Hırsızlık

Hırsızlık

Son dakika hırsızlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hırsızlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hırsızlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hırsızlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hırsızlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.463 hırsızlık haberi bulunmuştur. Tüm hırsızlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımı
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımıPolis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına yapılacak alım için başvuru süreci, 23 Temmuz'da başladı ve 29 Temmuz'da sona erecek. Başvurular, adayların http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile gerçekleştirebilecekleri belirtiliyor. Ayrıca, İç Güvenlik Fakültesi için de 40 kadın ve 160 erkek olmak üzere toplamda 200 öğrenci alımı yapılacak. Bu alıma ilişkin başvuru süreci ve detayları yine http://www.pa.edu.tr adresinden takip edilebilir.
23.07.2024Gündem
Gaziantep'te babasının tarlasından 1,5 ton Antep fıstığı çalan şüpheli yakalandı
Gaziantep'te babasının tarlasından 1,5 ton Antep fıstığı çalan şüpheli yakalandıGaziantep'te babasının fıstık bahçesinden 1,5 ton Antep fıstığı çalan şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.
23.07.2024Gaziantep
Çeşme'de hırsızlık yapan turist, iş yeri sahibine mail atıp özür diledi |  Hırsızlık anları kamerada
Çeşme'de hırsızlık yapan turist, iş yeri sahibine mail atıp özür diledi | Hırsızlık anları kameradaİzmir'in Çeşme ilçesinde elbise çalarken güvenlik kamerasına yakalanan Avustralyalı turist, daha sonra pişman olarak çaldığı elbisenin parasını gönderdi. Pişman olduğunu hırsızlık yaptığı iş yeri sahibine maille belirten turist, 'Evrenden intikam almak için' elbise çaldığını söyledi.
21.07.2024Gündem
300 bin dolar değerinde takı çaldılar: Hırsızlık anı kamerada
300 bin dolar değerinde takı çaldılar: Hırsızlık anı kameradaKadıköy'de 4 şüpheli bir mücevher dükkanına girerek yaklaşık 300 bin dolar değerinde pırlanta takı seti çalıp kaçtı. Polis başlattığı operasyonda şüphelilerden üçünü hemen, firari şüpheli N.Ç.'yi ise kısa süre sonra yakaladı. Gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.
17.07.2024Gündem
Adana'da çeşitli suçlardan yakalanan 120 şüpheli tutuklandı! Dikkat çeken rapor
Adana'da çeşitli suçlardan yakalanan 120 şüpheli tutuklandı! Dikkat çeken raporAdana Emniyet Müdürlüğü, 8-14 Temmuz tarihleri arasında çeşitli suçlardan aranan 415 şüphelinin yakalandığını ve 120'sinin tutuklandığını bildirdi.
16.07.2024Adana
İş arkadaşının eşini öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı: Karşı tarafın zararını karşılamak isterim
İş arkadaşının eşini öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı: Karşı tarafın zararını karşılamak isterimEskişehir'de, eşi ve oğlunun evde ölü bulduğu Safinaz Ayten'in (72) cinayet şüphelisi olarak tutuklanan sanık Mehmet Usta (34), mahkemedeki ilk savunmasında, iş arkadaşının eşi olan kadının kolundaki bileziği zorla aldığını itiraf etti. Evden ayrılırken Ayten’in yaşadığını öne süren Usta, "Tek amacım altınları alıp borcu ödemekti, Safinaz Ayten'i öldürmedim" dedi.
11.07.2024Gündem
Ücretli öğretmen başvuruları başladı mı? MEB ücretli öğretmenlik başvuru şartları neler?
Ücretli öğretmen başvuruları başladı mı? MEB ücretli öğretmenlik başvuru şartları neler?Ücretli öğretmenlik başvuru takvimine yönelik araştırmalar devam ediyor. 2024-2025 yılı ders ücreti karşılığı öğretmenlik başvuruları her il ve ilçede değişiklik gösteriyor. Peki, ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman, ücretli öğretmenlik başvuru şartları neler?
9.07.2024Gündem
Pes dedirten olay! Ağacı sökerek çaldılar
Pes dedirten olay! Ağacı sökerek çaldılarAfyonkarahisar'da bir şahsın toplu konutların bulunduğu bölgedeki peyzaj alanından farklı zamanlarda gerçekleştirdiği çam ağacı hırsızlığı güvenlik kameralarına yansıdı. Şahsın, boyları yaklaşık 1 metreyi bulan çam ağaçlarını sökerek götürmesi "pes" dedirtti.
9.07.2024Gündem
Adana'da akıl almaz olay: Motosikleti sahibiyle birlikte çaldılar
Adana'da akıl almaz olay: Motosikleti sahibiyle birlikte çaldılarAdana'da 17 yaşındaki çocuk üç tekerlekli motosikleti sahibiyle birlikte çaldı, bu anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
9.07.2024Adana
Depremzede ailenin buzdolabındaki malzemeleri çaldılar
Depremzede ailenin buzdolabındaki malzemeleri çaldılarHatay'da depremzede aile hırsızlık şoku yaşadı. Kaldıkları konteynere giren hırsız, buzdolabındaki et ve gıda malzemeleri başta olmak üzere çeşitli eşyalar çaldı.
9.07.2024Gündem
Gaziantep'te hırsızlık suçundan 69 kişi tutuklandı! JASAT yakaladı
Gaziantep'te hırsızlık suçundan 69 kişi tutuklandı! JASAT yakaladıGaziantep'te çeşitli hırsızlık suçlarına karıştığı tespit edilen 97 şüpheliden 69'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.
8.07.2024Gaziantep
Zillerine bastığı evlerin boş olduğunu anladıkları evlere girip hırsızlık yaptılar!
Zillerine bastığı evlerin boş olduğunu anladıkları evlere girip hırsızlık yaptılar!Adana'da apartmanın zillerine basıp, kontrol yapan 3 kadın, boş olduğunu anladıkları Halil İbrahim D.'nin (20) dairesine girip, çelik kasadaki 360 bin lira değerinde ziynet eşyasını çaldı. Şüphelilerden 1'i yakalanıp tutuklanırken, kadınların binaya giriş-çıkış anları güvenlik kamerasına yansıdı.
8.07.2024Adana
Bakan Yerlikaya'dan Kayseri'deki olaylara ilişkin açıklama: Gözaltına alınan 468'inin suç kaydı var
Bakan Yerlikaya'dan Kayseri'deki olaylara ilişkin açıklama: Gözaltına alınan 468'inin suç kaydı varİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'de yaşanan olaylara ilişkin basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, "Kayseri'de 855 şahıs gözaltına alındı, bunların 13'ü tutuklandı, 145'i hakkında adli kontrol kararı verildi. Bu gözaltına alınan şahıslardan 468'inin 50 farklı suçtan adli kaydı oluğu ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.
5.07.2024Gündem
Kolyesini çalmak istediği kadından dayak yedi!
Kolyesini çalmak istediği kadından dayak yedi!Adana'da bisikletli şüpheli sohbet ettiği kadının altın kolyesini çalmaya çalıştı. Ancak kadın şüpheliye ağaç dalı ile vurarak uzaklaştırdı. Bu anlar saniye saniye görüntülenirken, olaydan kısa süre sonra şüpheli yakalanırken çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
4.07.2024Adana
Kar maskeli hırsız bankadan çıkan fıstık tüccarının parasını gasp etti!
Kar maskeli hırsız bankadan çıkan fıstık tüccarının parasını gasp etti!Gaziantep’te fıstık tüccarı İbrahim Tiken, bankadan çıkıp 3 milyon TL parayla aracına bindiği sırada yanına yaklaşan kar maskeli şüphelinin saldırısına uğradı. Tiken’e bir el ateş edip, paranın 1 milyon TL’sini gasbeden şüpheli kaçtı. Olaydan yara almadan kurtulan İbrahim Tiken’in şikayeti üzerine polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
4.07.2024Gaziantep
Sitede oturan herkesi yakından ilgilendiriyor! Tazminat talep edebilirsiniz
Sitede oturan herkesi yakından ilgilendiriyor! Tazminat talep edebilirsinizYargıtay, İstanbul’da gerçekleşen hırsızlık olayında site içerisinde yeterince güvenlik önlemi almayan site yönetimini hırsızlıktan dolayı sorumlu tutarak kat malikine tazminat ödenmesi gerektiğine karar verdi. Özellikle yaz aylarında hırsızlık vakasının daha fazla yaşandığını belirten Avukat Cansen Erdoğan, bu gibi mağduriyetlerin yaşanmaması için daha dikkatli olunması gerektiğini aktardı.
4.07.2024Gündem
Kayseri'deki provokasyona 474 gözaltı... Bakan Yerlikaya: Millete komplo kuran karşılığını görecek
Kayseri'deki provokasyona 474 gözaltı... Bakan Yerlikaya: Millete komplo kuran karşılığını görecekİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kayseri’de meydana gelen olayların ardından ülke genelinde dün gece Suriyelilere yönelik provokatif eylemler gerçekleştiğini, 474 şahsın gözaltına alındığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Devletimize ve milletimize karşı bu komploları kuranlar hak ettikleri karşılığı göreceklerdir" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem
Gaziantep'te son bir ay içinde yapılan operasyonlarda 638 kişi tutuklandı!
Gaziantep'te son bir ay içinde yapılan operasyonlarda 638 kişi tutuklandı!Gaziantep'te polis ekipleri tarafından haziran ayı boyunca yapılan operasyonlarda 638 kişi tutuklandı.
2.07.2024Gaziantep
Adana'da Seyhan polisi 65 silah ve çeşitli suçlardan aranan 211 kişi yakaladı
Adana'da Seyhan polisi 65 silah ve çeşitli suçlardan aranan 211 kişi yakaladıAdana’da Seyhan polisleri bir haftalık yaptığı çalışmalarda aralarında hafif makineli tüfek ve uzun namlulu tüfeğinde olduğu 65 ruhsatsız silah ele geçirirken çeşitli suçlardan aranan 211 kişiyi yakaladı. Ruhsatsız silah yakalatan 9 kişide tutuklandı.
1.07.2024Adana
Tatile çıkacaklar dikkat! Hırsızlık olaylarına karşı kritik uyarı: Sakın çöpe atmayın
Tatile çıkacaklar dikkat! Hırsızlık olaylarına karşı kritik uyarı: Sakın çöpe atmayınTatil döneminde boş kalan evlerde hırsızlık riski artıyor. Türkiye’de evlerde alarm kullanım oranı ise sadece yüzde bir. Peki, tatile çıkarken evlerimizi nasıl daha güvenli hale getirebiliriz?
30.06.2024Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: 6 organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: 6 organize suç örgütü çökertildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, polis ve jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarda 6 organize suç örgütünün çökertildiğini ve 3 elebaşının da içerisinde olduğu 75 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
28.06.2024Gündem
Bilim kurgu filmleri gerçek mi oluyor? Yapay zeka suç işleyenleri kurbanının ‘acısının içine’ hapsedecek!
Bilim kurgu filmleri gerçek mi oluyor? Yapay zeka suç işleyenleri kurbanının ‘acısının içine’ hapsedecek!Bir zamanlar sadece bilim kurgu filmlerinde izlediğimiz şeyler artık birer birer hayatımızın parçası haline gelmeye başladı. Bir moleküler biyolog tarafından tasarlanan ‘geleceğin hapishanesi’ fikri de tam olarak buna örnek gösterildi.
27.06.2024Gündem
Cami tuvaletinde şok eden anlar! "Sözün bittiği yerdeyiz"
Cami tuvaletinde şok eden anlar! "Sözün bittiği yerdeyiz"Amasya’nın Suluova ilçesinde caminin tuvaletine giren bir şahıs sabunluğu çaldı.
23.06.2024Gündem
2 yılda 15'ten fazla soyulan kafe tekrar soyuldu!
2 yılda 15'ten fazla soyulan kafe tekrar soyuldu!Esenyurt'ta bir kafeteryayı gözüne kestiren hırsız, işletme sahibini canından bezdirdi. İşletmesinde 2 yıl içerisinde 15 defa hırsızlık yaşandığını söyleyen işletme sahibi İsmet Bozacı, “Dükkanımda 16 tane kamera ve alarm var ama gene de hırsıza engel olamıyor” diyerek yetkililerden çözüm talep etti. Yaşanan hırsızlık olayı ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
22.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hırsızlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hırsızlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.