Timur Cihantimur

Timur Cihantimur

Son dakika Timur Cihantimur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Timur Cihantimur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Timur Cihantimur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Timur Cihantimur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan timur cihantimur gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 timur cihantimur haberi bulunmuştur. Tüm timur cihantimur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eylem Tok ve oğlunun ABD'ye kaçmasına yardım etmişti! Aile karara isyan etti: İçeri aldılar, şimdi bıraktılar
Eylem Tok ve oğlunun ABD'ye kaçmasına yardım etmişti! Aile karara isyan etti: İçeri aldılar, şimdi bıraktılar Oğuz Murat Aci’nin ölümüne, neden olan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok’u Mısır’a kaçmaları için arabayla havalimanına götüren ailenin çalışanı Ayşe Ceren Saltoğlu, tahliye edildi. Baba Özer Aci, “Bu kişi delilleri kararttı, yanlış ifade verdi. Tahliye eden hâkime sormak lazım, ‘Madem suçluydu, içeri aldınız, şimdi niye bıraktınız?” dedi.
20.04.2024 Gündem
Kazanın üzerinden 50 gün geçti! Oğuz Murat Aci’nin eşi Şükriye Aci yaşadıklarını anlattı: Acımız ilk günkü gibi taze
Kazanın üzerinden 50 gün geçti! Oğuz Murat Aci’nin eşi Şükriye Aci yaşadıklarını anlattı: Acımız ilk günkü gibi taze Eylem Tok ile estetikçi Bülent Cihantimur'un 16 yaşındaki oğlu Timur, evli ve 1 çocuk babası Oğuz Murat Aci'yi öldürmesi Türkiye'de gündem olmuştu. olayın hemen ardından teslim olmak yerine ABD'ye kaçmasının ardından Türkiye'nin konuştuğu kazanın üzerinden 50 gün geçti. Oğuz Murat Aci'nin eşi Şükriye Aci, yaşadıklarını ilk kez anlattı.
19.04.2024 Gündem
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
Eylem Tok ABD basınına para mı verdi? Oğlunu kaybeden Baba Özer Aci detayları anlattı!
Eylem Tok ABD basınına para mı verdi? Oğlunu kaybeden Baba Özer Aci detayları anlattı! 16 yaşındaki Timur Cihantimur, İstanbul Kemerburgaz'da ATV’sini kontrol eden Oğuz Murat Aci'ye çarpmış ve ölümüne neden olmuştu. Cinayet gibi kazada evladını kaybeden Baba Özer Aci detayları anlattı.
7.04.2024 Vatan TV
Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri ortaya çıktı! Araç bile değiştirmişler
Eylem Tok'un ve oğlunun firar gecesinin yeni görüntüleri ortaya çıktı! Araç bile değiştirmişler Oğuz Murat Aci'yi, cinayet gibi kazada hayattan koparan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok hala Amerika'da. Olay gününe ait yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte anne Eylem Tok ve oğlunun dakika dakika kaçış planı...
30.03.2024 Gündem
Eylem Tok'un oğlu ile ilgili şok eden gerçek ortaya çıktı! 5 kez trafik cezası yemiş
Eylem Tok'un oğlu ile ilgili şok eden gerçek ortaya çıktı! 5 kez trafik cezası yemiş 17 yaşındaki Timur Cihantimur’un ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, “Çocuğun okula da aynı araçla gittiğini ve olaydan birkaç ay önce aynı bölgede 5 kez hızdan ceza yediğini öğrendik. Bu araç bu çocuğa tahsis edilmiş” dedi.
27.03.2024 Gündem
Eylem Tok'un yeni görüntüsü ortaya çıktı! İşte kaza haberini aldığı an
Eylem Tok'un yeni görüntüsü ortaya çıktı! İşte kaza haberini aldığı an Yazar Eylem Tok'un, Oğuz Murat Aci'ye çarparak ölümüne neden olan oğlu T.C.'nin kaza haberini aldığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Göktürk'te bir kafede otururken gelen telefonla paniğe kapılan Eylem Tok'un oradan kalkarak uzaklaştığı görülüyor.
22.03.2024 Gündem
Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantimur'dan kaza sonrası küfürlü video
Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantimur'dan kaza sonrası küfürlü video Eyüpsultan'da karıştığı ölümlü kazanın ardından önce Mısır'a oradan da ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur C.'nin, kaza sonrasında telefonuyla olay yerini görüntülediği ve küfürlü ifadeler kullandığı görüntüleri ortaya çıktı.
15.03.2024 Vatan TV
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş Bitcoin, spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) ilginin devam etmesiyle hafta boyunca rekor kırmasının ardından yüzde 4,6 gerileyerek sert bir düşüş yaşadı.
15.03.2024 Ekonomi
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur ile ilgili kritik detay!  İfade sonrası mahkemeden flaş karar
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur ile ilgili kritik detay! İfade sonrası mahkemeden flaş karar İstanbul Eyüpsultan'da arıza yaptığı için emniyet şeridine çekilen ATV'lere çarparak Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un ve arkadaşlarının kaza sonrasında telefonla olay yerini görüntüledikleri ortaya çıktı. Öte yandan Timur Cihantimur'un babası Bülent Cihantimur ifadesi alınmak üzere savcılığa çağrıldı. Adliyede ifade veren baba Bülent Cihantimur hakkında yurt dışı çıkış yasağına ek olarak imza yükümlülüğüne ilişkin adli kontrol talep edildi.
15.03.2024 Gündem
Yazar Eylem Tok ile oğlu kaçtıkları ABD'de görüntülendi! Timur Cihantimur'un gülümseyen fotoğrafları tepki çekti
Yazar Eylem Tok ile oğlu kaçtıkları ABD'de görüntülendi! Timur Cihantimur'un gülümseyen fotoğrafları tepki çekti Yazar Eylem Tok'un oğlu Eyüpsultan'da ehliyetsiz şekilde araç kullanırken kaza yapmış ve Oğuz Murat Acı'nın ölümüne sebep olmuştu. Yazar Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur önce Mısır ve daha sonra da ABD'ye kaçmıştı. ABD'de görüntülenen anne Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un gülümseyen fotoğrafları tepki çekti.
14.03.2024 Gündem
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Baba Cihantimur'un 'fenomenler' bağlantısı ortaya çıktı
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Baba Cihantimur'un 'fenomenler' bağlantısı ortaya çıktı 17 yaşındaki Timur Cihantimur, çarptığı sürücünün ölümüne neden olmuş ve annesi Eylem Tok tarafından Amerika'ya kaçırılmıştı. Olaya ilişkin 1 kişi tutuklanırken baba Bülent Cihan Timur'un da fenomenler soruşturmasında şüpheli sıfatı ile yer aldığı öğrenildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise dün yaptığı konuşmada yurt dışına kaçan Timur Cihantimur (17) ile annesi Eylem Tok'un iadesine ilişkin, "İade dosyamızı ilettik ve geçici tutuklama evrakımızı da gönderdik. Bugün itibarıyla Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı'ndan cevap geldi. Bu cevabi yazıda istenen bazı belgeler var. Bu belgeleri de tamamladık. Buradaki süreci takip ediyoruz" dedi.
13.03.2024 Gündem
İstanbul'daki korkunç kaza sonrası ‘cezasızlık’ tartışması! Anne ve oğlu için olası hapis cezaları açıklandı
İstanbul'daki korkunç kaza sonrası ‘cezasızlık’ tartışması! Anne ve oğlu için olası hapis cezaları açıklandı İstanbul Kemerburgaz’da ehliyetsiz olarak direksiyonuna geçtiği Porsche marka otomobille 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olduktan sonra annesi tarafından Mısır’a kaçırılan 17 yaşındaki Timur Cihantimur’un nasıl yargılanacağını hukukçular anlattı Anne ve oğlunun alacağı olası hapis cezaları ile ilgili açıklama geldi.
8.03.2024 Gündem
Golf tutkunları, Limak Kemer Golf Cup’ta buluştu
Golf tutkunları, Limak Kemer Golf Cup’ta buluştu Türkiye’nin lider gruplarından Limak Holding tarafından golf sporuna destek olmak ve gelişimini sağlamak amacıyla düzenlenen “Limak Kemer Golf Cup” heyecanı, Kemer Country Club’da golf severleri bir araya getirdi. 25-27 Ekim arasında gerçekleştirilen turnuvaya, iş ve sanat dünyası yoğun ilgi gösterdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Eylem Tok ve oğlunun kaçışıyla ilgili bomba detay! Bülent Cihantimur kendini ele verdi, valiz yalanı patladı
Eylem Tok ve oğlunun kaçışıyla ilgili bomba detay! Bülent Cihantimur kendini ele verdi, valiz yalanı patladı İstanbul’da ehliyetsiz olarak kullandığı araçla Murat Aci’nin ölümüne ve dört kişinin yaralanmasına neden olan Timur Cihantumur annesi Eylem Tok ile ABD’ye kaçmasına ilişkin soruşturma sürüyor. Dün Timur Cihantumur'un babası Bülent Cihantimur, İstanbul Adalet Sarayı’nda ifade verdi. Daha önce “yurt dışına çıkış yasağı” şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanan Cihantimur, buna ek olarak ikametine en yakın polis merkezine imza vermek şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan Cihantimur eski eşi Eylem Tok'un yurtdışına kaçış planı yaptığından haberi olmadığını söyledi. Oysa, anne-oğulu havalimanına götüren Ayşe Ceren Saltoğlu ifadesinde Bülent Bey'in kendisine Timur'un valizini teslim ettiğini söylemişti. İşte detaylar...
16.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Timur Cihantimur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki timur cihantimur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.