Gazete Vatan Logo

15 Mayıs üniversiteler tatil mi, üniversiteler 15 Mayıs Salı günü açık mı?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin ertesi günü 15 Mayıs'ta okulların tatil olduğunu açıklayınca, üniversite öğrencileri de araştırmaya başladı. Seçime az bir zaman kala 15 Mayıs üniversiteler tatil mi, 15 Mayıs’ta üniversiteler açık mı? sorularının yanıtı sorgulanıyor.

15 Mayıs üniversiteler tatil mi, üniversiteler 15 Mayıs Salı günü açık mı?

15 Mayıs üniversiteler tatil mi, üniversiteler 15 Mayıs’ta açık mı? sorularının yanıtı Bakan Özer’in açıklaması sonrası araştırılıyor. 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kaldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin ertesi günü olan 15 Mayıs'ta okulların tatil olduğunu açıkladı. Peki, 15 Mayıs üniversiteler tatil mi? 15 Mayıs’ta okullar tatil mi?

15 MAYIS ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ?

YÖK tarafından 15 Mayıs günü üniversitelerin tatil olup olmadığı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin ertesi günü 15 Mayıs'ta, eğitim öğretime 1 gün ara verileceğini ve öğretmenlerin de idari izinli sayılacağını bildirdi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in açıklaması şöyle oldu:

"Okullarımızı ve öğretmenlerimizi bir sonraki öğretim gününe rahat ve sağlıklı bir şekilde hazırlayabilmek için seçimin ertesi günü eğitim öğretime bir gün ara vereceğiz. 16 Mayıs'ta eğitim öğretim başlayacak. Öğretmenlerimizi de idari izinli sayacağız."

Haberin Devamı