Thy

Thy

Son dakika THY haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan THY ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını THY haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Thy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan thy gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.385 thy haberi bulunmuştur. Tüm thy haberleri aşağıda listelenmiştir.
THY'den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 40 indirim
THY'den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 40 indirimTürk Hava Yolları, tatilini Turkish Airlines Holidays ile Almanya, Avusturya, Hollanda, İsviçre, Fransa, İspanya ve İtalya'daki seçili noktalara planlayan müşterilerine yüzde 40'a varan indirimler veriyor.
24.07.2024Ekonomi
Türk Hava Yolları'ndan bir ilk! İmzalar atıldı, THY'den açıklama geldi
Türk Hava Yolları'ndan bir ilk! İmzalar atıldı, THY'den açıklama geldiTürk Hava Yolları (THY), Çin Halk Cumhuriyeti dışında Çin yuanı döviz cinsi ile uçak finansmanı gerçekleştiren ilk hava yolu şirketi oldu.
24.07.2024Ekonomi
THY uçaklarda ücretsiz internet hizmeti için Türksat'la anlaşma imzaladı
THY uçaklarda ücretsiz internet hizmeti için Türksat'la anlaşma imzaladıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Türk Hava Yolları (THY) ve Türksat'ın, THY'nin uçaklarında ücretsiz ve sınırsız internet için mutabakat zaptı imzaladıklarını duyurdu.
22.07.2024Ekonomi
THY'den tüm yolculara ücretsiz internet hizmeti!
THY'den tüm yolculara ücretsiz internet hizmeti!Türk Hava Yoları (THY) 2025 yılı sonu itibariyle filosunda bulunan tüm uçaklarında yolculara ücretsiz ve hızlı internet hizmeti sunacak.
22.07.2024Ekonomi
THY'den yazılım açıklaması: İşlemler normale dönmüştür
THY'den yazılım açıklaması: İşlemler normale dönmüştürDünya genelinde dün yaşanan yazılım kaynaklı sorunlar nedeniyle 84 seferini iptal eden Türk Hava Yolları (THY), sorunun giderildiğini ve tüm seferlerin normale döndüğünü açıkladı.
20.07.2024Gündem
THY açıkladı: Tüm operasyonlarımız normale dönmüştür
THY açıkladı: Tüm operasyonlarımız normale dönmüştürDünya genelinde dün yaşanan yazılım kaynaklı sorunlar nedeniyle 84 seferini iptal eden Türk Hava Yolları (THY), sorunun giderildiğini ve tüm seferlerin normale döndüğünü açıkladı.
20.07.2024Ekonomi
THY uçak seferleri iptal mi, THY uçuşları durdu mu? İşte 19 Temmuz uçuş seferi sorgulama
THY uçak seferleri iptal mi, THY uçuşları durdu mu? İşte 19 Temmuz uçuş seferi sorgulamaDünya genelinde yaşanan yazılım sorunu hava yollarını da etkiledi. Teknik aksaklıklar uçuşların iptal edilmesine neden oldu. Yolcular, uçuşlarının iptal edilip edilmediğini öğrenmek için hava yolu şirketlerinin güncel duyurularını takip ediyor. Peki, uçuşlar iptal mi edildi, uçak seferleri durdu mu? İşte 19 Temmuz uçuş seferi sorgulama hakkında bilmeniz gerekenler…
19.07.2024Gündem
THY çöktü mü, THY’nın sistemi neden çöktü? THY sitesi neden açılmıyor, sitesinde sorun mu var?
THY çöktü mü, THY’nın sistemi neden çöktü? THY sitesi neden açılmıyor, sitesinde sorun mu var?THY sistemi çöktü mü, neden açılmıyor? Dünya genelinde yazılım sistemlerinde yaşanan sorun birçok sektörün sistemini etkiledi. Sistem çöküşü havayolu trafiğini de etkilerken THY'den konuya ilişkin açıklama geldi. Peki, THY sitesi neden açılmıyor, sitesinde sorun mu var? THY’nın sistemi neden çöktü?
19.07.2024Gündem
Dünya genelinde sistemler durdu: Birçok sektörde işlem yapılamıyor, Uraloğlu: Siber saldırı söz konusu değil
Dünya genelinde sistemler durdu: Birçok sektörde işlem yapılamıyor, Uraloğlu: Siber saldırı söz konusu değilDünya genelinde ABD merkezli hava yolu şirketleri başta olmak üzere şirketler, havalimanları, bankalar, bazı medya kuruluşları ve Londra Borsası'nda CrowdStrike sistemlerindeki sorun nedeniyle teknik aksaklık yaşandığı bildirildi.
19.07.2024Dünya
THY'den ucuz bilet kampanyası! Fiyatlar 599 liraya düştü
THY'den ucuz bilet kampanyası! Fiyatlar 599 liraya düştüTürk Hava Yolları, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yönelik olan uçuşlarda kampanya yaptı.
12.07.2024Ekonomi
Sabiha Gökçen 11 Temmuz iptal seferler: THY, Pegasus hangi seferler iptal edildi?
Sabiha Gökçen 11 Temmuz iptal seferler: THY, Pegasus hangi seferler iptal edildi?Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapılması planlanan uçuşların yüzde 10'unun iptal edileceği duyuruldu. İstanbul'da beklenen olumsuz hava şartları sebebiyle hangi uçuşların iptal edildiği sorgulanıyor. Peki, 11 Temmuz THY Pegasus uçuşum iptal mi, hangi uçuşlar iptal edilecek?
11.07.2024Gündem
THY’den maaş açıklaması: Spekülasyonlar gerçeği yansıtmıyor
THY’den maaş açıklaması: Spekülasyonlar gerçeği yansıtmıyorTürk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, şirketin yönetici kadrosunun maaşları ile ilgili yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
10.07.2024Ekonomi
THY Genel Müdürü Ekşi: Avrupa'ya haftada 1900'den fazla uçuş gerçekleştiriyoruz
THY Genel Müdürü Ekşi: Avrupa'ya haftada 1900'den fazla uçuş gerçekleştiriyoruzTürk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Avrupa'ya haftada 1900'den fazla uçuş gerçekleştiriyoruz." dedi.
3.07.2024Gündem
THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat: 1000 kabin memuru 900 pilot alacağız
THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat: 1000 kabin memuru 900 pilot alacağızTürk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bolat yaptığı açıklamada THY'ye 1000 kabin memuru ve 900 pilot alınacağını açıkladı. Bunun yanında Bolat 2 yıl içinde tüm THY uçaklarında internetin ücretsiz olacağını söyledi.
29.06.2024Ekonomi
Baruthane Pilavcısı için THY'den 1 yıl men cezası: Marka değerini zedeledi
Baruthane Pilavcısı için THY'den 1 yıl men cezası: Marka değerini zedelediTürk Hava Yolları(THY), uçuş sırasında kendi markasina ait pilavı yediği görüntüleri sosyal medyada paylaşan Nedim Şahin'i kara listeye aldı. Şahin, 1 yıl boyunca THY uçuşlarından men edildi.
15.06.2024Gündem
THY ikinci pilot alımı yapacak
THY ikinci pilot alımı yapacakTürk Hava Yolları büyüme hedefleri doğrultusunda yetiştirilmek üzere ikinci pilot aday adayı alımı duyurusu yayımladı.
13.06.2024Gündem
THY'den yurt içi uçuşlarında ücretsiz mesajlaşma hizmeti
THY'den yurt içi uçuşlarında ücretsiz mesajlaşma hizmetiTürk Hava Yolları (THY) yurt içi uçuşlarında da ücretsiz ve sınırsız mesajlaşma imkânı sunan yeni hizmetini duyurdu.
13.06.2024Ekonomi
THY havacılık sektöründe önemli bir aktör haline geldi! Fransız medyası yere göğe sığdıramadı
THY havacılık sektöründe önemli bir aktör haline geldi! Fransız medyası yere göğe sığdıramadıFransız Le Monde gazetesi, Türk Hava Yolları'nın rakiplerini kıskandıracak sonuçlara imza atarak, küresel havacılık sektöründe önemli bir aktör haline geldiğini yazdı.
11.06.2024Gündem
THY'de uçağın kokpitinin bir süre boş kaldığı iddiası gündeme oturdu
THY'de uçağın kokpitinin bir süre boş kaldığı iddiası gündeme oturduTürk Hava Yolları'na (THY) ait bir yolcu uçağında kokpitin bir süre boş bırakıldığı, bu nedenle de pilotun uçuşlardan çekildiği iddia edildi. THY'den konuyla ilgili yapılan açıklamada iddianın gerçeği yansıtmadığı belirtilerek "böyle bir olay gerçekleşmemiştir, bu haberle ilgili kanuni hakkımızı kullanacağımızı bildirmek isteriz" denildi.
30.05.2024Gündem
Bakan Uraloğlu: 'Voleybol Milli Takımı'nın dönüşünü business olarak organize edeceğiz'
Bakan Uraloğlu: 'Voleybol Milli Takımı'nın dönüşünü business olarak organize edeceğiz'Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Uluslararası Telekomünikasyon Birliği verilerinde ülkemiz, küresel siber güvenlik gelişmişlik endeksine göre; Avrupa'da 6'ncı, dünyada da 10'uncu sıradadır." dedi. A Milli Kadın Voleybol Milli Takımını'nın ABD seyahati ile ilgili "Dönüşlerini business olarak organize edeceğiz" dedi.
28.05.2024Gündem
2024 THY kabin memuru alımı başvuru şartları | THY kabin memuru başvurusu nasıl ve nereden yapılır?
2024 THY kabin memuru alımı başvuru şartları | THY kabin memuru başvurusu nasıl ve nereden yapılır?Türk Hava Yolları kabin memuru alımı yapıyor. Söz konusu ilanda THY kabin memuru alımı başvuru şartları ve boy, kilo yaş sınırına ilişkin bilgilere de yer verildi. İşte, 2024 THY kabin memuru alımı başvuru şartları ve ilana ilişkin ayrıntılar.
5.05.2024Gündem
THY, kabin memuru alımı yapacak!
THY, kabin memuru alımı yapacak!Kabin memuru adayları için açılan Take-Off Kabin ilanı kapsamında en az lise mezunu, 01.01.1982- 31.12.2004 tarihleri arasında doğanlar THY'ye başvuru yapabilecek.
3.05.2024Gündem
THY, Afganistan seferlerine başlıyor
THY, Afganistan seferlerine başlıyorABD’nin Afganistan’dan çekilmesinin ardından 2021 yılında Afganistan uçuşlarını durduran Türk Hava Yolları (THY) 3 yıl aradan sonra bu ülkeye uçuşlara yeniden başlıyor.
29.04.2024Ekonomi
THY'den dev iş birliği! Uçak bileşenlerinin yerli üretimi için imzalar atıldı
THY'den dev iş birliği! Uçak bileşenlerinin yerli üretimi için imzalar atıldıSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat, uçak bileşenlerinin yerli üretimi için Türk Hava Yolları, Airbus ve Rolls-Royce firmalarının gerçekleştirdiği iş birliği protokolünün imza törenine katıldı. Sivil havacılık sektörünün; özellikle son yıllarda gerçekleştirilen yatırım ve projelerle kalite odaklı hizmet anlayışını tüm dünya ile buluşturduğunu belirten Bakan Kacır, “Havacılık sanayimizi, ana ve alt yükleniciler, KOBİ’ler, araştırma kuruluşları ve üniversitelerle Türkiye’nin yüksek teknolojide öncü sektörü hâline getiriyoruz.” dedi.
29.04.2024Ekonomi
Türk Hava Yolları, 2023 yılında tüm zamanların yolcu rekorunu kırdı
Türk Hava Yolları, 2023 yılında tüm zamanların yolcu rekorunu kırdıDünyanın en çok noktasına uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları (THY) 2023 yılında taşıdığı 83,4 milyon yolcuyla tüm zamanların rekorunu kırdı.
25.04.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Thy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki thy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.