Teknoloji Haberleri

Teknoloji Haberleri

Son dakika teknoloji haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teknoloji haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teknoloji haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teknoloji Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teknoloji haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.767 teknoloji haberleri haberi bulunmuştur. Tüm teknoloji haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Savunma sanayisi 'Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi'ne hazırlanıyor
Savunma sanayisi 'Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi'ne hazırlanıyor Türk savunma sanayisinde lojistik modernizasyon ve dijital dönüşüm ile ihracat fırsatları 7-8 Aralık'ta yapılacak "Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi"nde masaya yatırılacak.
4.12.2021 Bilim ve Teknoloji
FM 2022 için tarih verildi!
FM 2022 için tarih verildi! Football Manager 2022 duyuruldu! Menajerlik tutkunlarının vazgeçemediği serilerden biri olan FM yeni oyunuyla PC ve konsollarımıza konuk oluyor.
11.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Amazon Prime Video Türkiye'nin eylül takvimi açıklandı
Amazon Prime Video Türkiye'nin eylül takvimi açıklandı Amazon Prime Video Türkiye, Eylül ayında merakla beklenen yapımlar “Cinderella”, “The Voyeurs”, “Lularich”, “Everybody’s Talking About Jamie” ve “Birds of Paradise”ı izleyicilerle buluşturuyor.
28.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Ekseni eğik gezegenler, kompleks yaşam formlarına ev sahipliği yapabilir
Ekseni eğik gezegenler, kompleks yaşam formlarına ev sahipliği yapabilir Ekseni Dünya'nınki gibi eğik gezegenlerin, bitkiler ve hayvanlar gibi kompleks yaşam formlarına ev sahipliği yapma ihtimalinin daha yüksek olduğu bildirildi.
11.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Yapay zekayla Covid-19 teşhisi konulabilecek
Yapay zekayla Covid-19 teşhisi konulabilecek Yapay zeka alanında Türkiye’deki en etkili bilim insanları arasında yer alan Doç.Dr. Rıdvan Şahin, yapay zeka ile akciğer filminden kişinin Covid-19 olup olmadığını belirleyen bir çalışma yürüttüklerini söyledi.
13.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Güneşten elektrik üreten şemsiyeler plajlarda olacak
Güneşten elektrik üreten şemsiyeler plajlarda olacak Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir firma tarafından yaz aylarında sahillerdeki tatilcilerin cep telefonu, tablet ve dizüstü bilgisayarlarını şarj edebilecekleri güneş panelleriyle elektrik enerjisi üreten şemsiye geliştirildi.
13.12.2020 Bilim ve Teknoloji
İhlal cezasından sonra Google'dan ilk açıklama!
İhlal cezasından sonra Google'dan ilk açıklama! Google'a verilen ihlal cezasının ardından ilk açıklama geldi. Rekabet Kurumu'nun verdiği 196 milyon TL'lik ihlal cezasıyla ilgili olarak Google arama sonuçlarıyla değil reklam gösterimiyle gelir elde ettiğini belirtti. Arama motoru devi, "Google üzerindeki her reklam açık bir şekilde işaretlenerek diğer arama sonuçlarından ayrılmaktadır. " dedi. Google, yanlış anlamaları gidermek için Rekabet Kurumu ile çalışmalarının devam edeceğini kaydetti
14.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Airbus üretimi CryoSat-2, 10 yaşında
Airbus üretimi CryoSat-2, 10 yaşında Airbus üretimi CryoSat-2 son 10 yılda dünyanın değişen buz örtüsü ve kalınlığı hakkında zengin bir bilgi sağladı ve oşinografi, hidroloji ve jeodezi için değerli bir veri kaynağı olduğunu göstererek beklentileri aşan ve orijinal hedeflerinin ötesinde çok sayıda önemli sonuçlar verdi.
13.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Google, isteyen kullanıcılarının verilerini otomatik silecek
Google, isteyen kullanıcılarının verilerini otomatik silecek ABD'li teknoloji devi Google, kullanıcıların konum geçmişine ve internet aktivitelerine dair verilerin otomatik silinmesini mümkün kılacak
27.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Instagram şifrenizi değiştirin!
Instagram şifrenizi değiştirin! Sosyal paylaşım sitesi Facebook, sahibi olduğu Instagram uygulamasına ait milyonlarca kullanıcının parola bilgilerinin şifrelenmeden saklandığını ve bu bilgilerin şirket çalışanlarının erişimine açık olduğunu tespit ettiklerini duyurdu.
19.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Milyonlarca Instagram şifresi usulsüz biçimde saklandı
Milyonlarca Instagram şifresi usulsüz biçimde saklandı Instagram kullanıcılarının parola bilgilerinin şifrelenmeden saklandığı ve şirket çalışanları tarafından görüntülenebildiği bildirildi.
19.04.2019 Bilim ve Teknoloji
O bildirim artık çıkmayacak!
O bildirim artık çıkmayacak! ABD'li işletim sistemi üreticisi Microsoft, Windows 10'a getirilen yeni güncellemeyle bilgisayarlara takılan harici belleklerin "Güvenli Çıkart" komutu verilmeden çıkarılabileceğini belirtti.
9.04.2019 Bilim ve Teknoloji
'10 Years Challenge'la ilgili korkutan iddia! Açıklama geldi
'10 Years Challenge'la ilgili korkutan iddia! Açıklama geldi Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta geçen haftadan bu yana yayılan 10 yıllık değişim hareketi (10 Years Challenge) tartışma yarattı. Şirketten açıklama geldi!
18.01.2019 Bilim ve Teknoloji
10 yıllık değişim hareketi tartışma yarattı
10 yıllık değişim hareketi tartışma yarattı Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta geçen haftadan bu yana yayılan 10 yıllık değişim hareketi (10 Year Challenge) tartışma yarattı.
17.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Çin dünyanın ilk yapay zekalı sunucu robotunu üretti
Çin dünyanın ilk yapay zekalı sunucu robotunu üretti Çin'in Zhejiang Eyaleti'ndeki Wuzhen'de devam eden Dünya İnternet Konferansı'nda, dünyanın ilk İngilizce konuşan yapay zeka haber sunucusu tanıtıldı.
8.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Büyük tehlike! Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor
Büyük tehlike! Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor Özellikle akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte birçok değişiklik de beraberinde geldi. Telefonların hayatımızı kolaylaştırmasıyla birlikte getirdiği ciddi tehlikeler de var. Bunların en önemlisi ise internete bağlı cihazlara kolayca ulaşılması... İşte ayrıntılar.
15.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Abdurrahim Albayrak: Aday olacağım
Abdurrahim Albayrak: Aday olacağım Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Habertürk TV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.
13.05.2018 Galatasaray
Twitter'da şok istifalar
Twitter'da şok istifalar Dünyanın en büyük sosyal medya ağı Twitter, birbiri ardına gelen istifalarla sarsıldı. Kurumun Ürün Müdürü Kevin Weil, Medya Müdürü Katie Jacobs Stanton, Mühendislik Müdürü Alex Roetter ve İnsan Kaynakları Müdürü Skip Schipper görevlerinden ayrıldı
25.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Yeni cep telefonu alırken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar
Yeni cep telefonu alırken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar En önemli iletişim araçlarımızdan bir tanesi olan telefonlar hayatımızda önemli bir rol oynamaya başlarken konuşmak ve mesajlaşmanın da ilerisinde birer cep bilgisayarı, kişisel asistan olarak kullanılmaya başladı...
30.10.2015 Bilim ve Teknoloji
'Sürücülü otomobiller yasaklanabilir'
'Sürücülü otomobiller yasaklanabilir' Elektrikli otomobil üretimi yapan Tesla şirketinin İcra Kurulu Başkanı Elon Musk sürücüsüz otomobillerin yaygınlaşmasıyla günün birinde geleneksel sürücülü taşıtların yasaklanabileceğini söyledi...
19.03.2015 Bilim ve Teknoloji
Japon Nikkei yatırıma gelmekten ‘Mutlu’ oldu
Japon Nikkei yatırıma gelmekten ‘Mutlu’ oldu Japon Nikkei BP, Mutlu Dergi Grubu’nun (MDG) yüzde 80 hissesini devraldı...
2.06.2014 Ekonomi
Facebook'ta artık bu da olacak!
Facebook'ta artık bu da olacak! Facebook, internetteki karışıklığa dayanamadı; sonunda bu servisi de hayata geçirdi! Yeni servisiyle Facebook, bir haber ajansı gibi dünyada olup biten son dakika haberlerini geçecek...
28.04.2014 Arşiv
İşte en gizemli telefon!
İşte en gizemli telefon! Dünyayı şaşkına çeviren dedikodu doğruymuş...
10.04.2014 Bilim ve Teknoloji
İlk günden istifa çağrısı!
İlk günden istifa çağrısı! Firefox'un mimarı Mozilla'nın yeni CEO'su, tarihin en hızlı istifa eden CEO'su olabilir!
2.04.2014 Arşiv
WhatsApp'tan tarihi rekor!
WhatsApp'tan tarihi rekor! WhatsApp eski rekorunu ikiye katladı, bir günde 64 milyar mesaja ulaştırdı
2.04.2014 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Teknoloji Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teknoloji haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.