Sanayi Sitesi

Sanayi Sitesi

Son dakika sanayi sitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sanayi sitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sanayi sitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sanayi Sitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sanayi sitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.368 sanayi sitesi haberi bulunmuştur. Tüm sanayi sitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ölen motosiklet sürücüsünün başında gözyaşı döktüler
Ölen motosiklet sürücüsünün başında gözyaşı döktüler Adana'da otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken motosikletteki 1 kişide yaralandı. Acı haberi alan sürücünün yakınları cenaze başında uzun süre gözyaşı döktü.
6.04.2024 Adana
Ankara Hurdacılar Sitesi'ndeki yangına 5 gözaltı
Ankara Hurdacılar Sitesi'ndeki yangına 5 gözaltı Ankara'da dün Hurdacılar Sitesi'nde çıkan yangına sebebiyet verdikleri değerlendirilen ve görgü tanığı tarafından teşhis edilen 5 kişi gözaltına alındı.
4.04.2024 Gündem
Ankara'da Hurdacılar Sitesi'nde yangın çıktı! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi
Ankara'da Hurdacılar Sitesi'nde yangın çıktı! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Hurdacılar Sitesi'nde atık kağıtlar ve eski lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, çevredeki iş yerlerine sıçradı. Gökyüzünü kaplayan ve kentin büyük bölümünden görünen dumanlar korkuya yol açtı.
3.04.2024 Gündem
Kira artışı kavgasında kiracısını bacağından vurdu
Kira artışı kavgasında kiracısını bacağından vurdu Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Z.T., kira artışı sebebiyle tartıştığı kiracısı S.Y.'yi tabanca ile bacağından vurdu. S.Y. hastaneye kaldırılırken, kaçan Z.T. bir süre sonra polise teslim oldu.
19.03.2024 Gündem
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Adana
İki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama! O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı
İki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama! O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı Başakşehir'de iki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yaralananın olmadığı patlama anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
12.02.2024 Gündem
Dönercilerin yetişeceği akademi açıldı! Eleman yetiştirecek
Dönercilerin yetişeceği akademi açıldı! Eleman yetiştirecek Adana'da faaliyet gösteren Piton Döner'in eleman yetiştireceği ‘Piton Döner Akademi' şubesi açıldı.
8.02.2024 Adana
İş yerinde tartıştığı arkadaşını balta ile öldürdü
İş yerinde tartıştığı arkadaşını balta ile öldürdü Konya'da Abdullahvasi Hasan, kendisi gibi Afganistan uyruklu olan iş arkadaşı tarafından başına balta ile vurularak öldürüldü.
7.02.2024 Gündem
Çevik Kuvvet midibüsü devrildi: 11 polis yaralı
Çevik Kuvvet midibüsü devrildi: 11 polis yaralı Hatay'ın Dörtyol ilçesinde çevik kuvvet polislerini taşıyan midibüs devrildi. Kazada 11 polis yaralandı.
5.02.2024 Gündem
İş kazası nedeniyle vücudunun yüzde 80'i yanan Beyzanur: Eski ben değilim artık
İş kazası nedeniyle vücudunun yüzde 80'i yanan Beyzanur: Eski ben değilim artık Antalya'da kalfalık eğitimi sırasında, aracın yakıt deposunun şamandırasını değiştirirken meydana gelen parlamada vücudunun yüzde 80'i yanan lise öğrencisi Beyzanur Hatmorioğlu (18), 7 ayda 15 ameliyat geçirdi. Hatmorioğlu, “Uzun süre yürüyemedim. Ellerimi doğru düzgün kullanamıyorum. Aynaya bakamıyorum. Eski ben değilim artık. Başkalarının yaptığı bir hata hayatıma mal oldu" dedi.
15.01.2024 Gündem
Bayrampaşa'da Sanayi Sitesi içerisinde aynı anda iki yangın çıktı
Bayrampaşa'da Sanayi Sitesi içerisinde aynı anda iki yangın çıktı Bayrampaşa'da sanayi sitesi içerisinde önce palet üretimi yapılan alanda ardından da kolonya üretimi yapılan atölyede başlayan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Birçok dükkânın zarar gördüğü ve 5 işçinin mahsur kaldığı yangın bir saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.
13.01.2024 Gündem
Ortağı olduğu oto tamirhanesini kundakladı; 2 dükkan ve 10 araç yandı
Ortağı olduğu oto tamirhanesini kundakladı; 2 dükkan ve 10 araç yandı Ankara'da oto tamirhaci Murat Y.'nin ortağı ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu iş yerini kundaklamasıyla, 2 dükkan ve 10 araç yanarak kullanılamaz hale geldi.
9.01.2024 Gündem
Sınıfta öğretmenden rezalet: Hocam dedikçe vuracağım
Sınıfta öğretmenden rezalet: Hocam dedikçe vuracağım Beylikdüzü’nde bir lise öğrencisi sınıfta gürültü yaptığı gerekçesiyle edebiyat öğretmeni tarafından kitapla dövüldü. Öğrenci dayak esnasında “hocam” diye bağırırken, öğretmeni ise “hocam dedikçe vuracağım” demesi şoke etti. Olay sınıfta bulunan öğrencinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Öğretmen hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
8.11.2023 Yaşam
Liseli Beyzanur'un hayali olan iş hayatını kararttı! "Yeniden devam etmek istiyorum"
Liseli Beyzanur'un hayali olan iş hayatını kararttı! "Yeniden devam etmek istiyorum" Antalya'da çalıştığı araç servisinde ustası ile yakıt deposu şamandırasını değiştirdiği sırada, verilen elektriğin otomobildeki benzin buharını parlatması ile vücudunun büyük bölümü yanan lise öğrencisi Beyzanur Hatmorioğlu (17), tedavisinin ardından yine sanayiye dönüp, işini yapmak istiyor.
27.10.2023 Yaşam
Araba sahiplerine kritik uyarı geldi! Büyük masraf çıkarıyor
Araba sahiplerine kritik uyarı geldi! Büyük masraf çıkarıyor Malatya’da havaların soğumaya başlaması ile birlikte araç sürücüleri sanayinin yolunu tutmaya başladı. Araçların kışlık bakımlarının ihmal edilmemesi gerektiğini belirten tamirciler, küçük bakımların ihmali ile büyük masrafların ortaya çıkabileceği uyarısında bulundu.
22.10.2023 Gündem
Ankara’da sanayi sitesinde fabrika yangını çıktı
Ankara’da sanayi sitesinde fabrika yangını çıktı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde sünger fabrikasında çıkan yangında 4 kişi dumandan etkilendi.
19.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni'nde konuştu. 6,5 milyon konutu daha dönüştürmeyi hedeflediklerinin altını çizen Erdoğan, "15 Ağustos'a kadar tesislerde çadırlarda kalanları konteynerlara yerleştirmiş olacağız. 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğiz" dedi.
10.08.2023 Gündem
Osmaniye Sanayi Sitesi'nde temizlik yapılan tankerde patlama meydana geldi
Osmaniye Sanayi Sitesi'nde temizlik yapılan tankerde patlama meydana geldi Osmaniye Sanayi Sitesi'nde, oto yıkama dükkanında tanker temizliği sırasında meydana gelen patlamayla birlikte yangın çıktı. Yangın ekipler tarafından söndürülürken, yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.
2.08.2023 Yaşam
Beylikdüzü'nde sanayi sitesinde yangın
Beylikdüzü'nde sanayi sitesinde yangın Beylikdüzü'nde sanayi sitesinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın nedeniyle yükselen dumanlar İstanbul'un bir çok noktasında gözüküyor.
27.07.2023 Gündem
Ucuz kiraları görenler şoke oluyor! En yükseği 2 bin lira
Ucuz kiraları görenler şoke oluyor! En yükseği 2 bin lira İstanbul'da ev ve dükkan kira fiyatlarında yaşanan artıştan dolayı bazı esnaf, üretim maliyetlerini düşürmek için rotasını Kırıkkale'nin Delice ilçesine çevirdi. İlçeye göç eden esnaflar, belediye tarafından faaliyete geçirilen sanayi sitesindeki sıfır doğal gazlı dükkanların kira fiyatları ise duyanları adeta şoke ediyor.
13.07.2023 Yaşam
Kendisini ziyarete gelen arkadaşını tüfekle öldüren şüpheli tutuklandı
Kendisini ziyarete gelen arkadaşını tüfekle öldüren şüpheli tutuklandı Antalya'da iş yerine ziyarete gelen arkadaşı Yaşar Çakır'ı (22) pompalı tüfekle kazara vurarak öldürdüğü öne sürülen İrfan Bakır (37), 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.
24.06.2023 Gündem
Kendisini ziyarete gelen arkadaşını tüfekle öldüren şüpheli tutuklandı
Kendisini ziyarete gelen arkadaşını tüfekle öldüren şüpheli tutuklandı Antalya'da iş yerine ziyarete gelen arkadaşı Yaşar Çakır'ı (22) pompalı tüfekle kazara vurarak öldürdüğü öne sürülen İrfan Bakır (37), 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.
24.06.2023 Yaşam
Kimya tesisinde patlama! Yaralılar var
Kimya tesisinde patlama! Yaralılar var Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bir kimya tesisinin hammadde deposunda patlama meydana geldi. Olayda 3 işçi yaralanırken, bir köpek de telef oldu.
14.06.2023 Yaşam
İzmir’de yağ fabrikasında korkutan yangın
İzmir’de yağ fabrikasında korkutan yangın İzmir’in Aliağa ilçesinde bir yağ fabrikasında çıkan yangın, büyük paniğe neden olurken, yaklaşık 3 saatlik müdahalenin ardından itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
11.06.2023 Yaşam
Ümraniye'de sanayi sitesinde yangın
Ümraniye'de sanayi sitesinde yangın Ümraniye İMES Sanayi Sitesi’nde 2 katlı döküm atölyesinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmazken, atölyede hasar oluştu.
8.06.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sanayi Sitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sanayi sitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.