ve Avrupa arasındaki uçuş ağını genişletmeye devam ettiğini duyurdu. Bu kapsamda havayolu şirketi 27 Haziran itibariyle Malatya’dan Almanya’nın Frankfurt şehrine direkt tarifeli uçuşlarına başlıyor.
21.06.2021 Ekonomi
SunExpress duyurdu! 25 Haziran'da başlıyor
SunExpress duyurdu! 25 Haziran'da başlıyor Türk Hava Yolları (THY) ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, 2021 yazında uçuş ağını genişletmeye devam ederek, İzmir'den Bodrum'a cazip hafta sonu uçuşları sunarken, Bodrum-Avrupa uçuşlarına Köln ve Viyana hattını ekliyor.
18.06.2021 Ekonomi
Almanya'dan flaş Türkiye kararı! Yeni dönem 1 Temmuz'da başlıyor
Almanya'dan flaş Türkiye kararı! Yeni dönem 1 Temmuz'da başlıyor Son dakika haberine göre; Almanya seyahat uyarısını 1 Temmuz'da kaldırıyor! Almanya'ya 'karantinasız' uçuş Türkiye'deki rezervasyonları artırdı. SunExpress Üst Yöneticisi Max Kownatzki, 'Bu tabloda Türk hükümetinin aldığı çok doğru ve cesur kararlarla ve her iki tarafta da seyahat kısıtlamalarının gevşetmesiyle seyahat etmeninin önündeki engellerin aşılabileceğine inanıyoruz. Şu anda aldığımız rezervasyonlarımız da bunu kanıtlıyor.' dedi.
11.06.2021 Ekonomi
Türkiye'ye seyahatlerle ilgili yeni karar! Zorunlu oldu!
Türkiye'ye seyahatlerle ilgili yeni karar! Zorunlu oldu! Türkiye'ye yapılacak yurt dışı uçuş seferlerinde yolculardan seyahat tarihlerinden 14 gün önce aşı olunduğuna dair belge veya varıştan önceki 72 saat içinde yapılmış PCR testinin negatif sonucu ibraz etme zorunluluğu getirildi.
31.05.2021 Gündem
SunExpress duyurdu! Yaz sezonunda...
SunExpress duyurdu! Yaz sezonunda... Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2021 yaz sezonunda Anadolu şehirleri ile Avrupa arasındaki uçuş ağına 5 yeni destinasyon eklediğini duyurdu. Havayolu, bu yaz yeni destinasyonlarla beraber 13 Anadolu şehrini Avrupa’da toplam 16 destinasyona aktarmasız uçuşlarla bağlayacak.
25.05.2021 Ekonomi
Seyahat izin belgesi zorunluluğu kaldırıldı!
Seyahat izin belgesi zorunluluğu kaldırıldı! Kademeli normalleşmeni uygulanacağı 17 Mayıs ile 1 Haziran arasında tam kapanmada uygulanan uçak seyahatleri için izin belgesi zorunluluğu kaldırıldı.
16.05.2021 Gündem
SunExpress'ten yeni uygulama! Daha avantajlı fiyatlar...
SunExpress'ten yeni uygulama! Daha avantajlı fiyatlar... Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yeni uygulaması SunSave ile misafirlerine daha avantajlı fiyatlarla uçma imkânı sunacaklarını duyurdu. Yapılan açıklamada, bu uygulama ile SunExpress yolcularının, her ayın ilk Çarşamba gününde diledikleri dış hat destinasyonlarına daha uygun ücret tarifesi üzerinden rezervasyon yapabilecekleri bilgisine yer verildi.
30.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sunexpress ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sunexpress haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.