Mağaza

Mağaza

Son dakika mağaza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mağaza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mağaza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mağaza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mağaza gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.092 mağaza haberi bulunmuştur. Tüm mağaza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanalı tekstilci, ülkenin hazır giyimde büyüme potansiyeline katkı sağlıyor
Adanalı tekstilci, ülkenin hazır giyimde büyüme potansiyeline katkı sağlıyorAdana'da faaliyet gösteren Televole giyim mağazasında yatırımlar sürerken firma, ülkenin hazır giyimde büyüme potansiyeline katkı sağlıyor.
24.09.2024Adana
120 bin TL'lik telefonu satın almak için geceden sıraya girdiler
120 bin TL'lik telefonu satın almak için geceden sıraya girdilerÜnlü cep telefonu markasının yeni modeli, Üsküdar ve Kadıköy'de bulunan mağazalarda satışa sunuldu. Telefona sahip olmak isteyen vatandaşlar, akşam saatlerinde mağaza önünde sıraya girerek uzun kuyruklar oluştururken, son çıkan modelin fiyatı çeşitli özelliklerine göre 65 bin TL'den başlayıp, 120 bin TL'ye kadar çıkıyor.
20.09.2024Gündem
ŞOK aktüel 11-17 Eylül katalog 2024: Bu hafta ŞOK markette hangi ürünler indirimli?
ŞOK aktüel 11-17 Eylül katalog 2024: Bu hafta ŞOK markette hangi ürünler indirimli?ŞOK aktüel 11-17 Eylül 2024 katalog yayınlandı. Bu hafta satışa çıkacak indirimli ürünler kataloğunda gıda ürünlerinde yapılan indirimlerin yanı sıra mağaza raflarında satışı olmayan farklı ürün seçenekleri katalogda yer alıyor. Peki ŞOK'ta bu hafta hangi ürünler indirimli?
10.09.2024Ekonomi
MediaMarkt, Türkiye’de yatırıma devam dedi! 100. mağazasını açtı!
MediaMarkt, Türkiye’de yatırıma devam dedi! 100. mağazasını açtı!Avrupa’nın bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Türkiye pazarında kazandığını Türkiye’ye yatırmaya devam ediyor. 2024 yılında mağaza yatırımlarını artıran MediaMarkt, Türkiye’deki 100’üncü mağazasını Antalya’nın Manavgat ilçesinde açtı. Bu açılışla birlikte MediaMarkt, Türkiye’deki mağaza alanını 250 bin metrekarenin üzerine çıkardı.
29.08.2024Advertorial
Valorant gece pazarı saat kaçta gelir, 2024 Ağustos Valorant gece pazarı ne zaman gelecek? Ağustos Valorant gece pazarı tarihi
Valorant gece pazarı saat kaçta gelir, 2024 Ağustos Valorant gece pazarı ne zaman gelecek? Ağustos Valorant gece pazarı tarihiOyunseverlerin favori oyunlarından biri olan Valorant gece pazarı ne zaman gelecek 2024? Sorusuna yanıt aranıyor. Valorant Gece Pazarı, oyunun sağ üst köşesinde yer alan ve oyun içerisinde yer almakta olan eşya kaplamalarını normal fiyatlarından daha uygun bir şekilde alabilecekleri indirimli bir mağaza türüdür. Peki, Valorant gece pazarı ne zaman gelecek 2024? Ağustos ayı Valorant gece pazarı saat kaçta gelir, hangi tarihte geliyor?
16.08.2024Gündem
10 yenilikçi girişim Atatürk Kültür Merkezi’nde bir araya geldi
10 yenilikçi girişim Atatürk Kültür Merkezi’nde bir araya geldiTürk Telekom CEO’su Ümit Önal, Türk Telekom Ventures PİLOT girişim hızlandırma programının 12. dönemine seçilen girişimlerle AKM’de bir araya geldi.
15.08.2024Yaşam
Hatay'da yeni açılan mağazada indirim izdihamı! Müşteriler arasındaki tartışma kavgaya dönüştü
Hatay'da yeni açılan mağazada indirim izdihamı! Müşteriler arasındaki tartışma kavgaya dönüştüHatay'ın Dörtyol ilçesinde market açılışına özel indirimden faydalanmak isteyenler, izdihama neden oldu. Alışveriş sırasında müşteriler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.
9.08.2024Gündem
Motosikletle gelip kurşun yağdırdılar!
Motosikletle gelip kurşun yağdırdılar!Adana'da motosikletli şüpheliler, dün gece bir kadın giyim mağazasına silahlı saldırı düzenledi. Mağazaya 14 kurşunun isabet ettiğini belirleyen polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
13.06.2024Adana
Rekabet Kurulu'ndan CHI Kozmetik'e idari para cezası
Rekabet Kurulu'ndan CHI Kozmetik'e idari para cezasıRekabet Kurulu, CHI Kozmetik'e 93 bin 776 TL idari para cezası verildiği açıkladı.
5.06.2024Ekonomi
Adana'da indirim izdihamı!
Adana'da indirim izdihamı!Adana'da, indirime giren bir kozmetik mağazasından ürün almak isteyenler arasında kavga çıktı. İzdihamın yaşandığı mağazada, mesai bitimi polis eşliğinde kepenk indirildi. Yaşananlar, bir müşteri tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
1.06.2024Adana
İstanbul'da AVM'de 34 bin TL'ye satılan cep telefonu için akın ettiler
İstanbul'da AVM'de 34 bin TL'ye satılan cep telefonu için akın ettilerBakırköy’de bir Alışveriş Merkezinde yeni açılan elektronik mağaza sahipleri bazı elektronik ürünlere indirim yapınca metrelerce kuyruk oluştu.
11.05.2024Gündem
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek?
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek?Koton Mağazacılık halka arz yoluyla 795.500.000 TL olan mevcut sermayesini 34.150.000 TL artırarak 829.650.000 TL’ye çıkaracak. Paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtılacak, pay talebinde de T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Peki, Koton ne zaman borsada işlem görecek, KOTON halka arz kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman işlem görecek?
4.05.2024 Ekonomi
Koton halka arz katılım endeksine uygun mu, Koton Mağazacılık halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton halka arz talep toplama tarihleri
Koton halka arz katılım endeksine uygun mu, Koton Mağazacılık halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton halka arz talep toplama tarihleriKoton Mağazacılık halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş. halka arz haberini duyurdu. Peki, Koton Mağazacılık halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
27.04.2024Ekonomi
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artışKredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024Ekonomi
AVM'ye giden herkes için geçerli! Tazminat alabilirsiniz, hemen başvuru yapın
AVM'ye giden herkes için geçerli! Tazminat alabilirsiniz, hemen başvuru yapınAVM'nin içinde yer alan mağazalarda, otoparkta ya da dışarıdaki dükkanlarda, çanta-eşya hırsızlığı ve kayıp olayları yaşanabiliyor. İşletmeler bu gibi durumlarda astıkları 'Çalınan ve kaybolan eşyalarınızdan müessesemiz sorumlu değildir' yazısına sığınıyor. Peki bu yazının hukuki sorumluluğa ve kusur durumlarına etkisi var mı? Uzman isim bu durumda tazminat talebinde bulunulabileceğine dikkat çekti. İşte detaylar...
15.04.2024Ekonomi
Adana’da vatandaşlar bayram öncesi alışverişe akın etti! Her yer doldu taştı
Adana’da vatandaşlar bayram öncesi alışverişe akın etti! Her yer doldu taştıAdana’da Ramazan Bayramına sayılı günler vatandaşlar alışverişe akın etti. Ramazan Bayramı nedeniyle vatandaşlar bayramlık ve diğer ihtiyaçlarını gidermek için alışverişe akın etti.
8.04.2024Adana
Türk şirket Körfez Bölgesi’nde ilk pop-up mağazasını Riyad’da açtı
Türk şirket Körfez Bölgesi’nde ilk pop-up mağazasını Riyad’da açtıTürk e-ticaret platformu Trendyol, Körfez Bölgesi’ndeki ilk pop-up mağazasını Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da ünlü dizi oyuncuları Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı’nın katıldığı lansmanla açtı.
29.03.2024Ekonomi
Banka ve kredi kartlı ödemeler Şubat ayında 1,01 trilyon lira oldu
Banka ve kredi kartlı ödemeler Şubat ayında 1,01 trilyon lira olduŞubat ayında yapılan toplam kartlı ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 152 artarak 1,01 trilyon TL oldu. Kartlı ödemelerin 843,1 milyar TL’si kredi kartları ile gerçekleştirildi.
25.03.2024Ekonomi
Özel indirim izdihamı çeyiz evi açılışına engel oldu
Özel indirim izdihamı çeyiz evi açılışına engel oldu  Batman'da, bir çeyiz evinin, açılışa özel indirim duyurusu üzerine izdiham oluştu. İş yeri açılamazken, polis ekipleri de kalabalığın dağılması için anonsla uyarı yaptı.
22.03.2024Gündem
Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi
Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildiŞirketlerin teknoloji liderlerinin ödüllendirildiği ‘Future of CIO & Awards’ bu yıl 15’inci kez sahiplerini buldu.
19.03.2024Yaşam
Ayrıldığı kız arkadaşını sırtından vurup öldürdü, intihar etti
Ayrıldığı kız arkadaşını sırtından vurup öldürdü, intihar ettiAydın'ın Nazilli ilçesinde İbrahim Olece (19) eski sevgilisi Ömür Arslan'ı (17) çalıştığı iş yerinde öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi.
14.03.2024Gündem
Faaliyet raporu ile 3 ödül aldı
Faaliyet raporu ile 3 ödül aldıBizim Toptan 2022 yılı Faaliyet Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP) tarafından düzenlenen uluslararası “Vizyon Ödülleri”nde 3 ödül birden alarak büyük başarı kazandı.
12.03.2024Ekonomi
Dedektif gibi 69 gün iz sürdüler! Sahibine teslim ettiler
Dedektif gibi 69 gün iz sürdüler! Sahibine teslim ettilerGiresun’un Bulancak ilçesinde bir market çalışanları, markette bir müşterinin düşürdüü altın kolyeyi 69 gün iz sürerek sahibine ulaştırdı. Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, market çalışanlarını teşekkür belgesi takdim etti.
7.03.2024Gündem
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkıDünyanın neresinde olursa olsun kadınlar için hep benzer durumlarda benzer değerlendirmeler yapılır... Bir kadın saçlarını kestirirse ya da rengini değiştirirse eski hayatından sıkıldığı ve yeni bir sayfa açtığı söylenir.
1.03.2024Nazan Mengü
Adanalı tekstil firması, şubeleşerek büyüyecek! 81 ilde mağaza hedefi
Adanalı tekstil firması, şubeleşerek büyüyecek! 81 ilde mağaza hedefiAdana’da faaliyet gösteren giyim mağazasında yeni şubeler için görüşmeler devam ediyor.
29.02.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Mağaza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mağaza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.