İş Yeri

İş Yeri

Son dakika iş yeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş yeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş yeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Yeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş yeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.861 iş yeri haberi bulunmuştur. Tüm iş yeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev, arsa, iş yeri olan milyonları ilgilendiren gelişme! Tapuda yeni dönem, sistem tamamen değişiyor
Ev, arsa, iş yeri olan milyonları ilgilendiren gelişme! Tapuda yeni dönem, sistem tamamen değişiyor Ev, arsa, iş yeri olan milyonları ilgilendiriyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Türkiye Tapu" uygulamasını hayata geçirmeye hazırlanıyor. Uygulama ile tapu işlem başvurularında değişikliğe gidiliyor. İşte detaylar...
23.12.2023 Ekonomi
Evi, iş yeri, arsası, arabası, helikopteri, uçağı olanlar dikkat! 13 gün kaldı, ödemeyince faiz işliyor
Evi, iş yeri, arsası, arabası, helikopteri, uçağı olanlar dikkat! 13 gün kaldı, ödemeyince faiz işliyor Kasım ayıyla birlikte vergi ödemelerinin bir dönemi daha kapanıyor. Evi, iş yeri, dükkanı, arsası, otomobil, kamyon, minibüs, kamyonet, çekici, karavan, helikopter, uçağı olanlar hem Emlak Vergisi hem de ek MTV'yi ödemesi gerekiyor. Ödeme yapılmazsa faiz işlemeye başlıyor. Bazı durumlarda MTV ve Emlak Vergisi'nden muafiyet oluşabiliyor.
17.11.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki duyurdu: Adıyaman'da afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldik
Bakan Özhaseki duyurdu: Adıyaman'da afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Adıyaman'da 41 bin 171 afet konutu, 23 bin 640 köy evi, 17 bin 392 depo-ahır ve iş yeri olmak üzere toplam 82 bin 203 bağımsız bölüm yapıyoruz. 41 bin 292 afet konutu ve köy evinin önemli bir bölümünde son aşamaya geldik" dedi.
17.10.2023 Gündem
Eski sevgilisi dehşet saçtı! Yüzü tanınmaz hale geldi
Eski sevgilisi dehşet saçtı! Yüzü tanınmaz hale geldi Bursa'da yaşayan Sibel Kahraman, eski erkek arkadaşı tarafından acımasızca darp edildi. Sağlık raporu alan Kahraman, şikayetçi olduğu İ.Ş.'den ölüm tehditleri almaya başladığını iddia etti.
11.09.2023 Yaşam
Otomobil, kerestelere çarptı: 5 yaralı
Otomobil, kerestelere çarptı: 5 yaralı Sakarya’nın Kocaali ilçesinde bir iş yerinin önündeki kerestelere çarpan otomobildeki 5 kişi yaralandı.
1.08.2023 Gündem
İş yerleri için kira sınırlaması talebi! Hayati öneme sahip
İş yerleri için kira sınırlaması talebi! Hayati öneme sahip İş yeri ve dükkanlar için kira artışı sınırlaması talebi geldi. Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, işyeri kira artış oranlarına konutta olduğu gibi zam sınırlaması getirilmesi çağrısında bulundu.
6.07.2023 Ekonomi
İzmir'de ilginç olay: Arabasını çalan, 14 yaşındaki komşusu çıktı
İzmir'de ilginç olay: Arabasını çalan, 14 yaşındaki komşusu çıktı İzmir'in Foça ilçesinde otomobili çalınan bir kişinin ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri hırsızın peşine düştü. Otomobil ekipler tarafından boş bir arazide bulunurken, şüpheli ise ihbarcının 14 yaşındaki komşusunun çocuğu çıktı.
16.06.2023 Gündem
Bağcılar'da 5 katlı iş merkezinde korkutan yangın
Bağcılar'da 5 katlı iş merkezinde korkutan yangın İstanbul Bağcılar'da bir tekstil firmasına ait 5 katlı iş merkezinin çatısında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
12.06.2023 Gündem
“İlk Evim, İlk İş Yerim” kuralarında yeni çekiliş! Tarih belli oldu
“İlk Evim, İlk İş Yerim” kuralarında yeni çekiliş! Tarih belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” projeleri kapsamında kura çekimleri devam ediyor. 
7.04.2023 Ekonomi
Kiraladığı iş yerini sigorta için inceletince, kolonlardaki hasar ortaya çıktı
Kiraladığı iş yerini sigorta için inceletince, kolonlardaki hasar ortaya çıktı Avcılar'da 4 ay önce kiraladığı iş yerini sigortalatmak için binada inceleme yaptıran Nursel Keklik, bodrum katındaki kolonlarda betonun dağıldığını, demirlerin korozyona uğradığını görünce, tahliye kararı aldı. İş yeri sahibi, kira sözleşmesindeki sürenin tamamlamadığını gerekçe göstererek dava açtı. Keklik, "Deprem olmasa da yıkılabilecek bir binanın içindeyiz. Burası tam anlamıyla tabut, mezarımızdayız" dedi.
12.03.2023 Gündem
Tarihler ve iller belli oldu: 'İlk Evim, İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' kuraları devam ediyor
Tarihler ve iller belli oldu: 'İlk Evim, İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' kuraları devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ eliyle hayata geçirilen ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk Evim, İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” projelerinde kura çekimlerine yeniden başlandı. Depremden etkilenen illere öncelik verileceği açıklanarak 8-10 Mart tarihleri arasında 15 bin 400 hak sahibi için müstakil arsa kuralarının noter huzurunda çekileceği belirtildi. “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi kapsamında İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ olmak üzere beş ilde 8-14 Mart tarihleri arasında 21 bin 219 konutun kuraları noter huzurunda çekilecek.
7.03.2023 Ekonomi
Verileriniz depremde yok olmasın! Kale gibi korunuyor
Verileriniz depremde yok olmasın! Kale gibi korunuyor Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremlerin ardından dijitalleşmenin ve veri merkezlerinin önemini bir kez daha gündeme geldi. Yıkıcı depremlere hazırlıklı olan, izolatör ve güç kaynaklarıyla donatılan bu veri merkezleri yedeklenen bilgileri kale gibi koruyor, kesintisiz erişim sağlıyor.
28.02.2023 Gündem
İşyerlerinde acil durum planları nasıl olmalı? Çalışan herkesi ilgilendiren detaylar
İşyerlerinde acil durum planları nasıl olmalı? Çalışan herkesi ilgilendiren detaylar Depremlerin saati, günü belli değil. Dolayısıyla doğal afetlere karşı sadece konutların değil işyerlerinin de hazırlıklı olması gerekiyor. Plazalarda, fabrikalarda her türlü acil önlemin vakit kaybetmeden devreye alınması şart. Peki neler yapılmalı? Hangi detaylar gözden kaçıyor?
26.02.2023 Çalışma Hayatı
İndirim izdihamı! İş yeri sahipleri kapıları zor tuttu, duyan oraya koştu
İndirim izdihamı! İş yeri sahipleri kapıları zor tuttu, duyan oraya koştu Tekirdağ'da bir alışveriş merkezinin açılışa özel indirim yaptığını duyan vatandaşlar, saatlerce beklemeyi göze aldılar ve alışveriş yaparak izdihama neden oldular. İş yeri sahipleriyse izdiham olan mağazada kapıları zor tuttular.
25.02.2023 Ekonomi
Adıyaman Sanayi Sitesi'nde kepenkler açıldı
Adıyaman Sanayi Sitesi'nde kepenkler açıldı Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Adıyaman'da, 600 işletme kapasiteli Küçük Sanayi Sitesi'nde esnaf, dükkanlarını açtı.
25.02.2023 Gündem
Bağcılar'da iş yerinde patlama kamerada
Bağcılar'da iş yerinde patlama kamerada Bağcılar Yıldıztepe mahallesinde bir iş merkezinin içinde bulunan tekstil atölyesinde patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle iş merkezinden saçılan molozlar caddeyi savaş alanına çevirdi. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken yaralılar olduğu belirtildi. Öte yandan patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde patlamayla, kaldırımda yürüyenlerin iş merkezinden düşen cam ve beton parçalarının altından kalmaktan son anda kurtulduğu görülüyor.
12.01.2023 Haber
Hastanede uygunsuz ilişki iddiası sonrası işten çıkarıldı! Yargıtay'dan flaş karar
Hastanede uygunsuz ilişki iddiası sonrası işten çıkarıldı! Yargıtay'dan flaş karar Temizlik görevlisi olarak çalıştığı hastanede bir kadınla evlilik dışı ilişki yaşadığı iddia edilen gencin uygunsuz görüntüleri odadaki gizli kameraya takıldı. Yıllar süren davada son noktayı koyan Yargıtay, gizli kamera takarak temizlikçinin kişilik haklarına saldırıda bulunduğu öne sürülen hastane yöneticilerini manevi tazminata mahkum etti.
7.01.2023 Gündem
Müzik yayını yapan işyerlerine ve deniz araçlarına müzik yayın izni verilmesi yönünde düzenleme getirildi
Müzik yayını yapan işyerlerine ve deniz araçlarına müzik yayın izni verilmesi yönünde düzenleme getirildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 30 Kasım 2022 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Çevresel Gürültü Kontrol Yönetmeliği” kapsamındaki müzik yayını yapan işyerlerine ve deniz araçlarına müzik yayın izni verilmesi yönünde düzenlemeye gidildi.
2.01.2023 Gündem
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne?  Ucuz arsa satışı hangi illerde?
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? Ucuz arsa satışı hangi illerde? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başlıyor. Arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için TOKİ’nin ikinci ayağı olan arsa satışları için başvuru şartları merak ediliyor. Peki, TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve işyeri başvuru şartları ne? İşte İlk Evim İlk İşyerim başvurusu TOKİ e- devlet başvuru ekranı!
10.10.2022 Ekonomi
Arnavutköy’de iş yerine yangın! Gecekonduya ve 3 katlı binaya da sıçradı
Arnavutköy’de iş yerine yangın! Gecekonduya ve 3 katlı binaya da sıçradı Arnavutköy’de bir iş yerinde yangın çıktı. Bir gecekonduya ve 3 katlı binaya da sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.
22.09.2022 Yaşam
Eski kocasının iş yerini yakmaya kalkıştı!
Eski kocasının iş yerini yakmaya kalkıştı! Antalya'da C.Y. (50) adlı kadın, 7 yıl önce boşandığı Duran K.'nin (54) iş yerini yakmaya kalkıştı. Güvenlik kamerasını da kırmaya çalışan C.Y.'nin, olay yerinden kaçarak uzaklaşması, görüntülere yansıdı.
19.09.2022 Yaşam
TOKİ 2022 başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır, peşinat ne kadar, kaç vade yapılıyor? Sosyal konut başvuru ücreti iadesi ve yatırma!
TOKİ 2022 başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır, peşinat ne kadar, kaç vade yapılıyor? Sosyal konut başvuru ücreti iadesi ve yatırma! Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında vatandaşlar, konut, iş yeri ve arsa sahibi olabilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başvuruların 14 Eylül’de başlayacağını ve ekim ayı sona kadar sürecini aktardı. 81 ilde 608 bin TL'ye sahip 2+1 fiyatlı konutlara aylık 2 bin 280 TL taksitle 240 ay vadeyle sahip olunabilecekken, 3+1 konut fiyatı 850 bin lirada 3 bin 187 TL taksitle 240 ay vadeyle sahip olunabilecek. Peki, TOKİ başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır?
16.09.2022 Ekonomi
İş yeri açma ve ruhsat alma şartlarında değişiklik
İş yeri açma ve ruhsat alma şartlarında değişiklik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, doğaya zarar vermesi muhtemel iş yerindeki tali faaliyet konularının, ana faaliyet veya alt düzeyde değerlendirileceği, atık işleme sanayi tesislerinin etrafına koruma bandı bırakılması zorunluluğu getirildiğini, güzellik salonları, spor tesisleri ve kuyumcularla ilgili yeni düzenlemelerin hayata geçirildiğini açıkladı.
25.08.2022 Gündem
250 liralık hırsızlık 20 bin liralık hasara sebep oldu
250 liralık hırsızlık 20 bin liralık hasara sebep oldu Bursa'da bir iş yerindeki 250 liralık su sayacını çalan hırsız, dükkanı su basması sebebiyle 20 bin liralık zarara sebep oldu.
18.08.2022 Yaşam
Ziyarete gittiği iş yerinde kazayla vuruldu
Ziyarete gittiği iş yerinde kazayla vuruldu Konya’nın Beyşehir ilçesinde, ziyarete gittiği iş yerinde kazayla ateş alan av tüfeğinden çıktığı iddia edilen saçmalara hedef olan bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
2.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İş Yeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş yeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.