Thy

Thy

Son dakika THY haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan THY ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını THY haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Thy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan thy gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.370 thy haberi bulunmuştur. Tüm thy haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Doktorlar hemen müdahale etti
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Doktorlar hemen müdahale etti Türk tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, Türk Hava Yolları'nın (THY) İzmir-İstanbul uçuşunda rahatsızlandı. Ortaylı'nın kendisine yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sefer gecikmeli gerçekleşti.
23.04.2024 Gündem
Dubai uçuşları iptal mi, THY Dubai uçuşları yapılıyor mu?
Dubai uçuşları iptal mi, THY Dubai uçuşları yapılıyor mu? Dubai uçuşları iptal mi? Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) geçtiğimiz saatlerde etkili olan şiddetli yağış, sel baskınlarına ve uçuşların aksamasına neden oldu.
17.04.2024 Gündem
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti İran’ın İsrail’e karşı başlattığı dron saldırılarının ardından Lübnan, İran, Irak, Ürdün gibi birçok ülkenin hava sahasının kapatmasının ardından Türk Hava Yolları (THY) bu ülkelere yapacağı uçuşları iptal etti.
14.04.2024 Gündem
THY’nin Tahran seferini yapan uçağı İstanbul’a geri döndü
THY’nin Tahran seferini yapan uçağı İstanbul’a geri döndü İran’ın İsrail’e dron saldırıların ardından yaşanan gerilim nedeniyle Türk Hava Yolları’nın (THY), İran’ın başkenti Tahran’a sefer yapan uçağı İstanbul Havalimanı’na geri döndü.
13.04.2024 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı: uçak Bükreş’e acil iniş yaptı
Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı: uçak Bükreş’e acil iniş yaptı Türk Hava Yolları’nın (THY) Varşova-İstanbul seferini yapan yolcu uçağına Romanya Hava Sahası üzerinde bomba ihbarı yapıldı. İhbar nedeniyle uçak Bükreş Havalimanı’na acil iniş yaptı.
12.04.2024 Gündem
THY'den ucuz bilet kampanyası! İşte tarihler...
THY'den ucuz bilet kampanyası! İşte tarihler... Türk Hava Yolları, 4-5 Nisan 2024 tarihinde alınan 799 liradan başlayan yurt içi uçak biletleriyle 1 Ekim-30 Kasım 2024 tarihinde seyahat edilebilecek.
4.04.2024 Ekonomi
THY'den yolcularına seçim kolaylığı
THY'den yolcularına seçim kolaylığı 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) belirtilen şartlara uygun olan yolcuların biletlerinde değişiklik ve hiç kullanılmayan biletler için ise ücretsiz iade hakkı tanındığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
THY personeline bayram ikramiyesi! İşte tutar
THY personeline bayram ikramiyesi! İşte tutar Türk Hava Yolları yaptığı yüksek zammın yanında Ramazan Bayramı için tüm THY, AJet, TGS, TSS çalışanlarına 25 bin lira ikramiye verecek.
21.03.2024 Gündem
THY'den indirimli bilet kampanyası! Tarihler verildi
THY'den indirimli bilet kampanyası! Tarihler verildi Türk Hava Yolları 65 yaş ve üzeri yolculara yurt içi seyahatlerinde yüzde 25 indirim imkanı sağlıyor.
19.03.2024 Ekonomi
THY'nin bazı uçuşları iptal edildi
THY'nin bazı uçuşları iptal edildi Türk Hava Yolları, Almanya'nın Berlin Havalimanı'nda yapılacak grev nedeniyle yarınki bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
13.03.2024 Ekonomi
THY'den yeni kampanya! Ucuz bilet kampanyası başladı
THY'den yeni kampanya! Ucuz bilet kampanyası başladı Türkiye'nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları, yeni bilet kampanyası düzenledi. 5-6 Mart 2024 tarihinde alınacak biletlerle 11 Eylül-31 Ekim 2024 tarihleri arasında seyahat gerçekleştirilecek.
5.03.2024 Ekonomi
Türk Hava Yolları Avustralya'ya uçuşlara başladı
Türk Hava Yolları Avustralya'ya uçuşlara başladı Dünyanın en çok noktasına uçan Türk Hava Yolları'nın (THY) 6'ncı kıtada olan Avustralya'ya uçuşlara başladı. İlk uçuş nedeniyle Melbourne Havalimanı'nda bir tören düzenledi.
2.03.2024 Ekonomi
Türk Hava Yolları 2024 yılı için 5 bin kişiyi işe alacak
Türk Hava Yolları 2024 yılı için 5 bin kişiyi işe alacak Türk Hava Yolları İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024 yılı için yaklaşık 5 bin kişiyi işe almayı planladıklarını duyurdu.
20.02.2024 Ekonomi
THY'den yeni ucuz bilet kampanyası! İşte tarihler...
THY'den yeni ucuz bilet kampanyası! İşte tarihler... Türk Hava Yolları, 15-16 Şubat tarihinde alınacak biletlerle 1 Mart-4 Nisan arasında 799 liradan başlayan fiyatla seyahat avantajı sağlıyor.
15.02.2024 Ekonomi
THY'den yeni kampanya! Yüzde 40 indirim başladı
THY'den yeni kampanya! Yüzde 40 indirim başladı Türk Hava Yolları, Sevgililer Günü'ne özel olarak yüzde 40'a varan indirimlerle bilet satışına başladı.
12.02.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı'nda 3 uçak aynı anda inip kalkacak
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı'nda 3 uçak aynı anda inip kalkacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nda mevcut kaynakların en etkin şekilde kullanılabilmesi amacıyla "Eş Zamanlı Bağımsız Üçlü Paralel Pist Operasyonları (Triple RWY Operations TRO)" uygulaması için 2022'den beri çalıştıklarını belirterek, "Uygulamanın hayata geçirilmesiyle İstanbul Havalimanı'na 3 uçağın aynı anda bağımsız üçlü iniş ve kalkış yapabilmesi imkânı kazandırılacak." dedi.
10.02.2024 Ekonomi
Anadolu Efes - Maccabi Tel Aviv maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Anadolu Efes - Maccabi Tel Aviv maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Anadolu Efes ile Maccabi Tel Aviv karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati ve kanalı basketbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Anadolu Efes - Maccabi Tel Aviv maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
7.02.2024 Şampiy10
THY'den 2'nci pilot aday adayları için iş ilanı
THY'den 2'nci pilot aday adayları için iş ilanı Türk Hava Yolları(THY), büyüme hedefleri doğrultusunda yetiştirilmek üzere ikinci pilot aday adayları için iş ilanı açtı.
2.02.2024 Gündem
Almanya'daki grev nedeniyle THY'den karşılıklı sefer iptalleri
Almanya'daki grev nedeniyle THY'den karşılıklı sefer iptalleri Türk Hava Yolları (THY), Almanya havalimanlarında görev yapan güvenlik ve yer hizmetleri personelinin grevi nedeniyle yarınki bazı seferlerin karşılıklı iptal edildiğini duyurdu.
31.01.2024 Ekonomi
İstanbul-Antalya seferini yapan THY uçağına yıldırım isabet etti
İstanbul-Antalya seferini yapan THY uçağına yıldırım isabet etti İstanbul-Antalya seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağına kalkışından kısa bir süre sonra yıldırım isabet etti.
29.01.2024 Gündem
THY uçağında Gezeravcı ailesini gururlandıran anons
THY uçağında Gezeravcı ailesini gururlandıran anons Türk Hava Yolları (THY) pilotunun Miami-İstanbul seferinde yaptığı anons uzaya giden ilk Türk astronot olarak tarihe geçen Alper Gezeravcı'nın anne ve babasını gururlandırdı.
22.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: THY, Türkiye'nin en değerli markası
Cumhurbaşkanı Erdoğan: THY, Türkiye'nin en değerli markası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Hava Yolları Yönetim Zirvesi'ne gönderdiği video mesajında, "Havacılık alanında ülkemizin başarı çıtası giderek yükselmektedir. Türkiye’nin en değerli markası vasfına sahip olmanın yanı sıra dünyanın en fazla ülkesine uçan hava yolu da olan Türk Hava Yolları, ülkemiz ekonomisine katkılarıyla da adından söz ettirmektedir" dedi.
18.01.2024 Gündem
Anadolu Efes Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? Euroleague Anadolu Efes Barcelona maçı hangi kanalda?
Anadolu Efes Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? Euroleague Anadolu Efes Barcelona maçı hangi kanalda? THY Euroleague'de bu hafta Anadolu Efes, Barcelona'yı ağırlıyor. 22. hafta maçında Anadolu Efes, çıktığı son 21 maçtan 8 galibiyet aldı. Ligin 2. sırasında bulunan Barcelona ise deplasman mücadelesi verecek. İşte, Anadolu Efes-Barcelona basket maçı saati ve kanalı...
18.01.2024 Basketbol
THY Almanya'daki bazı seferlerini iptal etti
THY Almanya'daki bazı seferlerini iptal etti Türk Hava Yolları(THY), Almanya'da olumsuz hava koşulları nedeniyle Münih ve Frankfurt şehirlerine yarın için planlanan bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu.
16.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Thy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki thy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.