İphone

İphone

Son dakika iphone haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iphone ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iphone haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İphone

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iphone gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.908 iphone haberi bulunmuştur. Tüm iphone haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'den Apple'a rekabet davası
ABD'den Apple'a rekabet davası ABD Adalet Bakanlığı, Apple'a rekabeti ortadan kaldırdığı gerekçesiyle dava açtı. Davada Apple'in rekabet kurallarını ihlal ettiği ve kullanıcılarını Apple ekosisteminde kalmaya zorladığı iddialar arasında yer alıyor.
22.03.2024 Ekonomi
Paypal Türkiye’ye dönecek mi? Paypal Apple Pay Türkiye'ye ne zaman gelecek, 2024 Apple Pay Türkiye'ye gelecek mi?
Paypal Türkiye’ye dönecek mi? Paypal Apple Pay Türkiye'ye ne zaman gelecek, 2024 Apple Pay Türkiye'ye gelecek mi? KVKK'da yapılan değişikliğe göre, yurtdışı kuruluşlu global şirketler, bünyelerinde tuttukları kullanıcılara ait kişisel verileri kendi ülkelerinde barındırabilecek. Resmi Gazete 12 Mart 2024 sayısında yayınlanan yeni KVKK değişiklikleri yurtdışında faaliyet gösteren firmaların müşteri verilerini yurt dışına aktarmalarına imkân veriyor. Bu değişiklikten sadece yeterlilik kararı bulunan firmalar yararlanacak. Peki, Apple Pay Türkiye'ye ne zaman gelecek 2024, Paypal Türkiye’ye dönecek mi? Paypal Apple Pay Türkiye'de açılacak mı? İşte Apple Pay Türkiye kullanımı…
12.03.2024 Gündem
Zamlı iPhone fiyatları 2024 | iPhone 15 Pro, Pro Max 15, 14, 13 yeni güncel fiyat listesi....
Zamlı iPhone fiyatları 2024 | iPhone 15 Pro, Pro Max 15, 14, 13 yeni güncel fiyat listesi.... Apple Türkiye'deki tüm ürünlerine 4 Mart itibariyle zam yaptı. iPhone telefon modelleri başta olmak üzere MacBook ve iPad dahil tüm ürünlerde fiyat artışı yaşandı. En düşük iPhone fiyatı 28 bin 999 TL olurken en pahalı iPhone fiyatı ise 107 bin 999 TL'ye yükseldi. Peki iPhone 15 Pro, Pro Max, 15, 14 ve 13 yeni fiyatları ne kadar oldu? İşte yeni güncel fiyat listesi..
5.03.2024 Ekonomi
Juzdan çekiliş sonuçları Takvim Gazetesi 2024! Akbank Juzdan çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? Juzdan iPhone çekilişi sonuçları sorgulama ekranı
Juzdan çekiliş sonuçları Takvim Gazetesi 2024! Akbank Juzdan çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? Juzdan iPhone çekilişi sonuçları sorgulama ekranı Akbank Juzdan yılbaşı çekilişi sonuçları açıklandı. Çekilişe katılan talihliler, iPhone 15 128 GB kazandı. 9 Şubat 2023 itibariyle asil ve yedek talihlilerin isim listesi de yayımlandı. Peki, Akbank Juzdan çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Juzdan çekiliş sonuçları Takvim Gazetesi 2024…
9.02.2024 Ekonomi
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır?
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır? Discord, internet üzerinden konuşabilme olanağı veren bir sohbet programıdır. Discord programı sayesinde sesli ve yazılı olarak iletişim kurulabilmektedir. Kullanıcılar akıllı telefonunda Discord iletişimi kurabilmek için, kurulum yapması gerekmektedir. MacOS- Windows, Android, İpad ya da İphone program kurulumu yapılarak program indirilir.
25.01.2024 Gündem
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır?
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır? Teknoloji günümüzde durmadan gelişmeye devam ederken, birçok farklı ürün hayatımıza dahil olmaya başladı. Bazı eşyaları kayıp etme veya konulduğu yeri hatırlamama durumları birçok insan tarafından yaşanmaktadır. İşte bu noktada Airtag ürünü devreye giriyor.
21.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Apple, telefonları yavaşlattığı gerekçesiyle tazminat ödeyecek
Apple, telefonları yavaşlattığı gerekçesiyle tazminat ödeyecek Apple, ABD’de bazı iPhone telefonları kasıtlı olarak yavaşlattığı gerekçesiyle uzun süredir devam eden toplu davada 500 milyon dolarlık tazminat ödeyecek.
10.01.2024 Bilim ve Teknoloji
iPhone kullananlar tehlike altında! Bakanlık harekete geçti, sakın bunu yapmayın
iPhone kullananlar tehlike altında! Bakanlık harekete geçti, sakın bunu yapmayın iphone kullanan milyonları yakından ilgilendiriyor. İOS işletim sistemiyle ilgili tehlike ortaya çıktı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) konuyla ilgili Apple'dan açıklama talep etti ve aynı zamanda soruşturma başlattı. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, İOS mobil işletim sistemindeki tehlikeyi açıklayarak kullanıcılara kritik uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
29.12.2023 Bilim ve Teknoloji
İphone ekran süresi kapatma nedir, iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır?
İphone ekran süresi kapatma nedir, iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır? iPhone'larda pili tükettiği söylenen ekran süresinin nasıl kapatılacağı kullanıcılar tarafından sorgulanıyor. Peki, İphone ekran süresi kapatma nedir, Iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır?
1.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Yoğun bakımda iğrenç istismar! Kapıyı açan hemşire gördü
Yoğun bakımda iğrenç istismar! Kapıyı açan hemşire gördü İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C. (63) adlı kadına, cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan hemşire Emre Kale'nin ilk duruşmadaki sözleri şoke etti.
1.12.2023 Corona Virüsü
Apple, Türkiye'deki ürünlere zam yaptı! iPhone fiyatları rekor kırdı, işte güncel fiyat listesi
Apple, Türkiye'deki ürünlere zam yaptı! iPhone fiyatları rekor kırdı, işte güncel fiyat listesi Apple Türkiye'den tüm cihazlara bir zam daha geldi. Apple, son güncelleme ile Apple Store üzerinde değişikliklere giderek, Türkiye'deki iPhone 15 modellerine zam uyguladı.
1.12.2023 Ekonomi
Wanda Nara'dan Mauro Icardi itirafı: Hiç parası yoktu
Wanda Nara'dan Mauro Icardi itirafı: Hiç parası yoktu Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara suskunluğunu bozdu. Wanda Nara, Arjantin basınına verdiği röportajda Mauro Icardi'yle ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
26.10.2023 Galatasaray
iPhone 15 modellerinde bulunan 8 yeni özellik! Apple iOS 17 tanıtıldı
iPhone 15 modellerinde bulunan 8 yeni özellik! Apple iOS 17 tanıtıldı Iphone 15 modeli geçtiğimiz ay tanıtıldı. Bu modellerle birlikte yeni işletim sistemi iOS 17'de tanıtıldı. Peki iPhone 15 modelleriyle birlikte ne gibi yeni özellikler geldi? İşte 8 maddede iPhone 15 modellerinde bulunan yeni özellikler.
5.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Kimse yüzüne bakmıyordu, şimdi hurdası bile para ediyor! İşte İphone yerine yeni trend
Kimse yüzüne bakmıyordu, şimdi hurdası bile para ediyor! İşte İphone yerine yeni trend Gelişen teknolojiyle unutulmaya yüz tutan tuşlu telefonlar, batarya süresinin uzunluğu, kullanım kolaylığı, fiyatının uygunluğu gibi nedenlerin yanı sıra sosyal medyadan uzak kalmak isteyenler tarafından yeniden tercih edilmeye başlandı. İkinci el telefon satan ve tamiri yapan iş yerlerinin vitrininde bin 500 liraya kadar alıcı bulan tuşlu telefonların hurdası da yedek parça amacıyla kullanımından dolayı sahibine para kazandırmaya başladı.
16.09.2023 Yaşam
iPhone 15 ile birlikte ‘Lightning’ tarih oldu! 'Dinamik ada’ teknolojisi geldi
iPhone 15 ile birlikte ‘Lightning’ tarih oldu! 'Dinamik ada’ teknolojisi geldi Apple, AB’nin şarj girişinde USB-C zorunluluğunu dikkate alarak yeni iPhone 15 serisiyle birlikte ‘Lightning’e veda etti. Ekranın üzerindeki çentik de yeni seriyle birlikte tarih oldu ve yerine ‘dinamik ada’ teknolojisini getirdi. Pro serisinde sunulan titanyum kasa, gelişmiş çip ve kamera iyileştirmeleri de dikkat çeken özellikler arasında yer aldı. ABD’de Pro Max hariç fiyatları sabit tutan şirket Türkiye’de ise fiyatları artırdı.
14.09.2023 Bilim ve Teknoloji
iPhone 15 resmen tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri
iPhone 15 resmen tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri Apple, merakla beklenen iPhone 15 modelini tanıttı. İşte iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'un fiyatı ve özellikleri...
13.09.2023 Bilim ve Teknoloji
iPhone 15 Pro özellikleri neler? iPhone 15 Pro fiyatı kaç lira?
iPhone 15 Pro özellikleri neler? iPhone 15 Pro fiyatı kaç lira? Yerinde katılanlar için, Apple etkinlikleri çok kaotiktir: Steve Jobs sahnesindeki yayın biter bitmez, gazeteciler yeni cihazlarla ilk deneyim için koşturmaya başlar. Zor bir iş, ancak birinin bunu sizler için yapması gerekiyor ve bu sene bu kişi ben oldum, sevgili okur.
13.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Af yok! Konut için fahiş fiyatla ilan açana ağır ceza
Af yok! Konut için fahiş fiyatla ilan açana ağır ceza Ticaret Bakanlığı ikinci el konutta fahiş fiyatı affetmedi, yüksek fiyatla ilan veren kişiye 349 bin lira ceza kesti.
12.09.2023 Ekonomi
iPhone 15 Pro Max fiyatı ne kadar olacak, 15 Pro Max özellikleri neler? iPhone 15 Pro Max ne zaman çıkacak? 15 Pro Max çıkış tarihi ve iPhone 15 pro max özellikleri
iPhone 15 Pro Max fiyatı ne kadar olacak, 15 Pro Max özellikleri neler? iPhone 15 Pro Max ne zaman çıkacak? 15 Pro Max çıkış tarihi ve iPhone 15 pro max özellikleri 15 Pro Max çıktı mı, iPhone 15 Pro Max ne zaman çıkacak? Apple, iPhone 15 ve yeni cihazlarının tanıtımını yapacağı bir etkinlik düzenleyecek. Standart iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'ın yanı sıra üst düzey bir iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max'in tanıtımı da bu gece yapılacak. iPhone 15'in özellikleri, fiyat listesi, çıkış tarihi şimdiden merak konusu oldu. Apple, her yıl olduğu gibi yeni ürünlerini ve özelliklerini yapacağı lansmanla tanıtacak. Peki, Peki, Apple 15 Pro Max fiyat listesi belli mi, iPhone 15 Pro Max Türkiye fiyatı ne kadar? iPhone 15 Pro Max ne zaman çıkacak? 15 Pro Max çıkış tarihi ve iPhone 15 pro max özellikleri…
12.09.2023 Bilim ve Teknoloji
İPhone 15 lansmanı canlı izle: Iphone 15 lansmanı saat kaçta, iPhone 15 tanıtımı nereden izlenir, iphone 15 tanıtım hangi kanalda yayınlanıyor? Apple iPhone 15 tanıtım saati…
İPhone 15 lansmanı canlı izle: Iphone 15 lansmanı saat kaçta, iPhone 15 tanıtımı nereden izlenir, iphone 15 tanıtım hangi kanalda yayınlanıyor? Apple iPhone 15 tanıtım saati… Apple, Amiral Gemisi iPhone’da yeni seriyi bugün tanıtacak. Teknoloji tutkunları merakla yeni modelin tanıtımını bekliyor, canlı takip edip etmeyeceklerini sorguluyor. Peki, Apple iPhone 15 tanıtımı ne zaman, hangi kanalda, nereden izlenir? İPhone 15 lansmanı saat kaçta? İşte iPhone 15 lansmanı canlı yayın bilgileri ile iPhone 15 tanıtım saati…
12.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Ekonomiye OVP dopingi!! Borsaya hücum edildi
Ekonomiye OVP dopingi!! Borsaya hücum edildi Çin’in kamuda iPhone’u yasaklamasının ardından hızla gerileyen Apple hisseleri, dünya borsalarında genel bir satış dalgasına neden olurken Borsa İstanbul, OVP’nin açıklanmasıyla artan yabancı yatırımcı ilgisi ve halka arzlara taleple yükseliyor.
9.09.2023 Ekonomi
SPK onayladı! 3  şirketin halka arzı gerçekleşecek
SPK onayladı! 3 şirketin halka arzı gerçekleşecek Sermaye Piyasası Kurulu, Hat-San Gemi İnşaa Bakım Onarım Deniz Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Reeder Teknoloji ve Arda GYO'nun halka arz başvurusunu onayladı.
8.09.2023 Ekonomi
Apple 'büyük' kaybetti! Çin’den iPhone darbesi
Apple 'büyük' kaybetti! Çin’den iPhone darbesi ABD merkezli teknoloji şirketi Apple, Çin’deki hükümet kurumlarında Apple'ın üreticisi olduğu iPhone ve yabancı marka cihazların kullanılmasının yasaklanmasının ardından iki günde 200 milyar dolar kaybetti.
8.09.2023 Bilim ve Teknoloji
iPhone ULTRA geliyor! Apple'dan yeni hamle...
iPhone ULTRA geliyor! Apple'dan yeni hamle... Apple'ın merakla beklenen Eylül etkinliğine artık sadece bir hafta kaldı. Etkinlikte firmanın iPhone 15 serisi cihazları tanıtılacak.
6.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Vergisiz telefon hangi markalarda geçerli, vergisiz telefon markaları hangileri? Iphone 14 Pro Max vergisiz mi, öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak?
Vergisiz telefon hangi markalarda geçerli, vergisiz telefon markaları hangileri? Iphone 14 Pro Max vergisiz mi, öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak? Vergisiz telefon fiyatları, markaları ve şartlarına yönelik araştırmalar hız kesmeden devem ediyor. AK Parti Seçim Beyannamesinde yer alan düzenlemeye göre üniversite öğrencileri bir kereye mahsus olmak üzere bilgisayar ve telefon alımlarında KDV ve ÖTV'den muaf tutulacak. Üniversite öğrencilerine vergisiz bilgisayar ve telefonlara yönelik açıklamalar peş peşe geldi. Son açıklamayı Bakan Mehmet Şimşek yaptı. Peki, Vergisiz telefon hangileri için geçerli, vergisiz telefon fiyatları ne kadar olacak? Öğrencilere vergisiz telefon fiyatları ne kadar? İşte Vergisiz telefon markaları ve fiyatları ile ilgili detaylar…
23.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İphone ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iphone haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.