Üniversiteler Açılacak Mı

Üniversiteler Açılacak Mı

Son dakika Üniversiteler açılacak mı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Üniversiteler açılacak mı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Üniversiteler açılacak mı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üniversiteler Açılacak Mı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üniversiteler açılacak mı gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 üniversiteler açılacak mı haberi bulunmuştur. Tüm üniversiteler açılacak mı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nisanda üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler yüz yüze mi olacak, üniversiteler ne zaman açılıyor?
Nisanda üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler yüz yüze mi olacak, üniversiteler ne zaman açılıyor? Üniversiteler ne zaman açılacak, üniversiteler yüz yüze mi olacak? Üniversitelerin son durumuna ilişkin detaylar merak ediliyor. Mart ayının bitmesine saatler kala üniversite öğrencileri YÖK’ün açıklamalarını yakından takip ediliyor. Lisans ve önlisans öğrencisinin gözü Yükseköğretim Kurulu'ndan gelecek açıklamaya çevrildi. Peki, Nisanda üniversiteler açılacak mı, üniversiteler ne zaman açılacak?
30.03.2023 Eğitim
Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? Üniversitelerde sınavlar nasıl olacak, online mı olacak?
Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? Üniversitelerde sınavlar nasıl olacak, online mı olacak? YÖK, 3 Nisan itibarıyla üniversitelerde uzaktan öğretimle birlikte isteyen öğrencilere devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilebileceğini açıkladı.
31.03.2023 Eğitim
Nisanda üniversiteler açılacak mı, yüz yüze mi olacak? Üniversiteler ne zaman açılacak, üniversiteler açılıyor mu?
Nisanda üniversiteler açılacak mı, yüz yüze mi olacak? Üniversiteler ne zaman açılacak, üniversiteler açılıyor mu? Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından YÖK üniversitelerde yüz yüze eğitime ara verildiğini açıklamıştı. Teorik ve uygulamalı bölümler için yeni kararlar alınırken üniversitelerdeki durumun nisan ayında yeniden değerlendirileceği aktarıldı. Söz konusu açıklamanın ardından “Üniversiteler ne zaman açılacak, nisansa üniversitelerde yüz yüze eğitim mi olacak?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, üniversitelerde eğitim nasıl olacak, yüz yüze mi, online mı?
17.03.2023 Eğitim
Üniversiteler açılacak mı? YÖK'ten son dakika açıklaması: Üniversiteler online mı?
Üniversiteler açılacak mı? YÖK'ten son dakika açıklaması: Üniversiteler online mı? Kahramanmaraş merkezli deprem 11 ilde hayatı büyük oranda etkiledi. Depremin ardından depremzedelerin KYK yurtlarına yerleştirilmesi kararı sonrası gözler üniversitelerin durumuna çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversitelerin bahar döneminde uzaktan (online) eğitime geçtiğini açılmıştı, bir açıklama da YÖK'ten geldi. Öğrencilerde üniversitelerin açılacağı beklentisi oluşurken YÖK Başkanı Erol Özvar, uzaktan eğitim sürecinden üniversite sınavlarına, kayıt dondurmadan deprem bölgesindeki öğrencilerin durumuna kadar merak edilen birçok konuya açıklık getirdi.
17.02.2023 Eğitim
Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılacak? Üniversiteler online mı oldu, deprem nedeniyle üniversiteler uzaktan eğitim mi olacak 2023? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılacak? Üniversiteler online mı oldu, deprem nedeniyle üniversiteler uzaktan eğitim mi olacak 2023? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!  Milli Eğitim Bakanı Özer'in okulların 1 hafta daha tatil edildiğini duyurmasının ardından gözler üniversiteler online olur mu? Sorusunun yanıtına çevrildi. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde can kaybı 20 bini geçti, arama kurtarma çalışmaları devam ederken üniversite öğrencileri Üniversiteler online mı olacak? Üniversiteler uzaktan eğitime mi geçecek? Üniversitelerde son durum ne? Sorularına yanıt aramaya başlamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan merak edilen konuya açıklık getirdi. Peki, Üniversiteler online mı oldu, üniversiteler açılacak mı? Deprem nedeniyle üniversiteler uzaktan eğitim mi olacak 2023? Üniversiteler tatil mi? 
11.02.2023 Eğitim
YÖK Üniversiteler online olur mu? Bahar dönemi online yapılır mı?
YÖK Üniversiteler online olur mu? Bahar dönemi online yapılır mı? Yüksek Öğretim Kurumu, Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası üniversitelerde bahar dönemini ikinci bir duyuruya kadar erteledi. "Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılacak" sorularına yanıt aranmaya başlandı. YÖK'ün bahar dönemi eğitim öğretim yılını ertelemesiyle öğrencilerin, "Üniversiteler online olur mu?" araştırması başladı.
10.02.2023 Eğitim
YÖK bahar dönemi kararı aldı! Üniversiteler açılacak mı? YÖK Üniversiteler bahar dönemi ertelendi mi?
YÖK bahar dönemi kararı aldı! Üniversiteler açılacak mı? YÖK Üniversiteler bahar dönemi ertelendi mi? YÖK üniversite açıklaması geldi. Üniversiteler tatil mi, üniversiteler bahar dönemi ertelendi mi sorularının yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası Yükseköğretim Kurumları'nda okuyan öğrencilerin araştırmaları da hız kazandı. Peki YÖK deprem kararı nedir? Üniversiteler ne zaman açılacak?
9.02.2023 Eğitim
Üniversiteler kapanacak mı, üniversiteler yüz yüze eğitime geçecek mi?
Üniversiteler kapanacak mı, üniversiteler yüz yüze eğitime geçecek mi? Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, YÖK'ün 2022 yılı bütçesi üzerinde yaptığı konuşmada, son 1,5 yılda tüm dünyayla beraber Türkiye'de de COVID-19 salgını nedeniyle yükseköğretimde olağanüstü anlamda ciddi tehditlerle karşı karşıya gelindiğini, ancak bu yıl okullardaki gibi üniversitelerde de yüz yüze eğitimin başlatılmasının çok önemli bir gelişme olduğunu ifade etti. Peki, Üniversiteler kapanacak mı, üniversiteler yüz yüze eğitime geçecek mi?
2.11.2021 Eğitim
Üniversiteler açılacak mı? Ekimde üniversitelerde olacak mı, eğitim yüz yüze mi yapılacak?
Üniversiteler açılacak mı? Ekimde üniversitelerde olacak mı, eğitim yüz yüze mi yapılacak? Üniversite öğrenciler sonuçların ilan edilmesinden beri üniversitelerde eğitimin ne zaman başlayacağını sorguluyor. KYK yurt başvuru sonuçlarının ilan edilmesi üniversite öğrencilerinin araştırmalar yoğunlaştı. Öğrenciler Üniversiteler açılacak mı, eğitim yüz yüze mi olacak sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar…
25.09.2021 Gündem
Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerde yüz yüze mi olacak?
Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerde yüz yüze mi olacak? Eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte üniversitelerin açılış tarihi merak ediliyor. Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada okulların açılışı ile ilgili hem MEB hem de YÖK ile görüşlemelere devam ettiklerini ve çalışma yaptıklarını belirtmişti. Bir süredir online olarak eğitime devam eden üniversitelerin açılış tarihi de bu açıklamanın ardından merak ediliyor. Peki, Üniversiteler açıklanacak mı? Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerde yüz yüze mi olacak? İşte detaylar...
12.08.2021 Eğitim
Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor?
Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor? YKS tercihleri devam ediyor. Adaylar hayalini kurdukları bölümlere yerleşmek için tercih işlemlerini gerçekleştiriyor. Eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci 'Üniversiteler açılır mı? Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor?' sorularını araştırıyor. Peki, Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor? İşte üniversitelerin açılacağı tarih...
8.08.2021 Eğitim
Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerin açılış tarihi açıklandı mı?
Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerin açılış tarihi açıklandı mı? Üniversitelerin yeni eğitim yılına ne zaman başlayacağı milyonlarca öğrenci tarafından merak ediliyor. Son 1,5 yılın tamamını neredeyse online olarak tamamlayan üniversite öğrencileri kampüslere dönüş tarihini sorguluyor. Peki, Üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerin açılış tarihi açıklandı mı? İşte üniversitelerde yeni eğitim yılının başlama tarihi...
21.07.2021 Eğitim
Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılacak? Güz döneminde üniversitelerde eğitim yüz yüze mi olacak?
Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılacak? Güz döneminde üniversitelerde eğitim yüz yüze mi olacak? Üniversiteler ne zaman açılacak ve eğitim yüz yüze mi olacak? Koronavirüs salgınının eğitim alanını da etkiledi. Okullar ve üniversiteler salgın nedeniyle eğitimlerini uzaktan gördü. Normalleşme adımlarının atılmasıyla 2021-2022 eğitim öğretim yılında üniversitelerin açılıp açılmayacağı, yüz yüze eğitim olup olmayacağı sorgulanıyor. MEB yaptığı açıklamada 6 Eylül’de okulların açılacağı bilgisini vermişti. Peki, üniversiteler açılacak mı?
7.07.2021 Eğitim
Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor, üniversiteler ne zaman açılacak 2021? Üniversiteler açılacak mı?
Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor, üniversiteler ne zaman açılacak 2021? Üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler yüz yüze eğitime ne zaman başlayacak? Üniversite öğrencileri YÖK’ten gelecek açıklamaları yakından takip ediliyor. YÖK üniversitelerde yüz yüze eğitime yönelik bir karar alarak, yükseköğretim kurumlarındaki akademik ve idari kadrolardaki personel ile örgün öğretimde okuyan öğrencilerin bu yılın eylül ayına kadar aşılanmalarının tamamlanmasını istedi. Peki, üniversiteler ne zaman açılacak, üniversitelerde yüz yüze eğitim olacak mı?
19.05.2021 Eğitim
YÖK harekete geçti! YÖK'ten üniversitelerde yüz yüze eğitim için aşılanma talebi!
YÖK harekete geçti! YÖK'ten üniversitelerde yüz yüze eğitim için aşılanma talebi! Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Sağlık Bakanlığına gönderdiği yazı ile üniversitelerde yüz yüze eğitimin başlatılabilmesi için yükseköğretim kurumlarındaki akademik ve idari kadrolardaki personel ile örgün öğretimde okuyan öğrencilerin bu yılın eylül ayına kadar aşılanmalarının tamamlanmasını istedi.
19.05.2021 Eğitim
Okulların açılmasına saatler kala Bakan Selçuk açıkladı
Okulların açılmasına saatler kala Bakan Selçuk açıkladı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, CNN Türk'te 5N1K'da Cüneyt Özdemir'in sorularını cevapladı. Bakan Selçuk, yüz yüze sınavların yapılmalı ya da yapılmamalı tartışmalarıyla ilgili olarak, "Sınavların yapılması için ortam müsait. Çok riskli şehirlerde sınav yapmayacağız. Konular zaten sınırlı" ifadelerini kullandı
27.02.2021 Gündem
Yasaklar ve kısıtlamalar kalkacak mı, lokanta, kafe ve restoranlar açılacak mı? Tüm gözler Kabine Toplantısı'nda!
Yasaklar ve kısıtlamalar kalkacak mı, lokanta, kafe ve restoranlar açılacak mı? Tüm gözler Kabine Toplantısı'nda! Hafta sonu, hafta içi sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? Restoran kafe ve lokantalar açılacak mı? Kısıtlamalar ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kısıtlamaların esnafımız, işçilerimiz üzerindeki yükü en aza indirmek için pek çok destek paketi açıkladık. Bugün de yine kabine toplantısındaki çalışmalarla aldığımız kararları açıklayacağız." dedi. Tüm gözler kabineden çıkacak kararlara çevrildi. Bugün belli oluyor. Kabine Toplantısı saat 16.05'te başladı.
17.02.2021 Gündem
Hafta sonu, hafta içi sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Tarih belli oldu, 30,45 ve 50...
Hafta sonu, hafta içi sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Tarih belli oldu, 30,45 ve 50... Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasakları için çok önemli bir gelişme yaşandı. Tarih belli oldu. Marttan itibaren sokağa çıkma kısıtlamaları ile ilgili de bazı iyileştirilmelerin gündeme gelebileceği belirtiliyor. Öncelikli olarak hafta sonu kısıtlamalarının kaldırılması, hafta içi kısıtlamanın ise bir süre daha devam etmesi bekleniyor. Salgının durumuna göre daha sonra bunun da kaldırılacağı belirtiliyor. Restoranlar ve kafelerle ilgili 45, 30, 50 kuralı öne çıkarken iç ve dış mekan olarak ayrımlara gidilecek.
16.02.2021 Gündem
YÖK anket sonuçları ne zaman açıklanacak? Anket sonuçlarına göre üniversiteler açılacak mı, 2. dönem için karar belli oldu mu?
YÖK anket sonuçları ne zaman açıklanacak? Anket sonuçlarına göre üniversiteler açılacak mı, 2. dönem için karar belli oldu mu? Yükseköğretim Kurulu (YÖK), küresel salgın sürecinde online olarak sürdürülen eğitim öğretimin değerlendirilmesi amacıyla üniversitelerdeki öğretim elemanlarına ve öğrencilere yönelik anket düzenlemişti. Üniversite öğrencileri merak içinde anketin sonuçlarını bekliyor. YÖK anket sonuçları ne zaman açıklanacak? Anket sonuçlarına göre üniversiteler açılacak mı, 2. dönem için karar belli oldu mu?
15.02.2021 Eğitim
Bakan Koca üniversiteler için kötü haberi duyurdu
Bakan Koca üniversiteler için kötü haberi duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, özellikle okullar açılacak mı konusuna açıklık getirdi. Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Okullar, Üniversiteler ne zaman açılacak, Sağlık Bakanı tarih verdi mi?
10.02.2021 Eğitim
YÖK'ten üniversitelere uzaktan eğitim anketi!
YÖK'ten üniversitelere uzaktan eğitim anketi! Yükseköğretim Kurulu (YÖK), küresel salgın sürecinde online olarak sürdürülen eğitim öğretimin değerlendirilmesi amacıyla üniversitelerdeki öğretim elemanlarına ve öğrencilere yönelik anket düzenliyor.
8.02.2021 Eğitim
Üniversiteler ne zaman açılacak? YÖK harekete geçti...
Üniversiteler ne zaman açılacak? YÖK harekete geçti... Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından Sağlık Bakanlığına bir yazı gönderildi. YÖK, Sağlık Bakanlığı’ndan üniversitelerde 2020-2021 bahar döneminde yüz yüze öğretime geçilmesine ilişkin görüşlerinin bildirilmesini istedi. Peki, Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversiteler açılacak mı?
2.02.2021 Eğitim
Bahar döneminde (ikinci dönem) üniversiteler açılacak mı? YÖK Başkanı’ndan üniversite açıklaması!
Bahar döneminde (ikinci dönem) üniversiteler açılacak mı? YÖK Başkanı’ndan üniversite açıklaması! Üniversiteler ne zaman açılacak, bahar döneminde açılacak mı? Yüz yüze eğitim talebi her geçen gün artıyor. YÖK Başkanı Yekta Saraç da 2021 yılında okulların açılacağı tarihe ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Üniversiteler 2. dönem açılacak mı?
21.01.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Üniversiteler Açılacak Mı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üniversiteler açılacak mı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.