Hüküm

Hüküm

Son dakika Hüküm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hüküm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hüküm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hüküm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hüküm gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.652 hüküm haberi bulunmuştur. Tüm hüküm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Magazin
Mezarlığa abdestsiz gidilir mi? Kabir ziyareti abdestsiz yapılır mı?
Mezarlığa abdestsiz gidilir mi? Kabir ziyareti abdestsiz yapılır mı? Mezarlık ziyareti yapacak olanların akıllarında "mezarlığa abdestsiz gidilir mi?" sorusu yer alıyor. Bugün veya yarın mezarlıklara gidip yakınlarının kabirlerini ziyaret edecekler olanlar için mezarlık ziyareti abdestsiz yapılır mı? İşte detaylar...
11.04.2024 Gündem
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı TFF Tahkim Kurulu; Trabzonspor Kulübü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın itirazlarını inceledi.
6.04.2024 Fenerbahçe
PFDK, Fenerbahçe'nin 2 oyuncusunun cezasını durdurdu
PFDK, Fenerbahçe'nin 2 oyuncusunun cezasını durdurdu PFDK'den yapılan açıklamada ceza aldığı açıklanan Jayden Quinn Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat hakkındaki kararların durdurulduğu belirtildi. Bununla birlikte iki oyuncu da Adana Demirspor maçında forma giyebilecek. Tahkim Kurulu Talimatı’nın 20. maddesi uyarınca uygulamanın durdurulduğu açıklanırken, oyuncular hakkındaki yeni karar ilerleyen tarihlerde verilecek.
3.04.2024 Futbol
İletişim Başkanlığı'ndan 'seyyar seçmen' iddiasına yalanlama
İletişim Başkanlığı'ndan 'seyyar seçmen' iddiasına yalanlama İletişim Başkanlığı, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, farklı illerden gelen seyyar seçmenlere toplu şekilde oy kullandırıldığı iddiasını yalanladı.
31.03.2024 Gündem
YSK Başkanı Yener'den seçim açıklaması: Oy sayım işlemleri aralıksız devam edecektir
YSK Başkanı Yener'den seçim açıklaması: Oy sayım işlemleri aralıksız devam edecektir Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, "YSK dün almış olduğu kararda seçimler bittikten sonra oy sayım işlemlerine ara vermeksizin devam edilmesi gerektiğini hüküm altına almış. Sandık kurullarının tereddüdü giderilmiştir. Ramazan ayında oruçlu sandık görevlisinin herhangi zorlukla karşılaşacağı sonucunu çıkarmamak gerekir. Oy sayım işlemleri aralıksız devam edecektir" dedi.
29.03.2024 Gündem
61 gün oruç var mı, 61 gün oruç tutmazsak ne olur? 61 gün kefaret orucu nasıl tutulur, tutulmazsa ne olur?
61 gün oruç var mı, 61 gün oruç tutmazsak ne olur? 61 gün kefaret orucu nasıl tutulur, tutulmazsa ne olur? Ramazan ayı orucunu kasten bozmanın cezasına yönelik araştırmalar Ramazan ayının gelişiyle birlikte arttı. Diyanet İşleri Başkanlığı halk arasında 61 gün oruç olarak bilinen kefaretin dindeki yerini açıklarken oruç bozulunca neden 61 gün oruç tutulduğuna da açıklık getirdi. Peki, 61 gün kefaret orucu nerede yazıyor, hangi ayette geçiyor? 61 gün kefaret orucu neden tutulur, tutulmazsa ne olur? Kefaret orucunda ara verilir mi?
23.03.2024 Gündem
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor Adana, sahip olduğu coğrafi konum ve kültürel yapısıyla birçok halka ev sahipliği yapan bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça zengin bir kültürel altyapıya sahip olan Adana'da birçok efsane ve mitolojik hikaye geçmişten günümüze aktarılmaya devam ediliyor.
24.03.2024 Adana
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) için verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 17 yıl 8 ay indirimsiz hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda sanığın üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancanın şarjörüne 3 mermi koymak ve maktulün sırt kısmına gelecek şekilde yağma suçunun işlenmesini kolaylaştırmak için 'öldürmek' kastıyla ateş ettiği ayrıca amacın 'yağma' olduğuna vurgu yapıldı. 'Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer' cümlesinden yola çıkarak dosyadaki delillerle hüküm kurulduğu vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
Kira artışı kavgasında kiracısını bacağından vurdu
Kira artışı kavgasında kiracısını bacağından vurdu Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Z.T., kira artışı sebebiyle tartıştığı kiracısı S.Y.'yi tabanca ile bacağından vurdu. S.Y. hastaneye kaldırılırken, kaçan Z.T. bir süre sonra polise teslim oldu.
19.03.2024 Gündem
Kadir gecesinde görülen rüyalar gerçekleşir mi? Kadir gecesinde görülen rüyalar ne anlama gelir, kadir gecesi görülen rüya çıkar mı?
Kadir gecesinde görülen rüyalar gerçekleşir mi? Kadir gecesinde görülen rüyalar ne anlama gelir, kadir gecesi görülen rüya çıkar mı? Bin bir aydan daha hayırlı Kadir Gecesi mübarek Ramazan ayı içerinde idrak edilecek. Kadir Gecesi, Kur'an'ın insanlığa indirildiği gece olarak kabul edilir ve bu gece boyunca Müslümanlar, manevi atmosfer içinde ibadetlerini yerine getirirler. Allah'ın rahmet ve mağfiretiyle dolu olan Kadir Gecesi görülen rüyaların gerçek olup olmadığı ise Kadir Gecesi gelmeden sorgulanmaya başlandı. Peki, Kadir gecesinde görülen rüyalar gerçekleşir mi?
13.03.2024 Dini Bilgiler
Ford'a 365 milyon dolar ceza! Detayları şaşırttı
Ford'a 365 milyon dolar ceza! Detayları şaşırttı Ford'un Türkiye'den ithal ettiği kargo vanların arka tarafına geçici koltuk yerleştirerek ülkeye yolcu taşıma aracı olarak sokulması nedeniyle 365 milyon dolar gümrük cezası kesildi.
12.03.2024 Ekonomi
Proje okullarına yönetici atama takvimi ve kılavuzu 2024! Proje okullarında yönetici atama EKYS şartı var mı?
Proje okullarına yönetici atama takvimi ve kılavuzu 2024! Proje okullarında yönetici atama EKYS şartı var mı? Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına yönetici görevlendirmesi için kılavuzunu yayımladı. 2024 Yılı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirmesi Kılavuzu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmi olarak duyuruldu.
9.03.2024 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi! Tayini çıkan memurun ayrılışını ne kadar süre ile bekletebilir? Eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar?
Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi! Tayini çıkan memurun ayrılışını ne kadar süre ile bekletebilir? Eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar? Tayin olduktan ne kadar süre sonra ayrılış yapılması gerektiği merak ediliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar?
7.03.2024 Çalışma Hayatı
Toplu sözleşme ikramiyesi 2024 ne kadar, hangi aylarda ödenir? Memurların toplu sözleşme ikramiyesi iptal mi edildi?
Toplu sözleşme ikramiyesi 2024 ne kadar, hangi aylarda ödenir? Memurların toplu sözleşme ikramiyesi iptal mi edildi? Toplu sözleşme ikramiyesi iptal mi edildi, memurların toplu sözleşme ikramiyesi 2024 ne kadar? 3 ayda bir yapılan kamu personelinin toplu sözleşme ikramiyesi desteği ödemeleri 2024 yılıyla birlikte aylık olarak ödenmeye başlandı. İkramiye tutarları merak edilirken, toplu sözleşme ikramiyesinin iptal edilip edilmediği de sorgulanıyor. Peki toplu sözleşme ikramiyesi ne kadar? Sendika ikramiyesi 2024 ne zaman yatacak? Toplu sözleşme ikramiyesi iptal mi?
5.03.2024 Çalışma Hayatı
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Şubat ayında açan badem ağaçları herkesi şaşırttı
Şubat ayında açan badem ağaçları herkesi şaşırttı Gümüşhane kent merkezinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle yalancı bahara aldanarak erken açan badem ağaçları vatandaşları şaşırttı.
25.02.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan Can Atalay açıklaması
Bakan Tunç'tan Can Atalay açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Tunç, Can Atalay kararına itirazlara ret kararları ile ilgili olarak, 'AYM'nin gerekçeli kararlarını görmek lazım. Gerekçeli karar henüz açıklanmadı. Terör suçları dokunulmazlık kapsamında değil. Anayasa'nın 83. maddesi açık.' dedi.
23.02.2024 Gündem
6 Şubat depreminde Şanlıurfa'da yıkılan binalar davasında ilk karar çıktı
6 Şubat depreminde Şanlıurfa'da yıkılan binalar davasında ilk karar çıktı Şanlı'da 6 Şubat depremlerinde yıkılan, 34 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin de yaralandığı Osman Ağan Apartmanı davasında müteahhit Müslüm Demirer, 18 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Böylece Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan binalara ilişkin davalarda ilk kez ceza, verilmiş oldu.
22.02.2024 Gündem
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40), 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçundan yargılandığı davanın duruşmasında savunma yaptı. Elçetin, telefonunun incelenmesini isteyip, "Eymen Sadık Durak'a cinsel istismarda bulunmadım. Davaya konu olan görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı" dedi.
20.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu.
12.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yunus Emre Kongre Merkezi'nde Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı.. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asrın felaketinin altından asrın dayanışması ile kalkmayı başardık. Deprem bölgesine 107 milyar lira kaynak aktardık" dedi. Yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslim edileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından bu sayının 390 bine tamamlanacağını söyledi.
6.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek
MHP lideri Bahçeli: 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da düzenlenen "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulundu. "31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek" diyen Bahçeli, "Manisa'nın evladı olan Özgür'e sahip çıkın, DEM'lenmiş siyasetten uzaklaşmasını temin edin" ifadelerini kullandı. İzmir'de taksici Oğuz Erge'nin yardım etmek için aracına aldığı kişi tarafından öldürülmesine tepki gösteren Bahçeli, "Taksi şoförümüzü katleden alçağın vatandaşlıktan çıkartılması, hayatı boyunca rezil ve rüsva bir şekilde yaşaması adaletin mecburiyetidir. " dedi.
4.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hüküm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hüküm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.