Hastaneye Kaldırıldı

Hastaneye Kaldırıldı

Son dakika hastaneye kaldırıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hastaneye kaldırıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hastaneye kaldırıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hastaneye Kaldırıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hastaneye kaldırıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.172 hastaneye kaldırıldı haberi bulunmuştur. Tüm hastaneye kaldırıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde 2 kadını bıçaklayan kadın, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
18.04.2024 Adana
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın"
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın" Adana’da annesiyle bayram gezmesinden dönerken Rottweiler cinsi köpek tarafından ısırılan 4 yaşındaki Asel Uğraş taburcu oldu. Korku dolu anları anlatan Uğraş, "Köpeğin sahibi ve köpeğin tutuklanmasını istiyorum" dedi.
17.04.2024 Adana
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın...
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın... Adana’da son 5 günde yaşanan 2 köpek saldırısı nedeniyle uzmanlar köpek sahiplerini uyararak, ağızlık takmadan dışarı çıkartmamalarını önerdi.
17.04.2024 Yerel Haberler
Bağcılar'da feci kaza! 5 araç birbirine girdi, yaralılar var
Bağcılar'da feci kaza! 5 araç birbirine girdi, yaralılar var İstanbul Bağcılar'da bu sabah 5 araç zincirleme kazaya karıştı, kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
16.04.2024 Gündem
Sokak köpeklerinin kovaladığı gence otomobil çarptı
Sokak köpeklerinin kovaladığı gence otomobil çarptı Adana’da sokak köpeklerinin kovaladığı genç kız otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.
14.04.2024 Adana
Adana'da "Rottweiler" dehşeti!  2 kişi gözaltına alındı
Adana'da "Rottweiler" dehşeti! 2 kişi gözaltına alındı Adana'da annesiyle bayram gezmesinden dönerken 4 yaşındaki kız çocuğu Rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak yaralandı. Seyhan polisleri köpeğin sahibi ve köpeği gezdiren kişiyi gözaltına aldı.
14.04.2024 Adana
İnşaat temelinde toprak kaydı: 1 yaralı
İnşaat temelinde toprak kaydı: 1 yaralı Beyoğlu'nda temeli atılan inşaatta toprak kaydı. Vücudunun bir kısmı toprak altında kalan bir işçi itfaiye ekiplerince kurtarılıp, ambulansla hastaneye götürüldü.
13.04.2024 Gündem
İstanbul'da kimlik kontrolü yapan bekçiye silahlı saldırı
İstanbul'da kimlik kontrolü yapan bekçiye silahlı saldırı Avcılar'da gece saatlerinde mahalle bekçileri tarafından kimlik kontrolü için durdurulan 2 şüpheliden biri silahıyla bekçiyi vurdu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan bekçinin tedavisi devam ederken gözaltına alınan şüphelilerin çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.
11.04.2024 Gündem
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti.
9.04.2024 Dünya
İstanbul'da balkon çöktü! Yaralılar var
İstanbul'da balkon çöktü! Yaralılar var İstanbul'un Kartal İlçesinde bulunan 5 katlı binanın birinci kat dairesinin balkonu çöktü. Bu sırada balkonda bulunan 63 yaşındaki Ayşe Bulduk düşerek yaralandı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken bina önlem alınarak boşaltıldığı belirtildi.
9.04.2024 Gündem
Eşini sokak ortasında bıçakladı! Adliyeye sevk edildi
Eşini sokak ortasında bıçakladı! Adliyeye sevk edildi İstanbul'un Beylikdüzü İlçesinde boşanma aşamasında olduğu eşi Şeyda Nur Bulut'u sokak ortasında defalarca bıçakladığı video sonrası Murat Bulut, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
9.04.2024 Gündem
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı Antalya'nın Muratpaşa ilçesi'nde Eski Lara Caddesi'ndeki eğlence mekanında atılan Ozan ve Mustafa P. kardeşler, iş yerini kurşunlatmak için 25 suç kaydı bulunan Hüseyin A. ve 27 suç kaydı olan Fırat S. ile anlaştı. Adana'dan Antalya'ya giden ikili, motosiklet ile geldikleri mekanı kurşunladı. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, mekan önündeki midyeci yaralandı. Şüpheliler, 'Paket' adlı operasyon ile yakalanan 10 kişi adliyeye sevk edildiği açıklandı.
9.04.2024 Gündem
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı Türk sinemasının ünlü oyuncularından Nuri Alço (73), Eskişehir'deki evinde rahatsızlanması sonucu özel hastanede tedaviye alındı. Hastane yönetimi bulantı ve halsizlik şikayetiyle gelen Alço’nun sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.
6.04.2024 Magazin
Sancaktepe'de katliam! Evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşinin üzerine kurşun yağdırdı
Sancaktepe'de katliam! Evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşinin üzerine kurşun yağdırdı Sancaktepe'de, sabah saatlerinde ailesiyle birlikte yaşadığı eve gelen Yusuf Fırat, evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşinin üzerine kurşun yağdırdıktan sonra aynı silahla kendini vurdu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda anne ve erkek kardeşi hayatını kaybederken; baba ve ikiz kız kardeş ağır yaralandı. Şüpheli ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.
6.04.2024 Gündem
Ölen motosiklet sürücüsünün başında gözyaşı döktüler
Ölen motosiklet sürücüsünün başında gözyaşı döktüler Adana'da otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken motosikletteki 1 kişide yaralandı. Acı haberi alan sürücünün yakınları cenaze başında uzun süre gözyaşı döktü.
6.04.2024 Adana
Bayram alışverişinden çıkan annenin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı!
Bayram alışverişinden çıkan annenin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı! Bursa'nın Osmangazi ilçesinde kızlarına bayramlık almaya giden anne Tuba Çival’in ölümüne, kızları M.Ç. ile R.Ç.'nin yaralanmasına neden olan sürücü Recep Öztok tutuklandı. Gözaltına alınan Öztok, kendisine "Aşırı hızlı gidiyordu, suçlu bu adam" diyenlere ağlayarak,"Sayaç mı var sende, söylesene bana" dedi.
3.04.2024 Gündem
Kızlarına bayramlık almaya giden anneye yaya geçidinde otomobil çarptı
Kızlarına bayramlık almaya giden anneye yaya geçidinde otomobil çarptı Bursa'da yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Tuba Çival'in (39), aynı kazada yaralanan kızları M.Ç. (7) ile R.Ç.'ye (14) bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıktığı öğrenildi.
2.04.2024 Gündem
BBP İskenderun Belediye Başkan Adayı kalp krizi geçirdi
BBP İskenderun Belediye Başkan Adayı kalp krizi geçirdi Büyük Birlik Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Muzaffer Sezgin, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
2.04.2024 Gündem
Arnavutköy'de muhtarlık kavgasında silahlı çatışma
Arnavutköy'de muhtarlık kavgasında silahlı çatışma Arnavutköy'de seçim sonrası eski ve yeni muhtar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çatışma anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
Sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştırdılar, çıkan gaz 16 öğrenciyi zehirledi
Sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştırdılar, çıkan gaz 16 öğrenciyi zehirledi Diyarbakır'da, sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştıran öğrencilerden 16'sı çıkan gazdan etkilenince hastaneye kaldırıldı.
28.03.2024 Gündem
Erdoğan'dan saldırıya uğrayan AK Partili'ye geçmiş olsun telefonu
Erdoğan'dan saldırıya uğrayan AK Partili'ye geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe’de tanıtım broşürü dağıtırken saldırıya uğrayan 72 yaşındaki Ramazan Şahin'i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şahin'in tedavisi için kendi doktorlarını görevlendirdi.
26.03.2024 Gündem
Kadir İnanır bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırıldı
Kadir İnanır bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırıldı Beykoz'daki evinde rahatsızlanan usta oyuncu Kadir İnanır ambulansla hastaneye kaldırıldı. Beyin damarında pıhtı attığı öğrenilen İnanır'ın yoğun bakımda tedavisi sürüyor.
24.03.2024 Magazin
Sokka ortasında tartıştığı babasını bıçaklayarak katletti
Sokka ortasında tartıştığı babasını bıçaklayarak katletti Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde İbrahim Halil Öztunç, sokakta tartıştığı babası Hüseyin Öztunç'u (58) bıçaklayarak öldürdü.
21.03.2024 Gündem
İzmir Halkapınar Aktarma Merkezi'nde silahlı saldırı! Açılan ateşte 1 kişi hayatını kaybetti
İzmir Halkapınar Aktarma Merkezi'nde silahlı saldırı! Açılan ateşte 1 kişi hayatını kaybetti İzmir'de, raylı sistem taşımacılığının yapıldığı aktarma merkezinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce düzenlenen silahlı saldırıda Çetin Ermiş (71) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
19.03.2024 Gündem
Kendisini aldatmakla suçladığı karısını öldürüp, birlikte gördüğü kişiyi yaralayan sanığa haksız tahrik indirimli 24 yıl hapis
Kendisini aldatmakla suçladığı karısını öldürüp, birlikte gördüğü kişiyi yaralayan sanığa haksız tahrik indirimli 24 yıl hapis Sakarya'da, kendisini aldatmakla suçladığı eşi Tansu Akcan'ı (31) tabancayla vurarak öldüren, birlikte gördüğü B.Y.T.'yi (35) de yaralayan İlkay Akcan (36), haksız tahrik indirimi uygulanarak 24 yıl 2 ay hapisle cezalandırıldı.
18.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hastaneye Kaldırıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hastaneye kaldırıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.