Gazete Vatan Logo
AdanaBu izdiham İPhone için! Mağaza önünde uzun kuyruklar oluştu, birbirlerinin üzerine atladılar

Bu izdiham İPhone için! Mağaza önünde uzun kuyruklar oluştu, birbirlerinin üzerine atladılar

Bu izdiham İPhone için! Mağaza önünde uzun kuyruklar oluştu, birbirlerinin üzerine atladılar

Adana’da teknoloji mağazasının Turgut Özal şubesi, kapılarını açar açmaz yoğun bir kalabalığa sahne oldu. Açılışa özel indirimlerin olduğu mağazada özellikle son model cihazların uygun fiyatlarla satışa sunulması, teknoloji tutkunlarını mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturmasına neden olurken İPhone’a olan büyük ilgi, izdihama sebep oldu.

Haberin Devamı

Mağazanın açılışından çok önce sıraya giren vatandaşlar, fırsatları kaçırmamak için sabahın erken saatlerinden itibaren mağaza önünde bekleyişe geçti. Açılış anında kapının açılmasıyla birlikte izdiham yaşanırken, yetkililer kalabalığı kontrol altına almaya çalıştı.

Bazı vatandaşlar, indirimli ürünlerden yararlanmak için yoğun çaba gösterirken, mağaza personeli de müşteri taleplerini karşılamak için hızla hizmet verdi.

Teknoloji mağazasının bu yoğun açılışı, Adana’da teknoloji ürünlerine olan talebin giderek arttığını bir kez daha gözler önüne serdi. Vatandaşlar, özellikle gençlerin ve teknoloji meraklılarının yeni ürünlere ulaşmak için mağazaya büyük ilgi gösterdiği belirtildi.

Mağaza önündeki kuyrukların açılış günü boyunca devam ettiği ve benzer kampanyaların önümüzdeki günlerde de süreceği ifade edildi.

Öte yandan, bazı müşteriler izdiham nedeniyle alışverişte zorlandıklarını ve yetkililerden daha iyi düzenleme yapılmasını talep etti. Mağaza yönetimi ise önümüzdeki günlerde benzer yoğunlukları önlemek amacıyla ek önlemler alacaklarını açıkladı.