Apple

Apple

Son dakika apple haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan apple ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını apple haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Apple

haberleri sayfasında son dakika yaşanan apple gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.883 apple haberi bulunmuştur. Tüm apple haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'den Apple'a rekabet davası
ABD'den Apple'a rekabet davası ABD Adalet Bakanlığı, Apple'a rekabeti ortadan kaldırdığı gerekçesiyle dava açtı. Davada Apple'in rekabet kurallarını ihlal ettiği ve kullanıcılarını Apple ekosisteminde kalmaya zorladığı iddialar arasında yer alıyor.
22.03.2024 Ekonomi
Apple, iOS 18 için Google'ın yapay zeka modeli Gemini ile güçlenecek
Apple, iOS 18 için Google'ın yapay zeka modeli Gemini ile güçlenecek Apple ile Google arasında olası bir anlaşma, iOS 18'de Gemini ile sonuçlanabilir.
19.03.2024 Gündem
Paypal Türkiye’ye dönecek mi? Paypal Apple Pay Türkiye'ye ne zaman gelecek, 2024 Apple Pay Türkiye'ye gelecek mi?
Paypal Türkiye’ye dönecek mi? Paypal Apple Pay Türkiye'ye ne zaman gelecek, 2024 Apple Pay Türkiye'ye gelecek mi? KVKK'da yapılan değişikliğe göre, yurtdışı kuruluşlu global şirketler, bünyelerinde tuttukları kullanıcılara ait kişisel verileri kendi ülkelerinde barındırabilecek. Resmi Gazete 12 Mart 2024 sayısında yayınlanan yeni KVKK değişiklikleri yurtdışında faaliyet gösteren firmaların müşteri verilerini yurt dışına aktarmalarına imkân veriyor. Bu değişiklikten sadece yeterlilik kararı bulunan firmalar yararlanacak. Peki, Apple Pay Türkiye'ye ne zaman gelecek 2024, Paypal Türkiye’ye dönecek mi? Paypal Apple Pay Türkiye'de açılacak mı? İşte Apple Pay Türkiye kullanımı…
12.03.2024 Gündem
Zamlı iPhone fiyatları 2024 | iPhone 15 Pro, Pro Max 15, 14, 13 yeni güncel fiyat listesi....
Zamlı iPhone fiyatları 2024 | iPhone 15 Pro, Pro Max 15, 14, 13 yeni güncel fiyat listesi.... Apple Türkiye'deki tüm ürünlerine 4 Mart itibariyle zam yaptı. iPhone telefon modelleri başta olmak üzere MacBook ve iPad dahil tüm ürünlerde fiyat artışı yaşandı. En düşük iPhone fiyatı 28 bin 999 TL olurken en pahalı iPhone fiyatı ise 107 bin 999 TL'ye yükseldi. Peki iPhone 15 Pro, Pro Max, 15, 14 ve 13 yeni fiyatları ne kadar oldu? İşte yeni güncel fiyat listesi..
5.03.2024 Ekonomi
Apple'a  500 milyon euroluk Spotify cezası!
Apple'a 500 milyon euroluk Spotify cezası! Müzik uygulaması Spotify'in başvurusu üzerine Avrupa Birliği, Apple'a rekabet kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 500 milyon euro ceza verdi.
19.02.2024 Ekonomi
Dünyanın en zengin insanları oldular! Ne hisse, ne miras: İşte inanılmaz servet sahibi isimler
Dünyanın en zengin insanları oldular! Ne hisse, ne miras: İşte inanılmaz servet sahibi isimler Dünyanın en zengin insanlarının çoğu ya aileden ya da kalan miras sayesinde büyük bir servete sahip oldular. Ancak küçük bir milyarder topluluğu var ki bu iki gruba da girmiyorlar. Bazı kişiler, bir şirketin sadece çalışanı olarak servet edinebiliyor. Üstelik bu kişilerin şirkette bir ortaklığı da bulunmuyor. Bunların başında Microsoft'ta 1980'de işe giren ve şirketin 2000-2014 yılları arasında CEO'su olan Steve Balmer ve Apple CEO'su Tim Cook geliyor.
12.02.2024 Ekonomi
Ip Nedir, Ne İşe Yarar? Ip Adresi Nasıl Bulunur, Nasıl Öğrenilir?
Ip Nedir, Ne İşe Yarar? Ip Adresi Nasıl Bulunur, Nasıl Öğrenilir? Bir cihazın internet ve ağ üzerinde tanımlayan adrese IP adresi denmektedir. IP açılımı, internet protokolü adresidir. Bir ağ üzerinde iki veya birden fazla cihazın aralarında bilgilerin gönderilmesine yardımcı olmaktadır. IP adresi hem sayılardan hem de karakterlerden oluşmaktadır. Bilgisayarda, telefonlarda ve tabletlerde kullanılmaktadır. Her bir cihazın IP adresi birbirinden farklıdır. 
29.01.2024 Gündem
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır?
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır? Teknoloji günümüzde durmadan gelişmeye devam ederken, birçok farklı ürün hayatımıza dahil olmaya başladı. Bazı eşyaları kayıp etme veya konulduğu yeri hatırlamama durumları birçok insan tarafından yaşanmaktadır. İşte bu noktada Airtag ürünü devreye giriyor.
21.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Microsoft’a Rus hacker şoku! Açıklama geldi
Microsoft’a Rus hacker şoku! Açıklama geldi Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan ve aynı zamanda dünyanın en büyük teknoloji şirketi konusunda Apple ile kafa kafaya yarışan Microsof Rus hacker’ların saldırısına uğradı.
21.01.2024 Ekonomi
Apple, telefonları yavaşlattığı gerekçesiyle tazminat ödeyecek
Apple, telefonları yavaşlattığı gerekçesiyle tazminat ödeyecek Apple, ABD’de bazı iPhone telefonları kasıtlı olarak yavaşlattığı gerekçesiyle uzun süredir devam eden toplu davada 500 milyon dolarlık tazminat ödeyecek.
10.01.2024 Bilim ve Teknoloji
iPhone kullananlar tehlike altında! Bakanlık harekete geçti, sakın bunu yapmayın
iPhone kullananlar tehlike altında! Bakanlık harekete geçti, sakın bunu yapmayın iphone kullanan milyonları yakından ilgilendiriyor. İOS işletim sistemiyle ilgili tehlike ortaya çıktı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) konuyla ilgili Apple'dan açıklama talep etti ve aynı zamanda soruşturma başlattı. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, İOS mobil işletim sistemindeki tehlikeyi açıklayarak kullanıcılara kritik uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
29.12.2023 Bilim ve Teknoloji
İphone ekran süresi kapatma nedir, iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır?
İphone ekran süresi kapatma nedir, iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır? iPhone'larda pili tükettiği söylenen ekran süresinin nasıl kapatılacağı kullanıcılar tarafından sorgulanıyor. Peki, İphone ekran süresi kapatma nedir, Iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır?
1.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Yoğun bakımda iğrenç istismar! Kapıyı açan hemşire gördü
Yoğun bakımda iğrenç istismar! Kapıyı açan hemşire gördü İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C. (63) adlı kadına, cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan hemşire Emre Kale'nin ilk duruşmadaki sözleri şoke etti.
1.12.2023 Corona Virüsü
Apple, Türkiye'deki ürünlere zam yaptı! iPhone fiyatları rekor kırdı, işte güncel fiyat listesi
Apple, Türkiye'deki ürünlere zam yaptı! iPhone fiyatları rekor kırdı, işte güncel fiyat listesi Apple Türkiye'den tüm cihazlara bir zam daha geldi. Apple, son güncelleme ile Apple Store üzerinde değişikliklere giderek, Türkiye'deki iPhone 15 modellerine zam uyguladı.
1.12.2023 Ekonomi
Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama…
Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama… Spotify Wrapped, 2023'ün en çok dinlenen sanatçılarını, şarkılarını ve albümlerini yayınladı. Yılın en çok dinlenen sanatçısı "Masal Gibi", "Sevecek Sandım", "Hangi Yüzüne Konuşacağım" gibi şarkılarla tanınan Semicenk oldu. Peki, Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama…
30.11.2023 Gündem
Semih Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı: Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum
Semih Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı: Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum Türkiye'nin gündeminde olan fon vurgunu soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Futbol camiasından birçok ismi yüksek faiz vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın içinde GPS cihazı bulunan çantayı verdiği iddia edilen eski futbolcu Semih Kaya'nın savcılık ifadesine ulaşıldı. Erzan'ın 200 bin dolarlık fon getirisini mavi çanta içinde kendisine verdiğini belirten Kaya, bu parayı aldıktan sonra Denizbank'taki hesabına yatırdığını söyledi. Kaya, ertesi gün havalimanında çantasından ses gelmesi üzerine GPS cihazı bulduğunu belirterek 'Seçil'in Levent'teki ofisine gidip bu durumun ne olduğunu sordum. Çünkü çantada GPS olduğunu görünce çok korktum, beni takip ettiklerini düşündüm' şeklinde konuştu.
28.11.2023 Gündem
Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu, Ziraat Bankası 2000 TL hediye para doğru mu?
Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu, Ziraat Bankası 2000 TL hediye para doğru mu? Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu? Haber sitesi adı altında spam haber yapan sitelerin yalan haberleri nedeniyle vatandaşlar Ziraat Bankası'nın 2000 TL hediye verip vermediğini sorgulamaya başladı.
8.11.2023 Ekonomi
iPhone 15 modellerinde bulunan 8 yeni özellik! Apple iOS 17 tanıtıldı
iPhone 15 modellerinde bulunan 8 yeni özellik! Apple iOS 17 tanıtıldı Iphone 15 modeli geçtiğimiz ay tanıtıldı. Bu modellerle birlikte yeni işletim sistemi iOS 17'de tanıtıldı. Peki iPhone 15 modelleriyle birlikte ne gibi yeni özellikler geldi? İşte 8 maddede iPhone 15 modellerinde bulunan yeni özellikler.
5.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Instagram ve Facebook artık reklamsız! Ücretler açıklandı
Instagram ve Facebook artık reklamsız! Ücretler açıklandı Meta Platforms META.O, Avrupalı ​​kullanıcılar için Instagram veya Facebook'a reklamsız aboneliklerden ayda 10 euro talep edecek. Mobilden yapılan ödemelerde 13 euro alınacak. Her bir ek hesap için ise 6 euro alınması planlanıyor.
3.10.2023 Bilim ve Teknoloji
iPhone 15 ile birlikte ‘Lightning’ tarih oldu! 'Dinamik ada’ teknolojisi geldi
iPhone 15 ile birlikte ‘Lightning’ tarih oldu! 'Dinamik ada’ teknolojisi geldi Apple, AB’nin şarj girişinde USB-C zorunluluğunu dikkate alarak yeni iPhone 15 serisiyle birlikte ‘Lightning’e veda etti. Ekranın üzerindeki çentik de yeni seriyle birlikte tarih oldu ve yerine ‘dinamik ada’ teknolojisini getirdi. Pro serisinde sunulan titanyum kasa, gelişmiş çip ve kamera iyileştirmeleri de dikkat çeken özellikler arasında yer aldı. ABD’de Pro Max hariç fiyatları sabit tutan şirket Türkiye’de ise fiyatları artırdı.
14.09.2023 Bilim ve Teknoloji
iPhone 15 resmen tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri
iPhone 15 resmen tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri Apple, merakla beklenen iPhone 15 modelini tanıttı. İşte iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'un fiyatı ve özellikleri...
13.09.2023 Bilim ve Teknoloji
iPhone 15 Pro özellikleri neler? iPhone 15 Pro fiyatı kaç lira?
iPhone 15 Pro özellikleri neler? iPhone 15 Pro fiyatı kaç lira? Yerinde katılanlar için, Apple etkinlikleri çok kaotiktir: Steve Jobs sahnesindeki yayın biter bitmez, gazeteciler yeni cihazlarla ilk deneyim için koşturmaya başlar. Zor bir iş, ancak birinin bunu sizler için yapması gerekiyor ve bu sene bu kişi ben oldum, sevgili okur.
13.09.2023 Bilim ve Teknoloji
iPhone 15 Pro Max fiyatı ne kadar olacak, 15 Pro Max özellikleri neler? iPhone 15 Pro Max ne zaman çıkacak? 15 Pro Max çıkış tarihi ve iPhone 15 pro max özellikleri
iPhone 15 Pro Max fiyatı ne kadar olacak, 15 Pro Max özellikleri neler? iPhone 15 Pro Max ne zaman çıkacak? 15 Pro Max çıkış tarihi ve iPhone 15 pro max özellikleri 15 Pro Max çıktı mı, iPhone 15 Pro Max ne zaman çıkacak? Apple, iPhone 15 ve yeni cihazlarının tanıtımını yapacağı bir etkinlik düzenleyecek. Standart iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'ın yanı sıra üst düzey bir iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max'in tanıtımı da bu gece yapılacak. iPhone 15'in özellikleri, fiyat listesi, çıkış tarihi şimdiden merak konusu oldu. Apple, her yıl olduğu gibi yeni ürünlerini ve özelliklerini yapacağı lansmanla tanıtacak. Peki, Peki, Apple 15 Pro Max fiyat listesi belli mi, iPhone 15 Pro Max Türkiye fiyatı ne kadar? iPhone 15 Pro Max ne zaman çıkacak? 15 Pro Max çıkış tarihi ve iPhone 15 pro max özellikleri…
12.09.2023 Bilim ve Teknoloji
İPhone 15 lansmanı canlı izle: Iphone 15 lansmanı saat kaçta, iPhone 15 tanıtımı nereden izlenir, iphone 15 tanıtım hangi kanalda yayınlanıyor? Apple iPhone 15 tanıtım saati…
İPhone 15 lansmanı canlı izle: Iphone 15 lansmanı saat kaçta, iPhone 15 tanıtımı nereden izlenir, iphone 15 tanıtım hangi kanalda yayınlanıyor? Apple iPhone 15 tanıtım saati… Apple, Amiral Gemisi iPhone’da yeni seriyi bugün tanıtacak. Teknoloji tutkunları merakla yeni modelin tanıtımını bekliyor, canlı takip edip etmeyeceklerini sorguluyor. Peki, Apple iPhone 15 tanıtımı ne zaman, hangi kanalda, nereden izlenir? İPhone 15 lansmanı saat kaçta? İşte iPhone 15 lansmanı canlı yayın bilgileri ile iPhone 15 tanıtım saati…
12.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Ekonomiye OVP dopingi!! Borsaya hücum edildi
Ekonomiye OVP dopingi!! Borsaya hücum edildi Çin’in kamuda iPhone’u yasaklamasının ardından hızla gerileyen Apple hisseleri, dünya borsalarında genel bir satış dalgasına neden olurken Borsa İstanbul, OVP’nin açıklanmasıyla artan yabancı yatırımcı ilgisi ve halka arzlara taleple yükseliyor.
9.09.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Apple ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki apple haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.