Havalimanı

Havalimanı

Son dakika havalimanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan havalimanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını havalimanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Havalimanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan havalimanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.767 havalimanı haberi bulunmuştur. Tüm havalimanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji'den İstanbul ve Ankara dahil 15 ile kuvvetli yağış uyarısı, hava sıcaklıkları düşüyor
Meteoroloji'den İstanbul ve Ankara dahil 15 ile kuvvetli yağış uyarısı, hava sıcaklıkları düşüyorMeteoroloji'den son dakika uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 kenti "turuncu", 10 kenti de "sarı" kodla uyardı. Aralarında İstanbul ve Ankara'nın da olduğu 15 kentte gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yetkililer, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ise olumsuz hava koşulları nedeniyle saat 15.00'e kadarki uçuşlarda yüzde 5 azaltma kararı alındığı bildirildi.
26.07.2024Gündem
Fransa'da olimpiyatlara saatler kala kaos! 3 noktada saldırı, havalimanında bomba alarmı
Fransa'da olimpiyatlara saatler kala kaos! 3 noktada saldırı, havalimanında bomba alarmıFransa’nın başkenti Paris tüm dünyanın izleyeceği Olimpiyat Oyunları’nın açılış törenine saatler kala son hazırlıkları yaparken hızlı tren hatlarına yapılan saldırıyla sarsıldı. Üç ayrı hat kundaklanıp ve yangınlar çıkarılırken, bu sabah itibarıyla aksayan seferler nedeniyle birçok istasyonda kuyruklar oluştu. Fransa Ulaştırma ve Spor Bakanlıkları hızlı tren hatlarına sabotaj yapıldığını duyurdu. Öte yandan Paris 2024'ün açılış gününde İsviçre sınırlarında bulunan, Fransa ve İsviçre'nin ortak kullandığı Basel-Mulhouse Havalimanı'nda bomba alarmı yapıldı. Havaalanı polis ekiplerince boşaltıldı.
26.07.2024Dünya
Olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen'de uçuşların yüzde 5'i iptal edilecek
Olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen'de uçuşların yüzde 5'i iptal edilecekİstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yarın 15.00’a kadar yapılacak olan uçuşların yüzde 5’inin iptal edileceği duyuruldu.
25.07.2024Gündem
Dünya ticaretinde Adana'yı öne çıkaracak proje onaylandı! Sanayi ve ticaretin gelişimine katkı sağlayacak
Dünya ticaretinde Adana'yı öne çıkaracak proje onaylandı! Sanayi ve ticaretin gelişimine katkı sağlayacakAdana'yı Türkiye'nin yatırım merkezlerinden biri haline getirecek olan Adana Ana Konteyner Limanı'nın tahsisine onay verildi. Yeni Sanayi Kampüsü ve Adana Ana Konteyner Limanı ile birlikte bölgenin ekonomik gücünde çok önemli değişiklikler olacak. Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç konuyla ilgili bilgi vererek önemli açıklamalarda bulundu.
25.07.2024Adana
Kurdeleyi Erdoğan kesecek: Çukurova Havalimanı 10 Ağustos'ta açılıyor!
Kurdeleyi Erdoğan kesecek: Çukurova Havalimanı 10 Ağustos'ta açılıyor!Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çukurova Havalimanı'nın 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacağını belirtti.
23.07.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
Çukurova Havalimanı açılış tarihi belli oldu: Adana'nın turizm ve ticaretine katkı sağlayacak, 8 milyon yolcuya hizmet verecek
Çukurova Havalimanı açılış tarihi belli oldu: Adana'nın turizm ve ticaretine katkı sağlayacak, 8 milyon yolcuya hizmet verecekUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çukurova Havalimanı'nın 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacağını belirtti.
20.07.2024Adana
Tüm dünyada krize sebep olan yazılım güncellemesi sorunu hala çözülemedi: Tüm hafta boyunca devam edebilir
Tüm dünyada krize sebep olan yazılım güncellemesi sorunu hala çözülemedi: Tüm hafta boyunca devam edebilirDünyada yazılım hatası nedeniyle birçok sektörde sistemler çökmüştü. Hizmetleri sekteye uğrayan sektörlerde işlemler yavaş yavaş normale dönmeye başladı. Küresel çapta 5 binden fazla uçuşun iptal edilmesinin ardından bazı havalimanlarında check in ve ödeme sistemlerinde hala sorun yaşandığı iddia ediliyor. Sorunun hafta sonu boyunca devam etmesi bekleniyor.
20.07.2024Dünya
Ayşe tatile çıksın sözü kim aittir, Ayşe kim ve kimin kızı? Ayşe tatile çıksın sözü ne demek?
Ayşe tatile çıksın sözü kim aittir, Ayşe kim ve kimin kızı? Ayşe tatile çıksın sözü ne demek?Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Kıbrıs Barış Harekatı'nın üzerinden 50 yıl geçti. 20 Temmuz 1974'de Kıbrıs Türk halkı bağımsızlığına ve özgürlüğüne kavuştu. Harekatın önemi kadar, parolası da halen akıllarda. "Ayşe tatile çıksın" Peki, Ayşe tatile çıksın sözü kime aittir, Ayşe tatile çıksın Ayşe kim, kimin kızı? Ayşe tatile çıksın ne demek?
20.07.2024Gündem
Kıbrıs Barış Harekâtı’nın parolası oldu! 50 yıl sonra ilk kez konuştu, İşte 'Ayşe tatile çıksın'ın hikayesi
Kıbrıs Barış Harekâtı’nın parolası oldu! 50 yıl sonra ilk kez konuştu, İşte 'Ayşe tatile çıksın'ın hikayesi“Ayşe tatile çıksın” parolasıyla tarihe geçen Prof. Dr. Ayşe Güneş Ayata, babası Dışişleri Bakanı Turan Güneş’in, tatil için tek başına değil, güvenilir bir aileyle seyahat etmesi için dönemin Turizm Bakanı Orhan Birgit ile yaptığı sohbetin nasıl Kıbrıs Barış Harekâtı’nın parolası olduğunu anlattı.
20.07.2024Gündem
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisi
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisiKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlama törenleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'ye gidecek. KKTC'deki kutlama törenlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak. Törenlerde Türkiye 50 gemiyle geçit töreni yapacak. Türk Yıldızları Akrobasi Timi de törenlerde uçuş yapacak.
20.07.2024Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yazılım kaosuyla ilgili detayları anlattı: Global bir problem olduğunu gördük
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yazılım kaosuyla ilgili detayları anlattı: Global bir problem olduğunu gördükUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, NTV'de gündeme dair merak edilen konuları cevapladı. Dünya genelindeki yazılım sistemlerinde yaşanan arıza ile ilgili Bakan Uraloğlu "Tam normale dönmedi ama hayatı kilitleyen noktada değil" dedi.
19.07.2024Gündem
Dünya genelinde sistemler durdu: Birçok sektörde işlem yapılamıyor, Uraloğlu: Siber saldırı söz konusu değil
Dünya genelinde sistemler durdu: Birçok sektörde işlem yapılamıyor, Uraloğlu: Siber saldırı söz konusu değilDünya genelinde ABD merkezli hava yolu şirketleri başta olmak üzere şirketler, havalimanları, bankalar, bazı medya kuruluşları ve Londra Borsası'nda CrowdStrike sistemlerindeki sorun nedeniyle teknik aksaklık yaşandığı bildirildi.
19.07.2024Dünya
Bakan Yumaklı açıkladı! İzmir'deki yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor
Bakan Yumaklı açıkladı! İzmir'deki yangına havadan ve karadan müdahale sürüyorİzmir'in Buca ilçesinde ormanlık alanda başlayan ve Gaziemir ilçesine sıçrayan yangının 18'inci saatinde çalışmaların iyiye gittiği bildirildi.
19.07.2024Gündem
İzmir alev alev! Bergama, Foça ve Buca'da orman yangınları: Tedbir amaçlı bir site boşaltıldı
İzmir alev alev! Bergama, Foça ve Buca'da orman yangınları: Tedbir amaçlı bir site boşaltıldıİzmir'de peş peşe orman yangınları çıktı. Şehrin üç ilçesinde çıkan yangınlara müdahale ediliyor. Bergama ilçesinde çıkan orman yangını 2'nci gününde devam ediyor. Yangına, Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Buca ilçesinde çıkan orman yangınında alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor. Foça ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle bir site tedbir amaçlı boşaltıldı. Adnan Menderes Havalimanı çevresinde devam eden yangın sebebiyle bazı uçuşlar geçici olarak iptal edildi.
18.07.2024Gündem
Adana Şakirpaşa Havalimanı: Şehre Açılan Kapı
Adana Şakirpaşa Havalimanı: Şehre Açılan KapıAdana Şakirpaşa Havalimanı, Türkiye'nin en yoğun havalimanlarından biri olup, Adana ve çevre illere ulaşım için önemli bir noktadır...
19.07.2024Adana
İGA İstanbul Havalimanı 'Dünyanın En İyisi' seçildi
İGA İstanbul Havalimanı 'Dünyanın En İyisi' seçildiUluslararası seyahat ve lifestyle dergisi Travel and Leisure okurlarının verdikleri puanlarla belirlenen “Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı” listesinde İGA İstanbul Havalimanı, tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.
18.07.2024Ekonomi
Bayraktar TB3 SİHA bir testi daha başarıyla tamamladı
Bayraktar TB3 SİHA bir testi daha başarıyla tamamladıBaykar'ın yerli ve milli olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, bir testi daha başarıyla tamamladı. Bayraktar TB3'ün 61. test uçuşunda "Orta İrtifa Sistem Tanımlama ve Performans Testi" başarıyla gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...
18.07.2024Gündem
15 Temmuz otobüsler bedava mı, Marmaray, metro, ücretsiz mi? Otobüs seferleri bugün çalışıyor mu, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?
15 Temmuz otobüsler bedava mı, Marmaray, metro, ücretsiz mi? Otobüs seferleri bugün çalışıyor mu, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?15 Temmuz’da otobüsler ücretsiz mi, Marmaray, metro bedava mı? 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü resmi tatil takviminde yer aldığından, vatandaşlar 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi, 15 Temmuz otobüsler, Marmaray, metro bedava mı? Sorularına yanıt arıyor.
15.07.2024Gündem
15 Temmuz darbe girişiminin 8. yılında küresel anma
15 Temmuz darbe girişiminin 8. yılında küresel anmaFETÖ’nün hain darbe girişiminin 8. yılında Türkiye’nin yanı sıra Londra, New York gibi dünyanın birçok köşesinde de etkinlikler düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hem Ankara hem de İstanbul’da anma programlarına katılacak.
15.07.2024Gündem
Milletin zaferi: 15 Temmuz! Anbean darbe gecesi yaşananlar
Milletin zaferi: 15 Temmuz! Anbean darbe gecesi yaşananlarFETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi, 22.00 sıralarında Genelkurmay’da silah seslerinin duyulması ve İstanbul’da Boğaz köprülerinin kapatılması ile kamuoyuna yansıdı. Polis ve askerin, darbecilere karşı mücadelesi sürerken 00.26’da Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkı meydanlara çağırdı. Hain kalkışma, sabah demokrasinin zaferiyle sonuçlandı.
15.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan; 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan; 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gittiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz 3. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletin direnişini kırmak için her türlü alçaklığı yaptılar, ancak sinsi ve kanlı emellerine ulaşamadılar. Oysa her şeyi en ince detayına kadar hesaplamışlardı. Oysa 40 yıl boyunca bukalemun gibi kırk kılığa bürünerek kendilerini gizlemeyi başarmışlardı. 15 Temmuz gecesi de tereyağından kıl çeker gibi Türkiye'yi işgal edeceklerini, milletin iradesine el koyacaklarını zannediyorlardı. Ama 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gitti" dedi.
13.07.2024Gündem
Demir yolu hatlarında iyileştirme çalışmaları: Erzurum'a yüksek hızlı tren geliyor
Demir yolu hatlarında iyileştirme çalışmaları: Erzurum'a yüksek hızlı tren geliyorUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ilk etapta Sivas'tan Kars'a kadar olan mevcut demir yolu hattını rehabilite ettiklerini ve Erzurum için hızlı tren çalışmalarının da sürdüğünü bildirdi.
13.07.2024Gündem
Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile İstanbul'da! İşte İtalyan yıldızın ilk sözleri
Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile İstanbul'da! İşte İtalyan yıldızın ilk sözleriBeşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Ciro Immobile, sağlık kontrolünden geçmek ve sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi. Kendisini karşılamaya gelen yüzlerce taraftara üçlü çektiren Ciro Immobile, "Sezona başlamaak için hazırım" dedi.
13.07.2024Beşiktaş
İstanbul Havalimanı'nda "direnişin" sergisi ziyarete açıldı
İstanbul Havalimanı'nda "direnişin" sergisi ziyarete açıldıFETÖ'nün hain darbe girişimi karşısında Türk halkının iradesini gösteren fotoğraflardan oluşan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sergisi" İstanbul Havalimanı'nda açıldı.
12.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Havalimanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki havalimanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.