Üniversiteler Tatil Mi

Üniversiteler Tatil Mi

Son dakika Üniversiteler tatil mi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Üniversiteler tatil mi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Üniversiteler tatil mi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üniversiteler Tatil Mi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üniversiteler tatil mi gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 üniversiteler tatil mi haberi bulunmuştur. Tüm üniversiteler tatil mi haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 Mayıs okullar 3 ders mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar yarım gün mü, tatil mi? 1 Mayıs herkese resmi tatil mi?
1 Mayıs okullar 3 ders mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar yarım gün mü, tatil mi? 1 Mayıs herkese resmi tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bu yıl Çarşamba gününe denk geliyor. Tüm dünyada ve ülkemizde işçi ve emekçiler tarafından kutlanan bu bayram öncesinde "1 Mayıs 2024 okullar tatil mi?" sorgulaması yapılıyor. Milyonlarca öğrenci 1 Mayıs okullar tatil mi, 1 Mayıs üniversiteler tatil mi öğrenmek istiyor. 22 Nisan 2009 tarihinde TBMM'de kabul edilen 5892 sayılı yasanın, 27 Nisan 2009'da Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesi ile, 1 Mayıs resmi tatil ilan edilmiştir. Peki 1 Mayıs 2024 okullar tatil mi? Üniversiteler de eğitime ara verilecek mi?
30.04.2024 Gündem
1 Mayıs işçi bayramı üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Mayıs’ta açık mı? 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı?
1 Mayıs işçi bayramı üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Mayıs’ta açık mı? 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi üniversite öğrencileri "1 Mayıs'ta üniversiteler tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil olarak kutlanıyor. 
26.04.2024 Yaşam
24 Nisan okullar, üniversiteler tatil mi, 24 Nisan’da okul var mı?
24 Nisan okullar, üniversiteler tatil mi, 24 Nisan’da okul var mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşku tüm yurtta kutlanırken bir sonraki gün olan 24 Nisan’da okulların tatil olup olmadığı da sorgulanıyor. Öğrenciler ve velileri 24 Nisan'ın resmi tatil olup olmadığını merak ediliyor. Peki, 24 Nisan okullar tatil mi, 24 Nisan’da okullar ve üniversiteler var mı?
23.04.2024 Yaşam
Üniversiteler 23 Nisan’da tatil mi? 22 Nisan üniversiteler açık mı, yarım gün mü?
Üniversiteler 23 Nisan’da tatil mi? 22 Nisan üniversiteler açık mı, yarım gün mü? Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl da tüm yurtta coşkuyla kutlanacak. 23 Nisan 2024 Salı günü okullar kapalı olacak. Peki, 23 Nisan üniversiteler tatil mi, üniversiteler 22 Nisan yarım gün mü?
20.04.2024 Yaşam
23 Nisan resmi tatil mi, üniversiteler 23 Nisan’da tatil mi?
23 Nisan resmi tatil mi, üniversiteler 23 Nisan’da tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan ve TBMM'nin açılışının yıl dönümünü temsil eden önemli bir ulusal bayramdır. Peki, 23 Nisan resmi tatil mi, üniversiteler 23 Nisan’da tatil mi?
14.04.2024 Yaşam
1 Nisan üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Nisan Pazartesi açık mı? Seçim sonrası nereler kapalı?
1 Nisan üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Nisan Pazartesi açık mı? Seçim sonrası nereler kapalı? 1 Nisan’da üniversiteler tatil mi 2024? Yerel seçime az bir süre kala oy kullanılan okulların tatil olup olmadığı sorgulanırken, üniversitelerin akıbeti de merak konusu oldu. 31 Mart Pazar günü yurt genelinde on binlerce okulda gerçekleştirilecek olan yerel seçimler dolayısıyla, seçimden sonraki gün üniversiteler tatil mi, sorusuna yanıt aranıyor. İşte merak edilenler…
30.03.2024 Gündem
1 Nisan üniversiteler tatil mi 2024? Seçimden sonraki gün üniversiteler tatil mi olacak, seçim sonrası üniversiteler açık mı?
1 Nisan üniversiteler tatil mi 2024? Seçimden sonraki gün üniversiteler tatil mi olacak, seçim sonrası üniversiteler açık mı? 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde, milyonlarca seçmen sandık başına gitmeye hazırlanırken, birçok öğrenci ve veli ise 31 Mart’ın ardından okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyor. Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz yıllarda yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve 2019 yerel seçimleri sonrasında bir sonraki gün okullar tatil edilmişti. Peki, 1 Nisan 2024 Pazartesi günü okullar tatil mi olacak, üniversiteler seçimden sonraki gün tatil mi?
13.03.2024 Gündem
Üniversiteler tatil mi? 11 Ocak Bursa, Tekirdağ, Çanakkale üniversiteler tatil mi oldu?
Üniversiteler tatil mi? 11 Ocak Bursa, Tekirdağ, Çanakkale üniversiteler tatil mi oldu? Yoğun kar yağışı olan şehirlerde tatil haberleri gelmeye devam ediyor. Üniversitelerin ön lisans, lisans programlarında okuyan öğrencilr için bugün devam eden olumsuz hava koşulları derslere ara verilecek mi sorusunu da gündeme getirdi. Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale'de ilk ve orta dereceli okullarda 1 günlük tatil ilan edildi. Son olarak Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi'nden son dakika açıklaması geldi. Peki 11 Ocak Üniversiteler tatil mi? Çanakkale, Tekirdağ ve Bursa üniversiteler tatil mi?
11.01.2024 Gündem
6 Ekim resmi tatil mi? 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu resmi okullar üniversiteler tatil mi resmi tatil değil mi?
6 Ekim resmi tatil mi? 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu resmi okullar üniversiteler tatil mi resmi tatil değil mi? 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu okullar tatil mi, 6 Ekim resmi tatil mi 2023? Sorularının yanıtı İstanbul'un Kurtuluşu nedeniyle birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bu yıl 100. yılı kutlanacak olan İstanbul'un Kurtuluşu nedeniyle resmi tatil araştırmaları arttı. Peki, 6 Ekim İstanbul’da okullar, hastaneler, bankalar kapanacak mı, açık mı?
6.10.2023 Gündem
15 Mayıs 19 Mayıs arası tatil mi? 15 Mayıs’ta üniversiteler tatil mi, okullar var mı, hastaneler açık mı?
15 Mayıs 19 Mayıs arası tatil mi? 15 Mayıs’ta üniversiteler tatil mi, okullar var mı, hastaneler açık mı? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin ertesi günü olan 15 Mayıs'ta okulların tatil olduğu hakkında açıklama yaptı. Söz konusu açıklamanın ardından 19 Mayıs’ta resmi tatil olduğundan öğrenciler 15 Mayıs 19 Mayıs arası tatil mi sorusuna yanıt ararken hastane ve okulların durumu da araştırılmaya başlandı.
14.05.2023 Eğitim
15 Mayıs üniversiteler tatil mi, üniversiteler 15 Mayıs Salı günü açık mı?
15 Mayıs üniversiteler tatil mi, üniversiteler 15 Mayıs Salı günü açık mı? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin ertesi günü 15 Mayıs'ta okulların tatil olduğunu açıklayınca, üniversite öğrencileri de araştırmaya başladı. Seçime az bir zaman kala 15 Mayıs üniversiteler tatil mi, 15 Mayıs’ta üniversiteler açık mı? sorularının yanıtı sorgulanıyor.
9.05.2023 Seçim
Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılacak? Üniversiteler online mı oldu, deprem nedeniyle üniversiteler uzaktan eğitim mi olacak 2023? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılacak? Üniversiteler online mı oldu, deprem nedeniyle üniversiteler uzaktan eğitim mi olacak 2023? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!  Milli Eğitim Bakanı Özer'in okulların 1 hafta daha tatil edildiğini duyurmasının ardından gözler üniversiteler online olur mu? Sorusunun yanıtına çevrildi. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde can kaybı 20 bini geçti, arama kurtarma çalışmaları devam ederken üniversite öğrencileri Üniversiteler online mı olacak? Üniversiteler uzaktan eğitime mi geçecek? Üniversitelerde son durum ne? Sorularına yanıt aramaya başlamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan merak edilen konuya açıklık getirdi. Peki, Üniversiteler online mı oldu, üniversiteler açılacak mı? Deprem nedeniyle üniversiteler uzaktan eğitim mi olacak 2023? Üniversiteler tatil mi? 
11.02.2023 Eğitim
YÖK bahar dönemi kararı aldı! Üniversiteler açılacak mı? YÖK Üniversiteler bahar dönemi ertelendi mi?
YÖK bahar dönemi kararı aldı! Üniversiteler açılacak mı? YÖK Üniversiteler bahar dönemi ertelendi mi? YÖK üniversite açıklaması geldi. Üniversiteler tatil mi, üniversiteler bahar dönemi ertelendi mi sorularının yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası Yükseköğretim Kurumları'nda okuyan öğrencilerin araştırmaları da hız kazandı. Peki YÖK deprem kararı nedir? Üniversiteler ne zaman açılacak?
9.02.2023 Eğitim
28 Ekim üniversiteler tatil mi 2022, 28 Ekim Cuma öğleden sonra ders var mı? 28 Ekim’de üniversiteler yarım gün mü?
28 Ekim üniversiteler tatil mi 2022, 28 Ekim Cuma öğleden sonra ders var mı? 28 Ekim’de üniversiteler yarım gün mü? 28 Ekim Cuma üniversiteler tatil mi, 28 Ekim üniversiteler yarım gün mü? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kamu kurumları gibi üniversiteler de tatil olacak. 29 Ekim resmi tatilken 28 Ekim’in tatil olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, 28 Ekim Cuma öğleden sonra ders var mı? 28 Ekim üniversiteler tatil mi 2022?
26.10.2022 Gündem
Kocaeli'de okullar tatil edildi! Valilik duyurdu, yarından itibaren...
Kocaeli'de okullar tatil edildi! Valilik duyurdu, yarından itibaren... Okullarla ilgili Kocaeli için son dakika açıklaması! Kocaeli Valiliği, kentte etkisini göstermesi beklenen olumsuz hava koşulları sebebiyle okullarda 10-14 Mart tarihleri arasında eğitime ara verildiğini açıkladı.
9.03.2022 Gündem
YÖK'ten İstanbul'daki üniversiteler ile ilgili açıklama!
YÖK'ten İstanbul'daki üniversiteler ile ilgili açıklama! İstanbul'da beklenen kar yağışı için İstanbul Valiliği yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçilmesi için bir dizi önlem aldı. Valilikten yapılan açıklamada, üniversite Rektörleri ile yapılan istişareler doğrultusunda İstanbul'da bulunan üniversitelerin 14 Mart 2022 Pazartesi gününe kadar ara verilmesine karar verildiği duyuruldu. Bu açıklamanın ardından Yükseköğretim Kurulu (YÖK) açıklama yaptı. İşte YÖK'ün İstanbul'daki üniversiteler ile ilgili açıklaması...
9.03.2022 Eğitim
İstanbul’da üniversiteler tatil mi? Yarın üniversiteler tatil mi? İstanbul Valiliği duyurdu!
İstanbul’da üniversiteler tatil mi? Yarın üniversiteler tatil mi? İstanbul Valiliği duyurdu! İstanbul için kar yağışı alarmı! İstanbul için kar yağışı önlemleri alınıyor! İstanbul Valiliği kırmızı alarm verdi. İstanbul’da kent genelinde oluşabilecek tüm olumsuzluklar tek tek değerlendirildi ve bir dizi tedbir alındı. İstanbul'da 10 Mart itibariyle beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle dün alınan tedbirleri açıklayan İstanbul Valiliği bugün de eğitim ile ilgili alınan yeni tedbirleri duyurdu. Peki, İstanbul’da üniversiteler tatil mi? Yarın üniversiteler tatil mi? İşte İstanbul Valiliği kararları!
9.03.2022 Gündem
Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da üniversitelere kar tatili kaç gün, kar tatili ne zaman bitecek? İstanbul Valisi Yerlikaya açıkladı!
Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da üniversitelere kar tatili kaç gün, kar tatili ne zaman bitecek? İstanbul Valisi Yerlikaya açıkladı! Üniversiteler tatil mi, İstanbul’da üniversiteler ne zamana kadar tatil? Üniversitelerin tatil olup olmadığı öğrenciler tarafından sorgulanırken, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan üniversiteler ile ilgili açıklama geldi. Kar yağışı nedeniyle Valilik 6 yeni tedbir alındığını duyurdu. Alınan tedbirlerden biri de üniversite öğrencilerini etkiliyor. Peki, üniversiteler tatil mi?
25.01.2022 Eğitim
Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi!
Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi! Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar ve tipi ulaşımı da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Etkili olan kar ve tipi şehirlerarası yollar başta olmak üzere ilçe ve köylere de ulaşımı zorlaştırıyor. Kar, çok sayıda il ve ilçede yolların ulaşıma kapanmasına neden oldu. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), kar nedeniyle kapanan yolların ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürürken, kapanan yolları da duyurdu. Peki, Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi!
24.01.2022 Gündem
İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar!
İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar! Yurt genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları uçak seferlerini de etkiledi. Pek çok ilde uçak seferleri, pisteki buzlanma ve yoğun kar nedeniyle iptal edildi. Özellikle İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı kalkış ve varışlı seferleri de etkiledi. Peki, İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? Sunexpress, THY, Pegasus uçuşları iptal etti mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar!
24.01.2022 Gündem
Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da sınavlar ertelendi mi? Kar tatili kaç gün? İstanbul Valisi açıkladı!
Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da sınavlar ertelendi mi? Kar tatili kaç gün? İstanbul Valisi açıkladı! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya resmen duyurdu! İstanbul'daki yoğun kar yağışı nedeniyle Valilik önlem almaya devam ediyor. Kar kalınlığının artmasıyla birlikte trafik seyir ve can güvenliğini sağlamak için önlemler alındı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'daki hava şartları nedeniyle eğitime ve sınavlara ara verildiğini açıkladı. Peki, Üniversitelerde kar tatili oldu mu? Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da sınavlar ertelendi mi? Kar tatili kaç gün? İşte İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın açıklamaları...
24.01.2022 Gündem
Üniversiteler tatil mi? 24- 25 Ocak sınavlar iptal mi, İstanbul Üniversitesi, Yıldız Teknik, İTÜ, Galatasaray Üniversitesi tatil mi?
Üniversiteler tatil mi? 24- 25 Ocak sınavlar iptal mi, İstanbul Üniversitesi, Yıldız Teknik, İTÜ, Galatasaray Üniversitesi tatil mi? Yarın üniversiteler tatil mi, 24 Ocak tatil mi? soruları en çok sorgulanan konulardan biri oldu. Yoğun kar yağışı sonrasında İstanbul'da üniversiteler Vali Ali Yerlikaya’dan açıklama geldi. Açıklama sonrası üniversite öğrencileri İstanbul'da üniversiteler yarın tatil mi? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. İşte, 24 Ocak üniversiteler tatil mi, sınavlar iptal mi? sorularının yanıtı…
23.01.2022 Eğitim
10 Kasım üniversiteler tatil mi? Kasım ayında resmi tatil var mı, 10 Kasım tatil mi?
10 Kasım üniversiteler tatil mi? Kasım ayında resmi tatil var mı, 10 Kasım tatil mi? Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 83. ölüm yıl dönümünde saygıyla anılacak. 10 Kasım günü saat 9'u 5 geçe Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete uğurlanmasının yıl dönümü. Peki, 10 Kasım üniversiteler tatil mi? Kasım ayında resmi tatil var mı?
8.11.2021 Gündem
Üniversiteler ne zaman açılıyor? Uzaktan eğitim geçen üniversiteler hangileri?
Üniversiteler ne zaman açılıyor? Uzaktan eğitim geçen üniversiteler hangileri? Sağlık Bakanlığı'ndan YÖK’e güz döneminde uzaktan eğitim tavsiyesi geldi. Bu haberin ardından üniversite öğrencileri internette 'Üniversiteler ne zaman açılıyor? Uzaktan eğitim geçen üniversiteler hangileri? Üniversiteler uzaktan eğitime mi geçti?' sorularını araştırıyor. İşte YÖK'ün açıklaması ve uzaktan eğitime geçen üniversiteler ile ilgili bilgiler...
5.09.2020 Eğitim
Üniversiteler tatil edildi mi? YÖK Başkanı'ndan flaş 'corona' açıklaması! 'Doğru bulmuyorum'
Üniversiteler tatil edildi mi? YÖK Başkanı'ndan flaş 'corona' açıklaması! 'Doğru bulmuyorum' Türkiye'de corona virüsü vakasının görülmesinin ardından bazı özel üniversiteler erken tatil kararı almıştı. YÖK Başkanı Saraç yaptığı açıklamada bu kararın doğru olmadığını söyleyerek, Üniversiteler tatil mi? sorusunu da yanıt vermiş oldu.
12.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Üniversiteler Tatil Mi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üniversiteler tatil mi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.