Hava Sıcaklıkları

Hava Sıcaklıkları

Son dakika Hava sıcaklıkları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hava sıcaklıkları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hava sıcaklıkları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hava Sıcaklıkları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hava sıcaklıkları gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.255 hava sıcaklıkları haberi bulunmuştur. Tüm hava sıcaklıkları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yağış ve fırtına uyarısı! Hava sıcaklıkları düşüyor, Meteoroloji illeri tek tek saydı: Bir anda bastıracak
Yağış ve fırtına uyarısı! Hava sıcaklıkları düşüyor, Meteoroloji illeri tek tek saydı: Bir anda bastıracak Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülke genelinde parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Eskişehir, Sivas ve Van çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
19.04.2024 Hava Durumu
Nisan yağmuru İstanbul'da başladı! Meteoroloji: Yağmur Çarşamba başlayacak, 4 gün sürecek! 9 derece aşağı düşüyor
Nisan yağmuru İstanbul'da başladı! Meteoroloji: Yağmur Çarşamba başlayacak, 4 gün sürecek! 9 derece aşağı düşüyor Bugün işe gidenler önce atıştıran sonra sağanak halinde devam eden sürpriz bir Nisan yağmuruyla karşılaştı. Hava sıcaklıklarının yükselmeye başladığı günlerde yağan yağmurun devam edip etmeyeceği de merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 9 derece birden düşeceğini tahmin ettiği hava durumu için 6 ilde alarm durumuna geçti. Çarşamba günü başlayan yağışlı havanın İstanbul, Ankara, İzmir'de yer yer su taşkınlarına sebep olabileceğini ifade edildi. Peki bugün hava yağmurlu mu? Yağmur kaç gün sürecek? İşte il il hava sıcaklıkları ve yağış durumu....
17.04.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! Sıcaklıklar beklenmedik şekilde düşecek, Nisan'da güneşe hasret kalacağız
Meteoroloji son dakika duyurdu! Sıcaklıklar beklenmedik şekilde düşecek, Nisan'da güneşe hasret kalacağız MGM ve Meteoroloji uzmanları art arda açıkladı. Hava sıcaklıkları birden düşecek. İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için alarm verildi. Yağmur ve fırtına bir arada geliyor. Gün ve saat açıklanarak vatandaşlar uyarıldı.
16.04.2024 Gündem
Lapa lapa kar yağacak mı? Uzmanlar İstanbul için uyardı: Sürpriz olacak
Lapa lapa kar yağacak mı? Uzmanlar İstanbul için uyardı: Sürpriz olacak Nisan ayı ile birlikte hava sıcaklıkları arttı. Pek çok bölgede mevsim normalleri üzerinde seyreden kar yağışı ile ilgili haberler sadece doğu illerinde takip edilmeye başladı. Ancak uzmanlar İstanbul için uyardı. Lapa lapa kar yağışı için tarih verildi. 'Sürpriz olacak' denilerek detaylar açıklandı.
10.04.2024 Gündem
Nisan sürpriz yapıyor, hava tersine dönüyor! Meteoroloji'den 3 uyarı birden geldi, bayram planları iptal olabilir
Nisan sürpriz yapıyor, hava tersine dönüyor! Meteoroloji'den 3 uyarı birden geldi, bayram planları iptal olabilir Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı. Nisan'da hava sıcaklıkları değişecek. Bayram uyarısı geldi. Kar, yağmur ve rüzgar etkili olacak. Birçok kişi denize girmek isterken hüsrana uğrayacak. Meteoroloji illeri tek tek açıkladı. İşte hava durumu ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
9.04.2024 Gündem
Adana'da bayramda hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den açıklama geldi
Adana'da bayramda hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den açıklama geldi Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Adana’da Ramazan Bayramının ilk gününde sağanak yağışlı hava hakim olacak.
8.04.2024 Adana
Adana'da sıcaklıklar düşüyor mu? İşte haftalık hava tahminleri
Adana'da sıcaklıklar düşüyor mu? İşte haftalık hava tahminleri Meteoroloji Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğü haftalık hava tahminlerini duyurdu. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava yeniden soğuyacak mı? İşte detaylar...
2.04.2024 Gündem
Adana’ya bahar gelmeden yaz geldi! "Bu mevsim için bu sıcaklıklar yüksek"
Adana’ya bahar gelmeden yaz geldi! "Bu mevsim için bu sıcaklıklar yüksek" Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Zaimoğlu, “Ne yazık ki bahar mevsimi bu süreçte sona ermiş görünüyor. Ancak bunlar iklim değişikliği sonuçları” dedi.
29.03.2024 Adana
Lapa lapa kar yağışı gece yarısı başlıyor! Ankara'dan sonra sıra İstanbul'da, hava resmen buz kesecek
Lapa lapa kar yağışı gece yarısı başlıyor! Ankara'dan sonra sıra İstanbul'da, hava resmen buz kesecek Lapa lapa kar yağışı başladı. Hava sıcaklıkları eksiye düşüyor, İstanbul dahil onlarca kent için alarm verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftanın ilk gününde yurdun batı bölümünü "sarı" kodla uyardı. Aralarında Ankara, İstanbul ve İzmir'in de olduğu 23 kentte fırtına ve kuvvetli yağış bekleniyor. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıldı.
25.03.2024 Gündem
Kar yağışı geri dönüyor! Lapa lapa yağacak, saatler sonra başlıyor, İstanbul için alarm verildi
Kar yağışı geri dönüyor! Lapa lapa yağacak, saatler sonra başlıyor, İstanbul için alarm verildi Lapa lapa kar yağışı başlıyor. Hava sıcaklıkları düşecek. Kış bu sene beklenenden daha sıcak geçti. Özellikle İstanbul'da yoğun kar yağışı görülmezken pek çok kişi bahar havasına girdi. Ancak kış henüz bitmedi. Mart ayı en soğuk aylardan biri olacak. Meteoroloji son dakika koduyla paylaştı. Yağışın en yoğun olacağı iller ve saatler açıklandı. İşte il il son dakika hava tahmin raporu...
23.03.2024 Gündem
Adana'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, ilçeler tek tek açıklandı
Adana'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, ilçeler tek tek açıklandı Adana ve ilçeleri için hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Ceyhan, Pozantı, Kozan ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları...
10.03.2024 Adana
Lapa lapa kar ve kuvvetli fırtına geliyor: Meteoroloji ve AFAD özellikle 16 kenti uyardı! Saatler kaldı
Lapa lapa kar ve kuvvetli fırtına geliyor: Meteoroloji ve AFAD özellikle 16 kenti uyardı! Saatler kaldı Hava sıcaklıkları tersine dönüyor! Meteoroloji, AFAD, İçişleri Bakanlığı ve uzmanlar art arda duyurdu. İstanbul dahil onlarca kent için sarı ve turuncu kodlu uyarılar yapıldı. İl ve ilçeler tek tek açıklanarak yağışın en yoğun olacağı saatler açıklandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya, aşırı yağış ve fırtına uyarısını sosyal medyadan paylaştı. Öte yandan yurt genelinde hava sıcaklıklarında hissedilir derecede düşüş görülecek. Mart ayında yoğun kar yağışı da etkisini sürdürecek. Lapa lapa kar yağışı ile birlikte çığ tehlikesi de bulunuyor. İşte il il son dakika hava tahmin raporu...
4.03.2024 Gündem
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Adana için sağanak yağış uyarısı! Şemsiyelerinizi unutmayın
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Adana için sağanak yağış uyarısı! Şemsiyelerinizi unutmayın Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Sarıçam, Kozan, İmamoğlu ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
5.03.2024 Adana
Meteoroloji Adana için alarm verdi! Fırtına bekleniyor
Meteoroloji Adana için alarm verdi! Fırtına bekleniyor Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Seyhan, Saimbeyli, Pozantı ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
3.03.2024 Adana
Mart kapıdan baktıracak! Yoğun kar yağışı fena vuracak: Meteoroloji son raporu yayınladı
Mart kapıdan baktıracak! Yoğun kar yağışı fena vuracak: Meteoroloji son raporu yayınladı Kar yağışları sıcaklıkların düşmesiyle geri dönecek. Soğuk havalar bir andan çökerken lapa lapa kar yağacak. Bazı illerde hava sıcaklıkları eksi dereceleri görecek. Kar yağışı şimdiden birçok kentte başladı. Kar haritada yayılıyor. Meteoroloji'den yapılan son açıklamada çığ riskine dikkat çekildi.
2.03.2024 Gündem
Adana için Meteoroloji'den uyarı yapıldı! Kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgar gelecek
Adana için Meteoroloji'den uyarı yapıldı! Kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgar gelecek Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Ceyhan, Tufanbeyli, Karaisalı ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
1.03.2024 Adana
Mart'ta donacağız: Lapa lapa kar geri dönüyor! Bu kez fena vuracak, sıcaklıklar birden düşecek, saat verildi
Mart'ta donacağız: Lapa lapa kar geri dönüyor! Bu kez fena vuracak, sıcaklıklar birden düşecek, saat verildi Kar yeniden başlıyor. Güneşli günlerin ardından kuvvetli yağış geliyor. Birçok il için yeni uyarı yapıldı. Saat aralıkları verilerek yağışın en yoğun olacağı zaman açıklandı. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bahar beklentisi oluştursa da sıcaklıkların gece yarısı aniden düşmesi bekleniyor. Kara kış birden çökecek. Çok sayıda kent beyaza bürünecek. MGM'den art arda son dakika uyarıları geliyor. Lapa lapa kar yağışı dalga dalga yarılacak. İstanbul, Ankara, İzmir'de kar yağıp yağmayacağı belli oldu. Kar yağışıyla ilgili yeni tarih verildi. Günlerce sürecek, Soğuk havalar bir andan çökerken lapa lapa kar yağacak. Hava resmen buz kesecek. Bazı illerde hava sıcaklıkları eksi dereceleri görecek. Kar yağışı şimdiden birçok kentte başladı. Kar haritada yayılıyor. Meteoroloji'den yapılan son açıklamada çığ riskine dikkat çekildi. İşte yoğun kar yağışı ile ilgili yeni açıklamaların detayları...
1.03.2024 Gündem
Adana için tarih verildi! Kuvvetli rüzgar etkili olacak
Adana için tarih verildi! Kuvvetli rüzgar etkili olacak Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Karaisalı, Saimbeyli, İmamoğlu ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
29.02.2024 Adana
Kar yağış bu gece başlıyor! Kara kış geri döndü: Lapa lapa kar dalga dalga yayılacak, hava buz kesecek
Kar yağış bu gece başlıyor! Kara kış geri döndü: Lapa lapa kar dalga dalga yayılacak, hava buz kesecek Kar yeniden başlıyor. Güneşli günlerin ardından yoğun yağış olacak. Birçok il için uyarı yapıldı. Saat aralıkları verilerek yağışın en yoğun olacağı zaman açıklandı. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bahar beklentisi oluştursa da sıcaklıkların gece yarısı aniden düşmesi bekleniyor. Kara kış birden çökecek. Çok sayıda kent beyaza bürünecek. MGM'den art arda son dakika uyarıları geliyor. Lapa lapa kar yağışı dalga dalga yarılacak. İstanbul, Ankara, İzmir'de kar yağıp yağmayacağı belli oldu. Kar yağışıyla ilgili yeni tarih verildi. Günlerce sürecek, Soğuk havalar bir andan çökerken lapa lapa kar yağacak. Hava resmen buz kesecek. Bazı illerde hava sıcaklıkları eksi dereceleri görecek. Kar yağışı şimdiden birçok kentte başladı. Kar haritada yayılıyor. Meteoroloji'den yapılan son açıklamada çığ riskine dikkat çekildi. İşte yoğun kar yağışı ile ilgili yeni açıklamaların detayları...
26.02.2024 Gündem
Şubat ayında açan badem ağaçları herkesi şaşırttı
Şubat ayında açan badem ağaçları herkesi şaşırttı Gümüşhane kent merkezinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle yalancı bahara aldanarak erken açan badem ağaçları vatandaşları şaşırttı.
25.02.2024 Gündem
Defineciler tarihi eser bulma hayaliyle 30 metre kuyu kazdı
Defineciler tarihi eser bulma hayaliyle 30 metre kuyu kazdı Denizli’de define bulma hayali ile kaçak kazı yapan define avcıları 30 metre derinliğinde kazdıkları kuyuda suçüstü yakalandılar.
25.02.2024 Gündem
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var'
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var' Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 40 yıldır plak ve kaset satan Ahmet Kara, ölümsüz şarkılarda hatıralarını arayan vatandaşların uğrak noktası oluyor. Söz ve müziğiyle hafızalara kazınan şarkıları 6 metrekarelik dükkanındaki pikaptan çalan Kara, kuşaklar arası bağ kuruyor.
25.02.2024 Gündem
Adana'da sağanak yağış bekleniyor! Meteoroloji tarafından dikkat çeken uyarı
Adana'da sağanak yağış bekleniyor! Meteoroloji tarafından dikkat çeken uyarı Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Ceyhan, Feke, İmamoğlu ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
25.02.2024 Adana
Güneşli günler kısa sürecek! Soğuk hava aniden çökecek, lapa lapa kar yağışı için tarih verildi
Güneşli günler kısa sürecek! Soğuk hava aniden çökecek, lapa lapa kar yağışı için tarih verildi Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Baharın gelişi beklenirken hava sıcaklıklarında ani düşüş olacak. Meteoroloji bir bölgeyi özellikle uyardı. Kar yağışı yoğunluğunu artıracak. Hava kar toplarken güneşli günler kısa sürecek. Güneşin ardından yeni soğuk hava dalgası ve ardından kar yağışı etkisini gösterecek. İstanbul, Ankara, İzmir'de kar yağıp yağmayacağı belli oldu. Kar yağışıyla ilgili yeni tarih verildi. Günlerce sürecek, Soğuk havalar bir andan çökerken lapa lapa kar yağacak. Hava resmen buz kesecek. Bazı illerde hava sıcaklıkları eksi dereceleri görecek. Kar yağışı şimdiden birçok kentte başladı. Kar haritada yayılıyor. Meteoroloji'den yapılan son açıklamada çığ riskine dikkat çekildi. İşte yoğun kar yağışı ile ilgili yeni açıklamaların detayları...
21.02.2024 Gündem
Yalancı bahar çiftçileri endişelendirdi! Erken çiçek açtı
Yalancı bahar çiftçileri endişelendirdi! Erken çiçek açtı Adana'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları sonucunda ağaçlar yalancı bahara inanıp çiçek açtı. Çiftçi Mahmut Karakılıç, "Çiçek açtılar biz de endişeliyiz" dedi.
20.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Hava Sıcaklıkları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hava sıcaklıkları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.