İzdiham

İzdiham

Son dakika izdiham haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan izdiham ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını izdiham haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzdiham

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izdiham gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.224 izdiham haberi bulunmuştur. Tüm izdiham haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özel indirim izdihamı çeyiz evi açılışına engel oldu
Özel indirim izdihamı çeyiz evi açılışına engel oldu   Batman'da, bir çeyiz evinin, açılışa özel indirim duyurusu üzerine izdiham oluştu. İş yeri açılamazken, polis ekipleri de kalabalığın dağılması için anonsla uyarı yaptı.
22.03.2024 Gündem
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın etti. Cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasında sanığın cezalandırılmasını ve hükümle birlikte tutuklanmasını talep etti. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi. İbrahim Keloğlan ifadesinde, "Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldi" dedi. Sanık Keloğlan'a iyi hal indirimi ile 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi, sanığa yurt dışına çıkma yasağı getirildi.
13.03.2024 Gündem
İsrail tankları yardım almaya çalışan Filistinli sivillere ateş açtı
İsrail tankları yardım almaya çalışan Filistinli sivillere ateş açtı Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları İzleme Örgütü (Euro-Med) tarafından yapılan açıklamada, "İlk incelemeler, İsrail tanklarının Gazze’de insani yardım almaya çalışan Filistinlilere yoğun ateş açtığını doğrulamaktadır” denildi.
1.03.2024 Dünya
Adana'da ücretsiz kebap izdihama yol açtı!
Adana'da ücretsiz kebap izdihama yol açtı! Adanalı kebapçının açılışta ücretsiz kebap dağıtması izdihama yol açtı. Açılışa katılan belediye başkanı ise yoğunluğu görünce ocak başına geçip kendi kebabını aldı.
25.02.2024 Adana
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
İndirimli kazak ve pijama izdihamı
İndirimli kazak ve pijama izdihamı Adana’da bir mağaza kazak, mont ve pijama altlarında indirim yaptı. Mağazada izdiham yaşanırken, kadınlar indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı.
4.02.2024 Adana
Bursa'da mağaza açılışında izdiham! Polis ekipleri devreye girdi
Bursa'da mağaza açılışında izdiham! Polis ekipleri devreye girdi Bursa'da ev eşyaları ve aletleri satan mağaza, açılışa özel kampanya düzenleyince izdiham yaşandı. Sabah saatlerinde toplanan kalabalık uzun kuyruklar oluştururken, polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.
27.01.2024 Gündem
Mağaza açılışında vatandaşların izdihamı kamerada
Mağaza açılışında vatandaşların izdihamı kamerada Bursa’da bir elektronik mağazasının açılışında vatandaşlar indirimli ürünlere koştu. Oluşan izdiham ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
17.12.2023 Vatan TV
Mağaza açılışında indirimli ürün izdihamı!
Mağaza açılışında indirimli ürün izdihamı! Bursa’da bir elektronik mağazasının açılışında vatandaşlar indirimli ürünlere koştu. Oluşan izdiham ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
17.12.2023 Gündem
İrem Derici’nin parti düzenledi, kapıda kuyruk oldu
İrem Derici’nin parti düzenledi, kapıda kuyruk oldu İrem Derici önceki gece Harbiye’deki Ev adlı mekânda parti verdi. İçeride konuklarının yanı sıra yeni sevgilisi Gökhan Fırat’ı da ağırladı.
17.11.2023 Magazin
Kadıköy'de ünlü kozmetik mağazası açılışında izdiham
Kadıköy'de ünlü kozmetik mağazası açılışında izdiham  Kadıköy'de ünlü kozmetik mağazasının açılışı için yüzlerce kişi dün akşamdan itibaren kuyruğa girdi. Kuyrukta sabahlayan müşteriler sabah saatlerinde de bekleyişini sürdürdü. Kapıların açılmasıyla vatandaşlar hediyelere ve diğer ürünlere sahip olabilmek için mağaza içinde de yoğunluk oluşturdu.
11.11.2023 Yaşam
İstanbul'da yazar kadın, eşini vahşice öldürdü! 3 çocuğunun gözü önünde yaşandı
İstanbul'da yazar kadın, eşini vahşice öldürdü! 3 çocuğunun gözü önünde yaşandı İstanbul'da sanat yazarı Funda Demir, 2 yıl önce boşandığı eski eşi mali müşavir Mustafa Çapar'ı çocuklarının gözü önünde katletti.
29.09.2023 Yaşam
"Senin maaşını kim veriyor" dediği polisten tokat gibi cevap!
"Senin maaşını kim veriyor" dediği polisten tokat gibi cevap! Taksim’de trafik denetiminde 4 bin 64 TL ceza yiyen adam, polis memuruna hakaret etti. "Abimi alıp geleceğim" diyen adam, memurlara, “Senin maaşını kim veriyor?” dedi.
29.09.2023 Yaşam
66 bin liradan başlayan telefonlar için izdiham oluştu! Helikopter ile mağazaya indi
66 bin liradan başlayan telefonlar için izdiham oluştu! Helikopter ile mağazaya indi Ünlü cep telefonu markasının yeni modeli, Karaköy sahilde bulunan bir alışveriş merkezine helikopterle getirilerek satışa sunuldu. Kadıköy’de ise cep telefonunun yeni modelini almak isteyen vatandaşlar mağaza önünde sırada bekledi. Ünlü markanın son çıkardığı modelin fiyatı GB seçeneğine göre 66 bin liradan başlayıp 93 bin liraya kadar çıkıyor.
29.09.2023 Yaşam
Boğaz'da ikinci kez Serdar Ortaç izdihamı yaşandı!
Boğaz'da ikinci kez Serdar Ortaç izdihamı yaşandı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam ikinci kez Serdar Ortaç’ı ağırladı. Kuruçeşme dinleyicisiyle birlikte yağmura aldırış etmeyen pop müziğin ünlü ismi, eğlenceye ve dansa doydu. 2014 yılında nikâh masasına oturduğu İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019'da tek celsede boşanan sanatçının, evlilşkle ilgili sözleri dikkat çekti.
5.06.2023 Magazin
Boğaz’da rap rüzgarı esti!
Boğaz’da rap rüzgarı esti! Çakal ve Reckol, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında hayranlarıyla buluştu.
4.06.2023 Magazin
Yüzde 90 indirimi duyanlar çılgına döndü! Birbirlerini ezip dükkanı talan ettiler
Yüzde 90 indirimi duyanlar çılgına döndü! Birbirlerini ezip dükkanı talan ettiler Bursa'da ev eşyası satan mağaza, açılışa özel kampanya düzenleyince sabahın ilk ışıklarından itibaren gelen kalabalık izdihama neden oldu. İçeri girmek isteyen binlerce kadın birbirini ezerken, bazı vatandaşlar bir ürün yerine daha fazla alınca aralarında yaşanan sözlü tartışmalar kameraya yansıdı.
12.05.2023 Yaşam
İbrahim Tatlıses bayramda konuklarına müzik ziyafeti yaşattı!
İbrahim Tatlıses bayramda konuklarına müzik ziyafeti yaşattı! Ramazan Bayramı’nın birinci günü İstanbul Günay Restoran’da sahne alan İbrahim Tatlıses, sevenlerine unutulmaz bir bayram gecesi armağan etti. Hayranlarıyla sohbet eden Tatlıses, "Bayramın ilk günü herkes annesini, babasını ziyaret etti. Siz de beni ziyaret ettiniz" dedi.
23.04.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses izdihamı! Polis göz yaşartıcı gazla müdahale etti
İbrahim Tatlıses izdihamı! Polis göz yaşartıcı gazla müdahale etti İbrahim Tatlıses, Irak’ın kuzeyindeki Erbil kentinde büyük ilgiyle karşılandı. Bir mağaza açılışına katılan Ünlü türkücü, "Irak ve Erbil benim kalem" dedi. Hayranları, usta sanatçıyı görmek için izdihama neden oldu. Güvenlik güçleri, kalabalığa göz yaşartıcı gazla müdahale etmek zorunda kaldı.
19.04.2023 Magazin
Mağazada indirimli kıyafet izdihamı
Mağazada indirimli kıyafet izdihamı Kahraman'da bir alışveriş merkezinde indirimli ürünleri almak isteyenler izdiham nedeniyle ezilme tehlikesi geçirdi.
13.04.2023 Gündem
'Seni hiçbir zaman aldatmadım' mesajı sonrası intihar etmişti! Yürek yakan paylaşım
'Seni hiçbir zaman aldatmadım' mesajı sonrası intihar etmişti! Yürek yakan paylaşım Muğla'da erkek arkadaşı ile tartıştıktan sonra 'Seni hiçbir zaman aldatmadım' diyerek video çekip, Asar Dağı'ndaki kayalıklardan atlayan Bahar C. (21) gözyaşları arasında toprağa verildi. Genç kızın babası Feray C.’nin sosyal medya hesabından “Ah Bahar'ım. Yakıştı mı bu ölüm. En güzel çağında gençliğini bitirdin canım kızım”, ablası Zülahi C.’nin ise “Canımı bıraktım toprak altında. Gelinlik giyemeden kefene sardılar seni" paylaşımlarında bulunması yürekleri dağladı. 
8.04.2023 Yaşam
Yüzde 70 indirimi duyan akın etti! İzdiham anları kameralarda
Yüzde 70 indirimi duyan akın etti! İzdiham anları kameralarda Sivas'ta bir mağaza, deposundaki ürünleri yüzde 70 indirimli satma kararı alınca izdiham yaşandı.
8.04.2023 Yaşam
Sivas'ta mağazada indirim izdihamı
Sivas'ta mağazada indirim izdihamı Sivas'ta bir mağaza, deposundaki ürünleri yüzde 70 indirimli satma kararı alınca izdiham yaşandı. 
8.04.2023 Haber
Yüzde 50 indirim yapan mağazada vatandaşlar ile çalışanlar birbirine girdi
Yüzde 50 indirim yapan mağazada vatandaşlar ile çalışanlar birbirine girdi Ankara’da tüm ürünleri etiketin yarı fiyatına satma kararı alan mağazanın 2 şubesinde de izdiham yaşandı. Elektronik mutfak aletleri için vatandaşlar ile mağaza çalışanlarının birbirine girdiği indirim fırsatında, cep telefonları ve teknolojik cihazlar rağbet gördü.
1.04.2023 Ekonomi
İndirim izdihamı! İş yeri sahipleri kapıları zor tuttu, duyan oraya koştu
İndirim izdihamı! İş yeri sahipleri kapıları zor tuttu, duyan oraya koştu Tekirdağ'da bir alışveriş merkezinin açılışa özel indirim yaptığını duyan vatandaşlar, saatlerce beklemeyi göze aldılar ve alışveriş yaparak izdihama neden oldular. İş yeri sahipleriyse izdiham olan mağazada kapıları zor tuttular.
25.02.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İzdiham ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izdiham haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.