İade Talebi

İade Talebi

Son dakika iade talebi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iade talebi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iade talebi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İade Talebi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iade talebi gelişmeleri de dahil olmak üzere 914 iade talebi haberi bulunmuştur. Tüm iade talebi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından "gereği yapıldı" diyerek açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
İnternet dolandırıcılığı ile ilgili emsal karar! Faizi ile ödeniyor
İnternet dolandırıcılığı ile ilgili emsal karar! Faizi ile ödeniyor Bankalarda birçok işlem artık internet aracılığı ile yapılabiliyor. Ancak her ne kadar bankalar tarafından sıkı güvenlik önlemleri alınsa da kimi zaman müşterilerin bilgileri çalınabiliyor. Konu ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan uzman avukat Yargıtay kararına atıfta bulunarak hesap bilgilerinin sorumluluğunun bankada olduğunu ve müşterinin maddi kaybının bankalar tarafından giderilmesi gerektiğini açıkladı.
23.10.2023 Gündem
Kredi, banka kartı kullananlar dikkat! Kontrol edin, faiziyle ödeme yapılıyor
Kredi, banka kartı kullananlar dikkat! Kontrol edin, faiziyle ödeme yapılıyor Kredi, banka ve sanal kartlar kullanılmaya başlandığı günden bu yana hayatımızda olsa da e-ticaret yani online alışverişle hayatımızın vazgeçilmez bir parçası oldu. Her gün çeşitli ihtiyaçlarımızı kolaylıkla giderdiğimiz kartlar bir yandan da tehlike arz ediyor. Özellikle internet bankacılığında işlem yaparken dikkat etmemiz gerekiyor. Her ne kadar bankalar tarafından sıkı güvenlik önlemleri alınsa da kimi zaman müşterilerin bilgileri çalınabiliyor. Konuyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan uzman avukat hesap bilgilerinin sorumluluğunun bankada olduğunu ve müşterinin maddi kaybının bankalar tarafından giderilmesi gerektiğini açıkladı. İşte haberin detayları...
25.04.2023 Ekonomi
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek Arnavutluk tarafından iadesine karar verilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, yarın Türkiye'ye getirilecek.
19.04.2023 Gündem
İsveç'te skandal gösteri! Türkiye'den peş peşe sert tepki: Bu yapılan alçaklık asla kabul edilemez
İsveç'te skandal gösteri! Türkiye'den peş peşe sert tepki: Bu yapılan alçaklık asla kabul edilemez İsveç'te, terör örgütü PKK sempatizanları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. İsveç'teki skandal görüntülere AK Parti'den peş peşe sert tepkiler geldi. Öte yandan İsveç büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı, nota verildi. Geçtiğimiz Kasım ayında ise terör örgütü PKK sempatizanları tarafından Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği binasına yansıtılan görüntü ve ifadelerin ardından İsveç’in Ankara Büyükelçisi Staffan Herrström, Dışişleri Bakanlığı’na çağrılmıştı.
12.01.2023 Gündem
'Thodex'in sahibi Fatih Özer için iade kararı
'Thodex'in sahibi Fatih Özer için iade kararı Arnavutluk'ta yakalanan 'Thodex' firmasının sahibi Faruk Fatih Özer'in, Türkiye'ye iade kararı temyiz mahkemesince uygun bulundu.
1.01.2023 Gündem
Bülent Keneş kimdir? İsveç Bülent Keneş’i iade edecek mi?
Bülent Keneş kimdir? İsveç Bülent Keneş’i iade edecek mi? İsveç Yüksek Mahkemesi, FETÖ firarisi, Today’s Zaman’ın Eski Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş'in Türkiye'ye iade edilmesi talebini reddetti. Peki, Bülent Keneş kimdir, kaç yaşında, nereli?
19.12.2022 Gündem
Hablemitoğlu suikastı faillerinden Mustafa Levent Göktaş Türkiye'ye getirildi
Hablemitoğlu suikastı faillerinden Mustafa Levent Göktaş Türkiye'ye getirildi Necip Hablemitoğlu suikastı faillerinden Mustafa Levent Göktaş'ın Türkiye'ye iade talebi Bulgaristan makamlarınca kabul edilmişti. Göktaş'ı taşıyan uçak 23.57 de İstanbul Havalimanı'na indi.
16.12.2022 Gündem
Necip Hablemitoğlu kimdir, nereli, neden öldürüldü? Necip Hablemitoğlu suikastı nasıl, hangi yıl gerçekleşti?
Necip Hablemitoğlu kimdir, nereli, neden öldürüldü? Necip Hablemitoğlu suikastı nasıl, hangi yıl gerçekleşti? Necip Hablemitoğlu suikastı zanlısı Mustafa Levent Göktaş'ın Türkiye'ye iadesine ilişkin talep, Bulgaristan makamlarınca kabul edildi. Göktaş, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastından sorumlu tutuluyor. Peki, Necip Hablemitoğlu kimdir, nereli, ne zaman, neden öldürüldü? Necip Hablemitoğlu suikastı kaç yılında, nasıl gerçekleşti?
14.12.2022 Gündem
Levent Göktaş kimdir, ne iş yapar, suçu ne, yakalandı mı? Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş iade ediliyor!
Levent Göktaş kimdir, ne iş yapar, suçu ne, yakalandı mı? Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş iade ediliyor! Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastının faillerinden biri olan ve hakkında kırmızı bülten bulunan Mustafa Levent Göktaş'ın iade talebi kabul edildi. Peki, Levent Göktaş kimdir, ne iş yapar?
14.12.2022 Gündem
Hablemitoğlu suikastı faili Levent Göktaş'ın iadesi talebi kabul edildi
Hablemitoğlu suikastı faili Levent Göktaş'ın iadesi talebi kabul edildi Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı soruşturması kapsamında hakkında kırmızı bülten çıkarılan Mustafa Levent Göktaş'ın, Türkiye'ye iade talebi Bulgaristan tarafından kabul edildi. 
14.12.2022 Gündem
Kredi kartı aidat iadesi şikayetleri arttı! Kredi kartı yıllık aidatı geri nasıl alınır? e-devlet başvuru ekranı!
Kredi kartı aidat iadesi şikayetleri arttı! Kredi kartı yıllık aidatı geri nasıl alınır? e-devlet başvuru ekranı! 30 milyonu aşkın kredi kartı kullanıcısını ilgilendiriyor. Yılın son 3 aylık döneminde bankalar kredi kartı aidatlarını müşterilerin hesaplarına yansıtmaya başladı. Kredi kartı aidat iadesi ile ilgili online platformlar ve sosyal medyada şikayetler artarken müşteriler de bankaların bu tutarları iade etmediğini sıklıkla dile getiriyor. Kredi kartı aidatını alma konusunda bankalardan olumsuz cevap alanlar da kart iadesini almanın yollarını araştırmaya başladı. Peki, Banka tarafından kesilen kredi kartı aidatı iade edilmezse ne yapmalı? Kredi kartı yıllık aidatı geri nasıl alınır? Kredi kartı aidatlarını geri almanın yolları…
30.11.2022 Ekonomi
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: PKK söz konusu olduğunda İsveç anlamsız bir davranışta bulunmayacak
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: PKK söz konusu olduğunda İsveç anlamsız bir davranışta bulunmayacak Madrid'deki NATO Zirvesi’nde imzalanan üçlü mutabakatta yazılı olan ve üç tarafın da üzerinde anlaşmaya vardığı her şey tüm taraflarca yerine getirilmesini belirten İsveç’in yeni merkez sağ hükümetinin Dışişleri Bakanı Billström önemli açıklamalarda bulundu.
26.10.2022 Dünya
Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, iade talebi ile yeniden hakim karşısında
Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, iade talebi ile yeniden hakim karşısında Türkiye’de binlerce kişiyi dolandırmaktan kırmızı bültenle aranan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, yakalandığı Arnavutluk’ta yeniden hakim karşısına çıktı. Mahkeme, duruşmayı 21 Ekim'e erteledi.
6.10.2022 Gündem
Paralar 1 ay içinde iade ediliyor! Kesinti yapılmıyor, gerekçe göstermeye de gerek yok
Paralar 1 ay içinde iade ediliyor! Kesinti yapılmıyor, gerekçe göstermeye de gerek yok Her sene olduğu gibi gelecek sene de öğrenciler istediği liseyi veya üniversiteyi kazanmak için sınavda ter dökecek. Hazırlık için ise özel kurs merkezlerine kayıtlar yaptırılmaya başlandı. Verilen eğitimlerin kalitesi öğrencinin başarısında büyük öneme sahip. Bazı durumlarda veliler ve kurs merkezi karşı karşıya gelebiliyor. Verilen eğitimleri beğenmeyen aileler, para iadesi isteyip çocuklarının kaydını sildiriyor. İade talebi reddedilen veliler ise hukuki yollara başvurmak zorunda kalıyor. Peki dershaneler ücretleri iade etmek zorunda mı? Kurs merkezleri paraları iade etmezse veliler ne yapabilir? Özel eğitim kurumları nereye şikayet edilir? Avukat tarafından konuya ilişkin kritik detaylara yer verildi.
6.10.2022 Gündem
HPV aşısı ile kanserden korunmak mümkün! 'Aşılanıp kanser olan hasta görmedim'
HPV aşısı ile kanserden korunmak mümkün! 'Aşılanıp kanser olan hasta görmedim' Her yıl üç yüz binden fazla kadın rahim ağzı kanseri nedeniyle hayatını kaybediyor. Rahim ağzı kanserinden, HPV aşısı ile kurtulmak mümkün. 9-15 yaş arasında yapılan aşı ile kız çocuklarının ileriki yaşlardan HPV virüsü kaynaklı kanserlere yakalanmasının önüne geçilebilirken, aşılama 45 yaşına kadar uygulanabiliyor. HPV aşısı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Doç. Dr. İlker Kahramanoğlu, aşının hayat kurtardığına dikkat çekerek, "HPV aşısının kesinlikle ulusal aşı programına girmesi gerekir. HPV’ye bağlı gelişen kanserler, aşı ile engellenebilir. Yüzlerce rahim ağzı kanseri ameliyatı yaptım, içlerinde bir tane bile aşılanmış hasta yoktu. Aşılanıp serviks kanseri olmuş hasta görmedim.” diye konuştu.
4.10.2022 Sağlık
Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer için resmi iade talebi
Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer için resmi iade talebi Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in iadesi için Arnavutluk'a resmi iade talebinde bulunuldu. Özer, Arnavutluk’un Seyşeller’i olarak anılan turistik kenti Vlora’da yakalanmıştı.
28.09.2022 Gündem
İnternet dolandırıcılığı ile ilgili emsal karar! Banka sorumlu, faizi ile ödeniyor
İnternet dolandırıcılığı ile ilgili emsal karar! Banka sorumlu, faizi ile ödeniyor Koronavirüs salgını hayatın pek çok alanında değişikliğe neden olurken, bankacılık işlemlerinin de daha fazla mobil kanallar üzerinden yapılmasını sağladı. Birçok işlem artık internet aracılığı ile yapılabiliyor. Ancak her ne kadar bankalar tarafından sıkı güvenlik önlemleri alınsa da kimi zaman müşterilerin bilgileri çalınabiliyor. Konu ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan uzman avukat Yargıtay kararına atıfta bulunarak hesap bilgilerinin sorumluluğunun bankada olduğunu ve müşterinin maddi kaybının bankalar tarafından giderilmesi gerektiğini açıkladı.
21.01.2023 Gündem
Thodex Başsavcısı CNN TÜRK'e konuştu! Türkiye'ye iadesi nasıl ve ne zaman olacak?
Thodex Başsavcısı CNN TÜRK'e konuştu! Türkiye'ye iadesi nasıl ve ne zaman olacak? Thodex kurucusu Fatih Özer'i tutuklayan başsavcı CNN Türk'e konuştu. CNN TÜRK ekibinden Mücahit Topçu ve Engin Özbek önemli bir habere imza attı. Milyonlarca dolarlık vurgun yapıp, Arnavutluk'a kaçan Thodex kurucusu Fatih Özer'i tutuklayan başsavcı ile özel bir görüşme yapıldı. Peki, Özer ilk ifadesinde ne dedi? Özer'in iadesi nasıl ve ne zaman olacak? Fatih Özer yakalandığında yanında kimler vardı? İşte detaylar...
9.09.2022 Gündem
Necip Hablemitoğlu suikasti zanlısı Levent Göktaş için iade talebi! Mahkemeden ek gözaltı süresi
Necip Hablemitoğlu suikasti zanlısı Levent Göktaş için iade talebi! Mahkemeden ek gözaltı süresi Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından firari emekli albay Mustafa Levent Göktaş'ın Bulgaristan'dan Türkiye'ye iade edilmesi için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iade talepnamesi Adalet Bakanlığı tarafından Bulgaristan'a gönderilmek üzere Dışişleri Bakanlığına gönderildi. Bulgaristan’da yakalanan Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından Levent Göktaş hakim karşısına çıkarıldı. Bulgaristan'ın Haskovo kentinde mahkemeye çıkarılan emekli albay Mustafa Levent Göktaş'a 40 gün ek gözaltı süresi verildi.
5.09.2022 Gündem
NATO mutabakatı sonrası İsveç'ten ilk adım geldi! FETÖ veya PKK’lı yerine dolandırıcı iadesi...
NATO mutabakatı sonrası İsveç'ten ilk adım geldi! FETÖ veya PKK’lı yerine dolandırıcı iadesi... Rusya-Ukrayna savaşından sonra paniğe kapılıp NATO'ya üye olmak isteyen İsveç Türkiye ile mutabakat imzalamıştı. Türkiye’nin, NATO üyeliği için suçluların iadesini şart koştuğu İsveç’ten bir adım geldi. Ancak İsveç; FETÖ veya PKK’lı değil, dolandırıcılıktan hüküm giymiş bir suçlunun iadesini kabul etti.
13.08.2022 Dünya
Türkiye'nin istediği 1998 terör şüphelisinden 18'i iade edildi
Türkiye'nin istediği 1998 terör şüphelisinden 18'i iade edildi Adalet Bakanlığı'nın son 10 yılda yurt dışında bulunan farklı terör örgütleriyle ilişkili 1998 şüpheliden 18'inin iade talebi kabul edilirken, 734'ü reddedildi, 807'si ile ilgili süreç devam ediyor.
12.08.2022 Gündem
Altını ve dövizi olanlara dikkat! Detaylar belli oldu, vergisi sıfırlanacak
Altını ve dövizi olanlara dikkat! Detaylar belli oldu, vergisi sıfırlanacak Yurtdışında bulunan para, altın, döviz gibi varlıkların Türkiye’ye getirilmesine yönelik yeni varlık barışı düzenlemesine ilişkin detaylar netleşti. Resmi Gazete’de yayınlanan tebliğe göre, yurtdışında bulunan varlıklar 31 Mart 2023 tarihine kadar banka veya aracı kurumlara bildirilebilecek. Getirilen varlıklar bir yıl bankada tutulursa vergi oranı sıfır olacak.
10.08.2022 Ekonomi
Yeni Varlık Barışı düzenlemesi neler içeriyor? Varlık Barışı’nda sistem nasıl işleyecek?
Yeni Varlık Barışı düzenlemesi neler içeriyor? Varlık Barışı’nda sistem nasıl işleyecek? Yeni Varlık Barışı düzenlemesi ayrıntılar belli oldu. Düzenleme Resmi Gazete’de yayımlandı. Yurt dışında bulunan para, altın, döviz gibi varlıkların ekonomiye kazandırılması hedeflenenen Varlık Barışı’nda son gün 31 Mart 2023 olarak belirlendi. Peki, Yeni Varlık Barışı düzenlemesi neler içeriyor? Varlık Barışı’nda sistem nasıl işleyecek? Varlık Barışı’nda vergi dairelerinde beyanda bulunulacak mı? Varlık Barışı’nda transfer nasıl gerçekleşecek? Varlık Barışı vergilendirme nasıl olacak? İşte detaylar…
9.08.2022 Ekonomi
Tazminat ve işe iade talepleri ile ilgili flaş detay! İşçi-işveren milyonları ilgilendiriyor
Tazminat ve işe iade talepleri ile ilgili flaş detay! İşçi-işveren milyonları ilgilendiriyor Milyonlarca çalışan ve işvereni doğrudan ilgilendiriyor.Tazminat, işe iade va çeşitli alacakları kapsıyor. Birçok çalışan işten çıkarıldığında işe iade talebiyle dava açıyordu. Tazimat ödemelerinin eksik yapılması da dava açıklan konular arasında bulunuyordu. Ancak yapılan düzenleme ile işçi ve işveren arasındaki tazminat, işe iade talebi gibi konular dava sürecine taşınmadan arabulucu ile çözüme kavuşturuluyor. Arabulucu ile sonuç alınamaması durumunda dava yolu açılıyor.
18.07.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

İade Talebi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iade talebi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.