Üniversitelerde Yüz Yüze Eğitim

Üniversitelerde Yüz Yüze Eğitim

Son dakika Üniversitelerde yüz yüze eğitim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Üniversitelerde yüz yüze eğitim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Üniversitelerde yüz yüze eğitim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üniversitelerde Yüz Yüze Eğitim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üniversitelerde yüz yüze eğitim gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 üniversitelerde yüz yüze eğitim haberi bulunmuştur. Tüm üniversitelerde yüz yüze eğitim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nisanda üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler yüz yüze mi olacak, üniversiteler ne zaman açılıyor?
Nisanda üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler yüz yüze mi olacak, üniversiteler ne zaman açılıyor? Üniversiteler ne zaman açılacak, üniversiteler yüz yüze mi olacak? Üniversitelerin son durumuna ilişkin detaylar merak ediliyor. Mart ayının bitmesine saatler kala üniversite öğrencileri YÖK’ün açıklamalarını yakından takip ediliyor. Lisans ve önlisans öğrencisinin gözü Yükseköğretim Kurulu'ndan gelecek açıklamaya çevrildi. Peki, Nisanda üniversiteler açılacak mı, üniversiteler ne zaman açılacak?
30.03.2023 Eğitim
Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? Üniversitelerde sınavlar nasıl olacak, online mı olacak?
Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? Üniversitelerde sınavlar nasıl olacak, online mı olacak? YÖK, 3 Nisan itibarıyla üniversitelerde uzaktan öğretimle birlikte isteyen öğrencilere devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilebileceğini açıkladı.
31.03.2023 Eğitim
Nisanda üniversiteler açılacak mı, yüz yüze mi olacak? Üniversiteler ne zaman açılacak, üniversiteler açılıyor mu?
Nisanda üniversiteler açılacak mı, yüz yüze mi olacak? Üniversiteler ne zaman açılacak, üniversiteler açılıyor mu? Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından YÖK üniversitelerde yüz yüze eğitime ara verildiğini açıklamıştı. Teorik ve uygulamalı bölümler için yeni kararlar alınırken üniversitelerdeki durumun nisan ayında yeniden değerlendirileceği aktarıldı. Söz konusu açıklamanın ardından “Üniversiteler ne zaman açılacak, nisansa üniversitelerde yüz yüze eğitim mi olacak?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, üniversitelerde eğitim nasıl olacak, yüz yüze mi, online mı?
17.03.2023 Eğitim
Üniversiteler açılır mı? Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak, üniversitelerde yüz yüze eğitime mi geçilecek, üniversiteler nisanda açılacak mı?
Üniversiteler açılır mı? Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak, üniversitelerde yüz yüze eğitime mi geçilecek, üniversiteler nisanda açılacak mı? Üniversiteler ne zaman açılacak, yüz yüze eğitime geçilecek mi? YÖK Başkanı Erol Özvar, nisan ayında üniversitelerde yüz yüze eğitimin yeniden başlatılabileceğine ilişkin bir açıklama yaptı. Deprem bölgesindeki üniversitelerdeki hasarın tespit edilmesi ve gerekli onarımların yapılması gerektiğinden Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde ağır yıkıma neden olan deprem dolasıyla eğitime ara verilmişti. YÖK, üniversitelerin açılış tarihi ile ilgili kararın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verileceğini aktardı. İşte Üniversitelerin açılış tarihi ve yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı konusu hakkında merak edilenler…
14.03.2023 Eğitim
Üniversiteler açılacak mı? Ekimde üniversitelerde olacak mı, eğitim yüz yüze mi yapılacak?
Üniversiteler açılacak mı? Ekimde üniversitelerde olacak mı, eğitim yüz yüze mi yapılacak? Üniversite öğrenciler sonuçların ilan edilmesinden beri üniversitelerde eğitimin ne zaman başlayacağını sorguluyor. KYK yurt başvuru sonuçlarının ilan edilmesi üniversite öğrencilerinin araştırmalar yoğunlaştı. Öğrenciler Üniversiteler açılacak mı, eğitim yüz yüze mi olacak sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar…
25.09.2021 Gündem
Üniversitelerde eğitim başlıyor! Hangi üniversite nasıl eğitim verecek?
Üniversitelerde eğitim başlıyor! Hangi üniversite nasıl eğitim verecek? Koronavirüsün başından bu yana uzaktan eğitimini sürdüren üniversitelerde yeni dönem yüz yüze eğitimle devam edecek. Üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül Pazartesi başlıyor. Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversitelerin salgının seyrine göre yüz yüze eğitim, uzaktan eğitim ya da hibrit eğitim konusunda kendi kararlarını vereceklerini duyurdu. Peki, üniversitelerde eğitim nasıl olacak? Hangi önlemler alındı? Yeni dönem için hangi üniversite nasıl bir eğitim planlıyor? İşte üniversitelerde yüz yüze eğitimin detayları…
12.09.2021 Eğitim
YÖK Başkanı’ndan üniversiteler için uzaktan eğitim açıklaması!
YÖK Başkanı’ndan üniversiteler için uzaktan eğitim açıklaması! Koronavirüs sebebiyle üniversitelerde ara verilen yüz yüze eğitim 1,5 sene aradan sonra tekrardan başlıyor. Yeni eğitim-öğretim senesinin ayrıntılarını anlatan YÖK Başkanı Erol Özvar, “Üniversitelerimizde, derslerin yüzde 40’ı yahut herhangi bir dersin yüzde 40’ı uzaktan eğitim yoluyla yapılabilecek” şeklinde konuştu.
8.09.2021 Gündem
Üniversitelerde yeni dönem! YÖK Başkanı Özvar resmen açıkladı, artık öğrenciler...
Üniversitelerde yeni dönem! YÖK Başkanı Özvar resmen açıkladı, artık öğrenciler... Üniversitelerde yeni dönem... Okulların yüz yüze eğitim 6 Eylül'de başlama kararının ardından gözler üniversitelere çevrildi. Detaylar belli oldu. Bilim Kurulu toplantısı sonrası YÖK Başkanı Erol Özvar açıklamalarda bulundu. Erol Özvar üniversitelerde yüz yüze eğitime dikkat çekerken harmanlanmış, hibrit ya da karma eğitim modellerini de belirtti. Peki ama harmanlanmış eğitim nedir?
2.09.2021 Eğitim
Kira fiyatları 4 katına çıktı! Yüz yüze eğitim ve düğünler yeniden başlayınca...
Kira fiyatları 4 katına çıktı! Yüz yüze eğitim ve düğünler yeniden başlayınca... Koronavirüs salgınıyla ertelenen düğünlerin yeniden başlaması ve yüz yüze eğitime hazırlanan üniversitelilerin ev arayışları, kiraların tırmanmasına yol açtı. Bunlara inşaat sektöründe meydana gelen arz açığı da eklenince kimi semtlerde kiralar dörde katlandı.
1.09.2021 Ekonomi
Milyonlarca kişi şikayet ediyor! Karar sonrası yüzde 100 zam geldi
Milyonlarca kişi şikayet ediyor! Karar sonrası yüzde 100 zam geldi Milyonlarca öğrenci şikayetçi. Yüzde 100 zam geldi. Yüz yüze eğitim kararı sonrası Türkiye'nin birçok bölgesinde ev kiralarında fahiş artışlar dikkat çekiyor. Samsun'un Atakum ilçesinde geçen sene 800 lira olan 2+1 kiralık dairelerin fiyatı bin 600 liraya kadar çıktı.
29.08.2021 Ekonomi
Ev kiraları ikiye katlandı! Kötü haber geldi
Ev kiraları ikiye katlandı! Kötü haber geldi Ev kiralarıyla ilgili flaş gelişme! Samsun'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Samsun Üniversitesi’nde eğitim gören ve yüz yüze eğitim kararıyla ev aramaya başlayan öğrenciler, Atakum ilçesinde yoğunlukla kiralık evlere yöneldi. Piyasa hareketlendiği için kiralık ev fiyatları da arttı. Geçen sene 800 lira olan 2+1 kiralık dairelerin fiyatı bin 600 liraya kadar çıktı.
29.08.2021 Ekonomi
Üniversitelerde eğitim yüz yüze mi, online mı olacak? Üniversiteler ne zaman açılacak? YÖK açıkladı!
Üniversitelerde eğitim yüz yüze mi, online mı olacak? Üniversiteler ne zaman açılacak? YÖK açıkladı! YÖK'ten 'yüz yüze eğitim' açıklaması geldi. YÖK'ten yapılan açıklamada, salgının seyrine, alt yapı imkanları ve yerleşkelerin kapasitelerine göre, Covid-19 salgınına yönelik tedbirlerin alındığı belirtildi. Peki, Üniversitelerde eğitim yüz yüze mi, online mı olacak? Üniversiteler ne zaman açılacak? İşte YÖK'ten yapılan açıklama...
15.08.2021 Eğitim
81 ile genelge gönderildi! Flaş karar! O tarihte açılacak
81 ile genelge gönderildi! Flaş karar! O tarihte açılacak Son dakika haberi... Milyonlarca üniversite öğrencisini ilgilendiren flaş gelişme! 81 ilin valiliğine genelge gönderildi. KYK yurtlarının 31 Temmuz’a kadar tahliye edilmesini istendi. Zorunlu karantina bitiyor mu? Yurtların yeniden faaliyete başlayacağı tarih ise belli oldu.
28.07.2021 Eğitim
Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor, üniversiteler ne zaman açılacak 2021? Üniversiteler açılacak mı?
Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor, üniversiteler ne zaman açılacak 2021? Üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler yüz yüze eğitime ne zaman başlayacak? Üniversite öğrencileri YÖK’ten gelecek açıklamaları yakından takip ediliyor. YÖK üniversitelerde yüz yüze eğitime yönelik bir karar alarak, yükseköğretim kurumlarındaki akademik ve idari kadrolardaki personel ile örgün öğretimde okuyan öğrencilerin bu yılın eylül ayına kadar aşılanmalarının tamamlanmasını istedi. Peki, üniversiteler ne zaman açılacak, üniversitelerde yüz yüze eğitim olacak mı?
19.05.2021 Eğitim
YÖK harekete geçti! YÖK'ten üniversitelerde yüz yüze eğitim için aşılanma talebi!
YÖK harekete geçti! YÖK'ten üniversitelerde yüz yüze eğitim için aşılanma talebi! Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Sağlık Bakanlığına gönderdiği yazı ile üniversitelerde yüz yüze eğitimin başlatılabilmesi için yükseköğretim kurumlarındaki akademik ve idari kadrolardaki personel ile örgün öğretimde okuyan öğrencilerin bu yılın eylül ayına kadar aşılanmalarının tamamlanmasını istedi.
19.05.2021 Eğitim
YÖK anket sonuçları ne zaman açıklanacak? Anket sonuçlarına göre üniversiteler açılacak mı, 2. dönem için karar belli oldu mu?
YÖK anket sonuçları ne zaman açıklanacak? Anket sonuçlarına göre üniversiteler açılacak mı, 2. dönem için karar belli oldu mu? Yükseköğretim Kurulu (YÖK), küresel salgın sürecinde online olarak sürdürülen eğitim öğretimin değerlendirilmesi amacıyla üniversitelerdeki öğretim elemanlarına ve öğrencilere yönelik anket düzenlemişti. Üniversite öğrencileri merak içinde anketin sonuçlarını bekliyor. YÖK anket sonuçları ne zaman açıklanacak? Anket sonuçlarına göre üniversiteler açılacak mı, 2. dönem için karar belli oldu mu?
15.02.2021 Eğitim
Restoran ve kafelere yeni formül
Restoran ve kafelere yeni formül Sağlık Bakanlığı, uzun süredir kapalı olan ve ciddi ekonomik sıkıntı yaşayan lokanta ve kafelerin açılması için çareler arıyor. Bakanlık, kurallara uyarak vaka sayılarını azaltan illerin ödüllendirilmesi, ödüllü illerde de lokanta ve kafelerin belirlenen kurallar çerçevesinde açılmasını içeren yeni bir formül üzerinde çalışıyor.
14.02.2021 Yaşam
Bilim kurulu üyesinden 'üniversitelerde yüz yüze eğitim kararı' açıklaması
Bilim kurulu üyesinden 'üniversitelerde yüz yüze eğitim kararı' açıklaması Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, her üniversitenin yüz yüze eğitime kendisinin karar vermesi gerekeceğini söyledi. İlhan, "Bir grup özellikle, 'üniversiteler açılsın, tamamen yüz yüze olsun' derken, bir grup ise 'tamamen çevrimiçi olsun' diyor. Doğru olan şu; rakamların gidişatına bakıp her üniversite kendi olanakları, kendi yeterlilikleri, yürüttükleri eğitim programları dahilinde eğitimin 'çevrimiçi+yüz yüze' ya da sadece 'yüz yüze' olacağına karar vermesi gerekecek" dedi.
22.01.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı hafta içi devam edecek mi? Pazar, Pazartesi yasak kaçta başlayıp, kaçta bitecek?
Sokağa çıkma yasağı hafta içi devam edecek mi? Pazar, Pazartesi yasak kaçta başlayıp, kaçta bitecek? Koronavirüsün yayılım hızını düşürmek amacıyla hükümet tarafından uygulamaya konan yeni yasaklar ve kısıtlamalar gündemde olmayı sürdürüyor. Pek çok kişinin koronavirüs tedbirleri ile ilgili hala kafası karışık. İnternette sıklıkla Sokağa çıkma yasağı hafta içi devam edecek mi? sorusu araştırılıyor. Peki, Pazar, Pazartesi yasak kaçta başlayıp, kaçta bitecek? Yasak ne zaman bitiyor? Bu akşam sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta içi sokağa çıkma yasağı olacak mı? İşte pek çok yasaklarla ilgili merak ettiği konula
22.11.2020 Gündem
Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? Üniversiteler ne zaman açılacak?
Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? Üniversiteler ne zaman açılacak? Koronavirüs nedeniyle üniversitelerde eğitim bir süredir yüz yüze devam ediyordu. Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı okullarda yüz yüze eğitime geçilmesiyle birlikte üniversitelerde yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Üniversitelerde vize sınavlarının başlayacak olması sınavların online mı yoksa yüz yüze mi yapılacağı öğrenciler tarafından araştırılan konuların başında geliyor. Peki, Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? İşte Üniversitelerde yüz yüze eğitim ile ilgili merak edilenler...
15.11.2020 Eğitim
YÖK üniversitelerin ne zaman açılacağını duyurdu mu? Üniversiteler açılacak mı, 2020 – 2021 eğitim döneminde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor?
YÖK üniversitelerin ne zaman açılacağını duyurdu mu? Üniversiteler açılacak mı, 2020 – 2021 eğitim döneminde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor? Üniversiteler ne zaman açılacak, açılacak mı? sorusunun cevabı milyonlarca üniversite öğrencisi tarafından merak ediliyor. YÖK ve YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın sosyal medya hesaplarına her gün bakılıyor ve üniversiteler ile ilgili YÖK’ten yeni bir açıklama gelmiş mi diye kontrol ediliyor. Özellikle ilkokul, ortaokul ve liselerin kademeli olarak açılması kararı üniversite öğrencilerinin de beklentisine neden oldu. Peki, Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor?
30.10.2020 Eğitim
Bakan Koca açıkladı! Üniversitelerde yüz yüze eğitim başlayacak mı?
Bakan Koca açıkladı! Üniversitelerde yüz yüze eğitim başlayacak mı? Milyonlarca üniversite öğrencisini ilgilendiriyor. Üniversitelerde yüz yüze eğitim başlacak mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından bir gazetecinin "Üniversitelerde yüz yüze eğitime geçilecek mi?" sorusuna, "3 haftalık sürecin sonucuna göre bir değerlendirme yapılacak" şeklinde yanıt verdi.
14.10.2020 Gündem
Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerde yüz yüze eğitim olacak mı? Bilim Kurulu Üyesi açıkladı!
Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerde yüz yüze eğitim olacak mı? Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Corona virüsün ortaya çıktığı Mart ayından bu yana üniversitelerde eğitim uzaktan yapılıyor. YÖK, 2020-2021 eğitim öğretim yılında da eğitimin uzaktan devam edeceğini açıklamıştı. Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, bu hafta itibarıyla hazırlık ve birinci sınıf dışındaki sınıfların da eğitime başladığını belirterek 'Diğer sınıflar ve üniversitelerin açılması da gündeme gelebilir' açıklamasında bulundu. Peki, Üniversiteler açılacak mı? Üniversitelerde yüz yüze eğitim olacak mı? İşte Bilim Kurulu Üyesi'nin açıklamaları...
14.10.2020 Eğitim
Prof. Dr. Ceyhan: Üniversitelerde mümkün olduğu kadar uzaktan eğitim yapılmalı
Prof. Dr. Ceyhan: Üniversitelerde mümkün olduğu kadar uzaktan eğitim yapılmalı Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Covid-19 salgını şartlarında üniversitelerde yüz yüze eğitim yerine uzaktan eğitime ağırlık verilmesinin daha doğru olacağını belirtti. Ceyhan, "Mümkün olduğu kadar uzaktan eğitimle yapmaya çalışmak lazım. Ama bazı alanlar var ki örneğin; tıp fakültesinde öğrencilerin hiç hasta görmeden sadece uzaktan eğitimle yetiştirilmesi mümkün değil. Bunlar belirlenip, geri kalanlar için internet üzerinden yapılmalı" dedi.
9.08.2020 Gündem
YÖK'ten kritik karar! Değişliğe gidildi, Resmi Gazete'de yayımlandı
YÖK'ten kritik karar! Değişliğe gidildi, Resmi Gazete'de yayımlandı Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı özel öğrencilik ve çift anadal programlarının işleyişinde değişikliğe gitti.
27.09.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Üniversitelerde Yüz Yüze Eğitim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üniversitelerde yüz yüze eğitim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.