Gazete Vatan Logo

Üniversiteler tatil mi? 11 Ocak Bursa, Tekirdağ, Çanakkale üniversiteler tatil mi oldu?

Yoğun kar yağışı olan şehirlerde tatil haberleri gelmeye devam ediyor. Üniversitelerin ön lisans, lisans programlarında okuyan öğrencilr için bugün devam eden olumsuz hava koşulları derslere ara verilecek mi sorusunu da gündeme getirdi. Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale'de ilk ve orta dereceli okullarda 1 günlük tatil ilan edildi. Son olarak Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi'nden son dakika açıklaması geldi. Peki 11 Ocak Üniversiteler tatil mi? Çanakkale, Tekirdağ ve Bursa üniversiteler tatil mi?

Üniversiteler tatil mi? 11 Ocak Bursa, Tekirdağ, Çanakkale üniversiteler tatil mi oldu?

Bugün üniversiteler tatil mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Meteoroloji peş peşe çarşamba günü için kar uyarısında bulundu. Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale'nin bazı ilçelerinde eğitim öğretime ara verilirken gözler üniversitelere çevrildi. Son dakika habere göre Çanakkale’de bugün de etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde (ÇOMÜ) eğitime bir gün ara verildi. Peki Bursa üniversiteler tatil edildi mi?

11 OCAK ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ?

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde (ÇOMÜ) eğitime bir gün ara verildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, “Meteorolojik verilere göre yoğun kar yağışı devam edeceğinden öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin tüm yerleşkelerinde 10.01.2024 Çarşamba günü eğitime 1 (bir) gün süre ile üniversitemiz senatosunca ara verilmiştir. Birimlerimizdeki bölüm ve programların ilgili tarihe denk gelen final sınavlarının telafi programları, sınavlar yine final haftasında olacak şekilde ilgili akademik birim tarafından belirlenerek ilan edilecektir” ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Diğer üniversiteler ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Konuyla ilgili açıklama yapıldığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.