Mağaza

Mağaza

Son dakika mağaza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mağaza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mağaza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mağaza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mağaza gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.121 mağaza haberi bulunmuştur. Tüm mağaza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
AVM'ye giden herkes için geçerli! Tazminat alabilirsiniz, hemen başvuru yapın
AVM'ye giden herkes için geçerli! Tazminat alabilirsiniz, hemen başvuru yapın AVM'nin içinde yer alan mağazalarda, otoparkta ya da dışarıdaki dükkanlarda, çanta-eşya hırsızlığı ve kayıp olayları yaşanabiliyor. İşletmeler bu gibi durumlarda astıkları 'Çalınan ve kaybolan eşyalarınızdan müessesemiz sorumlu değildir' yazısına sığınıyor. Peki bu yazının hukuki sorumluluğa ve kusur durumlarına etkisi var mı? Uzman isim bu durumda tazminat talebinde bulunulabileceğine dikkat çekti. İşte detaylar...
15.04.2024 Ekonomi
Adana’da vatandaşlar bayram öncesi alışverişe akın etti! Her yer doldu taştı
Adana’da vatandaşlar bayram öncesi alışverişe akın etti! Her yer doldu taştı Adana’da Ramazan Bayramına sayılı günler vatandaşlar alışverişe akın etti. Ramazan Bayramı nedeniyle vatandaşlar bayramlık ve diğer ihtiyaçlarını gidermek için alışverişe akın etti.
8.04.2024 Adana
Türk şirket Körfez Bölgesi’nde ilk pop-up mağazasını Riyad’da açtı
Türk şirket Körfez Bölgesi’nde ilk pop-up mağazasını Riyad’da açtı Türk e-ticaret platformu Trendyol, Körfez Bölgesi’ndeki ilk pop-up mağazasını Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da ünlü dizi oyuncuları Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı’nın katıldığı lansmanla açtı.
29.03.2024 Ekonomi
Banka ve kredi kartlı ödemeler Şubat ayında 1,01 trilyon lira oldu
Banka ve kredi kartlı ödemeler Şubat ayında 1,01 trilyon lira oldu Şubat ayında yapılan toplam kartlı ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 152 artarak 1,01 trilyon TL oldu. Kartlı ödemelerin 843,1 milyar TL’si kredi kartları ile gerçekleştirildi.
25.03.2024 Ekonomi
Özel indirim izdihamı çeyiz evi açılışına engel oldu
Özel indirim izdihamı çeyiz evi açılışına engel oldu   Batman'da, bir çeyiz evinin, açılışa özel indirim duyurusu üzerine izdiham oluştu. İş yeri açılamazken, polis ekipleri de kalabalığın dağılması için anonsla uyarı yaptı.
22.03.2024 Gündem
Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi
Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi Şirketlerin teknoloji liderlerinin ödüllendirildiği ‘Future of CIO & Awards’ bu yıl 15’inci kez sahiplerini buldu.
19.03.2024 Yaşam
Ayrıldığı kız arkadaşını sırtından vurup öldürdü, intihar etti
Ayrıldığı kız arkadaşını sırtından vurup öldürdü, intihar etti Aydın'ın Nazilli ilçesinde İbrahim Olece (19) eski sevgilisi Ömür Arslan'ı (17) çalıştığı iş yerinde öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi.
14.03.2024 Gündem
Faaliyet raporu ile 3 ödül aldı
Faaliyet raporu ile 3 ödül aldı Bizim Toptan 2022 yılı Faaliyet Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP) tarafından düzenlenen uluslararası “Vizyon Ödülleri”nde 3 ödül birden alarak büyük başarı kazandı.
12.03.2024 Ekonomi
Dedektif gibi 69 gün iz sürdüler! Sahibine teslim ettiler
Dedektif gibi 69 gün iz sürdüler! Sahibine teslim ettiler Giresun’un Bulancak ilçesinde bir market çalışanları, markette bir müşterinin düşürdüü altın kolyeyi 69 gün iz sürerek sahibine ulaştırdı. Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, market çalışanlarını teşekkür belgesi takdim etti.
7.03.2024 Gündem
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı Dünyanın neresinde olursa olsun kadınlar için hep benzer durumlarda benzer değerlendirmeler yapılır... Bir kadın saçlarını kestirirse ya da rengini değiştirirse eski hayatından sıkıldığı ve yeni bir sayfa açtığı söylenir.
1.03.2024 Nazan Mengü
Adanalı tekstil firması, şubeleşerek büyüyecek! 81 ilde mağaza hedefi
Adanalı tekstil firması, şubeleşerek büyüyecek! 81 ilde mağaza hedefi Adana’da faaliyet gösteren giyim mağazasında yeni şubeler için görüşmeler devam ediyor.
29.02.2024 Adana
Deichmann Türkiye CEO’su Atilla Özkul: Hız kesmeden büyümeye devam ediyoruz
Deichmann Türkiye CEO’su Atilla Özkul: Hız kesmeden büyümeye devam ediyoruz DEICHMANN Türkiye CEO’su Atilla Özkul açıkladı: “3.0 konsepti ile yenilenen mağazalarımızda modern tasarımlar ile müşterilerimize daha keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaya hızla devam ediyoruz.”
21.02.2024 Advertorial
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para İstanbul'da PKK/KCK terör örgütünün talimatı doğrultusunda alışveriş merkezlerinde ve ormanlarda yangın çıkarmak için eylem yapan 15 sanık hakkındaki soruşturma tamamlandı.
14.02.2024 Gündem
İnternette güvenli alışveriş için bunlara dikkat
İnternette güvenli alışveriş için bunlara dikkat Kamuoyuyla paylaşılan bir raporda internet alışverişlerinde ödeme yapılırken tüketicilerin dikkat etmesi gereken püf noktalar açıklandı.
13.02.2024 Yaşam
İndirimli kazak ve pijama izdihamı
İndirimli kazak ve pijama izdihamı Adana’da bir mağaza kazak, mont ve pijama altlarında indirim yaptı. Mağazada izdiham yaşanırken, kadınlar indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı.
4.02.2024 Adana
ÇKA, girişimcileri yatırımcılar ile buluşturdu
ÇKA, girişimcileri yatırımcılar ile buluşturdu Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) bölgede girişimcilik ekosistemini geliştirmeye devam ediyor. ÇKA tarafından Adana’da girişim sermaye fonları, melek yatırımcılar, girişimciler ve ekosistem paydaşlarının katılımı ile “Çukurova Yatırımcı- Girişimci Buluşması” etkinliği düzenlendi.
4.02.2024 Adana
ebebek 2023’te hem fiziksel hem de online satışta istikrarlı büyümesini sürdürdü
ebebek 2023’te hem fiziksel hem de online satışta istikrarlı büyümesini sürdürdü Anne-bebek ürünleri sektörünün öncü markası, 2023 yılında da büyümesini sürdürerek, 23 yılda 65 ilde 235 mağaza sayısına ulaştı. Hesaplı fiyatlarla bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılayan ebebek’in fiziksel mağazalarında geçen yıl 47 milyon 440 bin 630 kişi alışveriş yaptı. Bebeveynlere farklı alışveriş deneyimleri sunan firma, 2023 yılında sadece online kanalında 128 milyon 859 bin 724 kişiye ulaşırken, hem mağaza hem de e-ticaret kanalından toplam 81 milyon 642 bin 901 ürünü bebeveynler ile buluşturdu.
1.02.2024 Ekonomi
Bursa'da mağaza açılışında izdiham! Polis ekipleri devreye girdi
Bursa'da mağaza açılışında izdiham! Polis ekipleri devreye girdi Bursa'da ev eşyaları ve aletleri satan mağaza, açılışa özel kampanya düzenleyince izdiham yaşandı. Sabah saatlerinde toplanan kalabalık uzun kuyruklar oluştururken, polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.
27.01.2024 Gündem
Galatasaray'dan 33.7 milyon euroluk rekor satış! Dursun Özbek açıkladı
Galatasaray'dan 33.7 milyon euroluk rekor satış! Dursun Özbek açıkladı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.
24.01.2024 Galatasaray
Chanel mağazasında 250 bin dolarlık soygun!
Chanel mağazasında 250 bin dolarlık soygun! ABD’de lüks moda markası Chanel’in mağazasında gerçekleştirilen soygunda hırsızlar en az 250 bin dolar değerinde 99 çanta çaldı.
21.12.2023 Gündem
Mağaza açılışında vatandaşların izdihamı kamerada
Mağaza açılışında vatandaşların izdihamı kamerada Bursa’da bir elektronik mağazasının açılışında vatandaşlar indirimli ürünlere koştu. Oluşan izdiham ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
17.12.2023 Vatan TV
Mağaza açılışında indirimli ürün izdihamı!
Mağaza açılışında indirimli ürün izdihamı! Bursa’da bir elektronik mağazasının açılışında vatandaşlar indirimli ürünlere koştu. Oluşan izdiham ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
17.12.2023 Gündem
KOTON halka arz ne zaman? Koton kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu (helal mi), hangi bankalarda var, Koton halka arz fiyatı nedir?
KOTON halka arz ne zaman? Koton kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu (helal mi), hangi bankalarda var, Koton halka arz fiyatı nedir? Hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren Türk markası Koton halka arza hazırlanıyor. Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş. taslak izahnamesini SPK onayına sunarak halka arz sürecini başlattı. Koton halka arz gelirini işletme sermayesinin finansmanı ve mağaza/depo/teknoloji yatırımları için kullanmayı planlıyor. Bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi ile gerçekleşmesi planlanan halka arzın 2024 yılı ilk çeyreği içinde gerçekleşeceği tahmin ediliyor.
13.12.2023 Ekonomi
Türk şirket Kazakistan pazarına giriş yaptı
Türk şirket Kazakistan pazarına giriş yaptı Spor perakendesi şirketlerinden Olgar; Kazakistan’ın eski başkenti ve en büyük şehri Almatı’da SPX markasıyla 2 mağaza açtı. Gürcistan’dan sonra yurtdışında dahil olduğu ikinci pazar olan Kazakistan mağazaları ile birlikte markanın yurtiçi ve yurtdışında olmak üzere toplamdaki mağaza sayısı 48 oldu.
21.11.2023 Finans

Benzer Haber Etiketleri

Mağaza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mağaza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.