Eylem Tok

Eylem Tok

Son dakika Eylem Tok haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eylem Tok ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eylem Tok haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eylem Tok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eylem tok gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 eylem tok haberi bulunmuştur. Tüm eylem tok haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD mahkemesi Timur Cihantimur'un iade davasını erteledi! Acılı baba Aci: Havalimanında dört gözle onları bekliyor olacağım
ABD mahkemesi Timur Cihantimur'un iade davasını erteledi! Acılı baba Aci: Havalimanında dört gözle onları bekliyor olacağımİstanbul Eyüpsultan'da, 1 Mart'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, olayın ardından ABD'ye kaçan ve Türkiye'nin talebi üzerine yakalanan Timur Cihantimur'un son duruşmasında hakimin iade talebi kararını ertelemesine ilişkin, "Önümüzdeki hafta duruşmada her ikisine de yüzde yüz iade kararı çıkacağına inanıyorum." dedi. Öte yandan Timur Cihantimur'un duruşma salonunda rahat tavırlar sergilediği öğrenildi.
16.10.2024Gündem
Timur Cihantimur’un Türkiye'ye iade davasında yeni gelişme!
Timur Cihantimur’un Türkiye'ye iade davasında yeni gelişme!İstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur’un Türkiye'ye iadesine ilişkin davada tutukluluğunun devamına karar verilerek, karar duruşması ileri bir tarihe ertelendi.
15.10.2024Gündem
Mahkeme Eylem Tok'un tutukluluğuna 'devam' dedi: Timur Cihantimur'un annesinin aradığında söylediği ilk sözler şok etti!
Mahkeme Eylem Tok'un tutukluluğuna 'devam' dedi: Timur Cihantimur'un annesinin aradığında söylediği ilk sözler şok etti!İstanbul Eyüpsultan’daki trafik kazasında Oğuz Murat Aci'nin ölümüne yol açan ve kazadan hemen sonra annesi Eylem Tok ile ABD'ye kaçan Timur Cihantimur'un Amerika'daki yargılama süreci devam ederken, baba Özer Aci, 3. mahkemenin görüldüğünü belirterek, "Kaza olabilir bu konuda hiçbir şey demiyorum. Oğlumuzun vadesi oraya kadarmış. Kazadan sonra yaşananlar vahşet, insanlığa aykırı. Annesini arıyor ve ilk kelimesi 'Anne araba pert oldu' oluyor. Bunlar benim oğlumu, 5 yaralıyı o halde bırakarak yurt dışına kaçtılar. Eşim ve gelinim ABD mahkemesine usulen mektup yazdı ve suçluların iadesini talep etti." dedi.
10.10.2024Gündem
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakim karşısında! Oğuz Murat Aci'nin annesinin mektubu yürekleri dağladı
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakim karşısında! Oğuz Murat Aci'nin annesinin mektubu yürekleri dağladıEhliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok, yeniden hakim karşısına çıktı. Aci’nin ailesi mahkemeye sunduğu mektupta, "Adalet, coğrafi mesafelere veya sınırların ötesine saklanarak kaçılabilecek bir şey olmamalıdır” dedi.
9.10.2024Gündem
Eylem Tok ile yurt dışına kaçan Timur Cihantimur'un ses kaydı ortaya çıktı
Eylem Tok ile yurt dışına kaçan Timur Cihantimur'un ses kaydı ortaya çıktıİstanbul Eyüpsultan’daki trafik kazasında Oğuz Murat Aci'nin ölümüne yol açan ve kazadan hemen sonra annesi Eylem Tok ile ABD'ye kaçan Timur Cihantimur'un kaza sonrasına ait ses kaydı ortaya çıktı.
7.10.2024Gündem
Oğuz Murat Aci'nin babası özel bilirkişi raporuna isyan etti: Skandal, vicdanları hiç mi sızlamadı?
Oğuz Murat Aci'nin babası özel bilirkişi raporuna isyan etti: Skandal, vicdanları hiç mi sızlamadı?İstanbul'da Mart ayında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci, T.C.'nin avukatlarının hazırlattığı özel bilirkişi raporuna göre yüzde 75 kusurlu bulundu. Baba Özer Aci, “Ben skandal bir rapor olduğunu düşünüyorum. Hayatta her şey para olmadığını söylüyorum. Bu tutanağı tutanda, yazanda, imza atanda hiç mi merhametleri, vicdanları sızlamadı? Ölüye çamur atmak çok kolay. Yani nasıl olsa mezardan kalkıp dirilecek değil ama 6 aydır bir mücadele veriyorum. 6 yıl da geçse bu mücadelenin arkasında olacağım" dedi.
4.09.2024Gündem
Eylem Tok'un oğlu  Timur Cihantimur yine tahliye talebinde bulundu... Psikolojisi bozulmuş!
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur yine tahliye talebinde bulundu... Psikolojisi bozulmuş!İstanbul’da 1 Mart gecesi ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne ve 4 kişinin yaralanmasına yol açan Timur Cihantimur ile onu yurtdışına kaçıran annesi Eylem Tok’un, Türkiye’ye iadesiyle ilgili davaların görülmesine ABD’nin Massachusetts eyaletindeki Boston Bölge Mahkemesi’nde devam ederken yeni bir gelişme yaşandı.
19.08.2024Gündem
Eylem Tok yeni planını açıkladı! ABD mahkemesine sunduğu mektup ortaya çıktı
Eylem Tok yeni planını açıkladı! ABD mahkemesine sunduğu mektup ortaya çıktıİstanbul'da Oğuz Murat Aci'nin ölümüne yol açan kazanın ardından Eylem Tok, oğlu ile ABD'ye kaçmıştı. Türkiye'ye iadeleri için yargılanmaları devam ederken Tok'un mahkemeye yazdığı mektup ortaya çıktı.
9.08.2024Gündem
Eylem Tok'un iade süreci başladı! Aci ailesi CNN Türk'e konuştu: 'Dört gözle bekliyoruz, nasıl anneymiş tanıyacağız'
Eylem Tok'un iade süreci başladı! Aci ailesi CNN Türk'e konuştu: 'Dört gözle bekliyoruz, nasıl anneymiş tanıyacağız'Ehliyetsiz kullandığı lüks aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un Türkiye'ye iade süreci ile ilgili olarak önemli bir gelişme yaşanmıştı. Oğuz Murat Aci'nin ailesi taslak metinde Eylem Tok için Türkiye’ye iade kararı ile ilgili CNN TÜRK'te konuştu. Anne Pervin Aci, 'Bizim gibileri hiçe saydılar ama hak yerini buldu. Onun şimdiki yüzünü görmek isterim. Ne annesi bu katil katil.' ifadelerini kullandı.
26.07.2024Gündem
Eylem Tok ile ilgili flaş Türkiye gelişmesi! Dikkat çeken ayrıntı ortaya çıktı
Eylem Tok ile ilgili flaş Türkiye gelişmesi! Dikkat çeken ayrıntı ortaya çıktıEhliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok'un Türkiye'ye iadesi için taslak karar yazıldı. Taslak karar metninde hakimin Türkiye’den gelen delilleri yeterli bulduğu belirtilerek, “Kaçak olan Eylem Tok'un Türk Ceza Kanunu'nun 281’inci maddesine aykırı olarak delilleri yok etmek, saklamak ve değiştirmek; ayrıca Türk Ceza Kanunu'nun 283. maddesine aykırı olarak suçluyu korumaktan Türkiye'ye iadesini onaylıyorum." ifadeleri kullanıldı.
25.07.2024Gündem
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli olduEhliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un 11 Eylül’de yeniden hakim karşısına çıkacağı bildirildi.
24.07.2024Gündem
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldı
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldıİstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ABD'nin Boston kentinde yakalanan Timur Cihantimur, tutuklu bulunduğu Newark Çocuk Koruyucu Gözetim Birimi’nde 3 mahkum tarafından darp edildi.
19.07.2024Gündem
Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantimur nakledildi
Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantimur nakledildiEhliyetsiz kullandığı araçla bir kişinin hayatını kaybetmesine ve dört kişinin yaralanmasına neden olan Timur Cihantimur ile kendisini Mısır üzerinden ABD’ye kaçıran annesi Eylem Tok’un, Türkiye’ye iadesiyle ilgili dava Massachusetts Eyaleti Boston Bölge Mahkemesi’nde devam ediyor.
19.07.2024Gündem
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur iade edilecek mi? Adalet Bakanı Tunç açıkladı
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur iade edilecek mi? Adalet Bakanı Tunç açıkladıAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir gazetecinin Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un iade süreciyle ilgili sorusuna, "Bir kişinin ölümüne ve diğer kişilerin yaralanmasına neden olduktan sonra Türk yargısından kaçmak olmaz. Dolayısıyla biz hemen kırmızı bülten kararlarımızı çıkardık ve iade taleplerimizi gönderdik. Bu kapsamda da yakalama ve tutuklama gerçekleşti. Tutuklama devam ediyor ve sonrasında da iade yargılaması sonrasında da Türkiye'ye gönderileceğini umut ediyoruz" diye cevap verdi.
5.07.2024Gündem
ABD, Eylem Tok için tutukluluğuna devam kararı verdi
ABD, Eylem Tok için tutukluluğuna devam kararı verdiİstanbul'da karıştığı ölümlü trafik kazasının ardından Timur Cihantimur'u ABD'ye kaçıran anne Eylem Tok'un Boston'daki ikinci duruşmasında tutukluluk halinin devamına karar verildi.
1.07.2024Gündem
Acılı anne o görüntüleri izledi: 'Saçı yerine önce kalbini değiştirseydi'
Acılı anne o görüntüleri izledi: 'Saçı yerine önce kalbini değiştirseydi'Oğuz Murat Aci'nin katili Timur Cihantimur ve onu Amerika'ya kaçıran annesi Eylem Tok'un gözaltı görüntüleri ortaya çıkmıştı. Oğuz Murat Aci'nin gözü yaşlı annesi Pervin Aci o görüntüleri izledi, "4 aydır bu anı bekliyordum" dedi. Saçını kestiren ve boyatan Eylem Tok için ise, "Saçını değiştirmiş ama önce kalbini değiştirseydi" sözleriyle tepkisini gösterdi.
29.06.2024Gündem
Eylem Tok’un Türkiye’ye iadesi için yeni hamle! Gereklilikler karşılanıyor
Eylem Tok’un Türkiye’ye iadesi için yeni hamle! Gereklilikler karşılanıyorABD Dışişleri Bakanlığı tarafından John Joseph Moakley Boston Federal Mahkemesi savcılığına Eylem Tok'un Türkiye’ye iadesi için yazı gönderildi.
27.06.2024Gündem
Firari Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur ABD'de böyle yakalandı! Gözaltına alınma anları kamerada
Firari Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur ABD'de böyle yakalandı! Gözaltına alınma anları kameradaİstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan 3 adet ATV tipi araca çarpması sonucu 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti. Kaza sonrasında Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a, ardından da ABD'ye kaçırılmıştı. ABD'de yakalanan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur’un yakalanma anlarının görüntüsü ortaya çıktı.
27.06.2024Vatan TV
Eylem Tok ve oğlu Cihantimur’un yakalanma anları ortaya çıktı
Eylem Tok ve oğlu Cihantimur’un yakalanma anları ortaya çıktıABD’ye kaçan Timur Cihantumur ve Eylem Tok’ın gözaltına alındığı anların görüntüleri ortaya çıktı.
27.06.2024Vatan TV
Eylem Tok ve oğlu Cihantimur’un yakalanma anları ortaya çıktı
Eylem Tok ve oğlu Cihantimur’un yakalanma anları ortaya çıktıİstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan 3 adet ATV tipi araca çarpması sonucu 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti. Kaza sonrasında Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a, ardından da ABD'ye kaçırılmıştı. ABD'de yakalanan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur’un yakalanma anlarının görüntüsü ortaya çıktı.
27.06.2024Gündem
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur'un 2 milyon dolarlık teklifine savcıdan ret! 'Yeniden kaçma tehlikesi var'
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur'un 2 milyon dolarlık teklifine savcıdan ret! 'Yeniden kaçma tehlikesi var'Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olan Timur Cihantimur, ABD’de tutuklu kaldığı ıslahevinin şartlarından şikâyetçi olup 2 milyon dolar karşılığında kefaletle serbest kalmak istedi. Talebe itiraz eden Savcı Kristen A. Kearney, Cihantimur’un serbest kalması halinde tekrar kaçma ihtimalinin olduğunu söyledi.
27.06.2024Gündem
'Annesi oğlunun da katili' ABD'li savcıdan Timur Cihantimur'un avukatlarına milyon dolarlık yanıt
'Annesi oğlunun da katili' ABD'li savcıdan Timur Cihantimur'un avukatlarına milyon dolarlık yanıtEylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur’un davaları ABD’de sürerken Amerikalı savcı da gündem oldu. Avukatları Timur Cihantimur’un kaldığı ıslahevinin koşullarından şikâyet edince savcı Kristin Kearney “Annesinin Porsche’siyle dolaşan bir çocuk için koşullar elbette zor” yanıtını verdi.
22.06.2024Gündem
Mahkeme Timur Cihantimur'un tutukluğuna devam kararı verdi! ABD' de yargılanırsa cezası ağır olacak
Mahkeme Timur Cihantimur'un tutukluğuna devam kararı verdi! ABD' de yargılanırsa cezası ağır olacak17 yaşındaki Timur Cihantimur, Boston’da yakalanmasının ardından dün ABD’de 2. kez hâkim karşısına çıktı. Türkiye’ye iadesine ilişkin görülen davada yargıç, Cihantimur’un tutukluluk halinin devamına karar verdi. Uzmanlar Cihantimur’un ABD’de yargılanması halinde bile çok ağır bir cezaya çarptırılabileceğini düşünüyor. Zira Amerika’da bir trafik kazasında olay yerinden kaçmak büyük bir suç olarak kabul ediliyor.
21.06.2024Gündem
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur ikinci kez hakim karşısına çıktı! ABD'deki kritik davada mahkeme kararını verdi
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur ikinci kez hakim karşısına çıktı! ABD'deki kritik davada mahkeme kararını verdiKemerburgaz’daki kazada Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan ve olaydan hemen sonra annesi Eylem Tok’la yurtdışına kaçan Timur Cihantimur (17) bugün ABD’de 2’nci kez hâkim karşısına çıktı.
20.06.2024Gündem
Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un ikinci duruşması başladı!
Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un ikinci duruşması başladı!Kemerburgaz’daki kazada Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan ve olaydan hemen sonra annesi Eylem Tok’la yurtdışına kaçan Timur Cihantimur (17) bugün ABD’de 2’nci kez hâkim karşısına çıkacak. CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz, duruşmadan önce Aci ailesi ile bir araya geldi. Baba Özer Aci "Bu dava başlangıç, basamağın biri. Dikkat ederseniz çocuk 3 gün hapishanede kaldı, ıslahevinden memnun olmadığını dile getirdi. Ben sesleniyorum bu daha başlangıç. Bunu babanın arabasını alıp 170 süratle orman yolunda giderken düşünecektin" dedi.
13.09.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eylem Tok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eylem tok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.