Gazete Vatan Logo

Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılacak? Üniversiteler online mı oldu, deprem nedeniyle üniversiteler uzaktan eğitim mi olacak 2023? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Milli Eğitim Bakanı Özer'in okulların 1 hafta daha tatil edildiğini duyurmasının ardından gözler üniversiteler online olur mu? Sorusunun yanıtına çevrildi. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde can kaybı 20 bini geçti, arama kurtarma çalışmaları devam ederken üniversite öğrencileri Üniversiteler online mı olacak? Üniversiteler uzaktan eğitime mi geçecek? Üniversitelerde son durum ne? Sorularına yanıt aramaya başlamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan merak edilen konuya açıklık getirdi. Peki, Üniversiteler online mı oldu, üniversiteler açılacak mı? Deprem nedeniyle üniversiteler uzaktan eğitim mi olacak 2023? Üniversiteler tatil mi

Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılacak? Üniversiteler online mı oldu, deprem nedeniyle üniversiteler uzaktan eğitim mi olacak 2023? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Tüm Türkiye'de 13 Şubat'a kadar olan tatili 1 hafta daha uzatıyoruz. 20 Şubat itibarıyla 71 ilde eğitim-öğretim başlayacak." ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından Üniversiteler online olur mu, üniversiteler uzaktan eğitime mi geçecek? Sorularına yanıt aranmaya başlanmıştır. Üniversitelerin durumuna ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan açıklama eldi. Peki, Üniversiteler online mı oldu, üniversiteler açılacak mı? Deprem nedeniyle üniversiteler uzaktan eğitim mi olacak 2023? Üniversiteler tatil mi

Üniversiteler online mı oldu, üniversiteler açılacak mı?

YÖK, "Tüm yükseköğretim kurumlarında bahar eğitim ve öğretim dönemi açılışı ikinci bir duyuruya kadar ertelendi" ifadelerini kullandı. 

Üniversiteler uzaktan eğitime geçiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, KYK yurtlarını depremzedelerin barınmasında kullanılacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 

"Üniversitelerimizin tamamının Kredi Yurtlar Kurumunu misafirhane olarak için kullanacağız, yaz tatiline kadar üniversitelerimizi tatil ediyoruz" 

Haberin Devamı